Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erőt vettem magamon, és a néhány órás alvás ellenére visszaolvastam a hozzászólásokat Kép Huh...

Fantikbaba: mi is rendszeresen használjuk a skype-ot. Akinek fix díjas a net, asszem havi 10 körül, annak ez nagyon megéri. Mi a svédországi és vidéki barátokkal beszélgetünk, sokszor órákon át. Mindenkinek ajánlom. Mi vettünk webkamerát is Kép (szülés előtt a legfontosabbak egyike Kép ), így pl. anyósomékkal látjuk is egymást, ha beszélgetünk. Szerintem ez a vendégeskedésre tökéletes megoldás Kép Majd a babát is ezen szeretném mutogatni Kép

Eszter!
Nekem 7,3 lett (glükózlötyi), a nődoki elküldött a klinika belgyógyászához, semmit nem kell tenni, azt mondta, hogy minden okés. Azt már csak utólag hallottam, hogy a terhelés előtti napon este 6 után már nem kellett volna enni pl.

Liv!
A Symbabát mi is néztük, nekem tetszett, habár szinte minden kocsival így voltam, amit láttunk, rosszat eddig nem hallottam róla. Szerintem ahhoz képest, amiben minket tologattak, még a legrosszabb kínai cucc is jobb Kép
Mi végül egy lengyel kocsi mellett döntöttünk (Könyves kálmán krt. 64; www.endo96.com) azért, mert ringatható, és én ringatásmániás vagyok.

Fantikbaba!
Én kicseréltettem a taj kártyámat,mert annyira tönkrement, hogy alig lehett látni a számot, és a nevem is megváltozott. Ingyen volt, viszont sokat kellett várni, nagy a tömeg, most nem ajánlanám neked. Ja, a számom a régi maradt, akkor is, ha a nevem kicserélték, szóval a névváltozás miatt nem érdemes, szerintem.

Timi!
Nekem az utolsó harmadban jöttek a roszullétek, émelygek, hányingerem van, gyengének érzem magam, állítólag ez normális. Csak nehogy szülés közben bealudjak... Kép

Macsek, ha vállalod a riadóláncot, az szuper lenne Kép Mi azt tervezzük, hogy a párom majd küld egy kör e-mail-t a kollegáimnak, barátoknak, távolabbi családtagoknak egy fotóval az ífjú családról. Megkérem, hogy a babanetre is tegye fel Kép

Edit!
Fel a fejjel, relax sokat, és beszélj a babával, hogy segítsen neked Kép Szorítok érted!

Kata!
Őszinte részvétem a vendégeskedés miatt. Én mostanában mindenkit lebeszélek erről, arra hivatkozva, hogy gyenge vagyok, általában napközben alszom, mert éjszaka nem megy, és különben is hőhullámaim vannak, nem vagyok szép látvány, ahogy a nyakamról folyik a víz Kép
Habár a férjem nagynénje kitalálta most, hogy a fia (18) ideköltözhetne hozzánk egy kis időre, de ezt velünk még nem közölték. Remélem nem is fogják, ha meg igen, akkor visszautasítjuk, mert nekem ez most sok lenne.

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra, gömbölyödjetek.

Én most +10 kg-nál tartok (tegnapelőtt +8 volt a vírus miatt Kép egy nap alatt 2 kg fogyás Kép )

zsófi ( csütörtöktől lépek a 36. hétbe)
papzso

Maccs, Gabi!
Ezek isteniek!
Én is vizet akarok !!!!

ui:én már jól vagyok Kép
a férj most hívott, hogy vett széntablattát, mellékhatásként fel van tüntetve rajta, hogy hasmenés Kép jó, mi?
papzso

Kata!
Ez a pocak méret nem süti! Kép (Nem lettél nagyon csíkos?)
Ezek után én már nem is szólok egy szót sem.. ! Kép

Zsófi!
Azért az a -2kg elég rémesen hangzik! Igyál sokat, nehogy gáz legyen!!! A legrosszabb ilyenkor a kiszáradás!

Macs
maccs

Macs,
Ezt a pocakos dolgot szerintem Gabinak szántadKép

Pusz,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Maccs: ha ez vígasztal, nekem már most is kb. ekkora hasam (pedig csak ma lettem 25...).
Gabi: nem semmi a strandlabdás kép Kép. De ott ikreket vártál, nem?

Egyébként én kenegetem rendesen a pocimat (a Milupás krémmel), mégis csíkos alul a hasam. Szerintetek elmúlik majd?

Annyira álmos vagyok, nem is nagyon tudok a munkára koncentrálni...

Timi

Kép
Kép
timóca

Papzso, megnéztem a babakocsitokat, szimpinek tűnik. Melyik típust választottátok és ha megkérdezhetem mennyiért adják? Hasonlít a Bergonhoz, nem? Mi szeretnénk, ha mózeskosaras lenne.

Remélem, ez a fránya vírus nem fog nagyon elterjedni! Kép Jobbulást!

