Új privát üzeneted érkezett!

Szöszi, annyira sajnálom :cry:

Miért nem sikerül mostanában senkinek??? :cry: :evil:
Vendég

sziasztok!

szöszi: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Nem is tudom mit írjak most neked.:cry:

angyalka: szívesen :wink:

Hát csajok úgy fest valaki nagyon elátkozott minket. Lekéne vetetni a rontást a fórumról :? Nincs egy boszi köztünk :!: :?: :shock:

Kép
sztyopane

Kedves Szöszi, kérlek ne add fel!!!
Mivel még új vagyok itt, sokat olvastam vissza mostanában hogy infót gyűjtsek.
Egy valami feltűnt: amikor valakinek sikerült, akkor nagyon sokszor a kitartás játszott szerepet... 5. inszem... 4. lombik...
Nem tudom, te hol tartasz pontosan, de ha tehetitek és begyógyult a lelki seb, tarts ki a végsőkig!
Nagyon együtt érzek veled és fáj a szívem!

Kép
lujzici

Sziasztok!

Vizsgálatok ügyében szerintem kicsit olvassatok a Dévais fórumon, vagy ha kérdeztek, biztos tudnak az ottani lányok segíteni.

Amugy egy-két helyet én is tudok ahol lehet érdeklődni vérvizsgálatok ügyében, de ezek fizetősek.

üdv és jó babásodást

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Szöszi:
Kép
Tudod mit gondolok.
A fájdalmad és gondolataidat is mélyen átérzem... Írnám, hogy kitartás, meg ilyenek - de látom ennek még nem jött el az ideje nálad...
DE! Minden nappal halványul egy picit a keserűség, tehetetlen, megérthetetlen valóság és minden nap elteltével közelebb vagy ahhoz a naphoz, amikor meglesz a várva várt "gyümölcs".

KPN:
Nálam is méla csönd honol, már kezdek izgágulni, hogy ciszta-Kriszta betanyázott a fészkembe! :?
Majd jól elkezdem masszírozni, adok neki olyat, hogy menten meggyün!

Woody:
Szépek a tüszőid! Mnyh? Szorítok nektek jövő hétre!

Vicky:
Köszi a jókívánságokat! A cukit majd megnézem valamikor. A héten a III. Lajos u-ban jártam (Kolosy térnél szálltam le és a Flórián felé gyalogoltam a jobb oldalon), ahol szintén van egy nekünkvaló cuki. Amerikai csokitorta állat!!! Juhtúrós pogács is finom.

Kubuspace:
Hú, ez nem semmi riport! Megadnád a terapeuta számát? Köszi!

Fúj! A kutyunk most pukkantott egy olyat, hogy a görény sírva könyörög a receptért! :lol: Sajna a gépünk a "kutyaszobában" van elhelyezve, néha elgázosítják a Zebek...

Heni:
Beléptél a következő fázisba: hársfatea, mentatea és barátai. Jobbulást a torkodnak!

Andrea:
Én sem oltatnám be magam, de már túl vagyok rajta. Nem vagyok rá büszke, de a körzetim addig nyaggatott: ha terhes leszek le lesz gyengülve az immunrendszerem, hogy egyszer csak azon kaptam magam, puff két szúrás és finító...

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajt, ne izgulj tuti nincs cisztád! A kutypukkantás utáni érzést át tudom érezni....két boxerem itt van mellettem.... édesek nagyon :) :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: Be kéne dugni valamivel nekik, amíg gépezek! :lol:

Sztyopáné:
Amúgy régen volt egy boszink: Vasikáé, de ő sajnos lécet vett tőlünk. Nagyon bírtam, hiányzik a személyisége! Kíváncsi lennék mi van vele mostanság...

Pá Drágáim!
sajt@

Először is, Szöszi! Én is nagyon sajnálom, majdnem elbőgtem magam újra :cry:
hidd el minden nappal jobb lesz, hétfőn én egész du. sírtam és ez sokat segített! Nem fogjuk feladni, nem tehetjük meg!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit próbálj meg mással foglalkozni, hátha az segít, de ezt mindenki máshogy éli meg...

Kiss Angyal, szerintem már észre kellett volna venniük, ha endo-d van, de a biztonság kedvéért legközelebb kérdezz rá, csak hogy megnyugodj!

