Új privát üzeneted érkezett!

jo akkor gyertek 3 fele.(fél 3-3) addig Flora is megmi is megkajálunk

Krisz!

kérhetnék egy kicsit a 7 gasbonáspehelyből?Florának szeretnék adni de nem merem megvenni mert az én kis szeszélyes kislányom lehet hogy rá se bagoz

köszi sms-ben elküldöm a cimunk

enci
renci

Enci,
OK viszekKép

Krisz
krisszie

Na sziasztok!

Babazsúr volt délutánKép
Flóránál talizott Anna és Dorka
Íme a képek:

Kép

Kép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Nagyon jó volt, hogy egy kicsit játszottak a csajokKép
Ilyet gyakrabban is csinálhatnánk.

Jó éjt!

Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Lányok, nagyon sajnálom,KépKépsztem itt pont elkerültük egymást, benéztem, nem volt semmi, aztán elkolbászoltunk a nyügi fiúval sétálni, és csak 5 után jöttünk haza.

Na, mindegy, nagyon jók a képek, láthatólag igen jól éreztétek magatokatKépKép, de majd legközelebb.

Mindenkinek jó reggelt, mi fél 6-kor kezdtünk, már ki is vasaltamKép.

Hát, az A'-el nem tom, mi lesz, de hátha kisüt a nap.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Flóracica,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk neked!Kép
Hogy ízlett a 7gabonás? Remélem nem keseríted anyáékat és szépen megetted.

Manóka,
jó lett volna ha jösztök, Imóci rendezte volna a csajokatKép
Szerinted sétáljunk el megnézni az A1-et?

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

jo volt a tegnapi nap nagyon!szerintem csinálhatnánk ilyen bulikat rendszeresen.olyan jol elvoltak a kölkökKép

Krisz!

még nem mertem neki odaadni,majd ma tervezem
Köszönjük a jokivánságot!

Manoka!

kár hogy igy alakult.

Többiek? mi van veletek? hogy vannak a kismamák és a lakásfelujitok?

sziasztok
enci
renci

Sziasztok lányokKépKépKép
Flóra nagyon sok boldog névnapot kivánunk nekedKép
Nagyon jó lehetet a tegnapi nap nektek édik a képekKép
Végre egy kis melegedés és nem esik az esőKépKép

Már csak ma meg holnap megy bölcsibe a csajszi utána egy hónapig ithol lesz velem már alig váromKép
Na pusz mindenkinek sziasztok IldikóKép
ildikó_4

Szia Flóra!

Nagyon, nagyon boldog névnapot kívánunk neked!
Kép

Végre egy kis napsütés, már azért hiányzott!
Délelőtt sétáltunk is egy kicsit, bár még azért vizes nagyon minden.

Hahó! Többiek! Merre vagytok?

Szép napot!

Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Flóra, nagyon boldog névnapotKépKépKép

Imike, manóka

manóka
manóka

Sziasztok Csajok!

Hát nincs mit olvasnomKép
Mindenki nyaral?

Jöttem elújságolni, hogy Anna újra Apjával fürdikKép

Kép

Újra lezárult egy nagyon, nagyon Anyás időszakKép
Megyek, addig gyorsan rendet rakok....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Era,
igazad van, nem nagyon van mostanság olvasnivalóKép
Sajnos, az A1be nem jutottam el, de volt vki?

Anna, ügyes csaj, gondolom, nagy ilyenkor a szerelemKép

Imike ágyát pénteken leengedtem, mert lelki szemeim előtt láttam, ahogy fentről kiesik, tehát nagyfiú lettKép,és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azóta elalszik a saját ágyába, ha félaléltan beteszem.
És, még napközben is.

Most volt tüzijáték, láttátok, nekem tetszett.

Mikor megyünk újra homokozni?

Mindenkinek szép vasárnapotKép

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

sajna vége az édes életnek apa megy holnap dolgozniKépKép
annyira jo volt a szabadság

kislányom annak rendje és modjaszerint most a legaktivabb.ilyenkor gyakorolja a kuszást és a felülést.napközben nincs ennyire aktivKép

mostanába egyre többször alszik elcsak magától például apával játék közben. ezek a képek a tegnap délőtt készültek egyszercsak beájult a gyerek játék közbenKép

Kép

Kép

sziasztok
enci
renci

Sziasztok!

