Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Vörösmacska:
Mindenkinek küldtem a klipet, örülök hogy segített egy kis szívmelengetésben! :)
Szerintem az egy babás beültiről lebeszélik a párokat, gondolom... :roll: Lenne annak értelme? Kettőből jobbak az esélyek, nemigaz?

Szöszi:
Majd most összejön!!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Megvagyunk, Zuram már párszor magától is felkelt az ágyból, amúgy nekem kell felhúzni, mert feszül a hasa. Ma volt az ominózus házi - kötéscsere. Egész picurka vágása van, szerintem gyönyörűen megfótozták az embört!
Ne parázz már annyira a holnaptól, inkább örülj neki! Küldöm a pozitív energiahullámokat:
((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))) :D

Rózsa:
Köszi, aranyos vagy! :)
Hozzanak szerencsét és sikert a tűk a füledbe! Milyen az új mellékállásod? Az a csokis, amiről írtál?

Navared:
Sajt@ társam! :) Én a Femibiont legeltem az inszem előtt és után, semmilyen rossz hatást nem éreztem. Az Elevit állítólag székrekedést okozhat, régen én is szedtem, de attól sem volt bajom. Ki kell próbálni, nálad melyik válik be, mert ez is egyénenként változó.

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Neked is eltűnt a vonalzód? Úgy láttam Ditának is... :cry: Mi a Kép -öm lehet?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: A vonalzó oldalával lehet valami. Volt már ilyen, majd visszajön. Azért elég idétlen így.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

szöszi
holnapra sok sikert nektek megvárnak a babók hát persze, nem rohannak el aztán vigyázz ám rájuk és sok pihenés legyen .....

sajti
gyógyulást a Zuradnak.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Úgy látom megérte tegnap egyedül beszélgetnem, mert elcsíptem a laptetőt.

Rony! Már nem dolgozom, majd jövő héttől gondoltam. Úgyis ülök egész nap, sztem. elég ha ezt a hetet kb. csüt. péntekig végigfekszem. Túlzásba sem akarom vinni.

Sajt! Örülök, hogy az urad jobban van. Jó fej kis tököt kreáltál...
Köszi nektek a poz. hullámokat!!!!!

Nem telefonáltak a bmc-ből, úgyhogy délre megyünk... Majd megírom, hogy mi volt. Szorítsatok ám!!!! Remélem, hogy most szerencsét hoz ez a laptető, mert eddig még nem jött be.
szöszi1977

sziasztok!

Hát úgy látom ez a hosszú hétvége lelassította a forgalmat az oldalon.

Szöszi: Hajrá!!!!!!!! és mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán gyere mesélj4

Sajtocska: apa sitty sutty rendbe jön és mehettek tovább :D .

Angyalka: hogy vagy????

És megy mindenkinek a pozitív energi +++++++++++++++++++ és a drukkok

Kép
sztyopane

Sziasztok

Sajt, a klip nagyon jó, köszönöm... :)

Navared, én a femibiont 800-at szedem, a doktornő javaslatára, a férjem, meg c és e vitamint.

Szöszi, sok sikert mára +++++++++++++és hajrá laptetű!
Vendég

Kiss Angyal, tesztelsz a bmc előtt? Nagyon drukkolok neked!
Vendég

Szöszi, gondolom már nem vagy gépközelben.
Tegnap este már nem volt kedvem újra bekapcsolni a gépet, de nagyon-nagyon-nagyon-nagyon+++++++++++++++++++++++++++++szorítok!
Megvárnak ne félj! Ahogy mi is várunk majd, h. mesélj!!!

Sajt@, nézelődtem vitamin-témában a neten és a Gravidát fogom első körben megvenni! Arról semmi rosszat nem írtak (szemben az Elevittel...ez a szorulásos dolog nem kellene, mert sajnos én hajlamos vagyok rá:()
Gyógyenergia a férjecskédnek:)++++++++++++++++++

Vörösmacska, szerintem tegyél úgy, ahogy jónak érzed. Nem hiszem, h. egyedüli eset/ek vagy/tok, ha egy picúrt kérsz/tek vissza. A biológusnő, ill. a doki úgy is el fogja mondani mik a lehetőségek és akkor még meg is változtathatjátok a véleményeteket. Azt is megértem, ha nem akartok ikreket, hiszen a felelősség a tietek és ti tudjátok mit tudtok bevállalni. Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, akkor azt javasolnám, ha 3 naposan kapjátok majd vissza, akkor inkább 2-őt, de ha 5-6 naposan, akkor 1-et is megpróbálhattok. De ez az én szubjektív véleményem....
navared
Szfvár

Kiss Angyal, hogy vagy? csináltál esetleg tesztet? én most nagyon koncentrálok, nehogy megjöjjön!!! :D
navared
Szfvár

sziasztok, elutazunk a 3 napra azért nem voltam.