Sajti, lehet, h. nem láttad, de tettem fel egy linket a terapeuta-csajszi weboldaláról. Én beszéltem is vele, de ami infom van, azt le is írtam az előző oldalon.
Írtad KPN-nek, hogy jól megmasszírozod magad, ezt úgy érted, hogy a talpadat?

Woody, én is drukkolok!!!! :D jó lenne, ha ez a sok drukk már hatásos is lenne....
navared
Szfvár

szöszi: Nagyon sajnálom a dolgot. Csak nagyon sok kitartást tudok neked kívánni. Kép

sajt: Az a Lajos utcai a másik cuki, amit mondtam. Ebben reklámozta a csaj. Én azt még nem néztem meg. Most jól bekajáltunk. :)

Kutyánk nekünk csak otthon van, de ők is nagyon tudnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Navared:
Köszi, majd utánanézek. :)
A masszírozást valahol a boka könyékén csinálom (ott ahol a petefészek pontja van), de előtte az egész lábfejet át kell picit gyúrni. Egyszer már leírtam részletesebben is, csak nemtom mikor... :oops:

Vicky:
Én is jól bekajáltam, az volt az ebéd... Lehet, hogy nem jól tettem, de nagyon fini volt! :)

Pá Drágáim!
sajt@

igen, sajnos ebben van valami, hogy a tesztelés utáni eltűnés nem szokott jót jelenteni... tényleg, nem is emlékszem ki és mikor volt utóljára sikeres. Talán kakti és Tigriske. Ránk férne már valami jó hír. Szöszi, ma és esetleg holnap bőgd ki magad alaposan, ha olyan típus vagy akinek ez megy. Ismerjük az érzést mind, a "gyász" után úgyis, mint a keljfeljancsik talpraállunk. Mire eltelik a 3 hónap, biztosan jobban lesz a leketek és kisütitek, hogy anyagilag hogyan lehet megoldani. Addig marad nekünk a Sejtjeink. Tényleg elképesztő sorsok vannak...
Sajt, masszázsra én is beneveznék, nem tudom, hogy a félbehagyott stimu után mi lesz. Ma van a 28. napom, mostanság már jöhetne Miki...
kpn

sajt: Ilyeneket ehetsz te is. Még jó, hogy vannak ilyen helyek. Én most a mandarinra vagyok rákattanva.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok,

én felhívom holnap újra a BMC-ét! Rákérdezek, h mi van ezekkel az előzetes vizsgálatokkal.
Hátha ők is megcsinálják továbbra is. Mert ha nem, akkor miért nem mondta a lány a telefonba az összeset... gondolom nem arra kell a személyes konzultáció, hogy elmondják személyesen, amit egy hónappal korábban a telefonba is elmondhattak volna.
Meglátjuk... ha ők nem csinálják meg, azt sem tudom, merre induljak. Fizetni meg nem szeretnék az összesért, az jó sok lenne.

Kép
lujzici

Sajt@, de nem csak ott lehet, hanem a sarok talpi részén, kb. 1-2 cm-re a a lábujjak irányába középen, de szinte majdnem még a sarkon. Mielőtt megjönne, pici kis bubrokat lehet érezni. Sajnos ezt most nem érzem, pedig már meg kellett volna jönnie szerintem :(
Remélem érthető voltam...
Régebben ha nehezen akart megjönni, ezt megmasszíroztam és néhány órán belül megindult!
navared
Szfvár

sziasztok Lányok!

Szöszi!
nagyon nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, és kívánom, hogy erőre kapjon a lelketek mielőbb! Biztosan rettenetesen rossz most, de talán enyhül majd a fájdalom napról napra! ne döntsétek el most hogy itt megálltok! ha már nem a keserűség diktál, akkor is hozhattok még döntést!