Enci,
nagyon-nagyon aranyosak a képek, olyan édi FlóraKép
Amúgy is imádom, ahogy alszanak, az valami tündériKép

Láttátok, hogy a rossmannban akciósak a Hipp gyümik 179 Ft.?
Mi asszem teszünk egy túrát arrafelé délelőttKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Hát ez a Flóra csaj!!!!Annyira édesKép

Krisz!
Sajnos Anna nem eszi a dobozolt gyümölcsöt. De azért nagyon jó árban vannak most.

Mit szólnátok délután egy közös Máltai homokozáshozKép
Felkelt a csaj, megyek..

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Szép jó reggelt MindenkinekKépKép

Fiacskám elaludt 5 perce, így lehet nem megyünk le délelőtt,legalábbis remélem, hogy nem fog felébredni idő előttKépKép
Gondoltam, ma cuukínit főzőcskézek neki rizzsel, meg husikával, csak mit kellene apának???Kép

Anna nagyon aranyos volt tegnap, el is meséltem Iminek, hogy milyen kis virgonc,és bátor leányka, a csúzdán az a vigyorKépKép olyan aranyos volt.

Ha ma jó idő lesz, akkor mehetnénk a jubileumira sztem, remélem, egyetértetek velem.

jázmin, Moni,
nektek lenne kedvetek?

Ja, és valaki eljutott az ingyenes nyílt napra?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányok!

Én még nagyon új vagyok közöttetek,de most egy nagy dilemma előtt állok és szükségem lenne némi megerősítésre.

Szóval: Ha az utolsó menstruációt számítjuk akkor aug. 14-én leszek 12 hetes. A múlt héten szerdán voltam uh-n ahol a számítás szerint 9 hetes és 4 napos voltam,de a doki azt mondta szép 9 hetes terhesség,és azt javasolta,hogy 3 hét múlva, menjek a 12 hetes uh-ra. A három hét 18-án fog letelni,de akihez menni szeretnék akkor már szabin lesz és azt mondta menjek 13-án,ami ugye 5 nappal korábban van,és én szintén a számítás szerint 14-én töltöm be a 12. hetet és lépek a 13.-ba. Az a kérdésem,hogy menjek e el 13-án,és akkor sem lesz semmi baj,mert ugye 1 nap múlva már úgyis a 13. hétbe lépek,vagy csak 18-án menjek. Az a baj,hogy én arra számítottam amikor a dokinál voltam,hogy azt mondja 9-10 hetes vagyok de ő határozott 9 hetesnek mondott. Nem fogja torzítani az a pár nap a nyaki redős eredményeket???

Nem tudom érthető e amit kérdezek? Bocs a hosszúért és köszönöm az esetleges segítséget!

Timi 10+3
vargáné

Szia Timi,

Egy kis biológia: az utolsó menses után általában 2 hét múlva érik meg a petesejt, ami 48 óráig képes megtermékenyülni. Ha ez látrejött, akkor még 7 napig tart, míg a petevezetőből ( ahol általán történik a megtermékenyülés)levándorol,és beágyazódik a méhnyálkahártyájába.
Vagyis, ez már utolsó menses szerint a 3. hét vége,pedig, még "csak" 1 hetes a megtermékenyült petesejt.
Ja, és azt se feledd,hogy mindezek csak akkor lennének pontos számítások, ha tudnánk a megtermékenyülés pontos időpontját, de azt talán csak te tudhatod.
A nyaki redő megítéléseben ennek semmi jelentősége sincs.
Ha a doki azt mondta, hogy 13.-án menj, akkor sztem akkor.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Mi megyünk délután a Jubileumira.
Anna most ébredt fel, ebédel (remélem), aztán felpattanunk a biciklire és megyünk homokozni.

Jó lenne ott találkozniKép

Gyertek sokan!

Era

Era
Kép
era75

era!

Flora is nemrég kelt eszik lehet és utána megyünk. ott találkozunk ok?
enci
renci

Mi most indulunk!
Ott találkozunk.

Manóka!
Ti is jösztök, ugye?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok Lányok!