Maccs, döbbenetesek a képeid! Jót vigyorogtam. Kép

Szerencsére nálunk csak egy rokont kellett fogadni, de már túl vagyunk rajta, csak reménykedem, hogy a gyerek születésekor nem jut eszükbe egyből jönni, mert én min. 6 hétig a nagyszülőkön és tesókon kívül senkit se akarok fogadni!

Edit, drukk neked, hogy ne kelljen befeküdnöd!

Mindenkinek jó egészséget és jó közérzetet kívánok!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Kata! Igen! Bocs! Kép Szóval Gabi! - Pocak ügyben lásd fent! Kép

Macs
maccs

Szia Eszter!Kép
Ne haragudj,hogy ide pofátlankodok de a profilodban láttam,hogy Dévais vagy.Mi is oda jártunk inszemre.Te még oda jársz a dokihoz?Sok sikert a picurhoz.KépSzia,Dia 21+6

Kép
Kép
lldicsi

HalihóKép

Mennyit írtatok!

Maccs
mail ment. Jók a képekKépKép majd kérjük a visszaalakulós ilyen volt-ilyen lettet is Kép

Edit
Drukk, hogy minden rendben legyenKép

vannak nekem is képeim a taliról, feltegyem őket?

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Hu, jó sokat írtatok, szinte lehetetlen mindenre reagálniKép
Maccs: kicsit féltem is, nehogy elmérjem a matracot, de tegnap hozták haza a kiságyat, gyorsan megnéztem a fekvőfelületet, szerencsére, pont stimmelKép
Nagyon jók a képeid, én is csatlakozom Jutihoz, hogy kérünk majd ilyen lett képet is!!KépKép

Juti: igen, igen, tessék feltenni, kíváncsian várjuk!Kép

Jó pihenést mindenkinek, vigyázzatok magatokra!!

Lau
(kereken 33 hét)
lau

MacsKép,

Tök jók a képek.Kép Te sportoltál valamit elötte, ugye?
A H&M-t én is ajánlom. Pont most hétvégen szereztem be a baba alap ruhakészletét meg egy nagyon édi kis takarót ott. Ha leárazás van, akkor tényleg nagyon jó áron lehet beszerezni dolgokat ott.

ZsófiKép,

Jobbulást a családnakKép

Moncsi
minike

Sziasztok!

Jó régen jártam erre, de sajna én is bekaptam a fosós-hányós bacit. Szerencsére lázam nem volt, viszont rettenetesen görcsölt a gyomrom, majd belepusztultam. Annyira nem maradt meg bennem semmi, hogy infúzióra kerültem pár napra. Nem kellet ugyan éjjelre bent maradnom a korházban, de így sem volt valami frankó. Viszont megnézhettem magamnak a nővéreket, szobákat, stb. és nagyon elégedett voltam. Komolyan jól éreztem magam a kórházban. A hétem megint dolgozom, de már csak 2 hét van vissza. Kép

Viszont a dokim azt mondta, hogy megrövidült a méhnyakam. 2000 lett a kiskönyvembe beírva. Picit többet kéne pihiznem, de annyira rámjött otthon is a pakolhatnék, meg a babaruci válogatás, hogy ki bírja ezt ki?!

Katta
(33+4)
katta

Judy!
Kössz a mailt! Kép A talis képeket természetesen én is szívesen megnézném! Kép

Visszaalakulós kép: Biztosak vagytok benne??? Kép Elképzelem ahogy a cicim a térdemig lóg, a hasam petyhüdten "zoknibanvasgolyó-szindrómával" rálóg a szeméremdombomra, a sonkám pedig marad vágósúlyban.. Kép Kép Kép

Lau! Ma mi is elhozzuk a kismatracot.. Majd fényképezek! Kép /amióta megvan a gépem nem lehet leállítani a fényképezésről! Kép/

Minike!
Majdnem: néptáncegyüttesben táncoltam több mint 10 évig, aztán heti 3-4x1 óra torna... Kép Most meg örülök, ha fel tudok mászni a második emeletig a lépcsőn 3x-i megállással! Kép Kép Kép

Katta! Rossz hallani, hogy igy elkaptad a betegséget! Ezért mondtam rögtön Zsófinak hogy igyon sokat, mert a kiszáradás ellen adják az infúziót... Kép Jobbulást, és próbálj meg pihenni, ráérsz még a pakolással! Kép Inkább hallgass valami zenét, simizd a pocakot! Kép

Macs
maccs

Macs! Ha vígasztal, nekem is egyre magasabban van ez a dög 3. emelet, pedig korábban még a kétévessel a hónom alatt sem volt problémás KépKépKép
Viszont én már ki tudok indulni abból, hogy tavaly tavaszra ( szülés után fél évvel ) állítólag jobban néztem ki, mint szülés előtt ( hát ja, ahhoz képest - 6 kiló volt KépKépKép ). Szóval van remény!!!

