Új privát üzeneted érkezett!

dr Heni!
igen, jól mondod! :)
nekünk valószínűsíti Kanyó Kati, hogy 4 megmarad kedd-szerdáig!
kettőt kapok, mert minél nagyobbak annál jobban tapadnak... :)

Csajok!
ez az utro.... :shock: :? fúúúúúúj
nektek is kifolyik? (bocs, de most kezdem megtapasztalni hogy hogyan is megy ez) :oops:

Vörösmacska!
adnak egy papírt amire rá van írva hogy miért és mit kell adni!
tényleg nem adhatják anélkül...
de kérni kell a recepción, és Irénke azonnal ír egy ilyen papírost...

Woody!
én is így tudom, és reménykedek mindkettőnkben :)
törjük meg a negatív hullámot, ok? :)
és hát ilyen kezdet, hogy laptetőőőőőő ?!?!?! :D :D :D

eszter

eszter82
Budapest

én lassan nem jövök, mert mindig mikor épp erre járok kipusztítom a fórumot :( :oops: :( :oops:
nyugtassatok meg hogy ez csak a véletlen műve!!! :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:

eszter

eszter82
Budapest

Eszter, ez tiszta véletlen. Vagy nem? :D :D :D

Én most dolgoztam mint a hülye, ezért nem jöttem. Nem megyek be hétfőn és lehet, hogy kedden sem. De ezt neked nem kell mondani, hiszen te is állandóan pörögsz és dolgozol. :)
Tényleg, remélem most azért 2 hétig nyugi lesz és nem mész sehova.

És igen életem első laptetője :!: Tuti szerencsét fog nekünk hozni!

vörösmacska, ha rendes a háziorvos vagy ügyeletes, akkor nem kell igazolás. De joga van kérni. Ezért is van, hogy a tüszőrepesztőnél kapunk olyan papírt, hogy Tisztelt kollega! Kérem, hogy ... név szíveskedjenek beadni a ..... injekciót.
Persze ezt, akkor kell felhasználni, ha izomba kell adni másikat te is beadhatód magadnak.
Na a lényeg, nálam eddig ezt az ügyeleten el sem olvasták, csak mondtam mit akarok és kész.
Szerintem, ha kell akkor adnak ilyet neked is ha kell a progi szuri vagy más.
woody

Köszi lányok, most már képben vagyok. Ezért jó ez a fórum. Megnyugodtam. Bár nemszívesen járnék a rendelőbe betegek közé, még fikózom rajta, azt hiszem van az ismerősök körében egy-két asszisztens, majd csak elvállal valaki.

Karácsonykor babásak leszünk! Nálam már csak aza kérdés, hogy szilveszterkor is? - bár ebben a verzióban jelenleg nem nagyon gondolkodom.

Karácsonyi sürgés-forgás-bevásárlás, szokásos hajtás nálam most el fog maradni, nem tudom mi hogy lesz, de most számomra nemis ez a lényeg, bár imádom a karácsonyt és a kettő együtt most nagyon jól jön ki.

Mindenkinek mennek a drukkjaim! Puszika, megyekboltba.
vörösmacska

:o ezalegújabbmindent egybeírok megelírok. eléggáz
vörösmacska

vörösmacska: A sógornőmnek a védőnő adta be a progi szurikat és ott legalább nincsenek betegek. Talán kérdezd meg tőle. Mennek a drukkok mindenkinek a karácsonyi babavárásra.
vicky79
Budapest III. kerület

Woody nagyon drukkolok!
vörösmacska

Kiss Angyal, lehet, h. igazad van ebben a petesejt-számos doldogban, de azért én még nem vagyok olyan öreg :D (csak 32)
Igazából már tök mindegy...
A Decapeptyl pedig nem csak azért van, h. nehogy idő előtt eldurranajanak a tüszők, hanem, h. az előkészítő szakaszban leállítsa (lenullázza) a petefészek saját működését és amikor ez nagyjából megtörtént, akkor a hormokokkal egy mesterséges peteérést "csinálnak". Normál esetben 1(-2-3) petesejt érik meg egy ciklusban, nem 10-20 db. És van olyan csajszi, akinek emiatt dupla Decát kellett szúrnia.

