Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Heni, nagyon ari vagy :D

Vicky, de neked is 3x3 Utro-t kellett dugnod?
Hétfőn úgy csinált, mintha meg akart volna jönni, kedden teljesen másképp fájt, kisugárzott az oldalamba, ma meg semmi... úgyhogy nem nagyon értem, de lehet, h. jobb is... :)

Eszter, én is 3 picúrt kértem vissza... miért lenne gáz?
Ha 6-os ikreket akarsz, hát rajta :D :lol: :shock:
Tudod, én is úgy voltam, ha lehet, akkor inkább 2 maradjon meg (vagy 3), mint 1 sem!

Szerintem is sokkal jobbak a pen-es injekciók, sokkal egyszerűbb és gyorsabb! Én Puregont inszemnél, Gonalt pedig a lombiknál szúrtam.

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!
navared
Szfvár

én igazából örülnék, ha 3at kaphatnék vissza :)
nagyon örülnénk az ikreknek is, de persze veszélyeztetni nem szeretném semelyikünket sem!
az egészség az első
csak ugye az a protokoll, hogy 35 év felett mehet a 3 baba vissza...én 27 vagyok, de olyan jó lenne...valahogy azt érzem, hogy kkor tuti a siker :)
de akármennyit is kapok vissza, örülünk neki :)
a 6os ikrek sokan lennének :)
a 3 még maradhatna :)

csak nem tudom hogy kérdezzek rá és majd mikor?
mert ha Konc doktort személyesen megkérdezem, ki fog röhögni :)
27 évesen, 164 cm-rel, 48 kilósan 3 babát akarok?!!??!??!?
...de ha biztonsággal lehet, én szeretnék :)

eszter82
Budapest

Vicky!
Üdv, látom, hogy jól vagy és minden rendben! Jó ezt látni! Régen jártál viszont a mi topikunkba! (Tudom, hogy nem lehet mindenhova írni!) Bár most én sem voltam ott egy hétig.

Heni!
A Kaáliban is van olyan doki, aki csináltat vizsgálatokat, még más nem. Én pont ilyen dokit fogtam ki, hát nem is maradok nála. Nem volt szerencsém vele.

Végül is a Skriba doktornőhöz jelentkeztem be. Csak nagyon sokára december elejére kaptam időpontot. Végül is nem baj, mert addig egy csomó vizsgálatot meg akarok csináltatni, hogy azzal már nem menjen feleslegesen az idő.

rodina74

Heni! Köszi a laptető felét! Remélem, hogy szerencsét hoz!!!

Navared! Et. után fájdogált a hasad? Én még ma is érzem, nem bánom, csak jót jelentsen. VV. előtt visszamész dolgozni? Van valami tüneted??
Én úgy gondoltam, hogy a héten még itthon leszek aztán hétfőn már megyek.

Eszter! Én is inkább úgy vagyok vele, hogy inkább kettő legyen mint egy sem, bár engem nem kérdeztek, hogy hányat kérek vissza. Kettőt kaptam, nagyon vigyázok rájuk.

Rodina! Az elején így megy, sokat kell várni a konzultációig, de utána ha elkezditek akkor felpörögnek az események és mindig jön valami amiért izgulni kell.
szöszi1977

Kép

Okosok!!!
Hogyan lehet több vonalzót beilleszteni? Nekem folyton azt írja, hogy túl hosszú az aláírás... Tudom, hogy max. 255 (vagy mennyi?) karakter lehet, de nincs valami kiskapu?

Vicky:
Annyira bepipultam a vonalzóvesztés miatt, hogy csináltam 3-at - amiből egyet sikerült betenni. Neked hogy jött össze a kettő?
Melyik utcában van a XIII. kerületben az a cukrászda? Meglátogatnám szívesen! :)

Lukácsné:
Köszike, Zuram már egyre ügyesebb, ma vették ki a varratokat. Ti hogy vagytok?

Sztyopáné:
Veletek minden oké? Hogy telnek a napjaid? :)

Zsu:
Nov. 9. minjárt itt van, addig is kitartás! :)

Navared:
Hatott a gyógyhullám a Zuramnak, köszönjük! :)
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a tapasztalatod a Gravidával, majd írd meg.

