Sziasztok Lányok, jó reggelt!
Végre jó sokan jelentkeztek, hogy minden rendben, már-már kezdtem aggódni!
Riadólánc: Én vállalom, hogy vagy én vagy apus írunk, ha valakinél kopogtatott a gólya... Egy picit kell csak várni a dologgal, mert meg kell kérdeznem a fönökömet, hogy tudom-e "örökölni" a 3 éve használt céges telefonszámomat... Ha nem akkor vennem kell egy új kártyásat, és akkor majd azt adom meg!
Remélem nem veszitek rossz néven tőlem, hogy ennyit nyüzsizek, nem akarok ám én túl fontoskodó lenni, csak nekem nagy öröm és segítség, hogy van ez a topic, és ezért szeretném, ha jó lenne a "banda"..
Juti! Megírod nekem a profilomban levő hotmail-es címemre, hogy hogyan találom meg azokat a boltokat, ha neked ez nem túl nagy fáradtság?!
Pocókám! Hiszen már meg is állapodtunk aug. 27-ben, nem emlékszel ?! ;)
Macsek!
Először is én napimádó vagyok, tehát amikor 30 fok van, akkor szuperül érzem magam...
Még most is. Másodszor meg ugyan "érdemtelenül", mert igazán nem tettem érte semmit, de hála Istennek a szervezetem nagyon jól bírja a terhességet. Ezért merek csak nekivágni az útnak!
De tudom, hogy marha mázlim van, hogy ennyire jól bírom. Az egész idő alatt talán 2x égett a gyomrom, meg az egyik lábam dagadt 1-2 napig. Még az első időben sem volt hányingerem..
De tudom, hogy tényleg csak valami isteni csodának köszönhetem a dolgot!
Liv! A dagadás ilyenkor pláne melegben már nagyon gyakran előfordul. Megijedni nem kell, viszont érdemes kicsit jobban odafigyelni, kevesebb só és cukorfogyasztással a vizesedés megelőzhető. A dagadás akkor gáz, ha mellette a vizeletben fehérje van, illetve ha még a vérnymásod is magas, ez toxémiára utalHAT. Ez szokták is ellenőrizni, ha valami gond lenne, már szóltak volna.(Ismét bocsika az okoskodásért!) Ha mozog, illetve vérkeringés javító gyakorlatokat végzel sokat segíthetsz a dolgon!
Most egy picit el, majd később még jövök!
Macs