Woody!
ez jól hangzik :)
drukk drukk, hajrá hajrá! :)

Lányok!
nagyon köszönöm a drukkokat, bekebeleztem mindet holnapra :)
nem fogok dolgozni most 2 hétig...mindössze a Boney M koncertet csinálom meg majd jövő szombaton, de nem alvás nélkül reggel 8tól másnap reggel 8ig mint szoktam, hanem csak odakukkantok 3 órára míg muszáj, aztán futok haza! már most hétvégén a Hooligans koncerten is éreztem hogy rezegnek a tüszikék a mélynyomó láda basszusának az ütemére... ezt nem szeretném a Boney M ritmusára is...
Kicsit kezdek izgulni, mindjárt megyek pakolni is, hogy nehogy itthon hagyjak valamit!

Valaki kérdezte...talán Vörösmacska, hogy menni kell-e ilyenkor minden nap...
elvileg NEM, csak nekem sokan vannak, és elég nagyok, és Konc doktor már kezdett aggódni, hogy szét ne robbanjanak!!! ezért minden nap nézi!

most nem is írok többet, mert annyira nyomják a hasamat, hogy alig bírok ülni, feküdni, ...semmit nem tudok, mert feszül.
ha végighúzom rajta a kezem, érezni, hogy a kis szőlő szemek ott ficeregnek bent! :) érdekes érzés...csak ne akarna szétdurranni a két petefészkem...

holnap este vagy délután jövök!

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Szöszi :cry: :cry: :cry:
Pedig nagyon sokat gondoltam rád, és nagyon drukkoltam.
Nem szabad feladni, erősek vagyunk! Nehéz az út a sikerig, de a végén tuti megkapjuk a jutalmat, egy v. több babát.

Sajt, a mnyh 8 volt és 6 napja szúrtam magam. Remélem még nő ez is.
Tényleg a méhpempő nem gond a diétánál? Ok, nagyon kicsi adag, de gondolom ezt sem lehetne.

Eszter, hajrá holnapra! És nem izgulni, minden ok lesz.
woody

Sziasztok!

Szöszikém!
Rettentően sajnálom, és tudom milyen rosszul érezheted magad, de össze kell szedned magad, a 3 hónap hidd el elég lesz hozzá!!!! Nem szabad feladni a reményt. Persze ezt én is csak most mondom ám, amikor túléltem az 5 sikertelenséget ( 3 inszem + 2 lombikból ) akkor én sem így gondolkodtam, de rájössz majd te is, hogy ha feladod, akkor aztán tényleg semmi esélyed nem lesz!!! Nagyon sok kitartást kívánok, öllelek!!

Kiss Angyal!
Tuti mondták volna ha endod van, erre való a leletösszesítő amikor is megmondják, hogy kinek mi a problémája, é milyen beavatkozás lesz!!!

Pussz

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Hencsim: nekem a nagy kapkodásban nem volt leletösszesítőm :D valahogy úgy jött ki a lépés,hogy mikor mennem kellett akkor pont a 3.cnapomon voltam,gyors u.h. és kezdődtek a szurik...az első inszem közben kérdeztem rá,hogy nem lehet e az ,hogy mi összeférhetetlenek vagyunk...és,de :roll:
Nekem is fáj a torkom cefetül,nem szedek rá semmit csak a c vitamint és a mézes méhpempőt...Gyógyulgassál!!!!!!!!!!
Azt hiszem Te kérdezted hogy hol csináltattunk t.cukor és t.inzulint..06 1 422 01 69..XIV.ker. Thököly út 61..

Eszter: szorítok Neked,majd írd,hogy mi volt :!:

Sajt: nekem 2 kg a Cuki kutyám,de ő is tud nagyon komolyakat előadni...én azt birom amikor megijed a saját produkciójától :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Woody: még nőni fog a mhny. is,de 7 mm-től már elvileg jó...persze jobb mikor vastagabb,de már a 7-be is be tud ágyazódni a lúrkó :D :D :D

Kép

kiss angyal

heni77: küldtem neked privit
emeske

Kiss Angyal, olvasom ezt az összeférhetetlenséget... ezt miből tudják megállapítani? Én azt hittem, hogy ezt már csak akkor nézik, ha többször nem sikerül a lombik.
Tőled és a többiektől is szeretném kérdezni, hogy a stimu megkezdése előtt (2 hetes Decapepylt követően) mindenkinek csinálnak vérvételt? És ez, ill. az uh alapján dönti el a doki, hogy mennyivel kell kezdeni/folytatni????
Csak mert nekem nem volt vérvétel :shock:
navared
Szfvár