Kiss Angyal:
Ezt nem hiszem el! Szemétség! Baromira sajnálom... :( Kép

Lujzici:
Üdv nálunk, mielőbbi pocinövesztést! :)

Woody:
Drukkolok a stimura!!! :)

Heni:
Először is OLTÁRI NAGY GRATULA a szép fogyáshoz és az IR-eredményhez! Szerintem is a pulzusnövelő mozgás az ajánlott, a lényeg, hogy jól érezd magad közben!

Szösz:
3-kor kerültél sorra? Atya-gatya, te szegény! Pihenj sokat és +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!! :)

Lugi:
120-130-as CH-diéta? Az bazi kevés! Csak magasztalni tudom a kitartásod!

Rodina:
Üdv a BMC-ben! Gyors babásodást kívánok! :)

Eszter:
24 tüsző??? :shock: Szent ég! Szerintem érdemes rákérdezni a 3 lurkóra, de lehet, hogy nem fogja javasolni a dokid... Drukkolok nagyon! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Szöszi, nekem nem fájt/"mocorgott", egészen héfőig (szóval 3-4 napig semmi), amikor is olyan mensis érzést éreztem, de nem fájt kimondottan, aztán kedden viszont rosszabb volt, ha álltam vagy mászkáltam, ma meg semmi. Szóval szerintem nincsen rá recept... mindenkinek más és más, úh. nagyon remélem, h. pár nap különbséggel Heni átpakolhat minket a másik táblicskuba :D tudod egyel lejjebb!!!!
Nekem amúgy idő szerint hétfőn jött volna meg. Persze írták a lányok és olvastam is máshol, h. az Utro miatt is elmaradhat, viszont vkinek meg amellett is megjött... szóval izgulok rendesen :shock:
Amúgy nem melózom most, lejárt a szerződésem, szóval van időm pihizni, na meg agyalni is...

Sajt@! szívesen beszámolnék már a Gravidáról :D

Eszter, én 160 cm vagyok és szintén 47-48 kg, úh. én is vicces lennék :lol:
Egyébként nem a doki mondja meg, ill. kérdezi meg szerintem h. hányat kértek vissza, hanem a biológusnő a telefonban, amikor hívni kell őket, hányat sikerült megtermékenyíteni. Legalább is nálam így volt, a dokival erről nem is beszéltünk... gondolom ez is változó...?
navared
Szfvár

Sziasztok! Csak beugróttam.
Nem jó az eredményem ma voltam az endrologusnál és azt mondta álljuk le a be avatkozással januárba kell vissza menni és addig is meg emelte a gyogyszer adagomat.
Sajti!
Ird már le nekem az imél cimedet és irok neked a csokis dologról.Meg ha valakit érdekel az küldje el az imél cimét.
Puszi mert mennem kell!!Vigyázatok magatokra!!

Kép
rózsa11

navared: Nekem csak 3x1 utro volt, mert az inszemeseknél ez az alap dózis és ez nekem is elég volt.

eszter: Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem fogsz hármat visszakapni. Megkérdezni azért meg lehet.

rodina: Hát igen, sajnos abba a fórumba már nem jut időm írni. Így is van három másik és ez meg szakmai segítségként :D

sajt: Nem tudom hogy enged több vonalzót, szerintem a kódjának a hosszúságától függ. Csak üss egy entert, hogy ne egymás mellé rakja a vonalzókat és másold be a másik vonalzó kódját is. Sajnos a másik cukinak nem tudom az utcát, csak hogy amikor a westend felől megyek a mária felé és ugyanazon az úton megyek tovább a jászai felé, akkor nem azon az oldalon van, amelyiken a mária, hanem a másikon. Egy kis üzlet csak, de le is lehet benne ülni, van benne egy asztal. Csak cukormentes dolgaik vannak. Kekszek, torták és sütik. Ha legközelebb arra járok, akkor megnézem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Egy kedves barátnőm adományokat (nem feltétlen pénzt) gyűjt árva gyerekek részére mikulásra! Az adományokat személyesen adják át! Leginkább tartós élelmiszereket (liszt, tészták, konzervek stb.), ruhákat, cipőket és játékokat szeretnének vinni!
Ha valakit érdekelne, akkor szívesen elküldöm a részleteket priviben!