Szöszi, nem tudom még olvasol-e, de nagyon drukkolok ma!

Oroszlán, jó hír hogy lement a hcg-d. Remélem a pihit követően tuti siker vár majd rátok.

Hajrá mindenkinek! ++++++++++++
woody

Sziasztok,

Szöszi: mennek a drukkkkokkk :D majd írjál,hogy mi volt...

Tesztet csináltam,igaz a 9.napon,ami negatív lett...ebből még messzemenő következtetést nem vontam le...DE,kijött a menzeszt jelző herpesz az orromban :cry: nem számítok nagy eredményre :? nekem szerdán szívták le,pénteken rakták vissza,szóval még 3-om naposak sem voltak,ahogy itt olvasgatom,hogy az 5-6 naposak a tuti befutók,nem is tudom miben reménykedtem :(
kiss angyal

Jajj Angyalka, sajnálom, de azért még mielőtt teljesen lemondanál róla, várd meg a szerdát!!!! Én nem fogok tesztelni, úgy döntöttem, így is elég para vagyok. Minden wc-re menetelnél lesem, h. minden rendben van-e még :?
Én is 3 naposan kaptam vissza őket, úh. remélem nagyon kapaszkodnak:)
navared
Szfvár

Bocsánat a betolakodásért :oops: két kérdésem lenne hozzátok.

De előbb muszáj Kiss Angyal neked írnom :D és Navared neked is!
Nyugi a 3 napos babóknak úgyan olyan jó esélyeik vannak a megtapadásra!Itt vagyok én élő példának! :D Úgy hogy nem feladni Lányok!Millió drukk nektek!(És persze mindenkinek)

Azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy a kinti parkolóban kell -e fizetni vagy még mindig ingyenes?És Szűcs doki most hol rendel,még mindig lent vagy már fent? A válaszotokat előre is köszönöm!
gabicsibe

Szia Gabicsibe :D

Köszi a bíztatást :D

Azt nem tudom,hogy kell e kint fizetni,mert én be szoktam menni,viszont Szűcs doki már fent van az tuti :D :D :D Mentek tesóért :?:
kiss angyal

Szia Gabicsbe!
a kórház bejáratánál és a mellette lévő parkoló (kb. 50 m-es szakaszon) fizetős, de feljebb nem. Mi ott szoktunk megállni mindig és így oldalról megyünk be.
Igen, a doki az emeleten van!
navared
Szfvár

Sziasztok lányok!

Új vagyok itt, én a 2009 babaproject-be szoktam írogatni.

Azért jönnék mostantól hozzátok (is), mert ma bejelentkeztünk a férjemmel a BMC-be, mert már 1-másfél éve nem jön össze a kisbaba.
Szóval, gondoltam, ti többet tudtok segíteni.

December 10-re kaptam időpontot, és Szűcs doktor úrhoz kértem magam, mert egy barátnőm hozzá járt, gondoltam, az ő nevét már legalább hallottam.

A telefonban a hölgy nagyon kedves volt, javasolt egy csomó vizsgálatot, amikkel ha már a konzultációra készen érkezek, szerinte egy csomó időt megtakarítunk.

Úgyhogy most visszaolvasgatlak benneteket, hogy kicsit jobban képben legyek. :-)

Lujzici

Kép
lujzici

Szia Lujzici!!!!

Üdv a csapatban :D :D :D

Ha bármi kérdésed van amiben tudunk segítünk :D

Mielőbbi pocakosodást :!: :!: :!:
kiss angyal

Lujzici! Én is üdv. a csapatban :)
remélem tudunk majd neked segíteni! Szerintem jó választás volt a doki, bár én sem ismerek nagyon mást, csak (főleg) hallomásból! Engem egyenesen hozzá irányítottak.

Szöszi????? Nem lustizunk egész este ám :D hanem mesélünk is egy kicsit....
navared
Szfvár

kiss angyal, nem szabad feladni. Nem az a lényeg, hogy hány napos a megtapadás. Valakinek ez jön, be valakinek az.
Látod nekem 5 napos volt 2 db, minden szuper és nem sikerült. Tehát nem az a lényeg!

Lujzici, üdv a csapatban, ha bármi kérdésed lenne írj csak nekünk!

