Sziasztok!
Linda!
Egy hete kezdődött a rosszullét, azt írtam is, hogy fáj mindenem. Na megjött az még a ráadás volt. Szóval Kata pénteken hányt, aztán lázas lett és hasmenése lett vagyis naponta egyszer ment a hasa, de csak a 2. naptól. Érdekes, de napi egyszer volt kaki és egyre világosabb lett a színe (bocs), már vajszínű lett neki. Meg is ijedtem, mert ilyet még nem hallottam, hogy ennyire világos legyen a kaki, már mféle extra más betegségre gondoltam....Aztán 4. nap már kezdett összeállni a kaki és étvágya is jobb lett Katának. Szerdán vittük dokihoz, vírusos nyavaját kapott, lassú lefolyásút, diétázni kellett, nem nagyon ment, szerencse ma már ment oviba, de most meg szombaton kezdett köhögni. Most kap kálciumot, c vitamint, meg a szokásos vitaminját (marslakócskák). Tegnapi kaki már okés volt. Én hétfő este már gyenge voltam és kedden kezdődött a hasmenés napi 5-6, aznap kis láz is volt. Szerdán hasmenés, utána kis javulás, de nagyon háborgott a belem és rosszul voltam meg gyenge. Étvágyam sem volt nagyon, de utáltam már a kekszet meg teát, így elkezdtem enni... Ma már okés a dolog. Írok is ahogy ígértem
Jobbulást nektek is! Nagyon szépek a lányok, Berni nagyon hasonlít ezeken a képeken Laura régi képeire, szerintem...
Dalminha!
Verekedéssel mi a helyzet? Azért nem semmi, hogy a kisfiad neki mert menni egy nagyobbnak. Nem tudom mi a helyes megoldás, de nem kell hazahoznod emiatt, csak figyelik az ovónők ezek után őket nem? Kornélnak meg magyarázzad meg ne verekedjen, nehéz, de hátha megérti.
Udvar: itt azt mondták az óvonénik, hogy biz. celsuis fok felett ki kell vinni a gyerekeket, mert kell a levegő. És aki kész már megy az udvarra, nehogy rámelegedjen a ruha, kint egy óvonéni vár, bent meg a másik és egy dadus öltöztet. Ha esik vagy ítéletidő van akkor nem mennek ki, meg ha egy óvonéni van, vagy ha vmi közbejön. Kedden és csütörtökön van tornaóra, nem tudom hánykor na akkor aznap viszont nem tudom mi van, mert ugye arra is átöltöznek és utána vissza és megint át udvarra? ezt nem hiszem, már sok lenne, de meg is fogom ezt kérdezni ilyenkor ezeken a napokon hogyan mennek ki.
Mi az hogy bonyi felöltöztetni ennyi gyereket??? Más csoportban sem viszik ki a gyerekeket? Óvodavezetőt meg kellene kérdezni, szerintem ez baromira nem helyes, hogy nem viszik ki. Akkor mikor van szegény gyerek levegőn?? Ha nem viszik ki nálunk őket, akkor Kata csak kicsit van levegőn, amíg eltolom babakocsiban (ez most a menő Katának, legalább hamar odaérünk) oviig meg haza gyalog.
Tina!
Örülök, hogy átvészelted a kórházi napokat. Mennyit voltál bent?
Marvin hogy szokott le a cumiról? Nálunk egész nap Kata szájában lóg, már a foga is kijjebb áll. Nem tudom hogy vegyük el tőle, komolyan mondom.
Marvin nagyon vagány a szerelésében. Engedi a haját megmosni? Nem izzad meg? Kata alvásnál úgy megizzad és büdi lesz a nyaka, haja, de nem engedi magát fürdetni.
Timi!
Mi is leszel ha végzel? Ez főiskola igaz? Miről szól a szakdolgozatot? Hány oldal lesz? Meg is kell védened meg minden ugye?
Kata velünk alszik, Dávid külön. Dóri akkor ügyes, jó nektek, hogy alakul a dolog.
Nagyon szépek a gyerekek, Panna is milyen nagy már, hasonlít rád. Szerinted?
Carbonara spagetti a hami, a tegnapi zöldbab levessel. Apa szombaton rántott csirkecombot, de nem kívántam, tegnap azért sikerült kétszerre kettőt megenni. Este/éjjel meg megnéztük a Star Treket. Tartottam tőle, de bejött, rég néztem ilyen típusú filmet.
Korizás: évek óta nem voltam, de nem hiányzik, mert nálunk kicsi a pálya és voltak őrültek akik mentek ezerrel és baromira féltem, hogy fellöknek, ezért a palánk mellett vagyok inkább és megállni is úgy tudok, nem merek extrázni a korival, megint csak az eleséstől félve. Nekem ezek a téli sportok nem igazán jönnek be.
Pénteken volt az oviban a tökbuli, lámpás felvonulás, Márton napi buli, ezzel folytatom majd.
Edit