U.I: Ha valakit zavart az üzenetem, akkor elnézést kérek, nem állt szándékomban! Csak segíteni szeretnék én is!
Vendég

Navared:
:D Azt meghiszem! Mindenesetre drukkolok érte!

Rózsa:
Milyen eredményed lett rossz?
Privbe küldtem, pusztán kíváncsivá tettél, hogy mi lehet az a csokis dolog... :roll: Imádom a csokit!!! Kár, hogy már nem szabad ennem, a francos IR miatt... :cry:

Vicky:
Sejtettem, hogy az a gond, hogy hosszú... Ba@us, pedig olyan állati jókat gyártottam!
Te aztán jól elmogyoróztad a cukit! :lol: :lol: :lol: Azért szerintem meg fogom találni (majd megmondom, hogy szuper jó volt a mitfárerem), köszi!

Zsu:
Árváknak tartós élelmiszert mikulásra? Na látjátok ez a ciki! Mármint úgy értem, hogy sajnos nem "igazi" ajándékokat kell gyűjteni, hanem élelmiszereket, mert ennyire vacak körülmények között élnek szegények...
Ez tuti biztos akkor, hogy oda kerül a cucc és nem átvágás, ugye? Engem érdekel, küldd az infót bátran!

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok ez milyen furi! Én meg egy (két) "árva" lelket kérek mikulásra odafentről :wink: , a pocimba! Halljátok ott a magasban? Ne csak a lábatokat lógázzátok a felhők csücskén!!! Szóval lehet adakozni! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Reméljük nemsokára átírhatok mindenkit egyel lejjebb a táblázatba, és itt meg átadhatjuk a helyünket az újaknak!!!! :wink:

Ha van tünet az a jó, ha meg nincs akkor meg az!!!! Úgyhogy ne aggódjatok!!!! Kitartás!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Navared!

:) az jó hír, ha te is pici és könnyű példány vagy, mint én és 3at kaptál vissza :)
...felcsillant a remény :)

Kanyó Katival meg egyébként is jóban vagyok! ... megpróbálom rávenni :)

puszi

eszter

eszter82
Budapest

Eszter, szerintem Katalinnal lesz alkalmad megbeszélni, de én úgy gondolom meg is fogják veled vitatni.
vörösmacska

Sziasztok!

hello újjak :lol: :lol:

lányok:nálam :nálunk a párommal az utóbbi időben nagyon nem volt jó a kapcsolatunk és az ésszerűség szerint szakítani akartam vele mert sok minden nem működött a kapcsolatunkban.most utoljára adtam még egy esélyt,és ezzel remélhetőleg kicsit "ráijesztettem"a pasimra hogy szedje össze magát .
Így abbahagytam egyenlőre a BMC-be járást mert családot szeretnék nem akarom szegény kis várva várt manómat kitenni semmi féle civakodásnak esetleg szakításnak.
mindenesetre azt akartam kérdezni tőletek:ha valamikor jövöre belevágok megint az én eredményeim még aktivak lesznek ugye?1évig érvényesek az eredmények?
páromnak gondolom megint baci ellenőrzés ugye?

csajok végképp nem tudom kivel mivan!
de mindenkinek nagyon de nagyon drukkolok és mostmár azért néha benézegetek igérem :oops:
sting1982

Sting, sajnálom, hogy így alakult, átérzem, nálunk a nyár volt ilyen, majdnem én is csomagoltam! Remélem nálatok is hamar megoldódnak a gondok! Úgy tudom, hogy a vizsgálatok fél évig érvényesek, mármint a baci vizsgálat tutira!
Vendég

Köszi Zsu!
szerintem majd felhívom BMC-t!az a biztos! :roll:

puszika :lol:
sting1982

Sting!

Sajnálom hogy így alakult! és remélem hogy rendeződnek a dolgok, és boldog leszel, hogy hamarosan babás is lehess :)
én sajnos nem tudom hogy hogyan lehet átmenekíteni a már meglévő leleteket...gondolom a párodnak a baci kontroll az 100% hogy új kell!

puszi
eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

99 db Progesteron injekcióm van kimaradva. (Butaság volt megvásárolnom a 100 db-osat, mert már csak 1 db-ot használtunk fel belőle...)
Eredti ára 80 euro, én 18.000 Ft-ért odaadom.
Garantáltan szerencsét hoz, mert 30 hetes terhes vagyok a második lombik babámmal, többek között ennek a szurinak is hála Very Happy Very Happy Very Happy

Érd: lkt@interware.hu
lkt

sziasztok régiek-újak! :lol:

Heni, a 17kg az nagyon szép, olyan kíváncsi lennék előtte-utána
fotókra. Arc nélkül sem teszel fel képet?