Pocó

Kép
Kép
pocó

Gabi, nagyon jók a képek a gyerkőcökről! Kép
Liv

Kép

Kép
liv

HalihóKép

Megpróbálom a képeket:

Kép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

És a többi kép:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

SzuperKép
Dokinál minden rendben, ki volt írva hogy szabin van és szülést addig a kolléganője vezeti leKép
Remélem mire nekem kell itt lesz a dokibá.Kérdeztem nem nyaral? De, otthon vagyok csak ,megnézem az én kis báránykáimatKép Méhszák még mindig 3000, CTG-n minden ok, párszor ugyan babó ráunt és elmászott, én meg keresgélhettem a koronggalKép
Kész a baldahin is.Az IKEA-ban egész pofás fürdető kád van.1490 Ft, könnyű és csúszásgátlós.
Fáradékony vagyok:
Levertem az asztalilámpát, összetört benne az égő, még a biztosítékot is kiverteKép Ráadásul bevertem a könyököm, jó elzsibbadt még most is fájKép
lütyősödöm???Kép
Noémi
fantikbaba

Sziasztok!
Már jó rég nem írtam ide, de a másik topikon sem vagyok olyan sűrűn. Most összpontosítok a páromra! Úgy tűnik egyre inkább helyre állnak a dolgaink! Remélem ez csak egyre jobb lesz!

Liv!
Téged is rég olvastalak, főleg a másik topikon! Sajnálom a vizesedést! A lényeg, hogy a vérnyomásod ne legyen magas mellette!
Nekem a lábfejem szokott bedagadni, de eddig nem volt vészes!

Efgabi!
Húúúú, nem semmi az a hasméret!!!

Én szokás szerint pihenek sokat, hogy ne legyen gond! Mióta szedem azt az erős gyógyszert azóta a keményedéseim is kicsit mérséklődtek, de azért még így is van bőven!
Látom szépen gyűlnek a problémák, de már nincs sok hátra! Hamarosan beindulnak a babák és szép sorra megszülünk! Szoktam olvasgatni a nyári babásokat és ott is már csak négyen, öten vannak pocakosak! Annyira jó lesz amikor mi is izgulhatunk egymásért!

Puszi mindenkinek
Györesz 28+4

Kép
Kép
györesz

Szisztok!Kép

Hát megjöttem a régi orvosomtól, akit másfél éve nem is láttam. Ennek ellenére nagyon aranyos volt. Írt fel hüvelykúpot, mert van egy kis folyásom. A keményedésre Panangint és sok pihenést javasolt. Most egy hétig 160 gr-os diétát kell tartanom és utána újra megismételni a vércukor vizsgálatot. (Éljen, talán megúszom a cukros lötyit.Kép) Most néztem netes szénhidráttáblázatot, tényleg nem olyan drasztikus, mint hittem.
A méhszáj zárt, a babák szívhangja rendben.

ReditkeKép, vigyázz nagyon Magadra és a Picire! Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj.

TimcsuszKép, diétás fagyi esetleg? A Tescoban vagy az Intersparban mindig látok, talán majd én is rászokom. A városunkban van egy fagyizó, ahol van mindig 2-3 fajta diétás fagyi.Kép

HkataKép, a rokonok engem is kiakasztanak. Hihetetlenül problémásak, ráadásul a problémáikat szeretik el is mondani. Napközben engem hívogatnak a férjem rokonai, nem a férjemet, panaszkodnak, jönni akarnak látogatóba (persze panaszkodni, felidegesíteni engem). A múltkor az egyik rokon kitalálta, hogy elhozná a 12 éves fiát hozzánk egy napra, mert még nem volt egyedül sehol, nálunk "edzene". Háát, lehet, hogy egy önző disznó vagyok, de 29 hetesen nekem már nincs kedvem ilyesmikre. Pláne azért, mert nekünk a kutya se segít semmiben, az van megcsinálva, amit a férjemmel elintézünk.
(Bocs, de ezt most jólesett kiadni...Kép)

TimócaKép, én is kenegetem magam a Milupával, nem is a hasam csíkos, hanem a csípőm, de az nagyon. A könyvek szerint a piros csíkok kifehérednek, de erről nincs még tapasztalatom.

MaccsKép, szülés után biztosan visszafogysz szépen. Gabi is szerintem nagyon csini lett szülés után, ahogy képeken láttam.
Na, én tavaly nyáron se voltam egy bombázó, de azóta 26 kilót híztam, ebből 16-ot terhesség alatt!!! Ezt azért nem nagyon lehet überelni. Elsírom magam, ha benézek a nagy ágyneműtartónkba, ami tömve van a kihízott ruháimmal. Rémálmom, hogy egyik se jön már rám soha.Kép
eszter28

Eszter Kép
a diéta mellett az is fontos, hogy 3 óránként egyél. A problémám miatt ma kicsit utánajártam a témának. Ha gondolod, szívesen leírom, hgy mire kell figyelni. (dobj egy mailt)

Orsi
24+6

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Tegnap vérvétel kontrollra kellett mennem, mert alacsony lett a trombocyta számom. Van ezzel kapcsolatban valakinek valamilyen tapasztalata? Remélem semmi komoly!

