Új privát üzeneted érkezett!

Szia Navared!

Szerintem az akciós hónapban érdemes elkezdeni, mensi után. Legalábbis én akkor fogom. IR eseknek nem a legjobb , de ennyi belefér szerintem!!!
Sajna az első 2 beültimnél, még nem fórumoztam :evil: azért nem szedtem akkor.
Nagyon sok hasznos dolgot meglehet itt tudni, én csakis örülni tudok, hogy ennek a csapatnak tagja lehetek, mindenféle szempontból.
Na márminthogy jobb lett volna egy spontán baby, de ha már így alakult olyan jó a bajban összetartanunk, szerintem.

Hajrá fagyik!!!!

Szöszi!
Te teszteltél, vagy tesztelsz reggel BMC előtt?
Nagyon drukkolok!!!! ++++++++++++++

Sajtikám!
Sajna tegnap ill tegnapelőtt nem voltam, de nagyon nagyon sok boldog névnapot kívánok, ill azt kívánom neked, hogy a legközelebbi névnapodon min, 1 fővel többen legyetek :wink:

Kép

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Bocsánat, ha félre érthető voltam tegnap, véletlenül sem akartam megbántani senkit, főleg a BMC-ben. Csak az állam tehet ezekről a megszigorításokról, őket nem érdeklik ezek a dolgok. Kár, hogy mindenhol megszorítanak.
Kép
Kép
emeske

Emeske!

Nem azért írtam, hogy lecsesszelek, én nem értettem félre, gondoltam, hogy te is úgy írtad, hogy milyen szemét világot élünk ezekkel a megszorításokkal!
És még ezek sírnak, hogy milyen kevés gyerek születik Mo. on, aki meg szeretne azokat nemhogy segítenék, hanem hátráltatják.................

Pusszz

heni77

sziasztok!

Szöszi: nagyon szorítok holnapra :!: :!: :!: :!: :!:

angyalka: ment privi :lol:

Kép
sztyopane

Lányok,
ismét volna egy kérdésem:

dec. 10-én lesz az első konzultáció, és amikor időpontot kértem, akkor a telefonos csajszi mondott pár dolgot, amit előre megcsináltathatok:
általános nagyrutin
vércsoport és ellenanyag vizsgálat
rákszűrés és hüvelyváladék szűrés

Ez utóbbiak miatt kértem időpontot a nőgyógyászhoz.
De mivel korábbi hozzászólásaitokban olvastam, h van, akinek több dolgot is említettek a telefonba, amit előre elvégeztethet, gondoltam, rákérdezek tőletek (Zsu, azt hiszem, a te barátnődnek is több dolgot mondtak).
Pl AIDS és Clamidya szűrés, ilyesmikre emlékszem...

Szóval, ha már jövő héten úgyis ott leszek a nőgyógyásznál, akkor ott ezeket is megcsináltathatom?
Csak úgy mondjam neki, hogy a BMC-be kell?

És ha már most novemberben megcsináltatom, ugye nem lesznek túl régiek a leleteim decemberre?

Úgy gondolkodok, h jobb lenne úgy odamenni, h minél több leletem megvan már, h azzal se menjen az idő...

Lujzi

Kép
lujzici

Lujzici: amit tudsz azt csináltassál meg,hogy azzal se menjen az idő...1 évig jó minden eredmény,csak a sperma v.az ami 6 hónapig...
Van még 3. 20. és 24. napi hormon vizsgálat vérből...remélem jól írom,ha mégsem úgyis ki fognak javítani a többiek...

Sztopáné: ment a válasz :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Navared!
rettentően sajnálom...annyira bíztam bennetek!!!!
A szemléleted elismerésre méltó, tényleg!
sok erőt nektek, és a párodnak is a feldolgozáshoz, és drukkolok a folytatáshoz!

Szöszi!
Rajtad a szemünk :)
nagyon nagyon drukkolok holnapra!

Oroszlán!
örülök, hogy vége a kálváriátoknak, és gyógyultnak nyilvánítottak :)

Woody!
Merre? Mi a helyzet?