Eszter, hát igen az Utro már csak ilyen és őszintén szóva kicsit örültem, h. abbahagyhatom :oops: Lehet, h. azért is kell ennyi, mert a fele kifolyik...
Nagyon jó érzéseim vannak veled kapcsolatban, mármint a terhességgel :wink: ezt még senkinél nem (sajnos nálam sem)éreztem!
navared
Szfvár

Navared!

KÖSZÖNÖM, kedves vagy ... és ámen!
úgy legyen :)

puszi: eszter :D

eszter82
Budapest

Sziasztok Drága Csajszik!
Igen csak meg lepödtem hogy ennyire vissza fogták a BMC.2havonta van beavatkozás stb!
Drága Vickykém!
Hogy vagytok???
Eszter megy a druk neked is!!!
Sajnos nem tudom kivel mi a helyzett mert nincs nagyon idöm olvasni!
Kisangyal,Vörösmacska,meg a többiek hogy vagytok?Most egy kicsit szabadab vagyok meg probálok olvasni beneteket!
Sting:neked majd megy a privi!!
Sajtikám!
Veled sem tudom mi a helyzett bocsi meg kaptam az imélt mennyél vissza a honlapomra bövitve van de én arra várok 2fizet ás 3 kap akcióra,meg már van máss is teljesen belevagyok merülve csütörtökön megyek Szegedre ilyen ügyben.a kérdésedre a válaszom a tsh magas és ugy reagál a beavatkozásokra hogy az egy idegen anyag és kilöki magából.Januárba kell vissza menni a endrokrinra lehet hogy nem jó irtam.igazából most nem is görcsölök a baba dolgon hanme az ujj dolgok teljesen elvonják a figyelmemet lehet hogy ez lesz a jó.
Puszilok mindenkitt!!Legyen szép hétvégétek!! Kép

Kép
rózsa11

Navared: bocsi,nem tom miért ,de úgy gondoltam,hogy annyi idős vagy mint én :D Te valóban nem vagy öreg :lol: :lol: :lol:
Amit írtál az rémlik,csak azt nem értem,hogy miért gondolkoztál el azon,hogy lehet,hogy több decát kellett volna kapjál? :oops: ? :oops: ?sok tüsződ volt...még fagyi is van :oops:
Én legjobban azt a szurit utáltam :evil:

Hencsi: remélem,hogy Eszterrel kapcsolatban a Jó Isten beszél belőled :D :D :D és mind megmarad :D :D :D nekem azt mondták,hogy nem mind bírja ki 5-6 napig,de ez természetesen Eszter esetében fel sem merülhet :!: :D :!:

Eszter: nekem is olyan érzéseim vannak veled kapcsolatban,hogy meg fogod törni a negatív hullámot :wink: :wink: :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

rózsa: Köszönöm, jól vagyunk. Mennek az inzulinos szurik, de a baba nem nagyobb a koránál és én még mindig nem értem el a terhességem kezdősúlyát. Szóval meg vagyunk, csak néha szenvedek a diéta miatt, de ez csak nyígás. :) Már sokat mocorog a kishercegnőm, néha majd kirúgja a ház oldalát. De nagyon jó érzés. A figyelemelterelés nagyon sokat segíthet a babásodásnál, drukkolok hogy helyre jöjjön a tsh-d. Szedsz rá valamit? Mivel biztatnak?

eszter: Hajrá hullámtörő!!! :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hol van a csini Mami fotó amit igértél :?: :lol: :?:

Kép

kiss angyal

Már nem emlékszem, hogy ezt feltettem-e, de azóta nincs újabb.

Kép

Ez október 26-án készült.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem, még ide nem raktad fel :D :D :D Én is,én is , én is akarok ilyen szép pocakot :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

kiss angyal: Én megszavazom itt mindenkinek.
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss Angyal, csak azért gondolkoztam el, mert nem akartak beindulni a tüszőim... úgy volt, h. lehet, meg is kell állni, de aztán a jóval nagyobb dagok meghozták az eredményt, szóval ezért már nem is érdekes a dolog, csak lehet, h. az endo miatt a Deca nem tudta úgy kifejteni a hatását és ezt szerintem jó lett volna a stimu előtt tisztázni. De most már kár ezen görcsölni :)

Eszter, nagyon szívesen!!! Ámen :)

Vicky, csini a pocid :D
navared
Szfvár

Navared: így már értem...

