11320-as jelentkezik
Jaj, Csajok kb. ennyire van időm, hogy kb. 2-3 hetente egyszer írjak Nektek.
A két babó mellett nincs megállás.
Ma már 4 hetesek vagyunk
Remélem mihamarabb átalusszák majd az éjszakát, bár erre még semmi sem utal, sajnos...
Küzködtünk már székrekedéssel, először Nándikánál most pedig Tamcsinál. Néha nagyon nyűgösek, néha pedig szépen pihennek két etetés között.
Nándika tegnap este már 3,11 kg, Tamika pedig 2,63 kg volt, fejlődnek szépen, már a combjuk is kezd húsosodni.
Nándika 70 gr-ot, Tamika 60-at eszik. Jelenleg próbálom Őket átszoktatni a mellből szopira, úgy néz ki egyelőre tejcsi is elég lesz.
Viszont múlt héten indult be nagyon a tejem, emiatt többször voltam lázas és a hirtelen beindult tejcsi miatt csomók is lettek.
Ez azt a problémát okozta, hogy sem a Babók, sem a mellszívóval nem tudtuk leszívni a tejet, csak nagyon keveset.
Ezután melegvizes borogatás, meleg zuhany ill. a csomók elmasszírozása. Elment vele pár nap, most úgy néz ki, hogy talán visszatér minden a régi kerékvágásba. Egyébként emiatt kaptak a Babók tápit és persze valószínű emiatt van, (volt) a székrekedésük.
A kialvatlanságot már kezdem megszokni...
Egyébként próbállak Titeket mindig olvasni, csak reagálni nem jut már időm. Nagyon sokat gondolok Rátok!
Egy gyors reakció a részemről:
Dita, Vevikk: nagyon-nagyon drukkolok Nektek a problémamentes és könnyű szüléshez!!! Már nagyon közel a nagy nap!
Remény: Ádi baba nagyon szép kisfiú, nagyjából megnézegettem már a képeket. Ügyes vagy, látod lassan 1 hónapja otthon vagytok vele és minden a legnagyobb rendben van! És még kereskedni is van időd, tök jó!
Colin, Brigi: Nektek is nagyon közeleg a nagy nap! Brigi kitartást a diétázgatáshoz, jók a süti receptek!!!
Colin szép súlyú már a kisfiad! Gondolj bele az én kislányom kevesebbel született, mégis egészséges szerencsére.
Kitartást a hátralévő már igen kevés időhöz!
Akire: remélem már nem vagy beteg! Nálad is pörögnek a hetek, hogy álltok a beszerzendő dolgokkal? Pocakos sorozat nagyon ütős, tök csini vagy!!!
Vicky: nem is emlékszem, hogy a pocakos fotódat megdícsértem-e, mikor feltetted, ha, nem most megteszem csini vagy és ügyes vagy, hogy nem hízol.
Szeretném megköszönni Neked az ajándékot, amit a kórházban kaptunk Tőled!
És örülök, hogy személyesen is találkozhattunk! Persze Colinnak is köszi a látogatást!
Tigriske: kitartást kívánok a sok kellemetlenséged ellenére Neked is! Én az aranyeremre Reparont használtam, nekem bevált.
És szerintem azért annak örülj, ha az összes Babó fejenként megüti majd a 2 kilót.
2 hét múlva letelik nálam a gyermekágy, mehetek vissza a Szathmáryhoz ellenőrzésre. Ha vannak kérdéseid a szüléssel kapcsolatosan, írj privit és amint időm engedi válaszolok rá.
Egyébként a császárral kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy az embernek utólag természetesen a rossz élmények halványodnak és persze az anyai érzések elnyomják. Ma már én is másképp emlékszem az egészre vissza, pedig tudom, hogy nagyon kellemetlen volt a műtéti előkészület és a seb.
Kilókkal jól állok szerencsére, bár nem olyan jól, mint Heni.
Henikém: a -17 kg nagyon ütős, baromi büszke vagyok Rád! Dobhatnál képet az eredményről! Már nagyon várom az alkalmat, mikor szurkolhatok a sikeres beültiért!!!!
Remélem senkit sem hagytam ki, ha mégis ne hari!
Most ennyire futotta az időmből, jön az etetés!
pussz Mindenkinek, Vigyázzatok Magatokra!!!!
[/b]