Sziasztok!
Margaret, en igazabol nem is rad buktam ki, hanem az erre kovetkezokre. Hazudnek, ha egy ilyen helyzetben en nem ugyanezt gondolnam (en raadasul mar nagyjabol tudom is mivel jar egy beteg gyerek). Engem ez az itt babat varo mamak vannak, es ne... szoveg zavart, de igy utolag arrol is belatom, hogy ertheto reakcio, az ember amit lat a vilagbol, olyannak kepzeli, es amit nem lat, az nincs is, vagy csak nagyon tavol. Es ugyanigy gondolkodtam par eve, sot ma sincs fogalmam arrol, hogy milyen lehet egy elveszett gyermeket feldolgozni. Meg meg egy rakas mast. (kinek hol szorit a cipo
).
Pont azt akartam megfogalmazni, hogy sajnos Mo-on nem ilyen szep a helyzet, hogy serult gyerek normal kozossegbe jarhat, de aztan latom, van errol szemelyes tapasztalatod is. Amugy a dokik korulbelul ugyanez, ahany, annyifele baja van a gyereknek (voltunk mar az autizmuson kivul (erre kapjuk az emelt cs. potlekot), sulyos tanulasi zavarosak, mentalisan retardaltak autisztikus jegyekkel, oxigenhianyosak, most valahol az ismeretlen fejlodesi zavarnal tartunk, igy en lassan feladom, pontosan mi baja is van. )
Pont ket hete kaptam amugy pofan egy gyogypedagogustol, hogy neki a tobbi egeszseges gyerek erdekeit kell neznie.
Amugy amit irsz, hogy mennyire megvaltozott ott kinn a lanyod, en pont tegnap szontyolodtam el, mert jarunk vele tornazni, es ul a tobbi gyerek kozt szepen, tegnap meg az X neni olebe is odakeredzkedett, hogy mutogassak a verset. A bolcsibe meg csak ult a foldon, kulon asztalnal evett, kulon oltoztettek. Csak egy tabla kellett volna meg a nyakaba.
En szivesen latnek amugy egy statisztikat arrol, hogy hogyan gondolkodnak azok a nok, akiknek mar van beteg gyerekuk, az abortusz ezen reszerol (mar hogy beteg a gyerek). Mert attol tartok, kulonbozne az atlagtol.
Probalj benne bizni, hogy nem lesz baj.