Kép

kiss angyal

Jajj de jó Vicky! én is én is én is szeretnék ilyen pocit :D
nagyon szép :)

Kiss Angyal!
mondta Kati, hogy ilyenkor a fele kb nem marad meg a 6. napig, de nagyon reménykedik, mert azt mondta nagyon beindultak a picurok :)
tehát bizakodó volt :)

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a bíztatást, remélem igazatok lesz, én is pozitív igyekszem lenni :)

Ti is aggódtatok ilyenkor hogy hogy vannak a Picúrok?
Folyton azon gondolkodom, hogy minden rendben van-e velük, és remélem szépen fejlődnek... még ki sem nyitottam reggel a szemem, már az ment a fejemben, hogy ugye jól vannak :)
...nagyon kiakadnának a BMCben ha hétfőn betelefonálnék, hogy mi újság van velük?
vagy inkább bírjam ki keddig? :oops:

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Halihó! :)

A Zuram mostanában túl sokat ült a gép előtt, amikor meg nem, akkor nekem nem volt hangulatom jönni, vagy épp dolgoztam v.mit... Ti nem vagytok lelassulva kicsit ebben az időben? Pedig én aztán folyton pörgök, de mire megjövök a melóból... A kedven filmeimen is elalszom, tök gáz!
3 napja barnázok, de még semmi komoly. Masszírozom a lábam, mint a güzü - hátha meghozza!
Ma voltunk a Balzac u-i cukiba, szombati "rosszalkodás" címén, persze a CH-adagot szigorúan betartva! Ha vkit érdekel, kinéztem a netről pár cukormentes cukit:
II. Máriaremetei út 74.
II. Horváth u. 9.
V. Veres Pálné u. 31.
VII. Dob u. 11.
VII. Wesselényi u. 21.
VII. Wesselényi u. 13.
VIII. Baross u. (körúthoz közel, a Kálvin tér felé kell sétálni picit a jobb oldalon)
XI. Bertalan L. u. 11.
XII. ker., Ugocsa u. 14.
XIII. Balzac u. 27.
XV. Bezerédi u. 28/a.

Vicky:
Mandarint nem láttam, de a narancsos csoki is oltári finom!
Appáááám! Micsoda csini-mami vagy!!! Kép
Én is - én is - én is!!! Látom Kiss Angyallal és Eszterrel egy rugóra jár az agyunk! :) Nekem is ezek voltak az első szavaim, miután kigyönyörködtem magam a pocidban.

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: A narancsos csokira gondoltam, de én olyat még nem ettem. Te milyet ettél? Nekem legutóbb a meggyes-mákos nagyon bevált. Eddig ez a kedvencem.
vicky79
Budapest III. kerület

Lujzici:
A nődokid biztos segít ezekben a vizsgálatokban, nekem sokmindent megcsinált, mire elküldött meddőségire - bár nemtom, mik a mostani lehetőségeik, netán ezt is szigorították volna? :roll:

Navared:
Nyomkodom-masszírozom a talpam, de még semmi jelentős hatás. Majdcsak meggyün! :wink:

Zsu:
Voltam a barátnőd anyukájáéknál, nagyon aranyosak, jót beszélgettünk. :) Nem is tudtam, hogy ő is ugyanabban a cipőben van, mint mi. Drukkolok nekik is!

Eszter:
Szorítok a 7 pufi lurkóért, nagyon ügyes voltál! :) Remélem az a két lustika is beindul az 5 gyönyörű tesó mellett. Utrózáskor jó lenne denevérré válni, nem folyna ki annyi utro (max. a fülünkön). :wink:

Woody:
Szuper a mnyh-ád, hát persze hogy még nőni fog! :) Én a méhpempőnél kiiktatom az agyamból az IR-t :D , úgysem olyan nagy mennyiségről van szó. Jujj, nagyon drukkolok nektek hétfőre, hajrá inszem!!!

