Új privát üzeneted érkezett!

heni: A cardió edzést én is akkor hallottam, mikor a doki mondta. Nem gond, azért írtam le. Remélem nem írtam nagy hülyeséget, de a pulzus megemelése a torna célja. Az a jó, ez tuti. De hogy tényleg ezt hívják-e így?! Nekem azt mondta a doki, hogy az a lényeg, hogy izzadjunk.

kubu: Az ismerősöd egyen max. 160-180 gr. szénhidrátot és mozogjon sokat. És meg kéne nézetni a terheléses inzuinját és a cukrát. Ha ez rossz, akkor kaphat gyógyszert (metformin származékokat tartalmazót). Az édességetek kerülni kell. Én is pcos-es vagyok és sikerült az inszem, de tuti tippem sajnos nincs. Én nem ittam teákat a merckformin és a merional mellé. Hajrá nekik.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Sajti!
Dehogy pasi........na csak az kéne, akkor még a párom is megkergetne minket az tuti, ha együtt járunk futkározni. Szerintem nem lenne gond, 10 mp alatt futnánk a 100 métert :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!
Szép hétvégét mindenkinek!!!

Remény! Nagyon szép Ádi baba, bár én már meglestem a másik topikban. Néha átolvasok oda is, szeretnék már oda tartozni!!!
Sértődés ne essék, itt is nagyon jól érzem magam, de még jobb lenne, ha már az én pocakomban is lakna valaki, vagy valakik.

Akire! Köszönöm szépen a laptetőt!!!! Remélem, hogy rá tudok szolgálni. Téged is meglestelek ám!!! Szép a pocakod!!! Ezektől a fotóktól szoktam rádöbbenni, hogy én jól itt ragadtam. Borzasztóan megy az idő. Örülök, hogy benéztetek ide Reménnyel!!!

Navared!!!! Mi a helyzet?? Kellőképpen izgulsz már?? Én már nagyon kész vagyok, pedig nekem azért még van időm szerdáig. Tegnap nekem is tök mensis érzésem volt, has és derékfájással, mára elmúlt, de azért a kis ördögöt beletette a fejembe. Lehet, hogy ez már a szele? Nekem a 3x1 utrótól sem jött meg soha, úgyhogy most sem fog, de azért még reménykedem, hogy legalább 9 hónapig nem látom mensi manót.

Kiss Angyal! Nagyon tudlak becsülni a hozzáállásod miatt. Én mindig kiborultam, ha nem sikerült. Most még semmi sem biztos, de már most is néha elkereseredem. Jó lenne, ha már szerda lenne, a bizonytalanság a legszarabb. (talán, de lehet, hogy ennél még szarabb is lesz...) Ezt nem is modtam ki, vedd úgy, csak gondoltam....
szöszi1977

Szöszi: én a bizonytalanságot birom a legkevésbé...amikor már tuom,hogy mi van akkor tudom,hogy hogyan tovább!!!
Minden rendben lesz Veled is és Navareddel is :D :D :D Nagyon drukkolok NEKTEK :!: :!: :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Szöszi, hidd el én is nagyon szereték már a másik topikban "lenni", néha be is kukkantok hozzájuk :D
Izgulok, de nem minden nap egyformán, sőt néha még a nap folyamán is változik a hozzáállásom...
A héten még néha éreztem ezt a mensis érzést, de nem tudom mit gondoljak róla, úh. úgy döntöttem nem foglalkozom vele többet, mint amennyit kell :) szerencsére a férjem most sokat tud itthon lenni velem és amint meglátja a kételkedést a szememben, rögtön seggbe- bocs:helyrebillent :D

Kiss Angyal, én nem vagyok úgy mint Te, hogy inkább a biztos rossz, mert amíg él a reménysugár, addig bizakodom! Legalábbi is most így érzem, amúgy én is utálok várakozni.
Nagyon köszi a drukkokat és ügyes vagy, h. ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz!