...mi mostanában minden nap a BMC-ben. Lassan lakcímkártyát kell igényelnem! :) ma mondta Konc doktor is, hogy már minden nap :)
nyálkahártya: 11,6 mm volt ma
a 24,6mm-es tüszikéből egy hét alatt 15 db 18-19 mm-es lett, a többi 10 mm-re nőtt, úgyhogy azok nem potenciális családtagok...
ma este 21:30-kor 1,5 ampulla Ovitrelle, és csütörtökön punkció, hátfőn transzfer!!! :D
első terv az volt, hogy szerda leszívás, péntek vissza, majd beszéltünk a péntek-hétfő kombinációról, és nyert a csütörtök - mert péntekig valószínű szétrobbanna az összes nagy!!!! :D a csütörtöknek nagyon örültem,mert így nem 3, hanem 4 naposak lesznek a Babcik, mikor beköltöznek! :)
..most kezdek izgulni...altatás, kórház,... de alig várom, hogy csütörtök, és főleg hétfő legyen! aztán a két hét múlva hétfőt,... szóval végre célegyenes!!! :)

puszi: eszter :)

eszter82
Budapest

Eszter, köszike és mennek a drukkok+++++++++++++++++++++
azért milyen gyorsan megy az idő... és milyen sok petét sikerült érlelned.... ügyi vagy :D Ez a 4 napos "dolog" jól hangzik!
navared
Szfvár

Sziasztok!

Mostanában alig jutok géphez, amióta a Zuram itthon van; meg elég fáradt is vagyok estére... A fránya hideg kiveszi az erőm. Kép

Heni:
Jó futkorászást, a torkodra vigyázz ebben a hidegben!
Köszönöm a névnapi jókíváncsiságokat! Kép

Sztyopáné:
Velem sem történik sokminden mostanság - kezet foghatunk... Azért néha vált át "látható" üzemmódra, szerintem nem csak az én nevemben írhatom, hogy hiányzik az optimista személyed és hsz-aid!

Oroszlán:
Na végre, hogy rendben vagy, nagyon örülök! :)

Andrea-1:
Üdv nálunk, gyere bátran! Mielőbbi pocakosodást! :)
Az inszemnél az 1 hónapos kihagyásról még nem hallottam, de ha ez igaz, akkor most megdöbbentem (döbb-döbb...)!

Navared:
Nagyon együttérzek veled, sajnálom... Kép

Eszter:
Hűha, de szép mnyh-át növesztettél, ez igen! Szorítok értetek! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Kiss Angyal:
Csini a vonalzód!

Szöszi:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Pá Drágáim!
sajt@

heni: Voltam a diétás cukrászdában. Megnéztem a címet: Balzac u. 26. sz. Kíváncsi leszek a mostani sütire, ez meggyes-mákos szelet. Nyami. 8) És nincs ebben sem 20 gr. ch.!

eszter: Jól belelendültek a tüszőcskéid. Hajrá!!!

sajt: Boldog névnapot így utólag.
vicky79
Budapest III. kerület

SZÖSZI!

Kezem-lábam csuriban ÉRTED, érted :?: :!:

Kép
akire79

Sziasztok!

Eszter!
Tényleg jól belehúztak a kicsikék! Biztosra akarnak menni!!!
Az altatástól ne félj, pár perc az egész. Szorítok, hogy minden rendben menjen!!!

Vicky!
Nagyon jó lehet ez a cuki. Egyszer nekem is el kellene néznem oda.

Navared! Fel a fejjel! Remélem a fagyik szerencsét hoznak!!

Kiss Angyal!
Sajna nekem sem tudtak fagyasztani. Ezt dobta a gép.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!! Remélem, hogy nem lesz gáz... Ha esetleg nem jönnék akkor az van. Nem tudom, hogy reagálom le.
szöszi1977

Jó reggelt!

Szöszi: Nem tudom olvasod e még így reggelről, de nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++ És természetesen a jó hírrel fogsz szaladni hozzánk:wink: :!:

Eszter: gratulálok a sok petikéhez és a mnyh-hoz. Altatástól meg ne félj ügyes leszel.

Sajtocska: BOLDOG NÉVNAPOT neked. Apát meg néha lökd arrébb a gép elől :lol: :lol: :lol:

Andrea-1: Üdv itt nálunk és mielőbbi pocakosodást neked!!!

angyalka: Merre bujkálsz? Dolgozol? Küldtem privit!

