Új privát üzeneted érkezett!

Maccs, a Balatonon voltunk pár napot, a férjemnek volt ott munkája, én pedig mentem vele. Azt én sem szeretném eljátszani, hogy "sürgősen mennünk kell a kórházba", félnék, nehogy aztán tényleg így legyen. Viszont amikor a rendőr megállított minket, bár látszik már jól a hasam, de mivel sötét volt, azért a biztonság kedvéért a pocakomra tettem a kezem, nehogy ne vegye észre. Kép

Eddig nemigazán keményedtem, csak nagyon ritkán egyszer-egyszer, tegnap viszont jó néhányszor. Pedig pihentem, nem idegeskedtem, szóval nem tudom, miért. Nektek szokott keményedni a méhetek? Ha igen: kb. mennyiszer naponta?

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Magi!
Szuper, hogy azért bejelentkeztél! Kép Várunk hétfőn! Azért a nagy takarítás közepette nehogy megerőltesd magad!!!

Liv!
Milyen volt a Balcsi? Én ma du. megyek Kép, de csak a hétvégére Kép...
Keményedés, előfordulgat nálam is, de most ritkábban. Azt mondják napi 10-ig teljesen normális ha nem fájdalmas, erősíti a méh izomzatát, felkészíti a szülésre, Braxton-Hicks kontrakciónak hívják. Azért ha közben vannak esetleg izomgörcseid is nem árt ha veszel magnéziumos tablettát /én pl. pezsgőtabletát szoktam vinni/ és ha sokat feszül, akkor veszel be belőle. Arra figyelj, hogy ha szedsz vastablettát is akkor a 2 gyógyszer bevétele között 4 óra teljen el, mert gátolják egymás felszívódását.
/Na most megint nagyon Okoska voltam, remélem nem veszitek az ilyeneket zokon tőlem.. Kép/

Bori!
Látom összejött Kép

Macs
maccs

Jut eszembe olyan az agyam, mint a szita! Tegnap ugye nem voltam, ma meg majdnem elfelejtettem:

BOLDOG NÉVNAPOT Gné Kriszti!!!

Kép

Macs
maccs

Maccs, a Balcsiba nem mentem bele, nem kockáztatok, nehogy elkapjak valamit.
A keményedés bőven 10 alatt van, ma például csak 1-2 volt, különben szinte egyáltalán nem szokott lenni, csak a tegnapi nap volt kivétel, nem tudom, miért. Amikor van, az pedig abszolút nem fáj, csak - bocs! - úgy érzem olyankor, hogy tökre kell pisilnem. Már elnézést. Kép Úgyhogy egyelőre kihagyom a magnéziumot, nem szedek mást a vas és az Elevit mellé, amíg nem muszáj. De azért köszi! Kép

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Maccs!
homeós bogyókat szülés előtt 2 héttel kezdem el szedni, én könnyen találtam málnalevél teát, a lehel piacon is van 150 Ft-ért/csomag, vagy a Nyugati téri Kaisersnél a bio boltban.
jövő héten kezdem a 36. hetet attól kezdve kotyvasztomKép ugye a cukor miatt m,ég cukrot sem rakok bele.úgy tudom hogy a 36 hét után nem szabad szedni magnéziumot, had edződjön a méh.
Vettünk babakocsit (nem azt amit eredetileg akartam) Hauck Denver, jó masszív, nem is könnyű, de stabil, összecsukható, átfordító karos, bevásárló hálós, huzat mosható, kivehető mózeskosaras, mivel őszi a pici abban legalább nem fázik, gondlova a télre is,nyáron meg sportkocsivá alakítható. külön vettünk baba biztonsági hordozót a kocsiba.A kerekei jó nagyok.
Meg vettünk egy új digi gépet, holnap kipróbálomKép

Én is keményedek, de néha azt hiszem csak a kaja miattKép persze nem.
Vettem sterilizáló folyadékot is.
Beszélgettem a védőnővel ,azt mondta a kézi fejés a legjobb, nem is kételkedem benne, csak tanuljam meg.(persze van elemes aventem)
Az Elevitet én 3 naponta szedem, mivel a diéta sok minden ásványi anyagtól megfoszt, vhogy pótolni kell.Mellette vas napi 2 szer.

