Sziasztok!
Tegnap kirohangásztam magam megint ügyintézés címszóval. Miután egy hete kajtatom a málnalevél teát, azt is sikerült beszerezni, a Pólusban a Tesco pénztársorral szemközti Herbáriaboxban az utolsó csomagot hoztam el ..
Tegnap be is nyomtam az első adagot. Én a csalánteát is ízesítő nélkül ittam mindig, hát ennek is dettó ugyanolyan íze van!
Kössz az infót pecsételősdi ügyében!
Én úgy hallottam védőnénitől kell pecsét, de Macsek11 nagyon meggyőző volt!
Macsek11! Málnalevél tea: 36. héttól, naponta 7 dl vízben leforrázol 1 kanál teamorzsalékot, és azt iszod!
Kössz a híreket a leértékelésekről!
Jut eszembe: tegnap este a B.örsi Tescoban jártunk, és ott is elég komoly leértékelések vannak a babaosztályon...Body és polók 299-399-499-599-699 től, persze a nyáriak..
Azért én vettem egy aranyos teknős-kiskacsás darabot. Vannak gagyik is, de vannak édes micimackósok is./ez utóbbi természetesen a "drágább" kategóriában/
Noémi! Ha az én általam ajánlott homeós bogyókat emlegetted,azt elég a szülés előtt 1-2 héttel elkezdeni, szerintem ráérsz még vele. Viszont utána lehet szedni egy darabig, hogy ne vérezz annyira és hamar gyógyuljon a seb!!
Málnalevéltea: hajrá Te is!
Liv! Örülök, hogy minden rendben! Azt nem is írtad, hogy merre jártatok, csak a rendőrsztorit!
Hát igen, most azért elég sokmindent rá lehet kenni a babára..
A kollégám épp ma regggel mesélte, hogy annak idején kb. 6x "indultak sürgősen a kórházba", amikor gyorshajtásért megállították!
Mondjuk én ezzel nem szeretnék viccelni, mert nehogy aztán önbeteljesítő jóslat legyen belőle! Azért tényleg rendi volt a zsernyák.
Motiot! Te aztán jól kifogtad, melyik nyáron volt utoljára ilyen meleg Németországban ?
Azért kitartás, most már csak egy pici van vissza.
Trompipi! Nálunk a 36. héten van kenet /GBS/ és full labor. Attól a héttől kezdve hetente kell járni CTG-re is. Eddig összesen 3 labor volt: elején: nálam 10. hét full, afp+hbsag 16. hét, vércukros 24. hét környékén. Szerintem, ha aggaszt, hogy a szept.1. túl sokára lesz, akkor simán hívd fel korábban kérj időpontot, és menj el hozzá. Nálad ráadásul már nem is az elsőszülöttről van szó, a "többedidek" pedig nem is mindig várják meg a 40. hetet...
Bori! Te mit melózol, hogy 3-ra mész és
1/2 9kor ott vagy? Kismamikat ha jól tudom nem is lehet éjszakai műszakba betenni?! Az üléssel különben nekem is gondjaim vannak, mert hamar elgémberedek, kicsit bedagad a bokám, de szerencsére itt elég laza a meló, tudok császkálni napközben, trécselek egy kicsit a kolléganőkkel, kimegyek a kertbe levegőzni, így azért elviselhető. /remélem ezt most nem olvassa a fönököm..
/
Eszter28! Nekem is mindig lelkiismeretfurdalásom van, amikor apa melózik, én meg csak nézem, de hidd el nem érdemes kockáztatni a babókák egészségét. Inkább csinálj valami olyasmit, ami leköt, könnyű meló és apóknak is örömet szerez. Pl.: nálunk apus rettentő édessájú, és sütit szoktam neki csinálni. Vagy valami jó kaját.. A főzés még megy
Tényleg akartam már kérdezni, hogy a petúniákra, egyéb virágokra bejött-e a tippem. Csirkesz eltűnt, pedig azt mondta, hétfőtől lesz net otthon is, és az apóséktól is tud majd jelentkezni..
Háááát, szűkszavúnak ma sem lehet nevezni engem, de talán már megszoktatok!
Macs