Alapvetően az én férjem is nagyon csendes fajta, keveset beszél, főleg ,ha érzelmekről van szó.Nagyon ritkán adja ki magát mások előtt, évekig "tanultuk", ohgy előttem megnyíljon.De sok doogban akkor is másképp gondolkodik, másképp él meg dolgokat.Tegnap volt is egy vitánk emiatt..majd mindjárt részletezem..
Tündike, megírnád, hogy ki volt az orvsosod?Ha nem szeretnéd elárulni, akkor megírnád ezt, akkor nem erőszakoskodok..
Angie,néha olvasom a márciusi topiot, figyelgetem mi is van előttem..és van a topikotokban pár anyuka,aki szerint "minden fejben dől el.." azért kiváncsi lennék tudná -e ezt mondani saját magának, ha olyasmin megy át ,mnit itt mindannyian..na, mindegy, csak ilyenkor arra gondolok, hogy ezeket tényleg komolyan gondolják-e.
Leda, ha majd tudsz ,írjál pár sort, nagyon izgulok értetek és sokat gondolok rátok!!
Grácus,én is szoktam nézni, de ezzel is csak kínzom magam..olyan hülye vagyok, úgysem változtathatunk már..de lehetetlenség elkerülni ezeket a gondolatokat..minden nap megkérdezte minden szobatársam:Első baba?..Nem..Jaj, és a másikat meg otthon hagytad?..Nem...
Zaha
Jaj, műtét??De nem is értem az orvosokat, begyulladt a belső varrat?????Hát ez tűnik a legvalószínűtlenebbnek, hiszen felszívódó varratokkal varrnak...Nekem a külsőket is benne hagyták javarészt és abból sincs már semmi.Jaj, nagyon remélem ,hogy nem sérv!!!És ambuláns műtét lesz, laparoszkópos???Gyorsan gyógyulj meg, remélem nem lesznek fájdalmaid!!!!!!
No, a vita a férjemmel:
Tegnap megint sírdogáltam, férjem meg pont akkor hívott..kérdezte, hogy már megint mia bajom??Szó, szót követett, én mondtam ,hogy méert nem ért meg ,hogy menyire aggódom..mire Ő ingerülten válazolt, ohgy én meg mért nem tudok pozitív lenni, mért nem örülök annak ,hogy eddig minden rendben(én ezt is másképp látom..)..hogy nem ezt a fórumot kellene olvasnom, hanem a tervezgetőset..hogy nézzek előre, hogy higgyek..és ,ami a legrosszabb, ohgy még csak bele sem lovalhatom magam egy ilyen vitába, még csak ki sem sírhatom magam, emrt azzal is ártok..fogalma sincs milyen ez, hogy már 4.hete a nap 24 órájában fekszem..hogy napközben egyedül vagyok, csak én meg a félelmeim..és nem tudok pozitív lenni, emrt mindenki csak hajtogatja, hogy annak kellene lennem, csak mondja már meg vki, hogyan ne féljek.Értem én ,hogy most nekem kellene a világ legvidámabb emberének lenni és ne értsetek félre imádom ,szeretem ezt a kisbabát, igenis vannak nagyon boldog percek, amikor érzem ,hogy rugdos,amikor elképzelem a jövőnket..de a félelmek is megbénítanak néha..és aztán sokat gondolok a többiekre, a minap nézelődtem Boboka, meg Krisztinaa után.Emlékeztek rá,ő is korababás volt..és képzeljétek éppen 40.héten szült a napokban.És itt van Leda is, akinek annyira örülök.
CSak egyvalamit sajnálok,hogy ezekről a dolgokról,amiről feljebb írtam már nem beszélgettünk ebben a topikban..Megértettem, ohgy arra volt szükségük ,hogy előre tekintsenek és pozitív gondolatokkal vegyék körbe magukat..de olyan jó lett volna beszélni azokról a hónapokról..
ÉS, most az én féjem is azt kéri, javasolja, ohgy jobb lesz nekünk távol maradni..hiszen majd kapok támadásokat, hogy ez a hozzászólás sem idevaló, mit nyavajgok..
Még nehéz, mert idehúz a szívem, de lehet tovább lépek,mert nem tudok már segíteni nektek, s aki nekem igazán tudna, az nem akart már itt lenni,ide írni.
Szeretném, ha beszélgetnétek, segítenétek a gyász legnehezebb hónapjaiban,azt meg majd meglátjuk mi lesz velem..