sziasztok, vagyunk mi is csak, csak most szerencsére sűrűek a napok, nincs időm netezni
Vius Anyu,
egy pillanatra megijedtem, mikor láttam, hogy Vius írt... az hittem már babahírek, de szerencsére nem!!!!
köszönjük a helyzetjelentést, ilyeneket mindig örömmel olvasunk!!!
Vius,
kitartás, remélem nejlon zacsi már nincs alattad!!!
. már nincs sok hátra!!!! olvassgasd most át az összes babás topicot, hamarosan úgy sem lesz erre időd!!!
Rodi,
örülök, hog yjöttél, és hogy jobban vagy!!!! Igy is kell!!! Ügyes vagy!!! Mikor mész Fülöphöz??? Ird ám meg, hogy milyen vizságlatok lesznek!!!
Babi,
hőd szuper!!!! még ne add fel!!!! Ebből még lehet baba is!!!! Csak nem Te is tanítasz???
Bumi,
nem hangzik túl jól..
hidd el, most is ember vagy, méghozzá nem is akármilyen!!!!!!!!! S a babatéma is reméljük minél előbb aktuális lesz nálatok is!!!!!!!! Kitartás!!!
Bikfy,
Rodinak igaza van, neked már nem kell a termgyogyi. Márcsak a terhesség kellemetlen tüneteinek az enyhítésére, az meg pont jókor fog jönni, amikor hazajön! Bízz benne és magatokban is.
Igen, a kontrasztanyag kb 12e, de a vizságlatot nálunk pl megcsinálják a kórházban, csak a hálapénz van
Én tegnap óta szúrom a puregont, nagyon jó, imádom, hogy nem kell elmennem sehová és hogy nem is érzem, amikor beadom. Ha mensi már nem lesz holnap, akkor megyek tüszőkukucsra, nehogy túlnőjenek
. Légyszi drukkoljatok, hogy legyen legalább kettő domináns tüszőcském!!!! Köszi!!!!! Jó éjt mindenkinek!!!!!!!