Pusszancs
Noémi
35+5
fantikbaba

Maccs!
Köszönöm szépen!
GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok!

Csak röviden beköszönök, ma üzemeltük be itthon a netet! Hurrá!!! Kép Nagyon happy vagyok! Délután voltam Kenguru Gold boltban a Gyöngyösi utcánál, vettem rugikat, gyönyörűek vannak, alig tudtam dönteni, mindenkinek ajánlom! Maccs, köszi az infót a málnalevél teáról! Majd még visszaolvasok, de most ide kell engednem a férjem is a géphez, ő is teljesen be van zsongva, hogy végre szabadon netezhet! Kép Mindenkinek jó hétvégét kivánok!

Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek11

Krisztina!
Sok Boldog Névnapot!
Milyen figyelmetlen vagyok Kép

<!--attachment: n_vtelen-100381.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*15.5**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (15.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
fantikbaba

Kép
Nos bénázomKép
fantikbaba

Boldog Névnapot KrisztiKép!
minike

Sziasztok!

Liv invitálására jöttem, mert okt. 23-ra vagyok kiírva a negyedik fiúnkkal.Kép

Kicsit megpróbálok még visszaolvasni, hogy képben legyek.Kép

Gabi
efgabi

Szia Gabi!
Üdv az őszi topikban. 4 kisfiúKép Hűha.

Noémi
35+6
fantikbaba

Köszönöm a névnapi köszöntést,nagyon jól esett!Aranyosak vagytok!
GnéKriszti
gnékriszti

Szia Gabi!KépKépKép

<pre>
SZÜLÉS IDEJE NICK HETEK NAPOK BABA NEME NEVE SZÜLÉS HELYE
2004.08.05 Bellana 40 2 egy kisfiú Gergely Jávorszky Ödön kórház
2004.08.23 Kormi 37 5 egy kisfiú Benedek/Domonkos Bajcsy kórház
2004.09.01 Babs 36 3 egy baba Péter Johannes, Anna Catherina Máv Kórház
2004.09.06 Betti 35 5 egy baba Toldi Ferenc kórház
2004.09.06 Macs 35 5 egy kislány Lili Kútvölgyi kórház
2004.09.07 Pocó 35 4 egy baba Dél-Pesti kórház
2004.09.08 Noémi 35 3 egy baba Heléna/Alex Máv Kórház
2004.09.08 Ildikó 35 3 két kisfiú Kiskunhalas
2004.09.11 R.Edit 35 0 egy kisfiú Bálint Szt.Imre Kórház
2004.09.12 Patricia 34 6 egy baba
2004.09.13 Beszti 34 5 egy baba Hanna/Ruben Máv Kórház
2004.09.17 Zsófi 34 1 egy kislány Rozi Sote 2-es Klinika
2004.09.18 Brius 34 0 egy kisfiú Brandon USA Milwaukee
2004.09.18 Csengo 34 0 egy kisfiú Miklós Szt.Margit kórház
2004.09.18 Trompipi 34 0 egy kislány Lili Bajcsy kórház
2004.09.18 Orsoly 34 0 egy kisfiú Sote 2-es Klinika
2004.09.18 Alice 34 0 egy baba Kútvölgyi kórház
2004.09.21 Bea 33 4 egy baba Uzsóki Kórház
2004.09.22 Dino 33 3 egy kisfiú Bernát Schöpf-Mérei kórház
2004.09.24 Kata 33 1 egy kislány Dorka Máv Kórház
2004.09.24 Mágika 33 1 egy kisfiú Zoltán Tamás, Máv Kórház
2004.09.24 Moszi 33 1 egy kislány Viktoria Anasztázia, Szt.Imre Kórház
2004.09.25 Csirkesz 33 0 egy kisfiú Botond Uzsoki úti kórház
2004.09.26 Momo 32 6 egy kislány Emese Szt.István kóház
2004.09.26 Linato 32 6 egy kisfiú, egy kislány Ruben Márk, Lorena Liza Szt.István kóház
2004.09.28 Laura 32 4 egy kisfiú Balázs Krisztián, Uzsoki úti kórház
2004.09.30 G.-né Kriszti 32 2 egy kislány Mezőtúri kórház
2004.10.03 Zsuzsa 31 6 egy baba Kistarcsa
2004.10.04 Krisztinke 31 5 egy baba Péterfy kórház
2004.10.05 Moncsi 31 4 egy kisfiú Gábriel Barcelona Institut Dexeus
2004.10.06 Persela 31 3 egy baba Uzsoki úti kórház
2004.10.11 Niki 30 5 egy kislány Szt. Margit kórház
2004.10.12 Judy 30 4 egy kisfiú Kútvölgyi kórház
2004.10.12 Macsek 30 4 egy kisfiú Márk Szt.Imre Kórház
2004.10.14 Bibi 30 2 egy baba Zsófia/Zsolt Szt.István kóház
2004.10.16 Koczkapaczi 30 0 egy baba Uzsoki úti kórház
2004.10.18 Cateye 29 5 két kisfiú, Olivér, Sámuel Schöpf-Mérei kórház
2004.10.20 Liv 29 3 egy kisfiú Dávid Kútvölgyi kórház
2004.10.22 L.Bori 29 1 egy baba Eszter/Dániel Szt.Imre Kórház
2004.10.23 Motiot 29 0 egy kisfiú Ábel (Emese) Stuttgart/Németország
2004.10.23 Gabi 29 0 egy kisfiú
2004.10.24 H.Kata 28 6 egy kisfiú Marcell Máv Kórház
2004.10.28 Eszter 28 2 két kisfiú Ferenc, Péter Sote 1-es Klinika
2004.10.28 Szila 28 2 egy baba Péterfy kórház
2004.10.29 Györesz 28 1 egy kisfiú Norbi Kútvölgyi kórház
2004.10.31 Iboly 27 6 egy kisfiú Dániel Budai Honvéd Kórház
2004.11.09 Marica 26 4 egy baba Róbert/Mariann Szegedi Klinika
2004.11.10 Edina 26 3 egy baba Sote 2-es Klinika
2004.11.24 Orsi 24 3 két kisfiú Máté, Levente Sote 2-es Klinika
2004.12.15 Babóca 21 3 egy baba Schöpf-Mérei kórház</pre>

