Hello,
a mail címem:
rita.szolnoki@gmail.com. Jöhetnek a képek! Én nem sokat csináltam, de elküldöm ha kapok címeket.
És tényleg köszi Andinak a lehetőséget, tök jó volt a buli.
Luca is azt mondta, hogy prímán érezte magát!
És majd hozzánk is lehet jönni, 70 nm a kéró, elférünk simán, csak az a bökkenő h mivel ez egy 4 emeletes társasház lift nincs, és mi a 3.-on lakunk. Babakocsikat a garázsban lehet hagyni. De legalább meglesz a napi edzés.
És legközelebb a többiek is jöjjenek ám!!!
Egyébként én tegnap este 9-re annyira behullottam mint már régen, én altattam Lucát, és simán bealudtam vele a kanapén...alig birtam magamhoz térni. Aztán vhogy kihúztam f12-ig, legalább a Szül. feleségeket megnéztem, bár az a barom aki f11-re rakta a kezdést mehet a francba!
Tök cukik a gyerekek, egytől egyig. Kár h a közös képet nem tudtuk megcsinálni.
Én meg ma este 18:15-re megyek a sebészetre, mert a jobb lábújjam totál kész van, lassan 1 hónapja szenvedek vele. Valszeg belekaptam az ollóval, azóta fáj, nem gyógyul, 2 hete kaptam rá vmi kenőcsöt de semmit nem ért, szóval ma megyek vissza. Tutira műtét lesz!!!!! BE VAGYOK SZARVA!!!!! Biztos kivágják a körmömet, és be leszek kötözve, remélem tudok majd járni, mert vhogy muszáj Lucát ellátni. De azzal nyugtatom magam, hogyha egy szülést kibírtam, akkor talán ezt is! Na de akkor is fosok, utálom ha tűvel meg mindenféle szerszámmmal közelítenek felém.
Már csak ez hiányzott!!!!
Ja, és itt az olcsóbb bébikaja elérhetősége:
http://bookline.hu/search/categories.ac ... bebiitalok
na most húzok fürdeni, Lucc bealudt, talán van szabad 1.5 órám.