Navared:nekem azért vett vért a dokker,mert valami olyasmit néztek meg,hogy a szervezetem bírja e még a további hormon bevitelt.nehogy magától szétdurranjanak a tüszők..valami ilyesmi rémlik,mintha ezt mondta volna a Dr.Nő...de én akkor már kb 10 napja szúrtam a merionalt...szerintem az uh alapján döntik el,hogy mennyit kell bökni a hormonból...gondolom a db.szám és a méret alapján...
Az összeférhetetlenséget,pedig úgy magyarázták,hogy a párom spermája termel valami +tételt,amire a méhszájon lévő (védő)váladék úgy reagál,hogy az valami nem odavaló dolog és kinyírja...tehát ezt a fajta összeférhetetlenséget spermából tudják megállapítani,mert a nők 95 % így reagál erre...lehet,hogy van másfajta összeférhetetlenség...nem tom...

Kép

kiss angyal

Navared: elkezdted magadat kivizsgálni :?: :lol: :?: ..Én is ezt teszem :D :D :D gondoltam majd én rájövök,hogy mi a bi-bi,és januárban mikor megyek felállítom a Dr.Nőnek a diagnózist :D :D :D

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Angyal!
Köszi az infót, tényleg én kértem.

Navared!
Szerintem is azt hívják összeférhetetlenségnek amit Angyalka írt.

Valami olyasféléről is hallottam amit te említettél, de az szerintem valami genetikai gond lehet, és ilyenkor lehet nem is csinálnak lombikbeavatkozást.
Ezt nem tudom, hogyan lehet. A szomszédunknál is volt valami ilyesmiféle ( már nyugdíjasok ) , hogy külön külön lehetett volna mindegyikőjüknek gyereke más más pártól, de kettejüknek közös nem. Jó az is biztos, hogy akkor nem volt ennyire fejlett a lombikprogram!

Ki tudja???:roll:

emeske ment válasz!

heni77

Igen, én arra a genetikai dologra gondoltam.
Mert ugye, ha a méhszájnál elbukik a történet és ez kiderül, akkor is az inszemet, ill. lombikot javasolják, hogy kikerüljék ezt a területet. Viszont, ha genetikai és már vki az 5., 6. lombiknál jár, aztán kitalálják, h. együtt nem lehet gyerekük, azért az ciki :shock: hogy úgy mondjam. Pedig hallottam már én cifrákat, persze, h. ezeknek mennyi a valóságtartalmuk, az más tészta.

Kiss Angyal, megy ám az analízis ezerrel :lol:
Egyébként nem hiszem, h. a végkimenetelén változtatott volna, ha kiderül stimu elején, hogy a Deca nem sokat ér, csak akkor lehet, h. több Decát és kevesebb egyéb hormont kellett volna szúrni. De már mindegy is, csak azt szerettem volna tudni, hogy általában stimu előtt csinálnak-e vérvételt?!
navared
Szfvár

sziasztok csajok!

itthon vagyok :)
08:30kor mentem be a műtőbe, én voltam az egyetlen punkciós ma :)
jól kiütöttek az altatóval :D állítólag sokat röhögtem velük, és ők is rajtam :)

néhány tüszkénk szétdurrant mára, de a végeredmény: 7db nagy petesejt, és icsi-vel megtermékenyítették őket - remélhetőleg!
holnap telefonálok, és kiderül hogy hányan maradnak...

eredetileg úgy volt, hogy hétfőn lesz a transzfer, de ma azt mondta Konc doktor, hogy még az is lehet hogy csak kedd vagy szerda, mert annak az a feltétele hogy 5-6 naposan kapjam vissza őket, hogy minimum 4 db legyen, és nálam ez adott, majd holnapra kiderül, de lehet hogy csak hétfőn mondják meg a véglegest... :)

hogy ez jó hír vagy rossz, azt nem tudom.
az biztos, hogy Konc doktornak nagyon tetszett a 4 nappal ezelőtti 11 mm-es nyálkahártyám, Kanyó Kati meg azt mondta ma, hogy nagyon szuper jó a 7 babci alapanyagom! remélem így lesz ez továbbra is, és elégedettek lesznek velem :)

a pocim kicsit (nagyon) érzékeny, és nem megyek túl jól, de friss még az élmény - gondolom. majdcsak elmúlik holnapra! :)
a fenékbe 2 progeszteron pedig szintén nem a kedvencem, de a babókért mindent :)
mikor beadták, nem is fájt, aztán mostanra már nem lelekesedek különösképpen ha hozzáér valami...