Kép
sztyopane

Sziasztok,

tegnap a duna tv-n láttam az alábbi riportot.
http://www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=589141
a 45.10-től indítsátok el

nagyon érdekes

amennyiben gondoljátok és valaki szeretné a hölgy elérhetőségét írjon privit és szívesen megadom

üdv
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.11.04 08:22-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Eszter!

Ezek csuda jó hírek, nagyon drukkolok. Ugye tudod, hogy így még sokkal több az esélyed? És marad tesónak is, de jó! Említetted, hogy 3 babót szeretnél? Bár 4-5 naposokból nem hiszem, hogy engedélyeznek annyit. Ja igen, és így nem kell majd egész 2 hetet várnod az eredményre, pár nappal rövidebb lesz az idő!
Ugye pihengetsz is majd?? Mert mesélted, hogy milyen pörgős életed van. Most senki ne menjen férjhez!!!! Mert nem érsz rá megszervezni!!!!! Vigyázz a picúrokra nagyon!!! És holnap du helyzetjelentést kérünk!!! Az altatástól ne félj, semmi extra!!!!

Sajtikám!
Hát sajna a torkom odaveszett a nagy futásban!!! Már késő bánat. Most DVD re aerobikozom Rékával :lol: a meleg szobában!!!

Szöszi!
Nagyon sokat gondolok rád, minden drukkom a tied!!!! Csak ++++++++++ an!!!!!

Lujzici!
Hajrá kivizsgálások!! Add meg te is légyszi az adataidat, és betudlak írni téged is a táblázatba!!!

Pussz mindenkinek!!!

Rózsám, Sting???????
Mi van veletek????

1257317237.9487.xls

heni77

uh,
akkor most remélem helyesen is sikerült feltennem a linket,

kubuspace

Kubuspace! Ez egy nagyon hasznos link! Köszi :) Azt hiszem ki kellene deríteni, mi ez a krém és hogyan lehet beszerezni!
navared
Szfvár

sziasztok

Lujzici, igen kell az AIDS, Hepatitis C,B, luesz, és TORCH-szűrés neked is és a férjednek is! És neked még a Clamidya és a rákszűrés.Nem minden nőgyógyász csinálja meg ezeket a vizsgálatokat, mármint a vérvételeket, a házi orvos írja fel normál esetben, de vannak béna házidokik, (pl, a bnőm házidokija) akiknek fingjuk sincs, hogy ezt ők felírhatják-e!Szóval harcolni kell velük!Ja és 3, 20, és 24 napi vérvétel, ahogy Kiss Angyal írta...

Navared, nagyon sajnálom!! :(

Hát lányok szerintem átok ül rajtunk, hogy ennyi ideje nem sikerül senkinek, de remélem hogy ma Szöszi megtöri!!!Nagyon jó lenne!!

Eszter nagyon drukkolok csütörtökre és hétfőre!!!++++++

Andrea-1: Üdv itt nálunk, és mielőbbi pocakosodást neked!!!
Vendég

Kubu!

Nekem nem csinál semmit a link, hogyan indítsam el??? Bocs, de béna vagyok ehhez.
Valami más fomátumban nem tudod feltenni???? :shock: :roll:

Köszi

heni77

Sziasztok,

Zsu: köszi a választ, megpróbálok minél többet megcsináltatni előre...
figyi, mi az, h "luesz"? És mi az a TORCH szűrés?
Nagyon kezdő vagyok egyelőre. :-)

Heni: 33 éves, Bp-i, első baba lenne, dec 10 első konzultáció a BMC-ben. Köszi!

Kép
lujzici

Lujzici, a luesz: szifilisz, a TORCH: Toxoplasma, Rubeola, Cytomegalovírus.Nyugodtan kérdezz, ha tudok akkkor szívesen válaszolok, én is így voltam vele az elején! :)

Kubu, ez nagyon érdekes ez a krém, én szeretnék belőle, mert ez az enometriózis nagyon gáz, miatta már csak másfél petefészkem van, és a kismedencém is tele van vele sajnos! Köszi, hogy felraktad!!!
Vendég

Heni,
passz,
esetleg így ?
dunatv honlapja
bal oldalt műsorok
majd család-barát magazin
lentebb mész a korábbi adásokra
és kiválasztod a 2009.11.03-i adást
hátha

kubuspace

Sziasztok!

