Sziasztok!
Most csak néhány dologra reagálok.
Honey! Nálunk Lucának volt kruppos rohama, kórházban is voltunk vele újévkor. Azóta nem volt vele probléma.
Házasélet: Gyerek óta nekünk is nagyon nehezen megy. Irigylem azokat akiknél továbbra is jól működik. Este hullák vagyunk, reggel lenne kedvünk hozzá, ha nem Luca ébresztene minket... Nappal olyan erőltetett, hogy na most gyorsan, most vagy soha, van egy kis szabad időnk, míg a gyerek alszik...
Testvér: nekem 4,5 évvel idősebb bátyám van, mi sem nagyon játszottunk együtt, nem igazán vannak közös témáink, magunktól nem is sokszor keressük egymást. Testvért mindenképp akartam Lucának, de talán ezért is akartam kicsit jobban lányt és kis korkülönbséggel. Pár nap híján lesz 2 év köztük. Én is kicsit izgulok, hogy hogy lesz...
Korábban volt szó a fertőtlenítő kendőről. Most a Bauhausban vettem francia Sanytol fertőtlenítő kendőket, amire azt írja, 99,99%-ban pusztítja el a kórokozókat és akár konyhapulton, hűtőben, gyermekjátékon is lehet használni és nem kell lemosni. Klórmentes. Szóval elég jól kihasználható. Volt ugyanabból a márkából zselés kézfertőtlenítő is. Azt sem kell lemosni. (Természetes zöld tea kivonattal - Hidratál - Hipoallergén - Ph semleges - Aktív a H1N1 vírussal szemben...
) Szóval ilyet érdemes venni annak, aki keres ilyesmit. Még a kórázba is jó ilyet vinni. Én vettem mindkettőből többet is.
(Ez volt a reklám helye...
)
Utánakerestem és úgy látom, már DM-ben is kapható.
Régebben én is a Domestos törlőkendőt vettem, míg egyszer átböngésztem a feliratokat rajta és úgy találtam, hogy a név az megtévesztő, a Domestos törlőkendő nem is fertőtlenítő. Csak síma "higiénikus" törlőkendő.
Mamacka! Gratulálok a kislányhoz!
Üdv az újaknak!
Angie, én olvastalak a 2010 testvéres topikban is, örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy és hogy hallunk rólad! Mielőbbi gond nélküli babásodást!
Anicca! Én Lucával szintén január végéig terveztem a munkát (ő is márciusi), aztán munkahelyi idegeskedések miatt végül már január közepén eljöttem. Én napi majdnem 70km-t utaztam (vezettem) oda-vissza összesen a munkahelyemre, aztán a fagyos, jeges utakból is elegem volt.
Sajnálom ami itt történt, de az élet megy tovább, előfordulnak ilyenek... (Csak mintha kicsit megfogyatkoztunk volna...
)
Pl. Vadszi már tényleg több, mint 20 napja távol...