Heni, nem akarom tovább osztani az észt, de a cardio lényege (ahogy azt már mások is írták), h. felvigye a pulzusszámot és meg is tartsa egy bizonyos szinten (ez mindenkinél más: függ az életkortól, testsúlytól, magasságtól, stb.)
Én imádom ezt a mozgásformát, ami lehet aerobik (főleg stepaerobic) , ill. konditermi gépek (futópad, taposógép,bicikli, evezőpad), szóval minden ami zsírt éget!
De ennyit fogyni, mint Te ennyi idő alatt, az hihetetlenül szuper teljesítmény! Amúgy szerintem egy sima mezei futás is ugyan olyan hatásos vagy egy kis ugrálókötelezés :lol:
navared
Szfvár

Navared: ne úgy értsd,hogy akkor megnyugszom amikor megjön...csak,ha már megjött akkor nem vagyok hajlandó 1 óránál tovább sajnálni magam!!!akkor tudom,hogy még tennem kell mindig azért amit szeretnék elérni...én mindig elképzelem,hogy hogyan fogom közölni az Apukával,hogy ott a pocómban baba van...szóval álmodozom és reménykedek én is,csak nem engedem,hogy elhatalmasodjon rajtam az önsajnálat!!!

A mensis érzés meg jót is jelenthet ám :wink: :wink: :wink:

Nagyon örülnék már ha valakinek pozitív tesztje lenne :D
kiss angyal

Sztyopáné: itthon van Apa?

Kép

kiss angyal

Sziasztok!
Most rosszul látok, vagy tényleg nem írt ide senki tegnap óta???
Ja és ha valaki tudja, hogy honnan tudnám letölteni a Sejtjeink c. filmet légyszi írja meg, mert a babát várunkba van fenn egy topik, de én ott nem találtam. Köszi

Navared! Nagyon drukkolok holnapra!!!! Jó lenne, ha már valaki megindítaná a babazáport! Rajtad a fórum szeme!!!!!!

Kiss Angyal! Én sem szoktam sokáig nyalogatni a sebeimet, de azért egy-két napig elég kedvetlen vagyok, de aztán rájövök, hogy tovább kell menni. De azért most már jobban örülnék ha a terhesgondozás felé lenne az a tovább!!!
szöszi1977

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, hátha vki tud segíteni.
Készen vannak a hormoneredményeim, és úgy látom a papiron, h a prolaktin szintem mintha magas lenne:

671,75 mIU/L (25,2-628 a normális határérték)

Szerintetek ez nagyon magas? A 4cn-on mérték egyébként.

Köszi!

Kép
lujzici

szöszi: https://share.ols.inode.at/UHTZ2BF22JWQ ... 3YRDDSFurl

Próbáld meg ezzel letölteni.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

angyalka: apa most ment vissza :cry: . Nem tudom megszokni a búcsúzást :cry:

Navared: holnapra mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!

Sajtocska: vagyok én csak zugolvasok :wink: Nem történik velem semmi, de olvaslak titeket minden nap és várom a pozitív teszteket :D :D :D

Kép
sztyopane

sziasztok!

eljott a nagy nap, kedden vegre "gyogyultnak" nyilvanitottak:) vagyis 2 ala csokkent a hcg ertek. nagyon orultem a johirnek, es hogy nem kellett muteni! 1 honap mulva kell uh-ra mennem, remelem minden rendben lesz. most a mensesem rendesen felborult, azt sem tudom hanyadik ciklus napon vagyok, annyira ossze-vissza jott meg a lombik utan es az injekciok alatt.

kis angyal: nagyon sajnalom, biztam abban, hogy te leszel a pozitiv hullam ellovasa! de ami kesik, nem mulik, orulok, hogy pozitivan allsz a folytatashoz:)

mindenkinek drukkolok a hatterbol:) oroszlan

Kép
oroszlán

Jó reggelt mindenkinek!

oroszlán: nagyon örülök hogy meggyógyultál és lehet menni tovább :D

Navared: minden pozitív energiám a tiéd mára!!!!!!!!!!!