Köszönöm szépen mégegyszer Mindenkinek a fogadtatást és a jókívánságokat :)

Tegnap sikerült méhpempőt vennem, azt a fajtát, amit Heni javasolt.... Nagyon bízom benne, hogy meglesz a hatása nálam is.

Képzeljétek el az egyik kollegám pénteken rosszul lett, elvitte a mentő, innen a munkahelyről. Gyorsteszt kimutatta, hogy H1N1-e van, péntekre lesz meg a végleges eredmény is. Ha pozitív, akkor jön az ÁNTSZ, és mindenkit egyenként letesztelnek. Persze beindult a pánik a kollegák közt (közhivatal vagyunk, rengeteg ügyféllel, de az én munkaköröm szerencsére olyan, hogy nem kell ügyfelekkel találkozni), arcmaszkokat osztogatnak, fertőtlenítő folyadék, és a fél társaság rohant le az üzemorvoshoz beoltatni magát.
Én viszont nem merem, mert még mindig káosz van ezzel az egész oltás mizériával kapcsolatban a fejemben.... Soha nem szoktam beoltatni magam sima influenza ellen sem, vitaminokat szedek, az étkezésre odafigyelek, bízom benne, hogy ez elegendő lesz.

Biztosan volt már téma itt a fórumon a H1N1 oltás, de azért egy kérdés erejéig feltenném: Itt köztetek Lányok, mi az általános vélemény? Oltattok? Nem oltattok?

andi
andrea-1

Andrea, nekem december közepén lesz IVF-em, ma írattam ki a körzetivel a H1N1 oltást, azt modta Konc tanár úr, hogy három hét legyen a lombik kezelés kezdete és az oltás között.
Én sem féltem eddig tőle, én sem voltam soha influenzás, sok zöldséget és gyümölcsöt eszünk, vitamint szedünk, és nem is érdekelne, ha nem lombikra készülnék.
Ha sikerül terhesen biztos nem adatnám be, mert félteném a picit/piciket. Viszont másállapotban egészen biztos gyengébb lesz az immunredszerem.
Szóval én ma délelőtt egyik percről a másikra így döntöttem.

Navared, nagyon saknálom, nagy ölelés neked és sok puszi. Nagyon irigyellek, hogy ilyen könnyen veszed.

Eszter, jók az eredményeid! Ez mindenkinél így van, hogy a vége felé már minden nap kell menni? Akkor készüljek úgy, hogy akkor már ne is dolgozzak? Te még bejársz azért a munkhelyedre? Nagyon szorítok. Beszéltetek róla, hogy hányat fogsz visszkapni?

indenkinek nagyon drukkolok, Szöszi rajtad a világ szeme!
vörösmacska

Ha félreérthető voltam, nem azt mondták a MBC-ben, hogy adassam be, hanem azt, hogy ha úgy döntök, hogy beadatom, akkor minimum 3 hét legyen a beadás és a kezdés előtt.
vörösmacska

Andrea, ha már megjelent a munkahelyeden a H1N1 akkor szerintem már késő beadatni, mert kb.két hét míg kifejti a hatását az oltóanyag, ha meg közben megkaptad a vírust, akkor meg a szervezetednek duplán kell küzdenie a vírussal.Ez csak az én véleményem.Nem akarok senkit lebeszélni, illetve rábeszélni sem!
Vendég

Vörösmacska: Nos pont ez az én dilemmám egyik oka. Inszem nem lesz ebben a hónapban, de az injekciókat most is kapom, és ha ez a hónap sem sikerülne, decemberben újból inszem lesz. 3 hétnyi idő nincs a beadás és a kezdés között...
andrea-1

heni77: azért irtam mert kaptam egy leszúró privit, nem tudtam hogy szemmel vagyunk itt is tartva a dolgozók által. És hát gondoltam bocsánatot kérek, nem a dolgozókkal van a gond, hanem a fejesekkel.
Kép
Kép
emeske

Emeske én is kaptam már korábban levelet, de nem leszúró hanem tájékoztató jellegűt.
vörösmacska

Lányok, én ma voltam 3 bioboltban, Rossmannban, DM-ben, de sehol nem árulják ezt a fajta méhpempőt. Jóval drágábbat (4x annyiért) igen, csak gondoltam tökéletes lenne ez is...