Böbe, nagyon remélem, hogy rendeződik a helyzet vagy legalábbis nagyon gyorsan kiderül, hogy nem ő a megfelelő apaalapanyag. Remélem ezzel nem bántalak meg. Elég nehéz lehet, hogy babázás helyett ilyen dolgokkal kell foglalkozni. Ilyenkor nekem meg szokott frodulni a fejemben, hogy lehet, hogy nem véletlenül nem sikerül? Amikor megkérdezem a zuramat mindig lehülyéz :lol: de mégis?!

Eszter a fölös tüszőket szívesen átvenném :wink: Viccet félretéve, nem vagyok jártas lombikban, de én is tuti 3at kérnék. Több esélyt éreznék...

Sajt@, számításaim szerint nov 1 hetében jön a nemvárt, persze lehet, hogy a leállított stimuláció megkavart és akkor csak később irány a mi szeretett műintézményünk 8)

Rodina, szerintem Eszternél jó kezekben leszel. Megdöbbenve olvastam miken mentél már keresztül. Drukkolok!

Szöszi, neked nagyon drukk ++++!
kpn

HA lenne valakinek egy kis ideje, leírnátok, hogy a BMC-be milyen vizsgálatok kellettek ahhoz, hogy minél hamarabb lehessen kezdeni? Azt már kivettem a szavaitokból, hogy apuci spermiogrammos és mikrobiológiai leoltás eredménye kelleni fog.

Mindenkinek nagyon szurkolok, aki babásodni kíván!

rodina74

Rodina, a vizsgálatok: ciklus 3. 20. és 24 napján progesteron vizsgálat, nagy rutin, vizelet és luesz, HIV, Hepatitis C,B és a TORCH szűrés.Nőgyógyászati vizsgálat, rákszűrés és Clamydia.
A férjednél, spermavizsgálat, vérvétel HIV, Hepatitis C,B, és luesz.
Nálunk ezek a vizsgálatok voltak.
Vendég

Sziasztok!

Sting:
Hűha! Nem gondoltam, hogy ennyire komoly problémáid vannak a pároddal... Sajnálom... :cry:
Mióta is vagytok együtt? Felnőttkorban már keveset szokott változni az ember természete, gyökeresen biztos nem fog. Az alap az megmarad. A kérdés csak az, hogy el tudja ezt fogadni a másik fél, illetve megéri-e, érdemes-e. Egyébként én azt vallom, hogy második esély mindenkinek jár, sosem lehet tudni. Viszont tovább nem húznám, mert a felek csak rabolnák egymás idejét, pláne, ha babavárás is befigyel! Minél tovább tart a rossz kapcsolat, minél több ideig "nem vesznek tudomást" a problémákról, azok gyökeréről - annál nehezebb és fájdalmasabb a szakítás... Azonban ha mégis megjön az esze és felismeri a párkapcsolat lényegét, felfelé fejlődik a jelleme és ezáltal a viselkedése, érzelmi intelligenciája, valamint így a kapcsolat is, akkor talán van esély a "gyógyulásra". Mivel részleteket nem tudok és nem szeretnék vájkálni az érzelmi életedben, csak azt kívánom, hogy legyen szerencséd és sikerüljön helyrehozni ami nem okés! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Zsu:
Nehéz dolgok ezek a párkapcsolati nézeteltérések... Örülök, hogy rendeződött.
Más: az utólagos engedelmetekkel kitettem az üzenőfalra a barátnőd felhívását az iwiw-en. Remélem sokan segítenek! :)

KPN:
Akkor inkább ne jöjjön meg neked!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok,
Sting, :( :( nagyon sajnálom, remélem hihamarabb sikerül rendbehoznotok a kapcsolatotokat és a legnagyobb természetességgel folytatjátok a babaprojektet. Sajnos az egyéb napi gondok mellett még ez az egész amin mi itt a párjainkkal keresztülmegyünk még ronthat a helyzeten. Egyébként sem könnyű, ezzel meg még feszültebbek is vagyunk. Szóval kívánom, hogy mielőbb hozzátok renbe azokat, amik nem működnek, persze csak akkor ha tényleg így lesz a jobb hosszútávon.