Most olvasom, hogy lemaradtam a játszóterezésről. Sára mostanában elég nyügi. Nem tudom, hogy ez csak hiszti, vagy esetleg fáj valami. Olyan sírásokat vág le, hogy magam is meglepődöm.
Mikor mentek legközelebb? Jól emlékszem, hogy a jubileumi az a Nagyerdőnél van?

Egyébként írtó aranyosak a gyerkőcök. Annyira jók a képek!!!!!!!

Móni
monik4

sziasztok!

megvan a kocsi és nagyon szupi!!
ma csavarogtunk is vele a városban.a gyereket lepaszoltuk a nagyinak és csavarogtunk. kávétunk sétáltunk, meg ünnepeltünk mivel ma van a harmadik házassági évfordulonk.annyira jo hogy mostmár többet tudunk mozogni .felvagyok teljesen dobva.nekem ez már nagyon kellet.jo a civis utca és környéke de ihgy jobb lesz.

Enci
renci

Enci!

Gratula a kocsihoz, és persze a házassági évfordulóhoz isKép
Majd engem is vigyetek el egy körre!
Péntek 5 körül akkor jó nektek?

Móni!
Anna is a 4. hónapban kezdett el nagyon változni.
Csak sajnos nem jó iránybaKép
Nem tudom, hogy mikor megyünk legközelebb a Jubileumira, mert jövő héten mi utazunk haza, Anyukámékhoz.
A Jubileumi a koripályával szemben van, a Nagyerdőn.

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Era!

az jo nekünk !gyertek és majd megnézitek az kocsit is

jo éjt mindenkinek

enci
renci

Sziasztok!

Enci,
gratula az új autóhoz!
Én is kíváncsi vagyok ám ráKép
Klassz, hogy csináltatok egy jó kis napotKép

Képzeljétek Dorka klasszul sétálgat már, persze a kezemet fogva már bejártuk a lakást. Most ez az új mánia, folyton állni akar és mindenhol felállni. A kiságyban már lazán feláll és körbesétál, a bútoroknál még csak próbálkozikKép

Lassan mehetek cipőt nézni nekiKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Enci,
gratula az autóhoz, közösségi bemutatást javaslok, én is kíváncsi lennékKép, irigyellek a kis magánélet miatt, már én is vágyódnék, de a férjem nem az a sétálós fajtaKép

Krisz,
nagyon ügyes Dorka,azon már én is gondolkoztam, hogy cipőt vajon mikor kell a lábára adni.

Tapasztalt etetős anyukák,
a kajával kapcsolatban, Imike 7 hós múlt, ebben a korban ti hányszor, és mikor adtatok neki enni?
Én eddig délben adtam főzit, délután gyümit, de ma reggel adtam Imikének pépet, amit már 3 napja megeszik, és most is vígan eleszegette, erre bepánikoltam, hogy lehet, eddig éhezett a fiú?
Ma paradicsomos krumpli lesz husival, este meg gyümire gondoltam rizzsel. Ez nem sok szerintetek, vagy nem lehet túletetni?

Sürgős választ!!!!!!!!!!!!

Tegnap voltunk nagyimnál, és mama azt mondta, már mindent kell neki adni, és sovány, nem gondoskodok róla megfelelően.
Adott is a gyereknek egy kis zsírban sült fánkot, de rágta, majd kiköpte. Ezt mama nem láttaKép

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

akkor majd szervezek egy kocsibemutatotKép

Krisz!

nagyon UIgyi Dorka! Florának is a maniája lett a felálás de mi azért még közel se vagyunk ilyen ügyesek.mi mégcsak most kezdtünk hadi rokant modjára kuszi nagy hangadások közepette. azt még nem sikerült eldöntenem, hogy azért kiabál közben mert örül hogy megy vagy mert mérges hogy még mennyit kell menni a kiszemelt dologért(ami ált.ban a papucsom, cserepesvirág és konektor)
a gyereket egyenlőre jobbanleköt a konyhaszekrény és a ruhásszekrény kipakolásaKép

Moni!

