Cső, Csajok!
Én sem voltam temetőben. Az én nagyszüleim nem itt vannak eltemetve, meg a férjeméi sem.A tesóm szakdogájának utolsó simításíit végeztük, este meg eltűnt az egész, mert lefagyott a gép. Volt dúlás-fúlás.Be is mentem a szobába, mondta,, nem vagyok kíváncsi a hisztire. Persze, érthető, egész du. ezen dolgozott...Ma megpróbálja visszaszedni valahonnét.
Annyira nem vagyok zseni, hogy szerintem én csesztem el a gépet tegnap, de látom, Dita, már segítettek.
A zserbó izgat engem is, nem tudom, lehet, hogy kéne csinálni.
Nekem tegnap rizs (nem túl sok), hús után 6,7 volt.Ez még tűrhető.
A férjemen is teszteltem a mérőt, na neki nem kell aggódnia, 10 dkg csoli, meg vacsi után 1 órával 6,1 volt. Persze, könnyű neki, nem terhes...
Vicky! Rájöttem, ott cseszegettem el a mérést, hogy nem elég nagy a vércsepp, amit rárakok, és akkor keresgeti a fénnyel, és hibát ír ki, vagy összevissza mér. Ezért az utóbbi 3-nál addig nem cseppentettem, amíg nem volt elég nagy a csepp. Szegény gyereket 3-szor szúrtam, mondtam neki, amíg nem produkál valami normális mennyiséget, nem pazarlom a csíkot. Na, férjemé egyből beterítette.
Tigris!
Ez a kiabálós dolog k.-ra tetszett. Én nem is írtam, de az első nagyon halvány tesztet el is dobtam először, mert nem láttam a csíkot. Aztán a kukából szedtem vissza.
Akkor már rajta volt. Csak akkor meg azért aggódtam, hogy nem egyből lett rajta csík.Ez a 10. napon volt (érthető a halványság).
Tigris, a tesztelésed története dereng, amikor ide leírtad..., meg amikor kiderült, hogy 3 bébi van. Én sem iszem, hogy "redukáltattam" volna őket, ha így alakul, dehát nálunk eleve csak 2 lett visszatéve, hacsak nem osztódott volna valamelyik...
Képzeld, 4 gyerek. Szegény lányom...Szerintem, akkor elköltöznénk...
Na, egyelőre ennyi.Üdv...