GnéKriszti! Utólag is nagyon boldog névnapot.KépKépKép
linato

Üdv. itt is, Gabi! Kép

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Köszi az üdvözlő szavakat!

Linato!
Láttam, már a táblázatba is betettél.Kép A hiányzó adatokat ide írom: Baba neve: Róbert/Dániel/Domonkos; Szülés helye: Kútvölgyi Kórház.

Fantikbaba!
Gergő novemberben lesz 6 éves, Bence és Marci, pedig 3 hete töltötték be a 3-at.Kép Szerettem volna még egy kislányt, de párom azt mondja, ő csak ilyet tud.Kép

Gabi
efgabi

Gabi!
Nem is a babó neme a lényegKép Mi még mindig nem tudjuk biztosra a babó nemét(pedig meg akartuk tudni), így meglepi leszKép
Szép nagy családod vanKép
Noémi
35+6
fantikbaba

Sziasztok!

Gabi: gratulálok a negyedik csemetéhezKép

Jó sokat írtatok pár nap alatt, kezdhettem az archívban visszaolvasni.Kép

Keményedéseket az utóbbi kb. 2 hétben kezdtem el én is érezni, tegnap pl. volt vagy 4x. Azért figyelem, nem akarom, hogy probléma legyen, ma csak 1x volt még.

Olyan jó volt kicsit kikapcsolódni kint a telken, most már annyira azért nem vagyok hiporeklámKép

LBori: nagyon jó lettek a képek, megint eszembe jutott, milyen jót eszegettünkKép A barackos süti receptjét elkérhetném? Mert szuper jó volt, szerintem itthon a fiúk is imádnák!!Kép
Ugyanez a helyzet a Juti féle gyümölcsössel is, azt is szeretném itthon kipróbálni.