Maccs, a képek nagyon jók, hasonlóan alakul az én testberendezésem is. De ne aggódj, az előző terhességem utáni plussz kilók azonnal lementek, amikor elindult a gyerek.

Gnékriszti, mi is óvodai frászban vagyunk, remélem a gyerkőcök jól fogják venni az akadályt. Azér jó látni, hogy nem csak én izgulok az új helyzet miatt. A Te lányod várja már az ovit? Na és a kistesót? Én angyon aggódom, hogy egyszerre jön a kisfiam életében ennyi változás.

A fáradtság és álmosság rajtam is újra erőt vett, nem tudom hogy leszek így kész mindennel.
Az új házassági anyakönyvi kivonatot nem tudjátok hol kell igényelni? És mi kell hozzá?

Mindenkinek jobbulást akit elkapott a betegség!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Hajnali 3 óta fenn vagyok: teljesen meg vagyok zakkanva.

Dino!
Ott ahol a házasságot kötöttétek (önkormányzat polg hivatal anyakönyvvezető)Azt hiszem 1000 ft okmánybélyeg, ma megyek oda, és elmesélem mi volt.
Noémi
fantikbaba

sziasztok lanyok!

Hogy vagytok?

Nos az irasaitokra en is vettem tegnap Tena betetet meg bugyit.
en meg fogok venni egy par bugyit, mert nem akarom mosogatni. Kép
szoval az mar nekem is van.
Most kiszaladok a piacra, mert szombaton lattam ott nagyon szep kis torulkozoket.
elszaladok megvenni.

Addig jok legyetek.

Magi
Vendég

Dino Kép
Nekem is alacsony a trombocyta számom. Mennyi lett az eredmény?
Nem tudom, nálad milyen mértékegységben van, de ha 100 G/l felett van, akkor az még semmilyen problémát nem okoz. 80 felett még műtenek is, alatta már lehetnek problémák. Az enyém tartósan 130 G/l, de a terhesség előtt is ennyi volt, így ez nem függ nálam össze a babókkal.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Dino: én is úgy tudom, hogy az új házasságit az önkormányzatnál kell igényelni, ahol volt az esküvőtök, de úgy tudom, hogy állítanak ki külön gyerekszületéshez, és az illetékmentes.

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok, jó reggelt! Kép

Köszönöm a biztatást testalkat ügyileg csajok /Dino, Pocó, Timóca/, azért nem vagyok ám elkenődve, sőt, teljesen poénra veszem a dolgot! Kép
Majd ha meglesz a babus akkor megpróbálok visszafogyni. Ugyan már nem lesz soha a régi a testem az tutti, de azért igyekszem majd megint nőcisedni! Kép

Dino! Veled még asszem nem találkoztam itt, üdv a táborunkban! Kép

Judy! Kösz a képeket jók lettek! Kép

Noémi! hétvégi telefonkikapcsolásokkal most már vigyázz, nehogy frászt hozd a rokonságra, hogy azért nem érnek el, mert szülsz! Kép

Rossz vérképek: Kép. Mostmár kitartás csajok! Csak egy pici van hátra! Reditke! Jobbulást! Eszter! Továbbra is drukk, hogy minden rendben legyen, bár a soraid egész pozítivnak tüntek! Kép
Ahogy az Virág elvtárs mondta: "Ja kérem, az élet nem egy habostorta!"

Rokonokat rázzátok le, és ne legyen lelkiismeretfurdalásotok miatta! Én tökre leépítetttem a rokonságot /kivéve anyám + hugom-bár vele sem beszéltem júl.30. óta../, de bevallom nem is hiányoznak! Kép Ha meg megsértődnek, ám legyen, egy gonddal kevesebb! Kép

Tegnap elhoztuk a kiságyhoz a matracot, végre a fekhely készen áll. Gyorsan fel is teszek egy képet a szép új "babasarokról", mert nekem olyan nagy örömet okoz... Kép
Kép

Ma estére terveztem az ágyneműhuzat megvarrását /"elengedtem" apát mocizni, nyugszi lesz otthon/, de már most álomszuszék vagyok, majd meglátjuk, hogy bírom tartani magam.. Kép

Próbáljátok meg élvezni a mai frontmentes napot, holnap állítólag megint változik! Kép

Puszancs mindenkinek:

Macs
maccs

Macs!

Nagyon tuti az agy. Kép
Most mar csak abban kell remenykedni, hogy jol is fog benne aludni ejjel es nappal is. Kép

Magi
Vendég

Macs: nagyon szép babasarkot csináltál/csináltatok Kép ! Biztos nagyon fogja szeretni a "picúrka" is!