ez nálatok is így volt?

nagyon be vagyunk lassulva itt a fórumon!
mi történt veletek??? :)

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok

Navared, vérvétel közvetlenül nekem sem volt a stimu előtt, de ugye a kivizsgálásoknál volt 3 vérvétel, ott biztos nézték ezt is!!?? , de a deca nálam sem jött be, sajnos... :(

Eszter, gratula a 7 petihez!!!! :) Minden rendben lesz velük, tuti!!!
Vendég

Zsu, nekem a kivizsgálásoknál 2 vérvételem volt (3., ill. 21. napi), de nem a BMC-ben csináltattam. Akkor nem egyedüli a dolog...megnyugtató :?

Eszter, ügyi vagy :D gratula!
Nekem is fájt a pocim utána, de másnapra semmi bajom nem volt!
Nekem azt mondták, amikor sikerült megtermékenyíteni 5 petesejtet a 6-ból, hogy csak 5 db felettinél várják meg az 5., 6. napot, nem 4-nél (ahogy neked mondta a doki)...? Úgyhogy én 3 nap múlva vissza is kaptam! Nekem ez nem világos abszolút.
Tudom, még mindig ezen lovagolok, de nem értem és ha vmit nem értek, az nagyon tud idegesíteni :(
Valszín ha meg akart/ak volna tapadni és a babó/k itt akart/ak volna maradni, akkor most már a másik topikban (is) nyomulnék, de jó lenne tisztán látni!
Pihizz most sokat és lélekben készülj a picúrok fogadására :)
navared
Szfvár

Eszter! El is felejtettem: te progi szurikat fogsz kapni? Vagy csak most kaptál, aztán meg az Utrogestan-gyolyócskák jönnek? Ez sem világos... na nem mintha még injekciókra vágytam volna...
navared
Szfvár

Navared!

Én már ma is kaptam két adag progeszteron injekciót, és ez így fog menni a 12. hét végéig... emellett napi 9 golyó utro...

nekem azt mondta Konc doki, hogy minimum 4 kell hozzá!
majd meglátjuk. de legrosszabb esetben is 4 naposak lesznek, mert hétfő a 4. napjuk lesz...

ez a progi a fenekembe/derekamba nem leányálom, de ha ez kell a babcikhoz, nem érdekel!!! :)

puszi

eszter82
Budapest

Eszter,
Most értem csak haza, azonnal a géphez rohantam, kiváncsi voltam mi történt ma veled.
Gratulálok a 7 petikéhez! :D
És persze kiváncsian várom, hogy holnap mit mondanak neked reggel.

Kiss angyal, nagyon szuperül írtad le az összeférhetetlenséget. Nekem is pont így mondta a dokinéni

Én meg holnap ismét megyek, remélem többet nem kell menni és jöhet az inszem. Utána meg a 2 csíkos teszt. :D
woody

Sziasztok!

Sajnálattal olvasom, hogy csak nem jön a várvavárt babaeső....
Mi is sokat gondolkodtunk már az örökbefogadáson is...., de aztán mindig tolódik amíg egy utolsó kis esély is marad.

IR-es lányok, nektek volt olyan, hogy nem voltatok éhesek, émelyegtetek a gyógyszertől??? Meg a dokkernő mondta, hogy be kell indulnia a fogyásnak, persze gondolom, hogy nem 1-2 hét alatt, de ez tényleg így van, csak rá kell álljak a teljes adagomra, vagy hogy van ez?

Kitartást lányok ebben a pocsék időben...jó lenne gyorsan átugrani ezt a hideget!
lugi

Sziasztok!

Eszter!
Hajrá , nagyon ügyi vagy, pihenges sokat!!!!

Lugi!
Ez az első időben nekem is úgy volt, hogy egyáltalán nem voltam éhes a gyógyszertől, émelyegtem, hányingerem volt, de kb 1-2 hét és hozzászoksz, ne izgulj!!