Kiss Angyal:
Jobbulást a torkodnak! Sokat énekeltél az esőben? :lol: Tegyél fel lécci képet a kutyusokról, annyira kíváncsi lettem - imádom az állatokat, főleg a ZEBEKET! :D

Lugi:
Az elején pár alkalommal voltam csak rosszul a gyógyszertől, de szép fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezeted és akkor nem lesz baj. A fogyás a gyogyó+diéta+mozgás (ez utóbbit sajna néha hanyagolni szoktam) hatására indult be, nem is tudom mikor... :roll: - de ma már elhiszem, mert a mérleg nem hazudik! Sokan megdicsértek már, mert jól látszik az eredmény. Neked is meglesz, hidd el! :)

Vörösmacska:
A BMC-ben adnak ilyen igazolást.
Szurizáskor - ha már otthon nem vállalja senki - előbb-utóbb előkerül valahonnan egy eü-s ismerős a kispolcról. Majd jól összebariztok és nem lesz gond a böködés. :) Nekem anyukáméknál a panelban tettem szert egy kedves hölgyre, aki nem fogad el pénzt érte, a repesztőt szoktam vele beadatni. A stimusokat a Zuram nyomja belém és élvezi! :lol:

Rózsa:
Ahha, értem már a hormongondod! Biztos szépen rendbehoz a doki, addig tényleg nem érdemes rágörcsölni a babaprojectre - igazad van.

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Fúú, valami ribizlis joghurttortát ettem... A Zuram meg kávésat és fekete erdőt, ezekbe is belepofátlankodtam csak a zize végett :), nagyon jók voltak. A mákosat legközelebb már bevállalom én is!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, igen, a barátnőmék is régóta vágynak egy kis drágaságra! Köszönjük szépen mégegyszer, hogy segítettél! Remélem még nagyon sok minden összegyűlik, mert nagy szükségük van rá a gyerkőcöknek!
Vendég

sajt: Ezek is királyak, bár én még kávésat nem ettem, legközelebb én meg azt próbálom ki. Jól belevisszük egymást a rosszba. :D Bár szerintem az összes sütibe amit ma megettetek nem volt 100 gr ch.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok!

az normális hogy kicsit fel van puffadva a hasam???
olyan nagyon telt érzés...aztán lehet hogy csak a sok fehérje...
...de már a hiperstimu tüneteit is megnéztem...

de persze tudom, hogy nem lesz gond, de azért szeretnék megelőzni minden galibát!

mikre kell odafigyelni ami intő jel lehet?

köszi előre is: eszter

eszter82
Budapest

Vicky:
A másikban láttam, hogy gondolkodsz a Barbara becézésén. Nekem nem a kedvenc nevem, pont a B-babák miatt. Irígy vagyok rájuk!!! :lol: Viszont azt gondolom, hogy amennyiben eddig ez tetszett a legjobban és úgy érzed ez lenne a megfelelő név a kis hercegnődnek, hadd szóljon! Te (ti) érzitek, hogy illik-e rá, nemigaz?Találtam pár becenevet az utónévkönyvben: Bábi, Bara, Barka, Bori(ka). Saját ötlet: Barus, Baba, Babi(ka), Babszi(ka).
Olvastastad már visszafelé a Barbara nevet? :lol: :lol: :lol:

Zsu:
Hogy vagy csájé? Már csak két nap és vége a bogyószedésnek! Kitartás! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Rosszba? :lol: De ház ez jó a lelkünknek és az ízlelőbimbóinknak!!!
Csudát 100 g! Az enyémek összesen 8,3 + 17,5 körül voltak, 1-1 darabot ettem, a Zuramé is hasonlók.

Eszter:
Szerintem a beavatkozástól van. Hányingered nincs? Én azt olvatam, hogy alhasi fájdalom és méhvérzés utalhat a hiperstimura...

