Sziasztok!
Vagynk mi nis, csak mire géphez jutok este, addigra kóma vagyok.Emilit altataom, de én hamarabb elalszok mint ő, utána meg már csak az ágyamig bírok elmászni...de ez nem újdonság szerintm, mindenkinek ismerős
Azért reagálnék 1-2 témára.
Tv:Emili nagyon Kisvakond függő-volt!Csak azt leste, ha a szobában voltunk, akkor is kommentálta, hogy éppen melyik rész megy, csak a zenéje alapján, tudta, hogy éppen milyen képkocka látható!Félelmetes!!!!!
Aztán Tomi úgy döntött, hogy itt a vége, és este elrakta a dvd lejátszót
(először a tv-t akarta, de azt mondtam, hogy azt csak a testemen kerseztül, elég lesz a dvd-t
).Reggel Emili nézné a mesét, mire közöltük vele, hoy elromlott, és a szerelőnél van...
Na azóta is ott van, és érdekes módon már nem is keresei, és nagyon jól eljátszik magában is, vagy valameylikünkkel!!!!Este ha hazaérünk akkor apával játszik amig vacsit kreálok, legalább addig együtt vannak(és apa sem gépezik
).
Egyébként nem fél semmitől,minden mesét érdeklődve néz, és ő is nagyon nézi, nem játszik közben.De mástól sem fél, sosem sírt még semmitől, mert megijjedt volna tőle.
Az a lencsi lányos videó meg képileg nagyon béna, de maga a dal az aranyos:)Ja, Emili a polipokat imádja nagyon...
Oltás:én összeesküvés-elmélet párti vagyok
, így én csak a bizniszt látom az egészben, amit a média sem cáfol meg-naponta ellentétes hírek mennek, felfújják a dolgot.A szezonálisat sem kértem soha, n csak a mellékhatást láttam, az kézzel foghatóbb volt,mint a lehetséges fertőzés.
Meg ott a dilemma, hogy ha beoltatjuk magunkat, és vkinek baja lesz tőle, akkor azt sem bocsájtanám meg, de ha meg elkapjuk, akkor meg azért fő a fejünk, hogy miért nem oltattunk.Szóval mindenképpen nehéz a döntés.Én most a megelőzésen vagyok, vitaminok, oscillo, homeós szerek...aztán majd látjuk.Egyébként érdekes, hogy nálunk, az egészségügyi dolgozók is alig kértek oltás, csak egy páran adatták be, és azok közül is főleg csak a szezonálisat, a h1n1-et csak kevesebben.
Látás:Emili túl jól lát, főleg olyan apró dlgokat, amiket sosem vennénk észre.Ha elveszik vmi apró dolog a lakásban, akkor vele szoktuk kerestetni
Színek:most mindenre azt mondja, hogy kék, gondolom ezt könnyű kimondani.
Viszont 10-ig számol"
És ma rajzolt egy arcot, volt haja, szeme, szája, és szép feje is
Bár azt mondta rá, hogy vakondot rajzolt.
Majd felteszem róla a fényképet is:)