Kép
sztyopane

Sziasztok,

Navared: nagyon várom ma a jó híridet :!: :!: :!: :!: :!:

Szöszi: azt kívánom Neked,hogy az álmod megvalósuljon,és terhesgondozásra kelljen menned :D :D :D

Oroszlán: nagyon örülök,hogy nem kellett műteni :lol:

Sztyopáné: az én Párom most ment el reggel :( ...egyre nehezebben viselem ésn is a búcsúzkodást,de hát egylőre ez van :cry: majd csak dob már valami jót is a gép :wink:

Lujzici: nekem is egyszer magasabb volt egy picit,és kaptam rá vmi gyogyót,az gyorsan rendbe rakta ...bár nekem úgy emlékszem,hogy azt a 21.-napiból állapították meg...tehát nem tudok neked pontos választ adni...Jön majd Hencsike vagy Vicky és ők hátha többet tudnak neked mondani....

Kép

kiss angyal

sziasztok!

Angyalak: nekünk a január lesz a befutó akkor kezdünk egy csomóan :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Lujzi, szerintem nem vészes. Arányaiban nekem is valami hasonló. Bromocriptint szedek rá napi 1/2 szemet és így most határérték alatt van.

Navaded jöjj a jó hírrel!!!!
vörösmacska

Kedves Inszemes Lányok!
Remélem tudtok segíteni.
Mit kell csinálni, ha megjön hamarabb a menzesz, mint a biostrip vizsgálat időpontja? Akkor is kell vinni vizeletet azon a napon? Vagy elég betelefonálni, hogy nem sikerült? Nekem a Sz. doki mintha valami olyasmit mondott, hogy ha megjön, akkor a 3. napon menjek, de azt is mondta, hogy mindenképp ki kell hagyni egy hónapot. Írjatok valami hasznosat
Köszi
Mari
kalmanka

kalmanka: Én úgy tudom, hogy vizeletet mindenképpen vinni kell. Azt nem tudom miért mondta a doki, hogy ki kell hagyni 1 hónapot. Nekem mindig csináltak uh-t és ha nem lett volna cisztám, akkor mehettünk volna tovább. Mondjuk nekem mindig maradt cisztám, úgyhogy nálunk tényleg mindig kimaradt 1 hónap, de szerintem ez nem alap.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

Navared: gyere már a jó hírrel :!: :!: :!: 30percenként nézem a netet, hogy írtál e már :oops: :D

Kép
sztyopane

Kalmanka: be kell vinni a pisit sajna akkor is ha megjött,mert így tudják lezárni az inszemet!!!azt én sem értem,hogy miért mondta Szűcs dr.,hogy ki kell hagyni,mert ha nincs ciszta akkor legalábbis eddig úgy volt,hogy lehet menni tovább...szerintem vigyél vizletet,és akkor meg fog u.h.-ni és megmondja hogyan tovább...

Kép

kiss angyal

Sziasztok!
Lehet még csatlakozni Hozzátok? :)
Egy ideje olvaslak már Benneteket, nagyon sok hasznos infót sikerült "kapnom", szimpatikus társaság vagytok nagyon!!!!!
Magamról annyit: 37 éves vagyok, lassan 3 éve várunk a babára. Idén áprilistól járok a BMC-be, Skriba dr-nő az orvosunk. Egy sikertelen inszemen vagyunk túl. Az eredményeinkkel akár spontán is lehetne....

Szerintem Kiss angyallal találkoztunk már személyesen, amikor az inszem stimu kezdődött, meg közben is....és ott paráztam ő nyugtatgatott .. és Tőle hallottam erről az oldalról :)

Az egy hónap kihagyás inszemél tényleg igaz, mostmár csak így mehet... 2 havonta.

Üdv Mindenkinek,
andi
andrea-1

Navared!