én ilyenkor reggel adtam neki a szopi után pépet vagy semmit(mert nem kellett) 10 körül gyümi (de ált.ban ez se kellett nekiKép ) ebéd főzi, uzsi pép vacsira főzi(ezt fokozatosan emeltem, miután láttam, hogy nem fáj a hasa) és fürcsi után szopi.
de mivel neked van tejed elég szerintem a napi 3 kiegészitő kaja bőven elég a szopik mellé ilyenkor. én amugy is azt olvastam egy gyerekszakácskönyvben, hogy 8-9 honaposan van az, hogy már az uzsi nem szopcsi hanem kaja.

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Legelőször is:
Nagyon boldog névnapot kívánok a Krisztáknak!
Kép

Dorka!
Nagyon ügyes csajszi vagy! Kép
Csak így tovább!

Manóka!
Szerintem nem lehet túletetni a gyerekeket.
Vagyis az enyémet nem lehet, az biztosKép
Én eleinte délben és este is főzeléket adtam Annának, mert sajna a tejpépet nem ette, így valamivel ki kellett váltani.
A védőnő azt mondta, hogy nyugodtan mehet a főzelék 2x.
Most is ha megmarad délről, este még megeszi.
Lehet, hogy most tetszenek neki az ízek! Örülj, hogy jól eszikKép
FánkKépKép

Hát lányok! Érdemes megnézni Enciék kocsiját. Gyönyörű.
Holnap megyünk a szopcsis napra?
Mikor is kezdődik?

Enci!
Délután mégsem megyünk a játszira, mert átsétálunk Anyósomékhoz.

Holnap találkozunk.
Sziasztok:
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Köszi a névnapi köszöntéstKép

Na végre vettem fürdőruhátKép, de katasztrófa az egészKép, vagy 50-et próbáltam fel!!!!

Manóka,
Dorkának is 3 kaja volt ilyenkor, tízóraira szopi+gyümi, ebédre főzi, este tejpép. És közben reggel, délután és fürcsi után szopcsik.

Enci,
OK, remélem összejön a csoportos bemutatásKép
Dorka is megőrül a konnektorért meg a papucsok a mániája, mindet megennéKép

Ja a Centrumban most 30%-os akcióban vannak a gyerekszandik.

Este megyünk romantikus vacsorázni a kedvesemmelKépolyan klasszKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

csak most tudtam ideérni, délután kicsit megbolondítottam magam, meg a gépet isKép

Krisz,
boldog névnapot, én is ma néztem a naptárbanKép, remélem, jól sikerült a romantikus vacsora, hol voltatok?

Enci,
már nagyon kíváncsi vagyokKépKép

Köszönöm a tanácsokat, a mi napunk így nézett ki:
Reggel termKép szopcsi, aztán evett 1 dexit, majd csináltam neki egy kis pépet, olyan 2 evőkanálnyit.
9 után aludt el cicin.
12 után paradicsomos burgonyát csináltam husival,abból evett jó adagot.
Délután még szopcsizgatott, aztán 5 felé, mielőtt még lementünk 1 almát gyümilével, rizzsel megevett.
Majd, fél 8 után, amikor felértünk, veszett szopásba kezdett.Fürcsi után már csak kicsi szopi volt.
Szóval, ennyi, most akkor már reggel is adok neki valamit.
De rájöttem, csak a híg pépet nem szereti, a szilárdat azt szépen gyűri be.
A főzelékből még maradt egy egész üvegnyi, az még jó lesz holnapra.
De a rizs gyümivel, azt is jól kitaláltamKép, bár nem akarom magam dícsérni.

A védőnő azt mondta, hogy lehet már májat, ti adtatok már?

A gyermek ma kicsit extranyügi lett estére, ti tapasztaltatok hasonlót?

Holnap én szeretnék menni fél 10-kor, mert regisztrálok, és én kapok pontot ráKép
Moni, Jázmin,. ti is gyertekKép

Szép jó éjszakát MindenkinekKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Küldött Zsu új PO bodys képeket. Én rendelek a kutyásból, akinek kell még szóljon!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Krisz
krisszie

A többi:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok Lányok!

Krisz
Mennyibe kerülnek a bodyk? Nagyon aranyosak.
Én is rendelnék ha nem baj.

Előre is köszi

Móni
monik4

Szia Móni!

A hosszúujjúak 1000, a rövidujjak és a pólók 900 Ft asszem, de ha kérsz konkrétan meg tudja mondani. Ja és vannak méretek én csak a 86-okat kértem.

