Babicsek,
Annyira sajnálom!!!!!!!!!! Pedig én úgy bíztam most benned!!!!!!!!!!!!! Papád jobban van már??? Nem lehet, hogy Apa is megenyhül egy kis idő után????
Lányok, ez komolyan mondom szőrnyű hogy ennyi idő után nem tud egyikőnk sem babás lenni........
Én viszont most úgy érzem, hogy vállalom az úttörő szerepet és ebben a ciklusban hozok nektek igazi pozi tesztet
Tegnap voltunk uhun: hát, hogy velem mi történik nem tudom . Eddig bal oldalon szinte sose volt tüsző, még most szombaton se, most meg 3 db, 17,15,14 mm-es, a jobb oldalon, ahol eddig 3 volt, most egy 14 mm-es.
Tegnap és ma még adom a puregont, aztán szerdán reggel randi a dokival és csütörtökön vagy pénteken utcsó inszem
. Nem az utcsónak örülök, hanem hogy most úgy érzem van remény, hogy sikerüljön!!!!!
Linácska,
köszönjük, hogy ide is átnézelődsz!!!! Gyönyörűek a gyerekek!!! És hogy bírod??? Jobb már a helyzet???
Bikfy,
hogy van a lelkecskéd termgyogyi nélkül??? És az unsitesódnak hogy sikerült a leszívás és a beülti???
Beze,
köszönjük a drukkokat, mindig jól jönnek!!!! Lexi gyönyörűséges. Olyan kis mosolygós, mint Bencus
Rodi,
nagyon sok munkád van? Hétvége hogy sikerült? Remélem kapsz gynevacot!!! És holnap már te is mész a dokihoz, hajrá, hajrá, lesz itt babásodás!!!!!
Mi ma megyünk Apával az antsz-es kence mencére, majd jövök és mesélek, hogy mi volt.
Akinek volt ennyi tüszőcskéje, megírná, hogy normális-e hogy ma már szinte kilukad a jobb oldalam, annyira szúr????