Hol vagy? Mi van Veled? Ne csigázz bennünket!!!
szöszi1977

Hello Andi, szerintem tényleg én voltam...egyszer kint a sorban állás közben is dumáltunk :?:

Kép

kiss angyal

Szijasztok!
Bocs, h. ennyit várakoztattalak benneteket, de sajnos nincsenek jó híreim :cry:
most ez nem jött be...
Igazából én már sejtettem, de a párom nem és ő nagyon, de nagyon kiakadt :( ez az egész nagyon durva. Sajnos, ha nincs ott a biológus vagy genetikus csaj, akkor, amikor az eredményért mész, akkor nem is sikerült, mert ők (egyszerre 1) is bent szoktak lenni a jó hírnél. Sajnos ma nem sokan voltunk boldogok...
Nem is tudok most mit írni... már alig látok annyit bőgtem :roll: úgyhogy be is fejezném.
Szöszi, most rajtad a fórum szeme! Remélem te sikerrel jársz!!! Kitartás+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
navared
Szfvár

Navared: sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

kiss angyal

Sziasztok!
Én is zugolvasok, bár most lemaradtam sokmindenről. Sajnálom a rossz híreket nagyon.
De ez az 1 hónap kihagyás durva!!!!! Eddig nem az volt, hogy ha folyamatosan megy valaki akkor a hormonok is "jobban" dolgoznak,mint ha szünetek vannak beiktatva???? Ezt most tényleg nem értem. Mit újjjjjíítanak még???
Kép
Kép
emeske

Navared!
Nagyon sajnálom! El tudom képzelni, hogy mit érzel. Nem írom, hogy fel a fejjel, mert neked (nektek) kell odáig eljutni, hogy tovább tudj lépni.
Attól félek, hogy nekem sem sikerült mert végig mensis érzésem van, a tüneteim olyanok mint neked.. Ennyit erről. Vigyázz magadra!!
szöszi1977

navared: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
sztyopane

Szöszi: nekem nem volt mesis érzésem :!: légyszíves nem feladni :!: :!: :!: :!: :!: Holnapra mennek a drukkokkkkkk :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Sztyopáné: küldtem privit.

Kép

kiss angyal

angyalka ment 2 válasz

Kép
sztyopane

navared: Nagyon sajnálom én is. :( Annyira bíztam.

szöszi: Hasam nekem is fájt az inszem után végig a tesztig. Igazából olyan feszítő érzés volt a hasam aljában. Még ne add fel.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a biztatást! Azért megtörhetne már a jég és nagyon nem bánnám, ha rám esne a megtiszteltetés! Szerdán meglátjuk, addig is reménykedek hátha.....
szöszi1977

navared
nagyon sajnálom, sajna ismerős az érzés
de azért remélem hogy pár nap és felállsz és majd folytatjátok.

szöszi
rajtad a világ szeme :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szerintetek mit csináljak?
Nov 16án kellene mennem gyógyszert feliratni hogy megjöjjön ha nem jön meg, szedem 10napig utána pár nap mire megjön....
dec elejét írunk és én eddig mindig 3hétig injekcióztam magam mire lettek petéim az inszemhez... viszont azt olvastam hogy dec 20 után nincs beavatkozás , merjem megkockáztatni szerintetek????
mert azért kidobni nem akarnám vagy felénél leállni.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lukacsne: Kérdezd meg a dokitól, hogy az eddigi inszemek ismeretében elkezdjétek-e a stimulációt. Csak ők tudják igazán, hogy meddig csinálnak beavatkozásokat. Mi a tavalyi decembert kihagytuk, akkor pihiztünk egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Előszőr is, köszi a cardió felvilágosítást mindenkinek, rajta vagyok az ügyön!!!

Lujzici!
Én sajna nem tudok segíteni neked hormon ügyben, ahhoz sajna nem "értek", Vicky kollegina, ez rád marad!!! :oops: :wink: :lol:

Oroszlán!
Örülök, hogy végre túlvagy ezen a kálvárián, Kitartást neked, és mielőbbi pocakosodást!!!!

