Sziasztok!
Erőt vettem magamon, és a néhány órás alvás ellenére visszaolvastam a hozzászólásokat
Huh...
Fantikbaba: mi is rendszeresen használjuk a skype-ot. Akinek fix díjas a net, asszem havi 10 körül, annak ez nagyon megéri. Mi a svédországi és vidéki barátokkal beszélgetünk, sokszor órákon át. Mindenkinek ajánlom. Mi vettünk webkamerát is
(szülés előtt a legfontosabbak egyike
), így pl. anyósomékkal látjuk is egymást, ha beszélgetünk. Szerintem ez a vendégeskedésre tökéletes megoldás
Majd a babát is ezen szeretném mutogatni
Eszter!
Nekem 7,3 lett (glükózlötyi), a nődoki elküldött a klinika belgyógyászához, semmit nem kell tenni, azt mondta, hogy minden okés. Azt már csak utólag hallottam, hogy a terhelés előtti napon este 6 után már nem kellett volna enni pl.
Liv!
A Symbabát mi is néztük, nekem tetszett, habár szinte minden kocsival így voltam, amit láttunk, rosszat eddig nem hallottam róla. Szerintem ahhoz képest, amiben minket tologattak, még a legrosszabb kínai cucc is jobb
Mi végül egy lengyel kocsi mellett döntöttünk (Könyves kálmán krt. 64;
www.endo96.com) azért, mert ringatható, és én ringatásmániás vagyok.
Fantikbaba!
Én kicseréltettem a taj kártyámat,mert annyira tönkrement, hogy alig lehett látni a számot, és a nevem is megváltozott. Ingyen volt, viszont sokat kellett várni, nagy a tömeg, most nem ajánlanám neked. Ja, a számom a régi maradt, akkor is, ha a nevem kicserélték, szóval a névváltozás miatt nem érdemes, szerintem.
Timi!
Nekem az utolsó harmadban jöttek a roszullétek, émelygek, hányingerem van, gyengének érzem magam, állítólag ez normális. Csak nehogy szülés közben bealudjak...
Macsek, ha vállalod a riadóláncot, az szuper lenne
Mi azt tervezzük, hogy a párom majd küld egy kör e-mail-t a kollegáimnak, barátoknak, távolabbi családtagoknak egy fotóval az ífjú családról. Megkérem, hogy a babanetre is tegye fel
Edit!
Fel a fejjel, relax sokat, és beszélj a babával, hogy segítsen neked
Szorítok érted!
Kata!
Őszinte részvétem a vendégeskedés miatt. Én mostanában mindenkit lebeszélek erről, arra hivatkozva, hogy gyenge vagyok, általában napközben alszom, mert éjszaka nem megy, és különben is hőhullámaim vannak, nem vagyok szép látvány, ahogy a nyakamról folyik a víz
Habár a férjem nagynénje kitalálta most, hogy a fia (18) ideköltözhetne hozzánk egy kis időre, de ezt velünk még nem közölték. Remélem nem is fogják, ha meg igen, akkor visszautasítjuk, mert nekem ez most sok lenne.
Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra, gömbölyödjetek.
Én most +10 kg-nál tartok (tegnapelőtt +8 volt a vírus miatt
egy nap alatt 2 kg fogyás
)
zsófi ( csütörtöktől lépek a 36. hétbe)