Woody!
Hajrá inszem!!! Drukkolok!

Pussz

heni77

lugi: Hányinger és hasmenés nálam is volt, amíg be nem állt a gyógyszer. A fogyás nekem nem a gyógyszerrel indult be (talán az étvágytalanság és a sok hasmenés levitt egy pár kilót), hanem a diétával és a mozgással (bár ebből azért nem volt olyan sok). Kitartás.

eszter: Miért kapsz ilyen sok progeszteron pótlást? Alacsony volt a szinted a vérvételnél? Csak mert a sógornőm a lombikok után vagy utrót kapott, vagy progi szurit. De hogy a kettőt együtt.
vicky79
Budapest III. kerület

Navared,

nagyon köszönöm az infót.

szép napot Mindenkinek

Kubu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

telefonáltam Katinak :)
5en már biztosan maradnak a 7ből, de még a két kis lemaradtért is küzdenek :)
így hogy 5en vannak, nem hétfőn lesz az embriótransfer, hanem kedd 12:00, de még az is lehet hogy a 6. napjukon, szerdán reggel!
majd hívnak kedd reggel 9kor, ha nem kell menni, és ráérünk majd csak szerdán.
Kati azt mondta, hogy ő jobbnak látná ha 2őt kapnék vissza! pici vagyok, és 27, így nem kell nekem 3 :)
de persze úgy lesz ahogyan ők a legjobbnak látják :)

nem volt alacsony a progeszteron szintem, nem tudom miért kapok ennyit, de Konc doktor ezt mondta, hát ezt csinálom! kettőnk közül ő tudja jobban hogy mi kell a sikerhez :D

nemsoká jövök még, mert fekszem, csak letöltögetem a maileket, mert bele kellene vágni a munkába itthonról :)

puszi

eszter82
Budapest

eszter: Nem akadékoskodni akartam, csak ez elég sok progeszteron. Nem emlékszem, hogy kapott-e így valaki. De persze ők tudják, mindent a babákért. Drukk a picuriknak.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

én is fennakadtam rajta annó, mert mikor felírta Konc doki az utrot és kiváltottam, teljesen ledöbbentem hogy napi 9 golyót írt fel!!!!
az általános napi 2-5 szemig van...
de azt mondta, hogy ez elég mesterséges közeg, ezért kell ennyi.
aztán most ráadásul kettessével kapom a progi szurit is reggelente, de azt mondta, hogy ezt két hétig így is szeretné, míg vissza nem megyek az ominózus mindent kimutató vérvételre...sőt, lehet hogy a transzfer után 3 adag lesz a progi szuri is... majd meglátjuk mit mond!

tudod, én teszem amit mond, és bízom benne és a sikerben!
szerintem ezt máshogy nem is lehet :)

pussz: eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Eszter, ismét gratula! Nagyon ügyesek a srácok. :D

Nálam minden ok, maradt a 3 tüsző. A méretre nem emlékszem 19,18,16 talán. Ma még 1 szúri és holnap tüszőrepi 2 ampulla. Eddig 1 volt mindig, de remélem hatásos lesz. Inszem az hétfő.
Tehát közeledek a sikerhez! :D
woody

eszter: A 3x3 utró az alap a lombiknál, csak emellé a szurit tartottam soknak. A sógornőm vagy a 3x3 utrót vagy a 2x1 szurit kapta. Mindegy, majd kiderül.

woody: Nagyon drukkolok a hétfőhöz.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Én sem hallottam még ilyet, hogy napi 9 utró + még 2 progiszuri :shock:

De ők tuti jobban tudjuk, mint mi, itteni orvosok :lol: :lol: :lol:

heni77

Szöszi, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Nem is találok szavakat. Ölelés neked is.

Eszter, már mástól is hallottam a progi szurikat. Neked ki fogja beadni majd naponta míg otthon leszel? Figyelek ám, mert nagyjából rám is ezek várnak. Nem semmi miket kell kibírnunk, de hajrá. Bár én fogalmam sincs, hogy hogyan fogom megoldani a szúrást, mert nálunk a családban mindenki világgá szalad ha említem neki, hgy majd ő. Gratulálok a petékhez, ha Katalin azt mondja, hogy jó az alapanyag, akkor biztos így van. Nagyon drukkolok neked is!
vörösmacska

csajok!