Megjöttem az orvostól.
Jövő héten megjön, szedek egy adag fogigátlót és dec. 3-a körül indul a lombikos stimum és december közepén, még a leállásuk előtt beülti. Nekem már biztos van helyem az idei beavatkozások között. :lol: :lol: :lol:
Nagyon boldogok vagyunk, legalább annyira, mintha már sikerült volna.
Pont jól jön ki, mert december második felében már senki sem dolgozik, nem kell elmennem 2 hét betegállományba vagy szabira, és a cég sem fog leállni nélkülem. Csodás karácsony lesz 2 babóval a pocakomban. :lol: :lol: :lol: :lol: Szilveszterkor pedig pozitívat fogok tesztelni!!!
Végre felgyorsultak az események.

Eszter megkérdeztem a babókat, lefelé lehet alkudozni, felfelé nem. Én a korom miatt hármat kapnék vissza.
vörösmacska

Sajt, nagyon köszönöm, hogy kiraktad az iwiw-en!! Én is nagyon remélem, hogy sokan segítenek! :)
Vendég

Vörösmacska, gratula az idei beültihez!!! :) Mikortól van a leállásuk?
Vendég

Zsu, azt mondta Tanár úr dec 20 után nincs szövettenyésztő labor, lehet, hogy csak lombik nincs.
vörösmacska

Sziasztok,

nem volt jó a gépem :evil:

Szöszi,Navared: mennek a drukkkoookkk :D :D :D

Eszter: 1 mm a mhnyh???

Sting: akkor ezért voltál eltünve??úgy gondolom,hogy ha 2 ember szereti egymást akkor ha mind a ketten akarják, helyre lehet hozni a kapcsolatot...sok sikert hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajt: örülök,hogy jól van a Férjecskét :D

Rólam: nem vok elkenődve...legalább szilveszterkor piálhatok :wink: (persze kibírtam volna pia nélkül)...voltam tegnap vv,de meg sem vártam az eredményt...a folyosón elkaptam a dr.nőt,és ott kutyafuttában megbeszéltem a továbbiakat!!!!!akárki akármit is mond ez a kis Nőci szerintem baromi jó fej!!!!!azt mondta nehogy kidobjak most pénzt hormon vv-re,mert tök sz@r értékeket fog mutatni,kb dec.-re ürül ki ez a kevés mennyiségű hormon amit magamba szúrkáltam...nov.16 után induluk antagolista protokollal...annyit tudok erről,hogy rövid...nem decát fogok kapni,hanem valami mást,és nem utrot,mert tiszta kiütés lettem tőle,hanem progi szurit...mondta,hogy nehogy elkenődjek,mert 2.-3. szokott a tuti lenni...ennyi dióhéjban :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Nem nov.,hanem január 16. után...

Kép

kiss angyal

Vörösmacska, köszi a választ, akkor sajnos én tuti nem férek bele, mert dec11 körül fog megjönni :(
Akkor készülök janárra...
Vendég

Kiss Angyal, sajnálom, hogy így alakult, de tök jó, hogy pozitívan állsz a következőhöz!!
Most számolgattam, hogy kb én is jan.közepe felé kezdek, és nekem is rövid lesz!
A szilveszterkor akkor piálhatunk.... :)
Vendég

Zsu: újra azonos időben indulhatunk eggyütt :D :D :D most sikerülni fog :D :D :D most már értem...fentről azt akrarják,hogy mi azonos időben legyünk babásak,és mivel Te nem juthattál el odáig,nekem nem lehetett most babám...Ezzel a megvilágosulással mégkönnyebb :D

Kép

kiss angyal

Kiss Angyal, igen tuti, hogy sikeres lesz nekünk a január és együtt leszünk babások!!! :D :D :D
Vendég

Helloka mindenkinek!

köszi a hozzászólásokat!
most nem nagyon tudok irni,vissza is fogok olvasni!

puszi és simi minden kismaminak és leendő kismamiknak is
:lol:
sting1982

Sziasztok!

