Sziasztok!
Vivi!
Teljesen egyetértek veled, én nem olvasok influenzás híreket mert ha elkapom úgysem tehetek semmit, viszont terhesen meg nem oltatom be magam és kész.
Csajok!
Voltam tegnap 4 D-n az Érdi Medical Centerben, aki közel lakik hozzá csak ajánlani tudom, eszméletlen profi a hely, egy nagyon kdves radiológus főorvosnő végzi az ultrahangot, és ami nagyon tetszett hogy nem a mozizás a lényeg hanem profin végignézi tetőtől talpig a babát a legutolsó kis erekig, és csak aztán jön a mozi ha megnyugtatta a mamát hogy teljesen egészséges a baba. Hálisten minden rendben a babával, és már biztos hogy fiú egyértelműen látszott a zacsi meg a kuki.
És tudjátok mi volt érdekes?
Hogy a kisbaba teljesen úgy néz ki mint a kisfiam
Szerintem nagyon fognak hasonlítani egymásra.
Szóval szuperjó élmény volt és "csak" 9500.-ft-ért amiben benne van a cd és a sztárfotó, máshol hallottam hogy 12.500 körül is vannak árak, de itt teljesen elfogadható volt.
Igazából csak most nyugodtam meg hogy valóban láttam hogy minden oké, gyönyörű a szíve, a veséje, a gyomra, mindene....Kis vasgyúró lesz a picur, már most kis vastag a lába pont mint a kisfiamnak, szóval lehet hogy olyanok lesznek mint két tojás! Tök kíváncsi leszek hogy ha megszületik tényleg ilyen nagy lesz-e a hasonlóság.
Most a Balázs névben gondolkodunk....Vagy esetleg a Máté. Hálisten a férjemnek tök mindegy, szerencsém van vele, mert neki minden tetszik-ez is ritka, szóval rám hagyja a döntést!!!!
Mindjárt visszaolvaslak titeket mert nem volt időm...