Itt vagyok az említett beszámolóval!
Az első adagban voltam ma, egy teremben volt 6 készülék és ágy, lelkes népes nézőközönség, sok magyarázat. Átlagban egy órát nézték a babókat, nekem sikerült 2 órát lennem ott!!!!!!!!!!!! Iszonyat, milyen alaposak voltak! Mivel bemutató előadás volt, így olyanokat is néztek, amiket máskor nem, vagy csak nagyon indokolt esetben. Kezdték az életjelenséggel, a szívvel. Minden üregét, aortát, több nézetből, szeletekből, mélyebbről, szóval sokat nézték. Minden oké. Volt gerinc, bordák, agy, flow- és szívhang-hallgatás, szemek és szájpadlás-vizsgálat is, mindent magyarázott a dokiknak a dokibá, de rám is figyelt, ha kellett és fontos volt, nekem is "fordított". Jobb oldalamon a dokik, balomon a kivetítő, így mindent kényelmesen láttam. Emő eleinte tiltakozott, s bár az egyik keze végig az egyik szeme előtt volt, a végére sikerült jó fotót csinálni róla. És képzeljétek, megkaptam azt a 8 fotót, amit csináltak CD-n, pedig arról volt szó, hogy nem lesz felvétel! Így nektek is meg tudom mutatni Emőkét! Voltak mérések is, tökéletesen egyezik a kora és a mérete (24 hét 1 napos, méretek 24 hetesek), becsült súlya 580gramm, várható születési súlya 3 kiló. És továbbra is kislány. Very Happy A doki olyan rendes volt, kicsit ki volt akadva, hogy miért nem hoztak nekünk kispárnát, úgy kényelmesebben feküdhettünk volna. Amikor a szívvel "dolgoztak" (egy merevített képpel), oldalra fordulhattam, mert biza a keresztcsontom azért elfáradt a hosszú fekvésben. Jól esett a pihenő, s közben Emő is hajlandó volt picit elfordulni, így lehetett szép képet is csinálni. Iszonyat nagyokat rúgott közben, csak úgy ugrált a hasam.
Lényeg a lényeg: minden a lehető legtökéletesebb rendben a kisasszonnyal!!!!!!!!!!
(Bárcsak Borival lett volna hasonló lehetőségünk... )
Ugye, milyen szép? Nagyon hasonlít ő is az apukájára!!!!!!!!!!!! Ugyanaz a gyönyörű pisze orrhajlata van, mint a nővérének, imádom!!!!!!!!!!!
Pepitanna, köszi a kérdést, sajna nem sokkal jobb a bőrérzékelésem, de lehet, hogy nekem mindig is ilyen volt, de csak pánikhangulatban figyelem...?
Lilisgabi, Bori nem igazán foglalkozik a pocakkal, a meztelen testünkkel viszont annál inkább! Édesen vizslat, magát is nézi, amikor pucér. Ismerkedik a testével. Szoktam neki mesélni Emőről, de ezt még egy ép gyereknek (megkockáztatom: felnőttnek) is nehéz felfogni, nemhogy neki!