Közben megérkezett nekem a piri, így szerdán megyek végre! :D

Szöszi, hol vagy?
woody

szia lujzici

üdv nálunk, parkolásról annyit ha a moszkva tér felől jössz akkor jobb kézre van egy OMV benzinkút én ott szoktam befordulni és kb:100 m -re van parkoló mindig találok helyet és ingyenes.

sok siket nektek

szöszi
várjuk a beszámolót.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok

Kiss Angyal, kérlek még ne add fel!!! Én nagyon drukkolok Neked!

Gabicsibe, mi a kórház mellett felmegyünk jobbra és az oldalsó bejáratnál szoktunk parkolni, ott ingyenes.

Lujzici, üdv itt! Milőbbi pocakosodást kívánok! :)

Woody, drukkolok szerdára! :)
Vendég

Köszi Lányok az infót!!

Kiss Angyal
Még nem,csak egy sima vizsgálatra. Ja és a herpeszed ne tekintsd még előjelnek,mert nekem is volt a hormonváltozástól :D Szorítok!!!
gabicsibe

Sziasztok!

végre itt vagyok megint, nem volt netünk, elkezdek visszaolvasni, és próbálok mindenkinek reagálni, és a táblázatot frissíteni:

Kiss Angyal!
Ennyi laptető!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Holnapra csakis sikert hozhat!!! Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!

Navared!
Neked mikor lesz eredményhirdetés??? Hajrá!!!!!

Vicky!
Igen kezdek rájönni, hogy mindenképpen kell a mozgás a jó IR hez, de majd erről a végén írok!!!!! Sajna a sok kekszelés nálunk semmiképp nem hozhat sikert, tudod nekem nincsenek petevezetékeim :cry: De azért betartjuk az utasításodat :lol: :lol: :lol:

Vörösmacska!
Sajna az az 1 petevezető, de legalább kiderült, és nem kell feleslegesen inszemezni, egyből a tutira mentek :wink: :lol:
Szerintem lehet kérni, hogy csak 1 babót kérsz vissza, de tudnod kell, hogy akkor jóval kisebb az esélyed. Mert ugye ha kettőt kértek, és valami folytán az egyik nem marad veletek, még mindig ott a másik!!! Félsz az esetleges ikrektől? Vagy mi az oka? Amúgy meg szerintem a biológus tudja megmondani, hogy milyen erős, hány sejtes a poronty, ez alapján választ ad neked!!! Ne felejtsd, csak 5 támogatott lehetőséged van!!!!!! Én tuti kettőt kérnék, de a háromtól sem riadnék vissza, inkább 3, mint 1 sem, vagy inkább 2, mint 1 sem!!!!

Sajti!
Kösssz a diplomát. :wink: Jobbulást apának!!!

Szöszi!
Biztosan a sok hormon az oka a szúrkálódásnak, alig várom, hogy a végére olvassak mi van a babáitokkal. Ne aggódj a ciklushossz miatt, most a gyogyszerek diktálnak mindent!!!!

Lujzici!
Üdv itt, gyere bártan!!!

Na csak a végére értem az olvasásnak!

Szöszi!
Mi van , mi volt az ET n? Mesélj már!!!!!!

Eszter82?????
Te merre jársz, kezdtetek?

Én tegnap voltam az IR kontroll eredményemért, hát NAGYON NAGYON SOKAT javultam, a diétának köszönhetően ( -17 kg!!! :shock: :lol: ) na meg persze a gyogyinak.
De még nem tökéletes az eredményem, és addig nem akarok kockáztatni egy lehetőséget!!! Nagyon megdícsért a doki, tök rendes volt.

Cukor 0' jún: 6,1, most:5,5
Cukor 60' jún:11,5, most 7,8
Cukor 120'jún:10, most 7,1
Inzulin 0' jún: 35,4, most : 24,1
Inzulin120' jún: 191, most 99

A cukrom tök jól helyrejött, pedig brutál volt, és az inzulin is tök jól alakul, de még mindig elég magas. Sajna nagyon úgy nézem, hogy nem úszom meg a kutyákkal a harcot, mert ha jól tudom az inzulin csökkentésének a két módszere a diéta + mozgás együtt. Szóval a diéta nagyon megy, a mozgást meg el kell kezdenem mndenképp. Ugye jól mondom Vicky kollegina :wink: :lol: :lol: :lol:

Van valami tippetek milyen tornagyakorlatokat végezzek, ami otthon lehetséges, ha mégsem mennék futni?

Köszi mindenkinek előre is, bocs de marha hosszú lettem :oops:

Csatolva a friss táblázat!!!!