Timi

Kép
Kép
timóca

Vásárlás: mi tegnap mentünk egy nagy kört, sokmindent beszereztünk (még "fölösleges" dolgokat is, mint a hidegpárásító, ez ráért volna jóval később (nekünk azért kell, mert a szoba enélkül elég kellemetlen télen), de ha már ott voltunk, volt rá pénzünk...).
Ha valakit érdekel: a Prince Oliver kis- és nagykerbenben a "rontott" között 56-62-es bodykat találtam, 450 Ft-os áron, vettem is 4-et. A "rontott" nálunk nagyon sok mindent jelenthet (pl. szimplán csak piszkos), ezek az általam vett bodyk állítólag szitahibásak (a rányomott minta nem tökéletes), de egy átlag vásárlónak ez fel sem tűnik. Semmi más bajuk nincs, ránézésre teljesen tökéletesek, fehérek többféle nyomott mintával. (Ha este hazajön a párom, akkor lefényképezem, csak elvitte a digi gépet).
Ausztria: most épp vannak szezonvégi leárazások pl. ruhából. Mi Bécsnél jártunk bevásárlócentrumnál, és sok boltnál láttam kirakva. Picibabaruhákat nem néztem, de nagyobbaknak 3-4 Euróért normális (nem kínai) pólót és nacikat láttam.

Macsek!

Én nem tudom, hogyan boldogultam volna kézi fejéssel, pedig elolvastam, hogyan kell. De csak Nátán szoptatásának a végére (ő is majd 2 éves volt) jöttem rá, hogy jé, hogyan is kellene fejni kézzel.KépKép

Noémi!

Mi is Skype-zunk a párommal időnként, van mikrofonom is!
Taj: nekem is lánykori van, immár 6 éves házasság után is. A gyerekeknek mert csak az apjuk vezetékneve, pedig mindkettőnkét viselik hivatalosan. Még nem volt gond belőle.
CTG: szerintem én láttalak a dokinál (a fenti képek alapján gondolom). Mi is akkor értünk oda kb. a CTG-ről, te mentél be előbb CTG-re meg a vizsgálatra. É a párommal voltam, meg a kisebbik fiammal (különös ismertetőjelünk, hogy mi ketten barnák vagyunk, de a kicsi szőke, rajta egy csíkos naci volt).
Te voltál???
Én si meglepődtem, mikor mondta, hogy lesz a jövő héten is. Mert OK, a CTG-t a szülésznő megcsinálja, de azt nem szívesen venném, ha valaki más nézné meg a méhszájamat, meg elvileg a jövő héten egy UH is lenne. Tényleg, neked nem lett volna most esedékes az UH? És mi van a szüléssel? Arra nem jönne be? MegsértődökKépKépKép!
És mi lett aza anyakönyvezéssel, sikerült valamit intézni?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Magi! Timi!

Köszi! Kép /zárójelben merem csak megjegyezni, hogy szerintem is tutti . KépKépKép/

A legbüszkébb a pelenkázólapra vagyok, mert ezen a babaágyon természetesen az sem "szabványméret". Úgy oldottuk meg, hogy vettünk egy 3 cm vastag szivacslapot, méretre vágtuk, és viaszos vászonba bevarrtam. Így nem tud a kismanó kifogni rajtam, ha véletlen pelenkázás alatt engedi el magát valamelyik záróizma! Kép A lábamat lejártam a városba, mire ilyen gyümölcsös, vidám mintás anyagot kaptam, erre a hétvégén amikor a Balcsira mentünk útközben beszédültünk a székesfehérvári Auchanba, ott meg volt Micimackós-Füleses is. /több mint 2x annyiért/. A guta ütögetett Kép, de mostmár így marad. Csakazértis. Kép

Magi, alvás ügyben a próféta beszéljen szavaidból! KépKépKép

Macs
maccs

Sziasztok,

tegnap voltun uh-on, és kiderült (láttam a bizonyítékot), hogy egy kislány lakik a hasamban. Nagyon örülünk neki Kép

Persze két és fél órát kellett várni, míg bejutottam, ebbôl sorbanállás volt egy óra, aztán este még elmentem apával sétálni röpke két órát, ettôl aztán úgy elfáradt a hasam, hogy mire hazaértem, csak feküdni meg ülni tudtam, annyira húzódtak a szalagok. Ha fel kellett állnom is, nagyon fájt. Ma reggelre azért valamelyest jobb, de azt hiszem, hogy most pár napig kihagyom a szaladgálós programokat. Elég lesz dolgozni meg pakolgatni a költözéshez.

Macs: babasarkotok tényleg nagyon klassz!

Judy: tök jók lettek a képek!

Bori
(29+4)
lbori

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képekKép
Kösz az elismerő szavakat pocakmérettel kapcsolatban.Kép Valóban volt benne egy kis csalás, mert ott épp két lakója volt, azért volt akkora a hasam.Kép Akkoriban nem is a hasam zavart, hanem az elefánt lábaim, de aztán azok is visszaalakultak.