Andrea-1!
Üdv itt köztünk, tényleg jó helyre kerültél, gyere gyakrabban nyugodtan, nagyon sok sikert kívánok neked is!!!

Navared!
Jajj ne, nagyon sajnálom, tudom mit éreztek, ma még bánkódhatsz, de holnaptól fel a fejjel, és gyerünk tovább, tarts ki!!!!! Egyszer úgyis sikerül, csak nem szabad feladni!!!!

Emeske!
Jó, hogy írsz néha, gratula a 12.héthez.
Gondolom az 1 hónap kihagyást nem a BMC találta ki, valószínű ez megint valami állami szigorítás lehet...... :(

Szöszikém!
Ezer drukk, kezem, lábam csuriban érted!!!!!!! Csak ++++++ an!!!

1257229976.0477.xls

heni77

Sziasztok,
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ.
Szép napot kívánok és mielőbbi babásodást.
üdv
Kubu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

heni: Sajnos a hormonok közül is csak azokhoz értek, amikkel bajom volt. A prolaktinom mindig jó volt, ezért ahhoz nem tudok hozzászólni. Valamit hagyok a dokiknak s a többieknek is.

szöszi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Köszönöm szépen a fogadtatást. Biztosan lesz jópár kérdésem, remélem nem megyek majd senki agyára :oops:

Nálunk november hónap stimus-uh-s- termnált együttlétes lesz, decemberben pedig nagyon remélem, hogy belefér a 2. inszem, 20-áig. Kicsit lelombozódtam, mikor mondták, hogy ezután így lehet csak, 2 havonta, de tényleg nem a dokik tehetnek róla.

Most azon agyalok, hogy mi minennel lehetne erősíteni a nyálkahártyát? Tudtok valamit javasolni? Nekem pé környékén is csak 7,5-8 mm szokott max. lenni. A dr-nő az 1. inszem előtt azt külön megjegyezte, hogy ezen még lehet "izmosítani", amikor 7,5 mm volt .....

Kiss angyal: igen, a sorálláskor is találkoztunk :)

Szép napot kívánok Mindenkinek :)
andi
andrea-1

Szia Andi!

Nyh erősítésre a méhpempő a tuti!!! Lehet méhészektől is venni, de gyógynövényboltban, pl. Calendula boltban is

Kép

Illetve a sok fehérje is kell + rengeteg folyadék.
Tigriske esküdött a Rio mare tonhalra, minden este azt vacsizott, ja igen, most 3 kislányt vár inszemből :shock: :lol:

Bizti láttad a táblázatunkat ( én szoktam feltenni a hozzászólásaimnál ) add meg a szükséges adataidat és beleírlak téged is, hogy a csajokkal követni tudjuk, hogy mi van veled, hol tartasz.

Puszi

heni77

Lányok! nagyon köszönöm Mindenkinek a bíztatást!!!!
Most tényleg nagyon, de nagyon szar, de ez el fog múlni! Kaptam én már sok pofont az élettől (mint ahogy nyilván más is), de emiatt sikerült is megerősödni. Igazából nem is élvezném az életet, ha minden olyan könnyű lenne :)
Természetesen nem állunk meg és próbálom megfejteni vajon mit akartak az égiek megtanítani most nekem vagy lehet, h. inkább nekünk (ugyan is a párom jobban kiakadt mint én :( ), mert én mindig mindent elemezgetek! Egy analitikus veszett el bennem :)

Szösz! nagyon drukkolok... tegnap egy olyan lánynak sikerült, akiről nem gondoltam volna, mert szegényt annyira megviselte az egész lombik, h. mindig azt hittem rosszul van és nagyon szenvedett. De sosem lehet tudni, kit talál meg a gólya :) Neki most bejött és olyan boldog volt!
Remélem te is örömödben fogsz sírni holnap!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
navared
Szfvár

Szia Heni!