Noémi: valahova leírtad a túrós süti receptjét is, de nem tudom, hol keressem az archívban. Nem lenne gond, ha megint beírnád?Kép köszi!!

Kistörpénk rengeteget mocorog, és főleg éjszaka tornázikKép Olyan furi arra ébredni, hogy dörömbölnek bentrőlKép

Jó pihenést mindenkinek!!

Lau
32+4
lau

Kriszti éljél sokáig!

Puszi mindenkinek, folyamatosan csődöl a gépünk, kispapa javít, remélem fog müködni Kép

Efgabi!
Le a kalappal előtted! Minden jót a negyedik babához is! Kép

Tegnap este beszéltem a szülésznővel, nagyon szimpi volt. Azt ajánlotta, hogy a kórházban vegyünk mellszívót, mert ott ki lehet próbálni, s amelyik beválik, azt megvenni, állítólag árban ugyanott van, mint a boltban. Rákérdeztem a málnalevél teára, azt mondta, hogy sajnos nem tud megnyugtatni, nem igazán látta komoly eredményét... Azért én beszerzem. Hátha Kép

puszi mindenkinek, én jól vagyok, csak állandóan hőhullámaim vannak, és Maszatka most már akkora, hogy mindenhol nyom Kép

zsófi

ui:Linato, köszi, hogy ennyire vezeted a táblázatot!
papzso

LauKép
Egy csomag réteslap kb 23 gr CH, fél kiló túró (17,5 gr) CH, rakok bele meggyet is (10 dk megy kb 11 gr CH most lehet őszi barackot is belerakni) és kb 6-7 szem édesítőt (kiskanálban összetöröm)
Ebből ha készen van kb 3-4 szeletet tudsz(lehet) megenni egy étkezésre .
Még valami ami a régi receptből kimaradt, a réteslapokat a töltéselőtt tejfölös (kefír, joghurt is jó)olajjal kenem meg, egy konyharuhára rakom és így tekerem fel, kivül 1 tojás sárgájával kenem meg.

Ma a kispapával romantikáztunkKép jövő héttől állítolag már rizikósabb.Kép (36 hét)
EnnyiKép
Noémi
fantikbaba

Lau,

Barackos pite:
1/2 kg liszt, 25 dkg margarin, 2 tojás sárgája, csipet só, 10 dkg cukor (vagy ennek megfelelô édesítô), 1 sütôpor, és annyi tejfôl, amennyit felvesz.
Összedolgozod, 1/4 órát pihenteted, addig kikened, kilisztezed a tepsit, elôkészíted a gyümölcsöt, amibôl általában 1 kg belemegy ebbe az adag tésztába.
A 1/4 óra letelte után elfelezed a tésztát, a felét kisodrod a tepsi méretére, majd beleteszed a tepsibe (én fel szoktam tekerni a sodrófára, úgy könnyu˝ beleengedni a tepsibe), megkened valamilyen lekvárral (igazából mindegy milyennel, de én stílusosan baracklekit tettem a barackos pitébe), szórsz rá egy kis búzadarát egészen vékonyan, hogy ne folyjon ki a leki sütés közben. Erre rárakod a gyümit, majd kisodrod a tészta másik felét is, és ráteregeted a gyümire.
A tészta tetejét villával megszurkálod, hogy alóla ki tudjon jönni a gôz sütés közben.
Kb. 1/2 óra-40 perc alatt szépre megsül.
Bármilyen gyümivel ki lehet próbálani, csak ami savanyúbb (ribizli, szeder, meggy stb.) arra szoktam szórni egy kis plusz cukrot. Annyival lehet még megbolondítani, hogy a lekire darált diót szórsz.

Sok sikert hozzá!

Bori
lbori

Sziasztok Kismamák!

Én még csak pár napja fedeztem fel a "Babanet társalgóját", de elég sok hasznos dolgot olvastam benne. November 25-re vagyok kiírva a lányunkkal (ha minden igaz - és ha tényleg, igaz, akkor Olívia lesz).
Linato, tetszik a táblázatod Kép Látom, elég sok baba születik ősszel Kép

Timóca

Kép
Kép
timóca

Timóca Kép
Egy nappal vagy utánunk kiírva Kép Bár a fiúkkal mi valószínűleg be fogunk előzni egy kicsit Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
24+4

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Hú, mennyi finomságról írtatok, csak csöpög a nyálam.Kép Kár, hogy csak olvashatok ilyenről (terhességi cukros-diétaKép), pedig úgy megkóstolnám!Kép Milyen talin eszegettek ilyeneket?