Macs!
Írtad, hogy népitáncoltál 10 évig. Hol? Csak azért kérdem, mert én is ezt a "sportot" űztem szintén 10 évig, akkor még KISZ Központi Művészegyüttesnek nevezett intézményben (azóta Talentum lett).Kép
Mi is pont ilyen ágyat kaptunk még Gergőnek, amit 5 és fél évig használt.Kép Most mindhárman új ágyat kaptak az új házba, így a kicsi örökli ezt a régit.Kép Nagyon praktikus, én nagyon szeretem.Kép

Eszter!
Az jó hír, hogy nem kell cukros löttyöt innod!Kép Elláttak mindenféle útmutatóval a diétával kapcsolatban? Orsinak igaza van, az is fontos, hogy 3 óránként egyél, és lehetőleg minden nap ugyanabban az időpontban (7h, 10h, 13h, 16h, 19h). Ha van kérdésed, nekem is írhatsz mélt.Kép

Liv!
Kösz a srácok nevében, majd még frissítem az albumot, ha lesz újra scannerünk (vagy digitális gépünk).Kép

Gabi
efgabi

Macs!

Nem is rossz otlet a pelenkazo szivacs megvarrasa.
Lehet, hogy en is ezt fogom tenni. Kép
Na szombaton meg is nezem a piacon, hogy milyen viszos vasznakat arulnak. Kép
ű
Magi
Vendég

BesztiKép
Kis helyes szőke fiad vanKépA doki is örvendezett mikor bejöttetek hozzá, valszínű akkor engem láttál, világoskék nadrág és blúz volt rajtam.
UH-ról nem beszélt a doki, utoljára a 32. héten volt.CTG az rendben ment, néha persze elmászott a babóKép Méhszáj 3000.
A TAJ cserét kihagyom, a fene akar sorban állni.
Házassági Anyakönyvi kivonat nekem nem kell friss, mivel a VI. kerben esküdtünk és ott is szülökKép Csak betelefonál a kórház az anyakönyvezetőhöz, amúgy illetékmentes.
Kettős név: Mivel 2001 ben volt az eskövő akkor még nem volt választható a kettős név, most csak úgy van lehetőség hogy a babó születése után kell kérni a lakhely szerinti önkormányzatnál (adatlap, apa anya is aláírja) + 10 ezer pénz okmánybélyeg ezt továbbítják az esküvő szerinti önkormányzathoz onnan meg a Belügyminisztériumba, kb 3 hét mulva megjön a végzés és átveheted a polg.hivatalban az új szül.anyakönyvet.MacerásKép De megcsináljuk.
Remélem aug 30-ig nem babázokKép31-én meg szülinapom vanKép Akkor jöhet a meglepi.Addig meg a Koós-Hutás helyettesíti (szülés esetén)

Hol van helyileg a prince oliver kisker? Nekem egy két rugi kellene meg persze body, sok minden van már, de még mindig nincs elhozós ruhaKép

málnalevél tea: Elég ótvar íze vanKép De iható.
Szülés előtt meg jöhet a homeó, meg utánna is.

Noémi
fantikbaba

Jah a skype a párom nevén fut:
chlenovorot52 És egy szörnyűséges pofa jön ki képnek, olyan szülés megindítósKép
fantikbaba

Sziasztok!!!

Nagy kedvet csináltok a vásárláshoz, bár nekem még nem lehet ( naná babona), majd szeptembertől, de már most előszeretettel nézegetem a babarucikat, s szervezem a kiságyat, szerencsére 3 is van a családban ami kiadó, így válogathatok.

Kilók: érdekes 9kg híztam (25.hét)de az szinte csak a pocomon látszik, kéz, láb, csipő alig nőtt cm-ben.
A mai csontkóros világban nem is csoda, hogy mindenkit foglalkoztat milyen lesz szülés után az alakja. Bár én inkább attól tartok most és később is, hogy a szervezetem, hogy tudja majd elviselni a megterhelést.

Kérdéssel fordulnék hozzátok, van valami ötletetek magas vérnyomás ellen?
Kb 1 hete 130 vagy picit fölötte van, még elmegy de hátha van valami praktika rá.
Sosem ettem sósan, most sem teszem, édesség alig kb heti 1 jégkrém, viszont gyümölcs hegyeket eszem. Szóval????

További szép napot!
B.Márti
márti05

Kép
Így néz ki az ágynemü amit varrtam.A szélére még rojt is kerül, de elfogyott az anyagKép
Falvédő: Azt még nem tudom milyen lesz.Az hogy kell az tuti.
fantikbaba

Magika!

Ha a piacon nem találsz javaslom a szfvári Auchant (hihihi) 1190 FT-től a csillagos égig, vagy ahol én vettem azt a boltot. Név most nem ugrik be, otthon van névjegyük, majd megnézem, a Blahától a Keleti felé a jobb oldalon egy beugró kis udvarban vannak, lakástextiliákkal foglalkoznak, és ott viszont csak 540,- volt métere! Kép nekem 90 cm elég volt úgy hogy így még a minta is kijött szépen Kép