Köszönöm szépen a választ. Régebben szedtem Rossmannban kapható méhpempő kapszulát. Ez a fajta pempős méz mennyiben más, nem tudod véletlenül? Vagy mindegy, hogy milyen fajtát vesz az ember?

3-as ikrek inszemből????? Nem semmi :)))))))) Bár én egy pirinyóval is kiegyeznék már végre... Azt hiszem ez lenne a legszebb karácsonyi ajándék... De ezzel szeirntem mind így lehetünk.

Az adataim:
andrea-1
37 év
Budapest
dr. Skriba Eszter
a probléma ismeretlen eredetű(PÉ gondok voltak, de stimu hatására az rendben)
jelenleg stimu+terminált együttlét , 2. inszem decemberben.

andi
andrea-1

Andi :D : van sokféle méhpempő,de ez a megfizethető amit Hencsi rakott fel fotót...ez kb: 400 ft,van 3.000 ft-ért is és semmivel sem jobb...én szedtem ilyen méhpempőt + kapszulát is...

Navared:Le a kalappal a előtted :!: :!: :!: ..Birom azt ahogy hozzá tudsz állni a dolgokhoz :!: :!: :!: Nektek van fagyitok úgy emlékszem :oops: ...nem akartok annak nekifutni :?: vagy egy picit pihentek :?: ...(nekünk még fagyink sem maradt :cry)

Szöszi: tegnap úgy gondoltam,hogy ma lesz szerda :D ma már tudom,hogy holnap lesz :D :D :D holnapra is drukkolok Neked :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Helló!

Ugyanazt akartam mondani, mint Angyalka. Pont elég a stimura kifizetni a zsét, minek legyen a méhpempő is drága?
Amelyik szimpi azt szeded, én ezt a fajtát a babát várunk topikból hallottam, és kell ennél jobb bizonyíték? :wink:

Én is azt hittem, hogy ma szerda van

heni77

Kiss angyal:
Köszi, ez tényleg nem olyan drága. Meg is nézem hazafele az Örsön a gyógynövény boltban, remélem lesz... Aztán hajár mnyh :lol:

andi
andrea-1

Navared: én is nagyon sajnálom, h nem jött össze.
Most mi a következő lépés?

Egyébként miért csak akkor derül ki, amikor a BMC-be visszamentek? Nem lehet otthon tesztelni előtte?
Már csak azért is, h ne ott bőgje el magát az ember.
Legfeljebb ha korán tesztelt, pozitívan csalódhat később.

Kép
lujzici

Lujzici: akkor tesztel az ember lánya amikor akar,csak nem biztos,hogy a megfelelő eredményt mutatja...a tüszőrepi pozitívan befolyásolja a tesztet,és ha meg még nincs elég hcg a szervezetben az meg negatívan...és hát tudod,hogy a remény hal meg utoljára,tehát nem szívesen sokkolja magát az ember...

Kép

kiss angyal

Angyal, köszi az elismerést :lol:
igen, van 2 fagyink, úh. legközelebb ők jönnek, de most még nem tudom mikor. Talán egy kis pihi nem árt....? Sajnálom, h. nektek nem tudtak lefagyasztani :(

Lujzici, természetesen lehet tesztet csinálni néhány nappal a vérvétel előtt, de én nem akartam, mert addig is (mivel meg nem jött a menzeszem) volt miben reménykedni, de lehet, h. többet ilyet nem csinálok, mert azért ilyen ideges talán még sosem voltam, mint a várakozásnál! Nem tudom még mi a köv. lépés, majd ezt még át kell beszéljük a párommal.

Ez a méhpempős dolog engem is érdekel... szerintetek ezt bármikor el lehet kezdeni, úgy értem menzesz alatt, előtt, után, mögött, felett,..... :lol:
Heni!!!! véleményt kérek!!!! :D
navared
Szfvár

Laptetőőőőőőő :lol:
bocsánat.......ha valakinek nagyobb szüksége lenne rá, szívesen átengedem :D
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?