Hú Sting, hatalmas kitartást neked, és tökéletesen egyetértek Sajtival, ha nem megy, nem szabad tolni a szekeret, de kívánom, hogy megoldódjanak a problémák köztetek!!!

KPN!
De jó, hogy jelentkeztél. Képet majd teszek fel, de előtte kép nem is nagyon van rólam, ( amúgy sem vagyok egy fotógén alkat ), majd az egyik gatyómban lefotózom magam, amin látszik jól, hogy mennyire bő lett. A tréninggatyám is úgy lóg rajtam, mint tehénen a gatya. Olyan jó érzés! Előre szólok, hogy most sem 50 kilós vagyok, de azért jól látszik a különbség!

Tök rendi volt a főnököm, aki egyben a szomszédom is,velem egyidős, ill 2 évvel idősebb, mint én, itt dolgozom egy kisboltban mellettünk, azt mondta, hogy ő is el van tunyulva, így eljár majd velem futni, így nem félünk majd a kutyáktól. Szombaton kezdünk, mert persze tegnapelőtt jött meg hozzám Piri anyó, és lépni is alíg bírok olyan, mint a Niagara, nemhogy ha még futnék :oops:

Úgyhogy kardiósan is elkezdek rágyúrni az IR re, ha már legalább cukkerbeteg nem vagyok!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky!
Bocs, de én sosem hallottam még ezt a kardiós szót, azért voltam olyan érthetetlen!!!!

Zsu, Angyal!
Hajrá együttbabásodás!!!!

Csajok!
Valaki írta, a Thököly n az IR vizsgálatot. Megadnátok mégegyszer az elérhetőségeket? Itt ki is elemzik az eredményt? Mi ez különben, egy magánrendelő?? :roll:
Azért kérdem, mert engem csak fél év múlvára hívtak vissza az endokrinológiára, de legkésőbb januári mensi után kezdeni szeretnék, de addig megakarom majd ismét nézetni az IR emet!!! Köszi előre is!!!

Csatolom a táblázatot!

1256889433.2946.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok,

segítsetek nekem légyszi egy ismerősöm tegnap kezdte al a Merionalt (szintén BMC). Szeretné tudni hogy a Merional mellett szedhető e a barátcserje kapszula, vagy inkább hanyagolja most.

illetve iszik egy ugynevezett "fogamzás teakeveréket" is ami citromfű, kamillavirág, körömvirág, cickafarkfű és palástfű keverékből áll. Ezt lehet a Merional mellett ?

Valaki tudna arra is válaszolni hogy mint PCOS mire figyeljen most a táplálkozás területén, mi az amit mindenképpen kerüljön és mi az ami akár áldásos hatással is lehet az elkövetkező inszeminációra.

Válaszotokat előre is nagyon köszönöm.

üdv

Kubu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubuspace!

én nem szednék ezek mellett semmit!
én is toltam ezeket régebben, teát is, barátcserjét is, de még a kivizsgálások elején abba hagytam, mert nem akartam torzult eredményeket, és sokszor kiderül, hogy tök ártalmatlannak vélt dolog is befolyásolhatja a sikert!
pl. nekem nyáron mikor kezdtük a stimut, jött az influ, ami miatt később le is kellett állítani a lombikot, és a hasmenős dolgokra gondoltam hogy a széntabletta nem tehet nagy kárt... mire biztos ami biztos felhívtam egy ismerősünket, ahol a férj biológus kutató, a feleség pedig gyógyszerész és ő is dolgozott kutatóként, és azt mondták, hogy a széntabletta a hormonokat is úgy kivonná belőlem, hogy csuda, úgyhogy felejtsem el!
pedig az is ártatlan dolognak tűnik...
és amire ezek a gyógynövények használnak, azokra a dolgokra tesztelnek a BMCben, és a rá megfelelő gyógyszert kapja az ember!!!! így fölöslegesnek érzem pluszban szedni, ha már a gyogyót megkapja valaki amivel korrigálják a gubancot!!!

ami tuti mehet az a homeopátia, ha valaki hisz benne.
én utálom a gyógyszereket és csak végszükség esetén veszek be bármit, úgyhogy homeopátia fun vagyok!!!!

én nem keverném, de a lányok majd biztosan reagálnak még ...

Eszter

eszter82
Budapest

Sting!