Márti! Szerintem a 130+kicsi még nem vészes. Otthon mérted? Mert a dokinál, védőnőnél nekem is mindig magasabbat mérnek, mint én otthon, de ez csak a fehérköppeny effektus miatt van nálam. Kávé, tea, kóla, csoki, mind koffeint is tartalmaz, tehát emeli a vérnyomást. A cigit meg sem kérdezem, remélem terhesség alatt nem is jut eszébe senkinek. Ezenkívül a heverészést tudom javasolni, lábad kicsit lejjebb legyen, mint fejed, olyankor ugyanis kitágulnak az erek, és kisebb lesz a vérnyomi. Ha még ez sem akar segíteni van egy homeós bogyesz, úgy emlékszem terhesség alatt is szedhető, de kérdezd meg a patikában feltétlenül, fokhagyma-fagyöngy-mégvalami bogyó /tudnifogják/, asszem 60 szem kerül 1600 ft körül. Kura szerűen kell szedni. Vérkeringés szabályozó, vértisztító hatása van. Remélem valami segít! Kép

Macs
maccs

Noémi!
EZ NAGYON SZÉP! Kép Remélem az enyém is sikerül majd majdnem ilyen szépre! Kép
maccs

Márti Kép

Én hétfő óta nagyon kiokosodtam magas vérnyomás ügyben.
Ami csökkenti a vérnyomást: C vitamin, galagonya, Kálcium, Magnézium és fokhagyma valamint halolaj vagy lenmagolaj, ha vega vagy.
Ezek közül én szedek az Aloe Veranak a fokhagyma tablettáját napi 2x1 db-t, napi 3x2 db MagneB6-t, napi 500 mg Kalciumot és napi 1 Aloe Arctic Sea halolaj kapszulát.
Sajnos nálam, most nagyon határérték a dolog, mert 140/80-90 körül mozog a vérnyomásom. Ma be is szereztem egy automata vérnyomásmérőt és napi 3x kell mérnem, amint 140 fölé megy, hívom a dokit és irány a kórház.

Szerencsére tegnap óta nem dagad a lábam (köszönöm almanap és sómentes étrend), így lehet hogy nem toxózisról van szó. Mindenesetre egy újabb vizelet vizsgálatra elküldtek, hogy megnézzük mi újság a fehérjékkel.
Ezt nem bánom, mert jobb félni.....
Egyébként én jól vagyok, csak most kényszer pihenőn (ágynyugalomra lettem ítélve a vérnyomás miatt). Nem tudom mikor fogok ráfanyalodni a mexikói sorozatokra Kép Kép

Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Gabi!
Én pécsi vagyok /voltam?/, ezért én a Mecsekben táncoltam! Kép És nagyon szerettem. Csak a koreográf cipő szétcs.szte a térdemet, úgyhogy muszály volt abbahagyni. Kép
maccs

Fantikbaba!

Huh ez nagyon jol nez ki.

Nekem meg nincs fejvedom, csak a bolcsobe.
Nos nekem is mar ossze kene szednem magam, hogy megcsinaljam. Kép
De irigykedem. Kép
Vendég

Most szólt rám a neten a párom, hogy a kollégája feleségének szülési fájásai vannak, neki még 16 napja volt hátra, most ebben a melegben mindenki előbb szül, lehet hogy vmi front van mert aludni se tudtam.Mindenesetre drukkolok nekiKép
fantikbaba

Noémi!

A nacidra már nem emlékszem!KépKép
És régi "kuncsaftnak" a szülését sem vezeti le?KépKépKép Nehogy már másnál kelljen szülnöm, legközelebb megkérdezem. Azért aug. 30. k. már 38 hetes leszek (te meg eggyel több), bőven belefér az is, hogy előbb szülessen meg (igaz, nekem nem jött előbb egyik se, de ez olyan kiszámíthatatlan). Majd azért drukkolok, hogy bírja ki addig.
Nekem ezzel a kettős névvel csak az a bajom, hogy szerintem nem igaz, hogy 3 hét alatt megjön. Ugyan nem rögtön a születés után adtuk be, csak pár hétre rá, de Beni májusban született és következő februárban jött meg, Nátán júliusban és neki következő és januárjában (épp az útlevélcsináltatás kapcsán láttam az anyakönyvi kivonatukat).
Ja és az is baj, hogy persze a TAJ kártyájukat, lakcímkártyájukat, eü. kiskönyvüket az eredeti anyakönyveztetett névre állítják ki, így mindent cserélhetsz (mi ezt még nem tettük meg, majd a baba születése után egyszerre a hármukét). Az a jó, hogy az eü. kiskönyvüket már jó névre állították ki, mert a kórházban (bár tudtuk, hogy nem tudják elsőre úgy anyakönyvezni) a kettős vezetéknevüket mondtuk be.
A Skype-n én ha (jól tudomKépKép) beszti74 vagyok.
Nagyon szép az ágy!KépKép

Márti!

