Lujzici:
A nődokid biztos segít ezekben a vizsgálatokban, nekem sokmindent megcsinált, mire elküldött meddőségire - bár nemtom, mik a mostani lehetőségeik, netán ezt is szigorították volna?
Navared:
Nyomkodom-masszírozom a talpam, de még semmi jelentős hatás. Majdcsak meggyün!
Zsu:
Voltam a barátnőd anyukájáéknál, nagyon aranyosak, jót beszélgettünk.
Nem is tudtam, hogy ő is ugyanabban a cipőben van, mint mi. Drukkolok nekik is!
Eszter:
Szorítok a 7 pufi lurkóért, nagyon ügyes voltál!
Remélem az a két lustika is beindul az 5 gyönyörű tesó mellett. Utrózáskor jó lenne denevérré válni, nem folyna ki annyi utro (max. a fülünkön).
Woody:
Szuper a mnyh-ád, hát persze hogy még nőni fog!
Én a méhpempőnél kiiktatom az agyamból az IR-t
, úgysem olyan nagy mennyiségről van szó. Jujj, nagyon drukkolok nektek hétfőre, hajrá inszem!!!
Kiss Angyal:
Jobbulást a torkodnak! Sokat énekeltél az esőben?
Tegyél fel lécci képet a kutyusokról, annyira kíváncsi lettem - imádom az állatokat, főleg a ZEBEKET!
Lugi:
Az elején pár alkalommal voltam csak rosszul a gyógyszertől, de szép fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezeted és akkor nem lesz baj. A fogyás a gyogyó+diéta+mozgás (ez utóbbit sajna néha hanyagolni szoktam) hatására indult be, nem is tudom mikor...
- de ma már elhiszem, mert a mérleg nem hazudik! Sokan megdicsértek már, mert jól látszik az eredmény. Neked is meglesz, hidd el!
Vörösmacska:
A BMC-ben adnak ilyen igazolást.
Szurizáskor - ha már otthon nem vállalja senki - előbb-utóbb előkerül valahonnan egy eü-s ismerős a kispolcról. Majd jól összebariztok és nem lesz gond a böködés.
Nekem anyukáméknál a panelban tettem szert egy kedves hölgyre, aki nem fogad el pénzt érte, a repesztőt szoktam vele beadatni. A stimusokat a Zuram nyomja belém és élvezi!
Rózsa:
Ahha, értem már a hormongondod! Biztos szépen rendbehoz a doki, addig tényleg nem érdemes rágörcsölni a babaprojectre - igazad van.