Nem akarnék ismeretlenül én sem beledumálni a ti életetekbe,... nem akarnék nagyon se szennyest teregetni, se magánéleti dolgokkal traktálni senkit, hiszen ez nem erről szóló topik és egyébként is az ember legbelsőbb magánügyei közé tartozik...

...ha valakik már itt tartanak a BMC-ben, vagy egyáltalán csak a meddőségi központ környékén, azt többnyire mindig hosszú évek próbálkozása, küzdelme előzi meg. Ezt mindannyian tudjuk, hogy nem egyszerű vannak jobb és rosszabb periódusok, van mikor fel tudunk állni, és van mikor mélyponton vagyunk... minden kapcsolatot próbára tesz már önmagában ez a helyzet is!

Nálunk is volt egy közel 1 éves mélypont. Én előtte kezdtem a BMC-be járni kivizsgálásra, és nem vágtunk bele a lombikba, mert elbizonytalanodtam, hogy szabad-e vállalnunk, ha annyi a probléma köztünk... és mi van ha nem véletlen hogy nem sikerül.

bő egy év alatt jutottunk el oda, hogy azt éreztem, hogy igen, nekünk tényleg közös a jövőnk is :)
ehhez viszont Lacnak is kapcsolni kellett, és át kellett értékelni sok mindent.
...külön külön lehet hogy nem nagy dolgok, de tudom, hogy az ő életében hatalmasak, és ezekből is azt láttam, hogy tényleg engem szeret és mindennél jobban szeretne közös családot... (cigit letette, nem volt sörözgetés a haverokkal, csak max havi 1, normális étkezés, mozgás,...)

én a boldogságot tűztem ki mindkettőnk elé elérendő célként. és úgy voltam vele, hogy ha ez külön megy akkor külön, de legyen jó mindkettőnknek, ha együtt, akkor viszont tennünk kell érte.

mindenhol vannak mély pontok, és tökéletesen egyet értek abban sajt@l, hogy ha nem ez a kapcsolat hozza meg a boldogságot Nektek, akkor nem szabad sokáig húzni, mert annál nehezebb!
...és nem utolsó sorban ha az ember családra vágyik már, akkor nincs energiája/kedve,... ahhoz hogy évekig nyűglődjön egy működésképtelen kapcsolattal!

Ezt csak Ti látjátok!

Kívánom, hogy úgy döntsetek ahogyan Nektek jó és ahogyan boldogok lesztek, és remélem mielőbb a pocis táborban üdvözölhetünk, hisz ez a vágyad :)

bocs hogy ilyen hosszú lettem... :oops: :oops: :oops:

puszi

eszter

eszter82
Budapest

Sting, most már értem, hogy miért voltál elveszve. Nagyon sajnálom, remélem hamarosan rendeződnek a dolgok és újra kezdheted. De lehet, hogy addigra nem is kell, mivel a pihi közben babás leszel. :)

Kiss angyal, nagyon jó olvasni téged. Annyira pozitív vagy. Nagyon becsülöm.

kubuspace, én csak vitaminokat szedek (E+C+Femibion+méhpempő valamint cickafark tablettát)
Én nem vagyok PCOS, de ott szokott gyakrabban előfordulni IR.
Az IR-nél meg a diétát kellene tartani, vagyis szénhidrát csökkentet étrend (nincs cukor, teljes kiőrlésű kenyér stb).

Tegnap vagy 10 percig olvastuk a kis toll használati utasítását. Annyira bonyolultan volt leírva és közben meg teljesen egyszerű a használata. De a lényeg sikerült beadni 50 egységet.
Szerdáig nem tudlak titeket olvasni, nem leszek gép közelébe, de mennek a drukkok :!:
woody

Kpn!

rendben... majd még növesztek rajtuk :)
24-es ikreket úgysem szeretnénk :D

Kiss Angyal!

igen 1 mm-t mondott Konc doki ...
mert?
most kezdek megijedni... :oops: :roll: :oops: :roll:
a nyári menetben ugyanezen a napon 6,5 mm volt, és még emiatt kaptam másfél hétnyi Decát és vártunk a stimura 4-5 napot, hogy lemenjen...és akkor 3 mm-nél kezdtük el a stimut...
most meg azonnal :D

tegnap nagy para volt, hogy hogyan adom be a szurit, mert Lac szokta, és rendezvényünk volt és nem tudtam haza menni döfés időre... úgyhogy megkértem az egyik barátunkat, aki cukros, hogy döfje már meg a hasam rendezvény előtt gyorsban! de késett (és a színpadon mégsem lehet ezt intézni :oops: ), úgyhogy a remegő kezű barátnőmet kértem meg :) szuper ügyes volt, csak mindketten fogytunk 2 kilót mire rávettük magunkat :)

Valaki jön hétfőn reggel BMC-be?