Vörösmacska, köszi az együttérzést, de azért nekem is baromi szar, csak ahogy Kiss Angyal is írta, nem érdemes az embernek néhány óránál tovább sajnálnia magát. Ilyenkor a "mi lett volna ha" kérdések, csak hátráltatják az embert, engem legalább is. Úgyhogy próbálok pozitívan hozzáállni, amúgy nem is gondoltam, hogy ilyen kis ügyes vagyok ezen a téren :D Azt hittem, összeomlok, aztán sírok napokig.

Zsu, ettől a szar endotól nekem is szinte csak a bal petefészkem aktív, szegény jobbocska kicsit nehezebben dolgozik. De ahogy a csajszi monda az interjúban (vagy lehet, h. egy fórumos hozzászólásában: endostop.hu-n olvastam), kell min. fél év, de inkább 1 év, h. helyrejöjjön. Persze ez is szuper lenne, csak itt a lombik kellős közepén... nem is tudom :(

Andrea-1, én is üdvözöllek!!!
Az én véleményem továbbra is az a H1N1-el kapcs-ban, h. valamivel mindig sakkban kell tartani az embereket, h. féljenek és ezzel irányíthatóak legyenek.
Persze, ha a közelünkben történik, akkor az ember betojik. Én is megijednék, ha az orrom elől vinnének el vkit H1N1 gyanúval. De állítólag egy csomó fajta influenzában megtalálható a H1N1 is... ki tudja mi az igazság. Én nem szoktam dokihoz menni ha benáthásodok és fáj a torom, van rá jól bevált homeopátiás cuccom. Na ha az most nem segítene, valszín én is elmennék dokihoz. Ez az én álláspontom. Gondolom ezzel nem sokat segítettem rajtad, de szerintem kérdezz meg több dokit is, mi a véleményük.
navared
Szfvár

Navared!

Ezt a fajtát Calendula gyógynövényboltban lehet kapni ócsóér' :)

Nézd meg a neten, hol vannak üzleteik, bizti lehet rendelni is belőle.

Pussz

heni77

Heni, okés, köszike! :D
navared
Szfvár

Ja Kubu!

Így sem megy, de azért köszi. Valamit lekéne töltenem hozzá aszem, de inkább nem nézem meg.

Kb miről szól, valaki elmondaná? Annyit levettem, hogy valamiféle "csodakrémről" ???

heni77

Navared, Szia :)
Nekem meg ezzel a H1N1 jelenséggel kapcsolatban mindig az Y2K mizéria jut az eszembe. Ott is mekkora hűhót csapott a média, emlékeztek ?? Jól felfújták a témát, egyesek gondolom jól meggazdagodtak a dolgon, aztán szépen elült a nagy számítógépes láz... Persze egy betegség egészen más fajsúlyú dolog. Mindenesetre azért jó lenne tisztán látni a témában...

Pempős mézet egészen biztosan lehet kapni az Örs vezér téren az Árkád alsó szintjén levő bio boltban. Fél polcnyi volt belőle tegnap, db-ja 355 Ft. :)

andi
andrea-1

Heni, a link egy interjú egy Norvégiába "szakadt" magyar csajszival, aki hormon-terapeutaként dolgozik és az endomertiosisról beszélt. Annak a gyógyításáról és egy krémről, ami itthon természetesen még nem kapható. Azt mondja, hogy 14 éve segítenek szinte 100%-os eredményességgel.

Andrea-1, köszi az infot!
Amúgy szerintem sosem fogjuk megtudni, mi az igazság....
navared
Szfvár

Zsu: nagyon köszi az infót! Te (vagy a barátnőd) ezeket mindet előre megcsináltattátok?
És ha jól értettem, a férjem és a magam számára is kérjek ezekre a vizsgálatokra beutalót a házidokimtól?
Ha mégsem sikerül előre mindent megcsináltatni, akkor ott helyben a BMC-ben nagyon sokáig tart?

