sziasztok!
Kitti, ti merre laktok?
nitacska007, téged hogy lehet szólítani?
én amúgy Georgina vagyok, de a Gina bőven elég
Írnátok valamit magatokról? olyasmire vagyok kíváncsi, hogy hány évesek vagytok? mikor született meg az első babátok, merre laktok? stb. Tudom, hogy ezen már biztosan túl vagytok, de olyan sok hozzászólás érkezett már ebben a témában, hogy alig győzöm olvasni
Ancsi!
Tündéri babátok van, gratulálok! Leírnád te is a történetedet röviden?
Amúgy (lehet h már írtam), mi a férjemmel 3éve vagyunk együtt, július óta vagyunk házasok, és jövő októberben szerettük volna elkezdeni a babaprojektet, de úgy látszik a pici most szeretne jönni
Jelenleg a férjem elhunyt nagymamájának a házában lakunk Pomázon, de Mogyoródra szeretnénk költözni(van tömegközlekedés is Pestre, mégis nyugodt a környezet).
A férjem már 2 hete Afrikában van, nagyon nehezen viselem nélküle, pláne hogy a múlt héten lett pozitív a tesztem, ésmég dokinál se voltam, aki megerősíthetne, hogy nincs baj. Nov.2-án szeretnék menni orvoshoz, addigra remélem már szívhang is lesz
a hétvégén elmondtam az anyukámnak a nagy hírt, mert úgy éreztem valakinek támogatnia kell, most hogy a férjem nincs itthon. féltem a reakciójától, mrt mindig azt mondta, soha ne legyek fiatalon anyuka... ő 18évesen szült engem, és állítólag nem döntött valami jól..
ehhez képest teljesen jól reagált, azt mondta mindenben támogat, csak a férjemmel való kapcsolatom n menjen rá a babára(ne hidegüljünk el egymástól).
úgyhogy megnyugodtam. anyával legalább már nem lesz probléma
a képek az esküvőnkön készültek