(jól elírogatok Nektek :) látszik hogy elutazott a főnököm :oops: :lol: :roll: :oops: 8) :lol: :roll: )

eszter

eszter82
Budapest

Eszter: nem akarlak én ijesztgetni :oops:...nem hiába ő a Tanár,ha ez nem lenne jó biztos mondta volna...csak olyan furi volt olvasni,hogy 1 mm,de ha belegondolok,még van egy csomó nap hogy tutira felépüljön...ne haragudj,tényleg egy hülye kérdés,és a másikban pánikot keltünk :roll: tutik a petikéid :D :D :D
kiss angyal

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam be.

Kubu!
Én is Merionalt szúrtam, ittam mellette a fogamzás teakeveréket (majd később lecsökkentettem csak palástfű teára) és minden reggel ettem méhpempőt.
A 3. inszemem sikerült :lol: Tehát szerintem a homeopátiás, természetes dolgok nem befolyásolják a hormonkészítmények hatásait.

Szöszi!
Kezem-lábam csuriban ÉRTETEK! Nagyon drukkolok, már várunk a szomszédban :lol:

Ezen kívül, természetesen MINDENKINEK nagyon drukkolok, kinek ezért, kinek azért. Ne adjátok fel mégha néha nagyon nehéz is, mert egyszer mindenkinek sikerülni fog (én sem akartam elhinni, de tényleg így van) :!:

Kép
akire79

Szióka Evribádi! :lol:

Vörösmacska:
Jó hírekkel jöttél, szurkolok a szilveszteri "buli"-teszthez! :)

Zsu:
Szívesen, remélem rengeteg adomány összejön! :)
Január nemsokára itt lesz, addig is élvezd ki a nov. 9-e után a "hormonmentes" napokat.

Kiss Angyal:
Milyen rendes a drnőtől, hogy ilyen részletsesen tájékoztatott!
Most pedig kényeztesd magad minden téren, ennyi min. jár neked!!! :)

Heni:
Niagara-űzést vállalok: )))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((
A főnököd pasi? :wink:

Eszter:
Szívemből szóltál a párkapcsolatról.
Azt a szuris jelenetet megnéztem volna! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok, tudom régen jártam erre, de van 4 db. hűtőben tárolt, 2010. nov-ig jó Decapeptylem, ha érdekelne valakit...jelezzen priviben. Féláron átadom szívesen...

remény73

Remény! Fantasztikusan édes a kicsi fiad!!! Gratula!!! :)

Akire! Sietünk, kezünk-lábunkat törve :D
navared
Szfvár

Navared, köszi, igazából már 3,5 hetes, de még csak most kellett volna megszületnie. De szerencsére minden ok vele, s nem volt gond a 4 hét mínusz...

Várunk át benneteket a babát várunkba, drukkolunk, mihamarabb jöhessetek.

Szöszi szívemen viselem sorsod, várlak át, remélem napokon belül jöhetsz...

remény73

Sziasztok

Heni, remélem piri anyó minél hamarabb lelép!!!

Eszter, megnéztem volna a szuribeadást!!! :) Ilyen sztorik is csak velünk történhetnek!!! :)

Sajt, én is nagyon remélem, hogy sok adomány összejön, nagyon nagy szükségük a kisgyerekeknek rá! Majd, ha megtudom, hogy mennyit sikerült gyűjtenünk, akkor feltétlen megírom!!Még van egy bő hónap!
Vendég

Én is pakolgattam itthon és van:

5 db MERIONAL injekcióm (+tű)
Szav. idő: 2010. szeptember

Akit érdekel írjon privit, Bp-i vagyok!

Kép
akire79

Bocsánat nem akartam senki elől elhappolni a laptetűt!

Ezennel szeretném átruházni Szöszire!

Kép
akire79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?