Érdemes elolvasni! A PCOS és a "Túlélű tüsző" szindrómát össze szokták téveszteni:
http://www.hazipatika.com/articles/Cisz ... A-3C0CC631
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.11.07 20:38-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Köszi az ötleteket, most löktél egyet a Barbara néven. Ez a Barka tetszik, pláne hogy amikor 5 évesen a kórházban voltam, akkor volt egy tündéri ápolónőm és őt hívták Barka néninek. Nekem ez hogy nem jutott eszembe. Még mondjuk a Barbus se lenne rossz. De még mindig nem döntöttünk. Az Arab rab meg nagyon tetszett, jót mosolyogtam rajta. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Nekem is a Barka tetszett a legjobban. De a másik két név is szép, csak már annyi gyereknek adták! :lol: Azé' ne ez legyen a visszatartó erő! :wink: Esteleg dupla névadás? Sok értelme nincs, de jól hangzik, nekem Edina a másik nevem - sosem használtam, a hivatalos paírokon van csak rajta. Pedig nagyon dallamos a teljes nevem kimondva. Lehet, hogy eztán egyszerre két néven szólíttatom magam! :lol:

Engem anyukám kiröhögött a Szófia név miatt... A másik a Veronika lenne, csak azt a Zuram nem szereti - rossz emlékei vannak. Úgy vagyok vele, majd ha a pocakomban lesz egy kis tündér (netán tündérfi), jól megfigyelem és megbeszélem vele, hogy neki melyik szimpatikus.

Pá Drágáim!
sajt@

sajt!

köszi :)
nem, nincs hányingerem, csak a punkcionál a szobatársamnak hiperstimu miatt 3 liter folyadékot szívtak le a babás pocijából... :?
és most este több mint 2 kg-val voltam több mint ma reggel...és nem örülnék ha gond lenne...

Jajj ez a név dolog izgi... :D
ismeritek azt a két kötetet aminek a címe: Sorsunk a nevünkben?
relatíve igaz amit ír a könyv!
(a mi neveink Zoé és Noel lesznek :) )

eszter

eszter82
Budapest

Sajt, már csak egy bogyóm van!!! a holnapi, eggyel elszámoltam magam :) Csak legyűrtem ezeket a bogyókat örülök, hogy túl vagyok rajta, pénteken megyek uh-ra!
Vendég

sajt: Az anyósom kedvenc neve a Zsófia és ennek írta a becézett alakjára a Szófiát és a Szofit. Egész aranyos, pont most néztem. Nekünk max. második név lesz belőle. Lesz két neve, de a másodikat majd az első tudatában választjuk. Hogy hogy hangzik jól.
vicky79
Budapest III. kerület

Mi a neveken még nem gondolkoztunk! Az szerintem nagyon kemény menet lesz nálunk, mert amikor a kutyiknak kellett nevet adni akkor is kemény harcok dúltak! :shock: :D :D
Vendég

Az a baj a nevekkel, hogy mindegyik jónak tűnik, amit az ember gyerek korában kigondol, de amikor azon kell gondolkozni, hogy ezen a néven fogja az ember szólítani a csemetéjét, akkor valahogy némelyik név olyan bugyután hangzik. És akkor még nem került szóba a vezetéknév, ami elég sok nevet kiejthet. Vagy hogy a páromnak pl. vannak nevek, amiket egy rossz emlék miatt sosem választana. És persze nekem is van ilyen. Tudom, hogy bármelyikőtöket is kérdezném, már nagyon szívesen választanátok inkább babaneveket, mint szuriznátok magatokat. Nem akarok nyígni, de tényleg nehéz dolog. Bárcsak mindannyian itt tartanátok már. Annyira várunk mindenkit odaát.
vicky79
Budapest III. kerület

Az én nevemet az apukám akarta, a második nevemet a keresztanyukám, anyukám meg egyetértett. Ha ráhagyták volna, akkor most Petra, vagy Gréta lennék, de akkoriban ezek a fura nevek nem voltak engedélyezve, csak külön procedúra után. Asszem nembaj, hogy nem sikerült! :wink:

Zsu:
Ez klassz! Akkor már csak 1 db, szuper!
Akkor nálatok majd beindul a "nevek harca"... :lol: Szerintem fontos a közösen váasztott név, de talán anyucinak egy picit nagyobb a szavazati joga ebbek a kérdésben - mégiscsak 9 hónapig össze vannak tapasztva a babóval. Talán meg is súgja, hogy melyik nevet kéri.

Eszter:
Remélem rendben leszel, de ha nagyon aggódsz és a tünetek is erősödnek, inkább menj dokihoz - aki majd persze kinevet, mert monden okés lesz - és megnyugodsz.
Abban a könnyvben kíváncsi lennék, mit mondanak a Szófiára! Vagy inkább számmisztikai dolgokról írnak benne?

