Na ne reménykedjetek, én is itt vagyok!
Marcsi, nagyon szupi, hogy minden rendben van, azt azért sajnálom, hogy nem derült ki a picurka neme. Igencsak szégyenlős a kicsike, végülis vagy-vagy.
ESzti! Ne légy szomi, látjátok, én is ettől paráztam az elején, mert a Tesóm védőnője is hülye volt, hogy ő annyi kilóval ment szülni, mint amennyi a tesóm a 12. héten volt. Bla-bla, hülye piszkafa. Nem az a lényeg, hogy egyébként jól érezd magad, jó legyen a közérzeted, ne legyen magas a cukrod meg a vérnyomid? A többi azért sem lényeg. És mostmár tényleg vigyázz Magadra! Tudom, hogy butaság amit írok, de Bibu nem mehetne el megint 1 vagy 2 napra a nagyikhoz, hogy Te tényleg igazán ki tudd pihizni ezeket a görcsöket? Ne tarts szívtelennek, hogy elküldeném a picurit otthonról, de sztem annyi most benned a feszültség, hogy egész nap feküdnöd, aromaterápiáznod esetleg vmi relax CD-t kellene hallgatnod. Egyébként meg ....... meg a védőnő, a lényeg, hogy van egy szerető családod, a gyermeked és a férjed imád, utóbbi szerint biztos annyira vonzó mint előtte
Fanni, irtó cuki ez a kép Rólad, tök furi, hogy teljesen más az arcod, mint a kicsi képen.
Óó, tök jó kajákat esztek, nutella, szilvás gombóc, nyami-nyami, én meg próbálok csak joghurtot meg narancsot enni, húú, és már vagy egy hete elég rendszeresen mozgok, csak 2 napot hagytam ki eddig, de most hogy nincs kocsim, leadtam javíttatni a sérülést, gyalogolok mindenhova és ez is tök jót tesz.
Nektek egyébként nem fáj a derekatok? Nekem nagyon és mi lesz még ha igazán nagy lesz a pocak?!?
Ja másik kérdés, szerintetek mivel kúráljam magam felfázásra ( finoman szólva is csíp a pipi, ha értitek mire gondolok ), eddig gyógyszerész isemrősömtől szereztem be Nolicint ha kellett, de arra kifejezetten rá van írva, hogy kismamáknak tilos, ezzel nem merek reckírozni. Olvastam a sós forró fürdőt, de szerintetek nekünk ezt lehet? Így a tél közeledtével ez elég égető probléma lesz, nekem nem a torkom szokott fájni, hanem ilyen jellegű megfázásom szokott lenni 1-2 egy télen. Hát most takaróba burkolva ülök.
Bosszúságból nekem is kijuott mára: írtam, hogy összetörték a kocsim úgy hogy álltam a parkolóban, erre most a nagy okos biztosító kitalálta, hogy nem fogja az egészet kifizetni, mert 7 éves az autóm és van avulás. Ja, persze, karosszériaelemnél, ez hülye? Mindegy, munkámból kifolyólag számtalan ilyennel találkoztam már, majd jól beperelem őket, csak elég idegesítő, hogy Te fizess ki azért több tízezret mert nem csináltál semmit
Nonszensz, majd rájönnek!
Úgy látom mindenkinek jut valami "jóság" erre a hétre, kitartás, már a felén túl vagyunk.
Ja, én egyébként 5-6 kg között híztam eddig, bár én még csak a 18. héten járok. Hát ez van, mostmár nem is nézegetem, én iscsak idegeskednék rajta. Azért remélem, 12-14-gyel megúszom, azt mondják az okosok, hogy a szülőszobán otthagy az ember lánya 10 kg-t, vagyis kb 3-at elhozol:)) Ha csak 2-4 kg marad az emberen az nem is sok, bár az esküvő előtt is 6-ot dobtam le, ja, tényleg, most vagyok annyi, mint előtte.
Na mostmár bedugulok, puszi, hátha holnap megjön az AFP eredményem, mert utána megint UH