Timóca!
Üdv a fedélzeten!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Nekünk még csak ő lesz az első, és nagyon-nagy az izgalom. Kép Sok mindenben még bizonytalan
vagyok (pl. milyen dolgokat kell megvenni előre), ráadásul még előttünk áll egy költözés is...
Azért remélem, szép lassan belejövök az anyukaságba!

Timóca

Kép
Kép
timóca

Gabi!
Szintén zenészKép Én is GD-s vagyok, de a rétesem diétás, ma is készítettem egy kevesetKép
Hol kezelnek geszt diabétesszel?
Mennyire vagy állítva?
Én mióta diétázom egy grammot se híztam, a 36 hét eleje körül +7 kiló, egy hónapja áll a súlyom. A végén mikor kikerülök a babóval még kevesebb leszek mint terhesség előtt.
Volt egy talink a Margit-szigeten ott "bűnöztünk".
Noémi
fantikbaba

Gabi!Kép Most néztem meg a webalbumod, szép kis fickóid vannakKép Itt a topikban is vannak ikres mamik, mostmár el tudom képzelni mekkora lesz a pocijukKép
fantikbaba

Orsi, most esik le, 2 fiú? Húúúha... Kép

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Újra itt egy heti nyalás után.

CTG: nekem nagyon jó dolgom van, mert hívott a szülésznőm, hogy a jövő héten kedden(35+1 leszek) mehetek és a dokival is megbeszélte, hogy mikor menjek, és hogy utána megvizsál a doki. Szuper! Olyan kedves a szülésznőm!KépKép Pedig a mostani babánál még nem is találkoztunk, csak egyszer beszélt vele a párom, hogy várjuk a következő babát és hogy mikorra. És megjegyezte, és a CTG miatt már ő hív!KépKépKép (Nekem Nátánnál is 35. hétnél kezdték a CTG-t.)

Holnaptól megint aktívkodom, de msot csak erre volt időmKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Noémi!
Kútvölgyibe járok, 150 g-ra vagyok beállítva, de nem tudom betartani.Kép Egyszerűen nem tudok ráhangolódni a számolgatásra. Pedig az ikrekkel is diétáztam, akkor 120 g-ra állítottak, és azt nagyon fegyelmezetten tartottam, szülés után 2 héttel 7 kg-val voltam könnyebb a versenysúlyomnál!Kép Ma egy kicsit megijedtem, mert éppen ebédhez terítettem, amikor megszédültem, és majdnem elestem.Kép Biztos a cukortól volt, úgyhogy holnaptól komolyan veszem a dolgot. De ma este még a párom pizzát sütött, annak nem tudtam ellenállni.Kép
Egyébként nagyon szeretem a rétest, de túrósat nem ehetek, mert tejallergiás lettem a mostani terhességem elején.Kép Szóval nem vagyok egy egyszerű eset, csodálom is néha a páromat!Kép

Pocakméretben tényleg elég szép méretet értem el, sajnos szülés után maradt is belőle, folyamatosan úgy néztem ki, mintha 4 hónapos terhes lennék.Kép Aztán egyszer csak tényleg úgy lett!Kép

Timóca!
Fel a fejjel, én is mindig terhesen költöztem Kép, vagyis három évente! Szerintem nem kell túl sok dolgot előre megvenni, talán az ismerősöktől is kaptok dolgokat. Aztán menet közben kiderül, mi az, amire még szükség van, azt be tudja szerezni apa is.Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje.Én egyre lustább vagyok remélem nem kezdek el hízni mint az őrült a sok pihenés miatt.Ráadásul folyamatosan éhes vagyok.És eszek is.A baj csak ott van,hogy eddig a gyümölccsel jóllaktam de most kell mellé más kaja is.Biztos beindult a baba növekedése és kell neki az energia.
Szombaton szinte egész nap mocorgott nem tudom mi volt vele.Ha apa el tud jönni akkor szerdán megyek uh-ra.Remélem egyértelműen megmutatja a nemét mert ha kislány valóban még fülbevalót is be kell szerezni,hogy a kórházba bele tegyék a fülébe.
Kellemes napot mindenkinek!
GnéKriszti
gnékriszti

