Sziasztok!
végre itt vagyok megint, nem volt netünk, elkezdek visszaolvasni, és próbálok mindenkinek reagálni, és a táblázatot frissíteni:
Kiss Angyal!
Ennyi laptető!!!!!
Holnapra csakis sikert hozhat!!! Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!
Navared!
Neked mikor lesz eredményhirdetés??? Hajrá!!!!!
Vicky!
Igen kezdek rájönni, hogy mindenképpen kell a mozgás a jó IR hez, de majd erről a végén írok!!!!! Sajna a sok kekszelés nálunk semmiképp nem hozhat sikert, tudod nekem nincsenek petevezetékeim
De azért betartjuk az utasításodat
Vörösmacska!
Sajna az az 1 petevezető, de legalább kiderült, és nem kell feleslegesen inszemezni, egyből a tutira mentek
Szerintem lehet kérni, hogy csak 1 babót kérsz vissza, de tudnod kell, hogy akkor jóval kisebb az esélyed. Mert ugye ha kettőt kértek, és valami folytán az egyik nem marad veletek, még mindig ott a másik!!! Félsz az esetleges ikrektől? Vagy mi az oka? Amúgy meg szerintem a biológus tudja megmondani, hogy milyen erős, hány sejtes a poronty, ez alapján választ ad neked!!! Ne felejtsd, csak 5 támogatott lehetőséged van!!!!!! Én tuti kettőt kérnék, de a háromtól sem riadnék vissza, inkább 3, mint 1 sem, vagy inkább 2, mint 1 sem!!!!
Sajti!
Kösssz a diplomát.
Jobbulást apának!!!
Szöszi!
Biztosan a sok hormon az oka a szúrkálódásnak, alig várom, hogy a végére olvassak mi van a babáitokkal. Ne aggódj a ciklushossz miatt, most a gyogyszerek diktálnak mindent!!!!
Lujzici!
Üdv itt, gyere bártan!!!
Na csak a végére értem az olvasásnak!
Szöszi!
Mi van , mi volt az ET n? Mesélj már!!!!!!
Eszter82?????
Te merre jársz, kezdtetek?
Én tegnap voltam az IR kontroll eredményemért, hát NAGYON NAGYON SOKAT javultam, a diétának köszönhetően ( -17 kg!!!
) na meg persze a gyogyinak.
De még nem tökéletes az eredményem, és addig nem akarok kockáztatni egy lehetőséget!!! Nagyon megdícsért a doki, tök rendes volt.
Cukor 0' jún: 6,1, most:5,5
Cukor 60' jún:11,5, most 7,8
Cukor 120'jún:10, most 7,1
Inzulin 0' jún: 35,4, most : 24,1
Inzulin120' jún: 191, most 99
A cukrom tök jól helyrejött, pedig brutál volt, és az inzulin is tök jól alakul, de még mindig elég magas. Sajna nagyon úgy nézem, hogy nem úszom meg a kutyákkal a harcot, mert ha jól tudom az inzulin csökkentésének a két módszere a diéta + mozgás együtt. Szóval a diéta nagyon megy, a mozgást meg el kell kezdenem mndenképp. Ugye jól mondom Vicky kollegina
Van valami tippetek milyen tornagyakorlatokat végezzek, ami otthon lehetséges, ha mégsem mennék futni?
Köszi mindenkinek előre is, bocs de marha hosszú lettem
Csatolva a friss táblázat!!!!
Puszi
1256633751.7915.xls