A HSG-ét már ők fogják megcsinálni?
Nagyon tartok tőle, mert tini koromban volt egy nagyon csúnya petevezeték gyulladásom (két hét kórház, infúzió). Baromira meglepne, ha nem maradt volna nyoma...

Kép
lujzici

Lujzici, nekünk megcsinálták még májusban a bmc-ben, asszem szeptembertől kérik, hogy ha tudod, akkor már ezekkel a leletekkel menj a konzultációra.Igen a férjednek is kérj beutalókat ezekre a vizsgálatokra!A barátnőm most csináltatja a vizsgálatokat, csak az a szar benne, hogy a háziorvosok nagy részének fingja sincs arról, hogy milyen vizsgálatokat írhatnak fel és ezeket egyáltalán hol lehet megcsináltatni, és volt olyan amiért fizetni kellett volna, ha megmondja, hogy a meddőségi vizsgálathoz kérik.Szóval nagyon nagy utánajárás és sok telefonálgatás és rengeteg türelem kell ezekhez!Sokkal jobb volt még nekünk, hogy ott helyben mindent meg tudtak csinálni, így meg mindenért máshova kell menni.Ja, a bnőm férjének a háziorvasa egyenesen azt mondta, hogy férfiaknak nem írhatja fel a luesz meg a hepatitis vizsgálatot, menjen valahova magánba!!! :shock: Aztán át lett jelentve másik dokihoz, ő felírta, de mondta hogy nem tudja hol csinálják majd meg neki :shock:
Szóval nagyon sok türelmet kell hozzá!!!Kitartás!
A HSG-t megcsinálják a bmc-ben is, ha szükséges.Reméelm nem maradt nyoma a petevezeték gyulladásodnak!
Vendég

Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni. Reméltem, hogy jó hírekre jövők vissza, de látom nem.

Navred, nagyon-nagyon sajnálom. :cry: :cry:
Tudom milyen érzés, ez most neked. Sajnos kell egy-két hét amíg teljesen jól lesz az ember. Utána ismét készen állunk és harcolunk tovább. És a végén tuti ott a siker.

A másik ez a szünetes dolog(inszemnél). Ez nagyon-nagyon rossz! Nem akarom elhinni. Rá fogok kérdezni a doktornőnél.

Eszter, nagyon drukkolok csütörtökre. Minden rendben lesz.

Szöszi, mi a helyzet? Remélem jó híreket kaptál és most nagyon boldog vagy. Jó, hogy találkoztunk ma.

Velem, 3 db nagyobb tüszőm van 14mm. Vannak kisebbek is, remélem azok nem indulnak be. Pénteken ismét mehetek. Szerintem jövő hét elején lesz az inszem.
woody

Kubuspace, Zsu, felhívtam a norvég csajt! Nagyon kedves volt, megadott egy weboldalt, ahol megvan az e-mail címe.
Sajnos ha itthon van, akkor is Debrecenben rendel, de nekem azt mondta, h. ha leírom mailben a dolgokat, úgy is tud segíteni és krémet is lehet tőle rendelni, van nála. Most nem tudom mennyi ideig van Mo-on...
Zsu vagy Bárki akit érdekel, priviben megadhatom a számát, de Kubutól is megkérdezhetitek! :)

http://www.womenscarehungary.com/
navared
Szfvár

Szöszi, ma miattad jártam már itt többször, remélem megtöröd a negatívhullámot ++++

Tényleg 2 havonta lehet inszemezni? Mióta?

Sajt@, nálam ma még semmi. Te már voltál?