Nekem tegnap a doki 130/70-esre az kérdezte, hogy "Felizgatott a férjem?"KépKép De azért nem problémázott rajta. Meleg van. Itthon ált. 120/70 szokott lenni (én is beszereztem egy felkaros autamata vérnoymásmérőt, rendszeresen mérem), vagy körülette a felső még nem ment soha 130-re fel. Viszont a pulzusom is magas volt, és az is magasabb, mint itthon, pedig már itthon sem alacsony (ált. 95 k. van).
A nagyobbiknál a terhesség végére lett 140/90 is, az pont a határ, még fehérjét és cukor is nézetett a doki a vizeletemben, de nem volt. Nem vizesedem, szóval valószínű pusztán a terhesség vége miatt emelkedik meg.
Ja és nem kávézom, nagyon minimálisat kólázom (néha egy pohár), időnként reggel egy pohár teát megiszom. Vérnoymásemelésnek a két gyerek bőven elég!KépKép

Edit!

Ahogy Mártinak is írtam, nekem is volt Beninél 140/90-es érték, de nem volt gond. Jó ha figyel a dokid, ez megnyugtató, te meg pihenj!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok lányok.

Jóóó régen nem írtam... Velünk az történt, hogy kicsit váratlanul pihenni küldött a doki júniusban, mert már 2 lépést se tudtam tenni kőkemény pocak nélkül. Adott egy komoly gyógyszert is, ezzel meg a pihenéssel rendbe is jöttünk szépen. Csak persze itthon nem volt net, és amíg gép is lett, meg net is, hát jól elment az idő... De most újra netközelbe kerültem, úgyhogy elkezdtem visszaolvasni a 2 hónap történéseit, szorgalmas vagyok ugyan, de azért ez el fog tartani egy darabig. Kép

Babócával minden rendben van, hetente előírásszerű CTGket produkál, a méhszájam tök zárt (szerencsére nem lett baja júniusban), úgyhogy a doki tegnap azt ígérte, a jövő hétig biztos nem szülünk. Itthon is minden OK, a babaszoba kész van, a ruhák is mosva-szortírozva várnak, már csak a mérleg hiányzik, meg amit elfelejtettünk...

Szóval jön a finis. Kép Ti már becsomagoltatok? Hogy az ember mennyi mindent összeszed arra a pár napra... No megyek, olvasok még egy kicsit vissza, elég hosszú elfoglaltságnak ígérkezik. Kép

Puszi mindenkinek,
Babs.
37+1
babs

Szia Babs!

Már nagyon hiányoltalak és aggódtam is érted!! Kép
Örülök, hogy minden rendben! Kép Kép Kép

Legalább a befutóra visszajöttél, és tudsz majd tudósítani minket! Kép

Macs
maccs

Sziasztok!!

Köszi a tippeket, a vitaminok nagyon jól hangzanak, csak a vas mellé elég érdekes a szedésük, de próbálom valahogy bezsufizni majd.
Kávé, kóla nincs, cigi nem is volt.Természetesen ezek orvosilag mért értékek. Tegnap is védőnőnél várakoztam 1,5 órát, elég pipás lettem tőle, nem csoda a 130as vérnyomás, csak tudnám miért kell időpontot kérni előre, ha időpont nélkülieket is előre vesznek, szerencsére otóberbe kell menjek legközelebb, irigyelem azokat akiknek jó védőnőjük van.
Lehet, hogy a reggeli kakót is elhagyom, s csak a tej marad. Talán még a paradicsomot is megpróbálom, hátha az is sgít.
Homeo cikkekhez tegnap kaptam egy közeli címet, mielőbb meglátogatjuk azt hiszem.
Ma este doki, viszem neki a terheléses cukor eredményemet, hála nagyon jól sikerült.

További jó napot
B.Márti
márti05

Hali!

Katta!
Szegénykém, nekem eszembe sem jutott, hogy ez is lehet belőle. Jó, hogy túl vagy rajta, most már védettek vagyunk Kép

Kilók:
Én bizakodó vagyok, hogy szülés után azért megindul lefele, ha teszünk érte, és itt nem a szigorú diéta híve vagyok Kép Nálam +10 eddig, még kettőre számítok a végéig.

Kérdés:
A szomszéd anyukák, kismamák ajánlották, hogy szedjek Magne B6-t, viszont a dokim azt mondta, amikor kérdeztem, hogy szedjek-e valamit, hogy az elevit elég, a védőnőm meg, hogy elevitből is háromnaponta elég most már egy. Kire hallgassak?
Kiejezett fájdalmas keményedést még nem tapsztaltam, de állni nem tudok sokáig, akkor kemény lesz a hasam.

Vettem málnalevél teafüvet, ti hogy isszátok?

köszi a segítséget, le a hőhullámokkal!!!

puszi:zsófi

ui:Linatoról tudtok valamit?
papzso

ReKép
Én egy kínai teás porcelánba rakom (ebbe 6-7 dl víz fér) két evőkanál levelet rakok bele. Ezt iszom naponta.Nem ízesítem semmivelKép
Én csak vasat szedek már, magnéziumot nem, mert az gátolhatja a méh izommunkáját (36. hét után).Kiírás előtt egy-két héttel homeós cuccokat fogok szedni.
Én +7-nél járok néha 8-nál(sok folyadékot iszom)
Ma megnézem a szülőszobátKép Hurrrá
Előadás után persze.
Majd írok róla.

Noémi
fantikbaba

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?