Vicky:
Naná, hogy össze kell hangolni a neveket!

Asszem már holnapra megjön, most vettem észre! Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky, engem nem zavar, hogy megosztod velünk a névválasztás "gondjait" :D Szerintem mi is sokáig fogunk gondolkozni a neveken, az előbb leírtam, hogy miért... :D
Vendég

Sajt, erre én is gondoltam, hogy majd, ha a pocakomban lesz(nek) akkor majd egyszercsak jön egy "érzés" , és akkor tuti az lesz a neve (nevük)! :D
Vendég

Óóó, bár már ott tartanánk! :)

KPN:
Piroskával hogy állsz? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy kedden BMC játszik vs Silverboy. :lol:

Kíváncsi vagyok most mekkorára nőtt a mnyh-ám és hány szuper tüszőt növesztettem.
Aztán kapaszkodjatok csajok, mert beindul a babeső!!!
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sztyopáné:
Veled mizu? Jól vagytok? Csacsogj má' egy cseppet, hogy telnek a napjaid!
Nektek vannak már szóbajöhető nevek?

Sting:
Nagyon eltűntél... Jól vagy? Sokat dolgozol?

Apropó!!!
Rég volt bababörze!
Itt a téli kollekció, a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadok el! :)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.11.07 23:03-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Még időben kérdezem:
Van valami megszokott tuti recept, amit karácsonykor szoktatok készíteni (vagy a szüleitek)?

Nálunk mindig ugyanaz a menü és már fel szeretném újítani picit.
Persze nagyon klassz a menüsor és változatos is, de én szeretek variálni, néha jót tesz.

Én ezeket szoktam elkészíteni:

- halászlé gazdagon, több halból, tele ikrával és tejjel (ezt amit a Zuram csinál, mert nagyon tudja!)
Kép

- töltöttcsirke leves

- rántott hal (harcs, ponty)

- gesztenyével, sajttal, sonkával töltött pulyka felsőcomb

- majonéz (ezt is a Zuram csinálja)

- beigli

Anyukám töltöttkáposztát és diós kosárkát, mézeskalácsot, beiglit gyárt; anyóspajtás hagymával, szójaszósszal több napig pácolja a pulykamellet, majd kisüti - neki ez a saját receptje és specialitása, nagyon finom. Ő is süt beiglit, meg még legalább kétféle sütit.

Egyik évben anyukámhoz, másikban anyósékhoz megyünk szenteste. Anyukámhoz jobban szeretek, mert ott többen vagyunk - tesóm és családja, meg a nagyikám.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.11.07 23:28-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Asszem az idén valami diétás terülj-asztalkámat kéne csinálni az IR miatt.

Na jólvan, látom hiába hajtok a laptetűre, ez már csak valaki koránkelőnek fog összejönni! :lol: :lol: :lol:

Meg magamban nem is olyan jó beszélgetni...

Léptem! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, nálunk is halászlé lesz, anyu szerint egy évben egyszer ki lehet bírni! :) , én nem vagyok odáig érte.Meg lesz rántott hal is, remélem olyan amiben nincs szálka, én inkább a szányasokat szeretem, úgyhogy tuti lesz valami töltött csirke, kacsa vagy liba :)
A sütik a szokásos dolgok, bejgli, pedig mondtam anyunak, hogy annyira senki nem szereti, tavaly rakott el a mélyhűtőbe :shock: is belőle, húsvétkor vettük elő... én nem ettem belőle :D Ja lesz még mézes zserbó, és valami sós süti is.Megint anyu fogja csinálni mert én dolgozni fogok, mint eddig mindig! :cry:
Vendég

Kép
de nem bírok aludni, pedig már levendula-teát is ittam.

