Szöszi, hidd el én is nagyon szereték már a másik topikban "lenni", néha be is kukkantok hozzájuk
Izgulok, de nem minden nap egyformán, sőt néha még a nap folyamán is változik a hozzáállásom...
A héten még néha éreztem ezt a mensis érzést, de nem tudom mit gondoljak róla, úh. úgy döntöttem nem foglalkozom vele többet, mint amennyit kell
szerencsére a férjem most sokat tud itthon lenni velem és amint meglátja a kételkedést a szememben, rögtön seggbe- bocs:helyrebillent
Kiss Angyal, én nem vagyok úgy mint Te, hogy inkább a biztos rossz, mert amíg él a reménysugár, addig bizakodom! Legalábbi is most így érzem, amúgy én is utálok várakozni.
Nagyon köszi a drukkokat és ügyes vagy, h. ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz!
Heni, nem akarom tovább osztani az észt, de a cardio lényege (ahogy azt már mások is írták), h. felvigye a pulzusszámot és meg is tartsa egy bizonyos szinten (ez mindenkinél más: függ az életkortól, testsúlytól, magasságtól, stb.)
Én imádom ezt a mozgásformát, ami lehet aerobik (főleg stepaerobic) , ill. konditermi gépek (futópad, taposógép,bicikli, evezőpad), szóval minden ami zsírt éget!
De ennyit fogyni, mint Te ennyi idő alatt, az hihetetlenül szuper teljesítmény! Amúgy szerintem egy sima mezei futás is ugyan olyan hatásos vagy egy kis ugrálókötelezés