úgy látom, tovább kell képezzük magunkat, mert ezt a progeszteron dolgot egyikünk sem érti :D :D :D

Woody!

gratulálok!!!!!
nagyon drukkolok hogy sikerüljön végre!
mit érzel? jó széria lesz ez a mostani?

puszi

eszter82
Budapest

Vörösmacska!

ezeket izomba kell
nekünk megmutatták, hogy hoygan kell, de Konc doktor és Irénke mikor meghallották, hogy nekem majd Lac adja be itthon, kiakadtak, és elmondták, hogy nem tartják túl szerencsés dolognak, mert ezt könnyebb elszúrni, és ha begyullad, akkor kárba vész ez a hónap!
úgyhogy én a körzetinél adatom be minden nap 8kor, hétvégén meg az ügyeleten...legalább megismerem kicsit szigetszentmiklóst! :)

a körzeti is azt mondta ma reggel, hogy egyet ért, és ezzel nem kéne otthon próbálkozni, mert ha mellé megy, nagy gubanc lehet belőle...pedig mi bevállalós család vagyunk :)
mindenki szúrna ha hagynám :)

eszter82
Budapest

Csajok, nekem ma megjött a mensi, kezdem a fogigátlót. Hála időben fagyok, minden terv szerint halad.
vörösmacska

fagyok=vagyok
vörösmacska

Woody,Eszter: GRATULÁLOk Nektek :D :D :D

Nekem a dr.nő azt mondta,hogy vagy szuri vagy utro...most napi 3x3-at kellett használnom,de tiszta kiütés lett az arcom tőle,azt beszéltem meg vele,hogy a következőnél a szurinál fogunk maradni...de,szerintem nem baj az,hogy utro+progi...annál nagyobb az esély a terhesség megtartására gondolom...meghát csak tudja a Tanár,hogy mit miért csinál :wink:

Navared:miért kételkedsz a deca hatékonyságában?az nem arra való,hogy ne durranjanak idő előtt a tüszők???nem értem,valami mást is befolyásol???...nekem a 2.lombiknál azt mondta a dr.,hogy nem deca lesz,hanem valami más... :roll:
Szerintem Eszternek azért elég a 4 db,mert 27 éves és neki úgyis 2 lehet visszarakni..általában az 5.-6. napot a fele éli túl,tehát ha van 4 abból ha 2 marad az is elég a boldogsághoz :) ..Nekünk a korunk miatt, 3-at akarnak visszarakni és ezért mondják a 6-ot,mert abból 3-nak muszály maradnia...lehet,hogy rosszul gondolom,akkor javítsatok ki...

Kép

kiss angyal

Angyal!

Szerintem Eszternek a min.4 már úgy van számolva, hogy azok nagy valószínűséggel már megélik az 5-6 napot, ( hiszen 7 ről indultak )és így 2-3 mehet a jégoviba is. Vagy lehet én vesztettem el a fonalat :roll:

heni77

Eszter, tuti siker lesz a mostani, neked is és nekem is!
Karácsonykor már babásak leszünk. :D :D :D

Nálam a lombiknál azt mondta a biológus, hogy 5 napos babáknál csak 2-öt ültetnek vissza. Mivel itt nagyobb az esélye a megtapadásnak (szerinte ezek erősebbek). A 3-as ikrek pedig veszélyes lehet az anyának (persze ez függ a testalkattól is). Pl. én 160 cm vagyok és 50kg nem hiszem, hogy ki tudnám hordani.
woody

Mondta nekem is Tanár úr, hogy majd meg fogják mutatni a szurikat. Viszont emlékeztem, hogy egy barátnőm is a körzetihez meg ügyeletre járt ezeket beadatni. Én tegnap voltam magam oltatni a körzetinél és mondtam neki, hogy ha majd szúrizásügyileg ha elakadok, akkor jöhetek-e, azt mondta csak akkor ha viszek neki egy megbízatást, hoyg ezt és ezt be kell adnia. Szerintem ez gyagyás, ilyen nincs ugye?
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?