Nálunk a családban van orvos, ő oltáspárti (mármint H1N1), tegnap meg is kaptuk. Csak ezt, a simát nem.
kpn

Sztyopábé: köszi :D

Szöszi: :?: :?: :?:

Csajok: azt,hogy valakinek endoja van azt miből tudják megállapítani :?: :?: :?:

Kép

kiss angyal

Woody, Kpm:
Egészen biztos az inszemek közti 1 hónap szünet. Nekünk októberben volt az első, most hétfőn mentem eredmény hirdetés-új inszem indításra - volna. Ott tudtam meg, hogy így lesz. Rá is kérdeztem, hogy ez akkor most már mindíg így lesz-e, vagy csak ezt az évet érinti (év vége lévén fogytán esetleg a keret...?), de annyit mondott csak a drnő, hogy egyelőre egy ideig várhatóan így lesz :(((
Én is nagyon elszomorodtam ettől, mert nem mindegy, hogy az ember az esetleges 6 inszemet folyamatosan, hónapról-hónapra, vagy 1 év lefolyása alatt tudja-e végigcsinálni....
andrea-1

Kiss Angyal, nekem uh-n mondták először, hogy endometriózisom van, ez attól van, hogy a mnyh nem ürül ki rendesen a menses alkalmával, szétszóródik és megtelepszik a petefészekben, a beleken, és a kismedencében.Nekem uh-n csak a petefsekben látták, amikor volt a laparos műtétem, akkor látták, hogy a kismedencémben is van :(
Vendég

Kiss Angyal, vannak tünetei, de ezek intenzitása eléggé eltérő tud lenni. Igazából uh-on ez is egy cisztának néz ki, ha jól tudom abból még nem állapítható meg...? Vérvételbből viszont, ha direkt arra nézik, akkor igen. Van néhány (tumormarker) érték amire tesztelik. Ezen kívül laparoszkópiás műtéttel szokták megnézni, hogy arról van-e szó.
Általában menzeszkor erős, görcsös fájdalommal, széklettürítési problémákkal, stb. jár, de nyilván ha ezek közül vmelyik fennáll, még nem biztos, h. endoról van szó, ill. van aki szinte tünetmentes és sajnos meddőséget okozhat. Nem igazán van gyógymódja (legalább is Mo-on...?), egy kezelést szoktak rá alkalmazni, amivel max. fél évre leállítják a petefészkek működését, mivel a hormonszintre érzékeny és így vissza tudják szorítani, de sajnos nem véglegesen. Jó megoldás még rá a teherbeesés. Na ezen vagyok én is :D
Remélem nem voltam túl tudálékos és nem írtam hülységeket, ha igen, nyugodtan javítsatok ki!
navared
Szfvár

Zsu, Navared: köszönöm a választ :D ...Szerintetek,ha nekem lenne akkor ez már ezekből a vizsgálatokból amit itt csinálnak a BMC-be kiderült volna????...próbálom megfejteni a sikertelenségem okát :oops: :oops: :oops:

Kép

kiss angyal

Kiss Angyal, szerintem biztosan kiderült volna, ha lenne, mert ugye rengeteg uh-d volt már...
Vendég

Andrea, igen szerintem sem mindegy. Hiszen ha már tudom, hogy nincs nagyon esélyem természetes úton a babára. Akkor az 1 hónap is sok. Illetve nem leszek fiatalabb sem az tuti.
Tudom, hogy nem a BMC az oka, hanem az állam nem támogatja az ilyen dolgokat. De akkor hogyan nőne a népesség? Hiszen ha megnézik, akkor nagyon-nagyon sok párnak már csak így sikerül a baba.
woody

Sziasztok!
Sajnos nincsenek jó híreim. Nem sikerült és egyenlőre minden kilátástalannak tűnik. Ismerőseim közül páran próbáltak vigasztalni, de ők ebbe nincsenek benne nem tudják, hogy ez milyen érzés, mi mindenen megy keresztül az ember. Ti mindannyian átéltétek ezt a kudarcot és legalább tudjátok, hogy mit érzek. Most még nem tudom, hogyan tovább még az sem biztos, hogy három hónap elteltével visszamegyek. Most se anyagilag, se lelkileg nem tudom hogyan tovább. Mindent erre tettünk fel. Nagyon bíztunk benne. 4 év hosszú idő és azt hittem most meglesz a gyümölcse. Bocsi, ha nagyon keserű vagyok, de most csak ürességet érzek és nagy nagy szomorúságot. Azért majd holnap talán jobb lesz és talán egyszer megint látok valami reményt rá, hogy legyen egy kisbabám.
szöszi1977

Szöszi: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: ...amikor,ilyen nehezen kerül elő valaki a teszt után,azt észre vettem,hogy az mindig negetív hírekkel jelentkezik :(

Kép

kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?