Itt van az emilcíme, ha kérd meg, hogy küldje el a kívánt méretből amik vannak. Vagy ha választottál innen, megrendelem az enyémmel együttKép
travelandmeeting@vnet.hu

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányok!!
Megjöttünk a nyaralásból,majd írok egy kis
beszámolót.
Krissz,van 98-104 méret?
Üdv:Kata
jázmin

Szia Kata!

Üdv itthonKép

Én 86-ig láttam, de azon az emilcímen kérdezd meg, mert lehet, hogy tud küldeniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Utólag is sok boldog névnapot Flórának,
és a Krisztáknak.
Manóka, nagyon édes a kisfiad,és mennyi finomságot főzzöl neki, nagyon ügyi vagy,most jut eszembe Sárika annó,nagyon szerette a brokkolit, próbáltátok már?
Enci ,a bealvós kép nagyon aranyos, Sárival néha még most is előfordul.
Ja és gratula az új autóhoz,a páromét mi is
szeretnénk lecserélni, nyaralni az ennyémel voltunk most,szűk is volt négyőnknek.
Amúgy nagyon jó volt,Hévíz egy igazi kis üdülő
paradicsom.Az időjárás sajna nem nekünk kedvezett
igy strandolni ,nem nagyon tudtunk.
Voltunk a Veszprémi állatkertbe is,lehet hogy elfogult vagyok de nekem a nyiregyházi szebbnek tűnik.
Sümegen is kirándultunk, a várat Sárival inkább kihagytuk,mert nagyon meredek lett volna babakocsival felmenni, párom és Orsi megnézték,én meg kameráról visszanéztem.
Sümegen megrendezték a várjátékokat, nagyon jó volt,régi történeteket játszottak el.
Keszthelyen hajókáztunk,és jó sokat sétáltunk.
Párom volt a Balaton átúszáson sikeresen átúszta,
történt sajnos egy tragédia is ,egy középkorú férfinek megállt a szive és meghalt.
Jövő héten megyünk Orsinak megvenni a suliba a dolgokat, már nagyon várjuk.
Mindenkinek szép napot:Kata
jázmin

Nagyon sok boldog névnapot KrisztiknekKép
Nem tudok sürün jönni mert megvan hülyülve a gépem egyszer jó egyszer meg nem ,
Gratula a kocsihoz balesetmentes utat veleKépKép
mióta itthol van a lányom teljesen kiakaszt azóta csak az ölemben nagyon ritka hogy letudom rakni Kép
Voltunk valamelyik nap a játszin it a máltain nagyon jó volt a csaj élvezteKépKép
Lányok milyen szopcsis naprol van szó?igaz én már nem tartozok közzétekKépKépKépKépKép
Most vettünk egy szoba kerékpárt ugy hogy mehet a fogyás házilag isKépKépKépKép
Na ennyi nem tudom mikor leszek megint a géptöl fügKép
Adigis sziasztok PusszKépKép
ildikó_4

Sziasztok!
Ildi, megnéztem a profilodat,nagyon helyes kislányod van.
Nekünk is van szobabiciklink,igaz nem ültem már rajta ,vagy két éveKép,de mindig szemezek vele,hogy na majd most.
Hol van az a máltai annyit irtok róla,játszótér lenne??
Üdv:Kata
jázmin

Era!

Anna jol viselte az estét?
Florának nagyon tetszik a könyv.lefekvés előtt még elolvasták apávalKép
nem is mondtam, hogy jo utazást Tokajban és üdvözlöm anyukádékat!

jo éjt mindenkinek

enci
renci

Sziasztok!

Holnap reggel indulunk a Balcsira, így a jövő héten nem leszek.