Gabi!
A számolgatás tényleg fárasztó, is sok bolti terméken meg nincs CH adat feltüntetveKép
Azt már megtanultam hogy a durum tészta pld nem viszi fel a cukrom, viszont a fehér kenyeret, kiflit, zsemlét teljesen száműztem.Barna rízs is ok.10 naponta egy 5 literes kovi ubi is elfogyKép
Mostanában én ha 3 óránként nem ehetnék bele is pusztulnék, elég aktív vagyok így a vége felé is jövök megyek, sétálok,varrok, nincs semmi panaszom.És elég gyors az anyagcserém is.
Például rálltam a szójalisztre, fele annyi CH van benne mint a többi lisztben, rántást lehet vele készíteni, sütit is.
Attól én se félek hogy nehezebb leszek mint előtte,legalább ennyi látható előnye van a diétának.
Noémi
36+0
fantikbaba

Beszti!
Én is 10-én megyek, te mikor?(10h 15)
Nekem a rendelőbe kell mennem, és mégvalami a CTG is annyi mint a vizsgálat?Kép
Tényleg rendes szülésznőd van, mert számon tartKép
Irigyellek a nyaralás miatt, mi sajna kihagytuk az idén.
Noémi
36+0
fantikbaba

Sziasztok!

Gabi, én is a Kútvölgyiben fogok szülni Kép. Én majd jövő héten megyek a terheléses cukros vizsgálatra, remélem, minden rendben lesz, mert nem tudom, hogy tudnám tartani a diétát... Kép
A kötözéstől nem félek, sőt, már alig várom.
GnéKriszti: én (is) lányt várok, anyukám már meg is vette a fülbevalót (nem bírta ki), de nem tudom, mikor lehet betenni. Tényleg lehet már a kórházban? (van, aki azt mondta, hogy csak fél éves kora után lehet betetetni)

Köszi:

Timi

Kép
Kép
timóca

Timi!
Az én nagylányomnak már a kórházba beletették.A hazajövetel napján.A gyerekorvos jött beadni neki az oltását és akkor rakták bele.Itthon alkohollal kenegettük és semmi baj nem volt vele.Hamar rendbe jött.Ha valóban kislány a pocaklakóm most is így csinálom.Itt nálunk a csecsemősnek kellett szólni,ő szólt a gyerekorvosnak és a végén 1000ft-ba került.Sokan mostanában lövetik a gyerekek fülét de ott azt a fülbevalót rakják amit lőnek és az nem arany.Ha pedig fémérzékeny a kicsi begyullad a füle.A szomszéd csaj is így járt.Szegény kicsi megszenvedte a fülbevalót.Ki kellett venni és újra fúratni neki.
Ja!Ez a kórház Mezőtúron kicsi nem tudom,hogy ez miként működik pl.Bp.-n.
GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok!

Timóca, Gabi: gratulálok a babákhozKép
Gabi: nagyon édesek a fiaid, igazi rosszcsontoknak néznek kiKép

Timóca: annak idején már rögtön a születés után berakták a babák fülébe, és semmi bajuk nem lett tőle. Nekem is akkor lett fülbevalóm.

Noémi: találtam egy egész jó táblázatot, az alapján tényleg ki lehet számolgatni a szénhidrát értékeket:
www.bodybuilder.hu , itt 100 g-ra lebontva tartalmazza a szénhidrátot. Ételenként lehet lekérdezni.

Tegnap voltunk a Kikában kókuszmatracot nézni. Ott sajnos csak 120*60-asak voltak, a szabványméret, nekünk viszont 117*70-es kellett. Átmentünk a Brandonba a Váci útra, és ott kaptunk!! 8990 Ft volt, a Kikában 6990 lett volna, de még mindig olcsóbban jöttünk ki, mintha méretre vágattunk volnaKép
Férjemék ma fogják hazahozni a kiságyat, a héten el is készül a babasarok a nappali átrendezésével.
Úgy várom márKép

Mindenkinek kellemes napot kívánok!!

