Halihó!
Jó sokat írtatok, most végeztem a visszaolvasással...
Szabccsi!
Örülök, hogy minden ok! Szerintem a méretek teljesen rendben vannak! A doki nem lehetett túl kedves...
Ezek szerint a Te gyerkőcöd is szégyenlős!
A mienk sem mutatta magát a múltkor.
Ktouch!
Gratula a kukishoz! Nagyon jót röhögtem a képen! Kedvesed egy igazi művész!
Az Ábel szép név!
Mamacka!
De jó, újabb kislány!
Gratulálok! Hajrá a hímzéssel!
Szerintem nem fogod megbánni, hogy kislányod is lesz. Szerintem tök jó érzés lehet, hogy lehet szép kis ruhákba öltöztetni, megtanítani főzni, meg ilyesmi. Később meg átélni vele, amikor már ő is kisbabát vár... Szerintem ezek olyan jók lehetnek!
Yilonne!
Nem irigyellek a felfordulásért, nemrég mi is átéltük, áprilistól szeptemberig zajlott a tetőőtérbeépítés nálunk, totál káosz és kupi volt... Brrr... De szerencsére vége, és már minden szép!
A 3 hét sem lehet semmi kibírni Apa nélkül... Én nem bírnám elviselni...
Dongó!
Neked is gratula a kisfiúhoz! Aranyosak a képek! Látom, lecserélted a kis dongót egy másikra? Hogyhogy programcsaszi lesz?
Minyu, Csnixi!
Nektek szintén gratula a fiúkhoz!
Szilvi!
Nekem feltűnt, hogy régen írtál!!!
Én eddig kb. 5 kg-ot híztam. Mondhatni, hogy kívánós vagyok, legalább 2 óránként nyúlkálok a hűtőbe valami kajáért. Azért ez legtöbbször gyümölcs, joghurt, meg néha édesség.
Hol lesz ez a gyerekvilág kiállítás? Még nem hallottam! Megírnád? Előre is köszi! A Máté is szép név!
Anicca!
Örülök, hogy jobban vagy! Pihentesd sokat a lábadat! A mi kis Picurkánk is nagyon aktív, nagyokat rugdos. Ma reggel kb. 3 másodpercenként rúgott 1-1 nagyot, elég hosszú ideig. Jókat röhögtem közben, rendesen ellkökte a kezemet a pociról. Olyan jó volt!
De jól alakul a tábli!
Hát már nem sokan vagyunk, akik nem tudják a baba nemét... De szerintem mostmár tuti a fiú többség, akárhogy alakul.
Anikó!
Én is hallottam erről, hogy pont ellenkező nemű lesz a baba, mint az álomban. Én először lányt álmodtam, utána fiút. Akkor lehet, hogy tényleg fiúcska lesz?
Örülök, hogy tetszett a kép!
Kitartást a hétfőhöz! Nekem a védőnő azt mondta, hogy 28. hét körül kell menni. Nincs az későn szerintetek a cukorterhelésre?
Körzetinél még én sem voltam. Tudjátok, mikor kell menni? Meg mit csinálnak ott?
Detty!
Sok boldogságot Alexának! Megértem, ha nem tudsz válaszolni ennyi teendő miatt! Nyugi, várok türelmesen!
Hű de izgi ez az iker dolog! De nem irigyelnélek, plusz 2 gyerek Alexa mellé-nem lenne kis feladat! De biztos annak is meglenne a szépsége...
Azért a fogyózással óvatosan! Egyél, amennyit szükségesnek érzel!
Nekem is sokszor van, hogy nehezen kapok levegőt. Mintha 10 kg plusz lenne rajtam. Főleg intenzívebb mozgás, lépcsőzés után lihegek, mint a liba... Gondolom ez amiatt van, hogy a méh egyre feljebb húzódik, és a szervek meg nyomódnak fel, nyomják a tüdőt. Vagy tévedek?
Ma már 21 hetesek vagyunk!
És végre nem késik a vonalzóm!
Csak úgy repül az idő!
Szép hétvégét mindenkinek!