Jázmin,
kicsit lehervasztottál, mert mi is terveztük a Veszprémi állatkertet. Dorka még a db-iben sem volt mégKép
Nagyon klassz lehetett a nyaralásotok, olyan sokfelé voltatokKép

Most vasárnap elmarad az öbölátúszásKép

Enci,
nektek jó autókázástKép

Era,
jó utat TokajbaKép

Ildikó,
köszi a köszöntéstKép
A szopcsisnapról én is lemaradtam, 2 körül értünk oda, éppen vége lettKép

Ó és olyan szomorú lettem, mert délelőtt voltunk megnézni a párom főnökének a kislányát, aki még nincs 2 hetes. Nagyon tündérlányKép, de sajnos az anyukának nincs elég teje és tápszerezik a kiscsajt, de nem bírja a pocija. Hihetetlen mennyit kinlódott addig is amíg ott voltam, a család teljesen kivan, mert nem tudnak aludni, az anyuka meg teljesen beletörődött, hogy nincs teje és nem is próbálja már szoptatniKép
Hiába mondtam bármitKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Enci!
Szerencsére nem sírt Anna, nagyon jól el volt még itthonKép Egyedül játszott, vacsizott aztán fél 9-kor aludt el.
Örülök, hogy tetszik a könyv! Annának is nagyon tetszik a báb, már a lábára is ráhúztaKép

Kata!
Jó lehetett azért a nyaralásotok, sok szép helyen jártatok.
Ügyes a férjed, nem semmi lehet egy ilyen átúszás. Én csak a Tiszáig jutottamKép

Ildikó!
Jó tekeréstKép
Pénteken volt a szoptatás világnapja. Arra néztünk el, de Annával nem sokat láttunk az előadásokból.

Krisz!
Nagyon jó utat nektek!

Holnap mi is megyünk Tokajba, remélem jó idő lesz, és a csaj tud egy kicsit csupaszkodni!
Mi meg Andrással megyünk majd sokat csavarogni. Vagyis remélem!

Jó hetet nektek!

Era
Kép

Era
Kép
era75

Ja és Kata!

A Máltai játszótér. A Dienes suli mögött van, a nagy Domb mellett.
Azért jó, mert körbe van kerítve, így nincs kutyakaki, és csikk (amit Anna rögtön megtalál mindenhol)

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Én is köszönöm a névnapi jókívánságokat!

Úgy látom mindenki jól van. Nagyon aranyosak a gyerekek a képeken.
Mi is jól vagyunk, lassam Gergővel készülünk a 15 hónapos oltásra, félek tőle egy kicsit , remélem nem lesz semmi baj.
Ja és két hét múlva indulunk a fiukkal nyaralni, nagyon várjuk már.

Manóka!
Szerintem nem lehet túl etetni senkit, ha Imike nem lenne éhes akkor biztos nem fogadná el. Szerintem figyeld Imike jelzéseit és akkor nem lesz semmi baj.

Krisszie!
Honnan lehet ezeket a bodykat rendelni mert én is szeretnék kérni belőle?

Nem tudok többet írni ,ert Gergő felkelt és ordít!

sziasztok!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok,

Minden nyaralónak jó utat, és kellemes napokat kívánok,
jó volt a szopis nap, csak kár, hogy nem tudtunk kicsit beszélgertniKép

Nekem most mennem kell a tollasbálba, Imike is puszil mindenkit,

manóka

manóka
manóka

Szia Krisztaa!

MéltemKép

Hova mentek nyaralni?

OltásKép
Drukkolok, hogy ne legyen vészesKép

Krisz

Krisz
krisszie

Ja és majd elfeledtemKép

Manóka vagy bárki,
a DM babás kuponfüzetből a -500Ft-os Huggies pelus kupont felajánlom.
Van még BEBA-s, Milupás, Niveás a Siestás még kérdéses.
Szóljatok ha kell!

Krisz

Krisz
krisszie

Krisszi!

Köszönöm az emailt, fogok rendelni.
Sajnos le maradunk az oltásrül mert Gergő Éjszaka belázasodott. Reméljük nem lesz semmi komolyabb bajunk. Majd meglátjuk.

Olaszországba indulunk a fiukkal, hát egy kicsit tartok az úttól de majd meglátjuk hátha nem lesz olyan vészes.

Köszi a mélt mégegyszer!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok,

látom, mindenki nyaral, csak én olvasgatnék itt szivesen.

Kriszta,
Olaszország miatt őszíntén irigyellek, kedvenc országom, és úgy szeretnék hosszab időt eltölteni, na meg egy kis lakást is ottKépKép

Lányok,
ésn az A1en nagyon gondolkozom, van valakinek kedve csatlakozni, kondira gondoltam, abban nem kell ugrálni.

manóka

manóka
manóka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?