Lau
32+6
lau

Noémi, Bori: köszi a recepteket, ki fogjuk próbálni, isteniek a sütikKép
lau

TimócaKép
Én is most fogok költözni a jövőhét hétvégén 32 hetes terhesen ikrekkel.KépKép Persze a cipekedés nem rám vár, de sajnos a be és kipakolásból ki kell vennem a részem, és utánna pedig berendezni a babaszobát, ami már a kellemesebb része a dolgoknak.Kép Kitartás, mert utánna sokkal szebb környezetbe várjátok a pocaklakót.Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Köszönöm az infokat!
Igen, a költözésből nekem is csak a "kellemes" marad... Majd a fiúk dolgoznak, pakolnak, én meg majd a végén csak díszítek Kép.
Erről jut eszembe: az itteni védőnőmnek kell majd szólni, hogy költözök, és a "dossziémat" küldje át az új helyre? (gondolom, be kell jelenteni a védőnőnek, hogy máshová költözünk)

Kép
Kép
timóca

Szia Timi!
Megkérdezhetem, ki az orvosod? Mert én is kútvölgyis vagyok. Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Ti hány db "hálós bugyit", hálóinget visztek majd magatokkal a kórházba? És melyik Tena-t veszitek, super vagy extra?
Én lassan össze akarom pakolni a kórházi cuccokat.

Üdv,
Andi
34+2 (vagy méretek alapján 35+2...)
Vendég

Sziasztok lanyok!

Nos vegre itthon is bekotottek a netet. Kép
Megint tudok jonni majd minden nap. Kép

Hogy vagytok?

Remelem mindenkivel minden ok. Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!

Liv: Dr. Molvarec Attila az orvosom. Én már hozzá járok kb. 6 éve, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Kép És neked ki az orvosod?
Andi: a "hálós bugyi"-ra azt mondta a szülésznő a szülésre felkészítő tanfolyamon, hogy elég 1 csomag (amiben 2 db van) - lehet mosni, és rögtön megszárad (állítólag). Hálóingből is elég 2-3 db.

Timi

Kép
Kép
timóca

Timi,
Köszi. Én is egy 2 db-os csomaggal vettem eddig, meg a Megatoys-ban vettem egy 4 db-os eldobhatós bugyit, de az nem tűnik olyan jónak. Még hálóinget kell vennem, mert nekem főleg pizsijeim vannak, azokat meg nem szokták bent szeretni. Zuhanyzós papucsot is vettem, meg akciós törölközőt az Ikeában. Mintha nyaralni mennék...Kép
Vendég

Lanyok en el vagyok maradva.
En meg semmi ilyet nem vettem. Kép
viszont a babanak mar miden megvan. Kép

Magi
Vendég

Nálunk még a babakocsi hiányzik, de a rokonság megígérte, hogy azt ők veszik meg, mire megszületik Lili. Le van adva a drót, milyet szeretnénk. Még pelust is vettem, 92 darabos Libero minit.
Vendég

Nos nalunk meg hianyzik a babyorzo meg a mellszivo.
Minden mas van. Kép

Ja es meg nincs karnis meg fuggony a szobaba.
Vendég

Hahó!

