Itt vagyok!!! CSak még lecsúszott egy kis pipicomb, a fehérje miatt és a lakást is rendbevágtam, mert este jön egy ürge aki a Flavon lekvárt "forgalmazza" és Bencének mindenképp akarunk venni!!!
No szóval a sztori. Türelmes Anyuka türelmesen várakozik az ezer beteg között, hajkurássza 15 hónapos kisfiát, aki mindenkihez odamegy, megsimizi (büdöshöz és tisztához egyaránt
), jól elvan, csak legyek elég gyors, mert ő gyorsan fut. Látom viszont, hogy az ultrahangban ninsc doki... Anyuka vár és vár, már kezd elfogyni a türelme, a gyerekről meg már ne is beszéljünk. Cumik a földön, a kuka tartalma már ismeretes... soroljam még???... Másfél óra várakozás után Anyuka már a dugi almát is elővette, amit arra az időre tartogatott, amig a doki bácsi őt vizsgálja. de már nincs menekvés, ki kell nyitni a dobozt... pedig volt már buláta, víz, cumi és még pár apróság. De az alma az mindig jól jön
. Anyuka bejut, gyerkőc közben a babakocsiban az öltözőben, elég hangosan a doki értésére adja, hogy igyekezzen.
De a doki kíváncsi: férjnél van? Van férje? Házas? Persze ezeket a kérdéseket egymás után teszi fel, de mindig megvárva előtte a választ... Anyuka nem tudja mi köze hozzá, de válaszol, gondolván, nyomja már azt az uhu fejet és nézzük mi van odabenn... De az orvos még kíváncsi... hányadik napon van - válasz megadva. mikor menstruált utoljára - erre a kérdésre már Anyuka is hülyén néz
- hát normális ez az ember???? Anyuka: ha ma vagyok a 4. napon és ma van csütörtök, akkor hétfön kezdtem. Ha ma van 29-e, akkor abból 4. az 25. (ami perszevasárnap, de ennek az sem számított).
Na és ezek után végre végre az uhu fej is landol valahol
.
Bár én egyet sem láttam, de kíváncsi fáncsi szerint számos 7mm-es tüsző látható a jobb oldalon. A balban semmi sincs, viszont nagyobb a kelleténél
. Sebaj, majd kisebb lesz
. Szombaton újra uhu, csak remélni tudom, hogy ha ez a doki lesz is, a kötelező kérdéseken már túl leszünk
. Viszont akkor Bence Apával lesz, lehet, akkor nem is kérdez enyit
.
Szóval én most nagyon boldog vagyok, de azért jó lenne ha én is látnám,nemcsak fáncsi.