Zsu:
Beiglit el lehet tenni a fagyasztóba? :shock: Nem is rossz ötlet!
Sajnálom, hogy dolgoznod kell szentnapon... Nem irígyellek.
Anyu is folyton mondja, hogy nem szereti a halászlét annyira, de azért mindíg agyondicséri, hogy milyen finom és jól bekajál belőle!
Nálunk elég vicces az anyuéknál töltött szenteste eleje, mert a kész kajákat mi visszük hozzá kocsival + az ajándékokat - tökre olyanok vagyunk, mint egy catering-szolgálat! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, hát nekem sem jön álom a szememre! Talán azért mert ma reggel (akarom mondani délelőtt) fél 11ig lustálkodtunk! :oops: ,de olyan jó volt, ritkán van ilyen alkalom.
Hát, hogy a bejglit be lehet-e rakni a mélyhűtöbe, azt nem tudom, de anyu berakta, és állítólag húsvétkor ugyanolyan volt íze, mint karácsonykor!
A kereskedelem sajnos ilyen, mindig kell dolgozni, elég vicces szokott lenni a 24.-e... múltévben is berohan egy srác záráskor, és kétségbeesett képpel azt mondja: "adjatok valamit! tök mindegy, hogy mit! a barátnőm megöl, ha nem kap ajándékot!" :shock: :lol: Szegénykém elfelejtett ajándékot venni! :D , jó fej volt.

Na eldugulok mára! Megkérdezem az uram, hogy jön-e velem aludni... :P

Jó éjt!
Vendég

Jó reggelt.
Nekem a nevek már évek óta megvannak. Reméljük lányunk lesz, férjem is azt szeretne. Izabella vagy Elizabeth illetve Izabella és Elizabeth :) Ha fiú akkor az, ahogyan a férjemet hívják és ezen minenki ki van akadva és nem érdekel, férjem így akarja én meg benne vagyok. Most nevettek egy jót, Jancsika - ezeket a neveket már egyáltalán nem adják mi meg csakazértis.
vörösmacska

Sajt!

ezt írja a könyv:

Szófia: görög-magyar eredetű, bölcsességet jelent.
életfeladata a kapcsolatok teremtése és elfogadása.közvetítenie kell a bizalmat és a magabiztosságot. sorsában első helyen kell szerepelnie a példamutatásnak, tanításnak. sugározza magából, hogy neki minden sikerülhet.
terveit és elképzeléseit érvényesíteni akarja, emiatt nem fogad el sem korlátokat, sem akadályokat. amennyiben elveszíti a hitét, bizonytalanná válik, és elkezd félni a kudarcoktól. képes másokért tenni, de csak azokért, akiket szeret. Olyan férfira van szüksége akire fel tud nézni, és akit megbecsül. nehezen tud megfelelni az elvárásoknak, nem viseli el a kritikát. ilyenkor minden mindegy alapon képes nagyon cinikusan viselkedni és dönteni. sokszor azt hiszi, csak a saját gondolatai és elképzelései megfelelőek. ha megkérdőjelezik, elkedvtelenedik és magára marad! gyakran átlépi azokat a határokat melyeket környezete állít!

eszter

eszter82
Budapest

Kép

Zsu:
Lustizni muszáj néhanapján, pláne, ha ritkán vannak ilyen alkalmak.
Nem semmi lehetett a a srác :lol: , lehet én is megbántódtam volna, ha nincs semmi meglepim szenteste. Viszont az sem jó, ha olyan pasija van az embernek, aki magától nem adna ajándékot. Nem az a lényeg, hogy drága legyen, vagy pénzbe kerüljön, csak valami olyan, amiből érzed, hogy szeretettel gondolt rád amikor vette/készítette. Egyáltalán gondolkodott azon, hogy minek örülnél, időt szánt rád, csak azért, hogy boldognak lásson. Én imádok ajándékozni! :D

Vörösmacska:
Igazad van: Kép
Tényleg jót nevettem! Elég nagy a kontraszt a lány és fiúnév között, de ezt mindenki maga érzi. Ha nektek jó, akkor más véleményével úgysem kell törődni!

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter:
Az első fele nagyon tetszett, de ez a makacsság és elszántság már nem annyira. Persze ha a jó oldalát nézem, akkor egy kis "törekvő tanerő" nem rossz! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Jippppíííííí!!!! Csak addig f@stam a szót, hogy megjött a laptetűm is!!! :lol: :lol: :lol: Na jó, azért ez így nem teljesen igaz, mert a héten alig tudtam jönni a netre, de most bepótoltam! :wink: Akkor biztosan jöhetnek a szurik a jövő héttől! Kedden tervezem, hogy uhu-ra megyek, remélem lesz a Szűcs doki.

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?