Először is üdv az újaknak, hajrá Kútvölgyisek, szaporodjunk! Kép

Megjöttem CTG-ről... Na ma reggel front van, legalább 6 kismami jött be a papával szülni. Tök jó volt nézni ahogy jönnek sorban elől a mami papíros dossziéval, hátul apuci börönddel, és majdnem mindegyik kamerával... Kép Kép Kép
Volt egy hölgy aki kb. 1/2 9-kor jött és 10 előtt amikor már a CTG rajtam lógott már vitte ki a papa a babát megmutatni a nagytesónak... !!! Mondtam is Lilinek, hogy látod husom, így kellene ezt neked is csinálnod! Kép Kép Kép Pitty-putty bejövünk, kipottyansz, aztán szeva... (És akkor beleér a bilibe a kezem és felébredek.. Kép )
Jó sokat vártunk, erre egy olyan gépre kerültem ami nem igazán hallható (a jobboldali) úgyhogy szívverést talán fél percig hallottam, amig a másik nem működött, mert helyet cseréltek a kismamik... Kép Fájásokat nem regisztrált - még jó, remélem azért még van egy kis idő odáig... Kép
Hétvégén nem igazán voltunk szerencsések: lementünk a Balcsira péntek este, majd szombat 9-től 5-ig zuhogott az eső Kép Vasárnap meg már hiába sütött ki "már" 11-kor a nap, a víz nem igazán melegedett fel. Azért egy kis lábáztatást tartottam Kép Hazafelé frankó dugasz volt, persze nem is vártunk más. Ugyhogy ez nem tartozik a legklasszabb hétvégéim közé Kép

Lau! Holnap hozzuk el a kismatracot, amit méretrevágattunk, erre most olvasom, hogy a Brandonban kaptál kb. olyan méretűt.. ! A Guta megütöget mindjárt! Kép

Magi! Ne aggódj, most beszélgettem egy 38. hetes kismamival, nekünk sincs még meg semmi, és mert még csak most fejezték be a felújjítást. Meglátod, hamar össze lehet szedni ám mindent. Kép

Pusz mindenkinek, legyetek jók, és egészségesek!

Macs
36 kereken
maccs

Macs!

Koszi! Nem aggodom. A karnist jovo heten fogjuk megcsinalni. Ma csinaltak a netet, de eleg sokat kellett miatta veszekedni.
Ki lett neki epitve vezetek a falba, a villany mellett. Megvolt neki a dugo is a falba.
Hat erre a szerelok nem akartak a kabelt behuzni a csobe, a szoba kozepen akartak kifurni a falat es majd a falon vegig szogezni a vezeteket a gepig.
Hat en meg mondtam nekik, hogy szo sem lehet rola.
Vagy megcsinaljak rendesen, vagy keresunk masik szolgaltatot.
erre megcsinaltak.
11 000 ft-ert csinaljak meg rendesen, foleg, hogy ki is lett epitve neki. Kép

ez nagyon felduhitett.

Lanyok vettem egy hasznalt bolcsot, szivaccsal, agynemuvel, baldahinnal, meg fejvedovel 13000Ft-ert. Hasznaltan.

Bukk szinu.
Gyonyoru. Kép
Vendég

Noémi!

Engem is csak a nyaralás előtti szerdán lepett meg vele a párom, hogy akkor megyünk hétfőn, sőt azon is gondolkozott, hogy csak aznap szól, hogy pakoljak.KépKép Még jó, hogy nem tette, mert 1 hét 2 gyerekkel és 2 felnőttel nem kevés ruhát kíván, ráadásul a naygobbik épp a nagymamánál volt és oda is csomagoltam neki, a nagymamam meg nem tudott mosni (gondolkoztam is, hogy lesz-e még +1 hétre elég ruhája, de aztán lett).
Már 2,5 éve nem voltunk nyaralni (akkor még Nátán igenpici pocibaba volt), úgyhogy már nagyon ránkfért.
Azért kívánom, hogy ti is mihamarabb jussatok el valamerre+KépKép
Nem tudom, hogy mikor megyünk CTG-re, mert 8 és este 7 között bármikor. De a párom remélem nem felejti el egy kicsit azért pontosítani. A CTG-t a szülésznő fogja csinálni nekem, és aztán a doki a rendelőben vizsgál. Már nem tudom pontosan, de mindha úgy rémlene, hogy egy árban van, nem több. Ha esetleg úgy alakulna, hogy 2 naponta kell menni, akkor meg tőlem csak heti egyszer kért pénzt.

Andi!

Szerintem 1 csomag elég a kórházba a hálósból. A Tenából én még mindig a Superre szavazok...

Vásárlás: nekem sincs még kórházi felszerelésem, a héten mindent beszerzek, ha megvan a lista, akkor gyorsan leet vele végezni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?