Jó reggelt Mindenkinek!
Én szokás szerint mint egy kisgyerek már aludtam 9kor és reggel 7kor már fenn kukorékolok:))
Marcsi, Marcsi! Gratula a kislányodhoz, jaj én úgy örülök neki!!
Szilvi, sajnálom a húgodat, remélem semmi komoly, gyógyulgasson meg hamar, sajnos ez nem túl jó dolog ez a pajzsmirigy, anyukámnak is volt, megszenvedett vele, de aztán elmúlt.
Eszti, hát nem irigyellek a sok várakozásért, tényleg, ezek az ügyvédek...
Bár én a szerződéseket úgy szoktam, hogy előre bekérem az adatokat és előkészítem, hogy mire jönnek az ügyfelek, maximum csak javítgatni kelljen benne dolgokat. Így nekik sem kell várni sokat és én is hamarabb szabadulok, meg az is tény, hogy ha sokan ott ülnek és az ember csak siet, akkor tényleg hajlamos elrontani dolgokat. Na, nem sztárolom magam tovább
Nekünk van egy ellipszis trainerünk, én arra szoktam rápattanni, kb már 3 hete megint csinálom folyamatosan, heti min. 5x és azóta tényleg nem is ment fel semmi, vagy legalábbisa csak egy minimális, jól is érzem magam tőle. Nálunk is van kismama jóga, meg ilyen labdás pocak-torna, csak utána kellene járni, hogy hol és mikor. Bár azt tudom, hogy a labdás dolog kedden 4kor van, lehet rászánom magam és elmegyek, bár én jobban szeretek itthon a tv előtt hajtani. Nekem is megvan a Réka DVD és osztom Fanni véleményét , engem is irritál a nő. Főleg, hogy elmondja azt is, hogy nem az a lényeg, hogy szupermodell alakod legyen, ennek ellenére ismételd vagy 1000x a gyakorlatot:))) Én azt az elején csináltam, az első trimeszterre valót, a másodikra előírtat már megnéztem egyszer, hogy szokjam, de még nem csináltam végig.
Úszni is jó lenne a hátam miatt, mert tök sokat fáj, amúgy is ferde a gerincem, de ahhoz venni kellene fürdőruhát és amit kismamákra látok, hát az erőteljesen 15.000-nál kezdődik, na ennyire azért nem szeretek úszni. Meg macerás ilyen hidegben a hajszárítás, meg félek is, mert sztem abban a nedves, párás környezetben minden gyorsabban és jobban terjed, nem?
Fanni, mire gondoltál a pulzusszám kapcsán, meddig lehet felmenni tudomásod szerint? Ezen már én is gondolkodtam, hogy vajon mennyi a jó. A másik a hasizom, egyre inkább érzem, hogy nagyon kezd eltunyulni, felülni is egyre nehezebb már, de én nem merek csinálni, ha még Réka is azt mondja, hogy nem szabad, akkor ott tényéeg lehet vmi, mert ő aztán nem kíméli magát.
Óóóó, tök jól hangzik az a csengettyűs dolog, hátha lehet kapni itt is vhol.
Akkor jó hétvégét Mindenkinek!