Puszi

1256633751.7915.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Hencsikém: -17 kg?????Brutálisan ügyes vagy :D :D :D :D :D jól teszed,hogy megvárod a tuti eredményeket,és nem lövöldözöd feleslegesen a lehetőségeidet :!: :!: :!:
Hozzám ma beköszöntött piri,úgyhogy a herpeszem nem csak ijesztgetett,hanem előrevetítette a helyzetet :cry: nagyon úgy tünik,hogy januárban tele lesz velünk a BMC...gondolom a 3 hónap úgy van,hogy ha okt.16.-án volt az ET akkor jan.16.-tól kezdődhet a 2. próbálkozás???? most meg fogom nézetni a 3.,20.,24. napi hormonomat,mert úgy érzem,hogy ezzel lehet a bibi...persze ezeket privátban intézem...sajnálom,hogy nem sikerült Stinggel a "B" tervünk,de hátha a "C" lesz a sikeres...

Szöszi: merre bújkálsz :?: :?: :?:
kiss angyal

Sziasztok!
Bocsi, hogy tegnap már nem jöttél, de 3 kor kerültem be a műtőbe. 2 blasztocisztát kaptam vissza. Kb. 1/2 6-ra értünk haza. A többi 3 miatt ma du. kell telózni, hogy le tudják-e őket fagyasztani.
Azóta meg pihi, pihi, túró meg túró. Nagyon sokan voltak, úgyhogy le a kalappal mindenki előtt. 2 órakor még nem volt ágyam és 4 előtt hozták mindenkinek a dokik a zárót a szobákba, mert gondolom már nagyon haza akartak menni. Na megyek, mert az uramtól kikapok.... Puszi
szöszi1977

heni: Sajnos kell a mozgás. A másikban írtam, hogy a cardiós mozgásokat szokták javasolni rá, aminél felmegy az ember pulzusa. De nagyon ügyesen csinálod a dolgokat. Sajnálom, hogy elfelejtettem a petevezetékeidet, de azért még kekszelhettek. :wink:

szöszi: Mennek a drukkok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Ebben a topikban új vagyok, remélem nem baj, hogy benéztem. Igazából egy kis segítségre lenne szükségem. Most a Kaáliba járok négy inszemen vagyok túl, sikertelenül. A dokimmal nem vagyok megelégedve, így intézetet váltok. Tudtok tájékoztatást adni, hogy most ki az orvosok a BMC-be. Lehet, hogy hülyeség, de 50-55 feletti dokit nem szeretnék választani!
Köszönöm!
Mindenkinek jó babaásodást!

rodina74

Sziasztok!

Ó Angyalkám, annyira sajnálom, de látom elég jól veszed a szitut, igazad is van, NEM SZABAD FELADNI!!!!! A 3 hónap az úgy van, hogy a két ET között kell elteljen ez az idő, tehát ez mensifüggő is, mert ha a harmadik mensid napja előbb van, mint az ET akkor ellehet már a stimut kezdeni, csak a beülti napjára kell figyelni!!!
De ha esetleg lenne fagyibaba, akkor már jövőhónapban lehetne a beülti, ha kifizetitek a kezelés árát, tavaly ez 100 000 Ft volt. Ez csak egy lehetőség, csak elmondom, hogy tudj róla. Ja és akkor ez persze nem számít bele az 5 támogatott alkalomba!!!

Vicky!
Köszi megyek átolvasok, mert f..ngom nincs mik számítanak cardiós :shock: mozgásnak! :)

Rodina!
Üdv közöttünk. Szerintem Konc dokit leszámítva a kérésed alapján mindenki szóba jöhet, de mindegyik doki nagyon szimpatikus. Mi a problémátok? Mesélj magadról valamit!!!

heni77

Sziasztok Lányok!

Üdv az újaknak! Mielőbbi babásodást kívánok!

Ma voltam a Mensmentisben konzultáción.
Meforált kaptam és 120-130 CH-s diétát.
Nagyon aranyos volt a doktornő, majd csak február környékén fogok visszamenni.

Heni, hűű, de ügyi vagy, hogy ennyit fogytál. Mondta a dokinő, hogy ilyen magas inzulinszint mellett ne is csodálkozzak, hogy nem ment le semmi. Pedig heti 3-4x tornázok, meg bicajjal járok dolgozni. Na, majd most:))))))

Szóval, én tuti egy ideig még nem megyek a BMC felé, de azért majd beugrok zugolvasni benneteket!

Meg persze küldöm a pozitív energyt!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
lugi

Heni, majd hétfőn kell mennem vérvételre! Addig meg marad a para:(

Rodina, üdv. nálunk. Ha jól tudom 4 orvos közül tudsz választani: Koncz tanár úr (nem ismerem), Szűcs Zoltán (fiatal, kedves), Skriba Eszter (szintén fiatal, kedves), ill. Zeke .... (neki nem tudom a keresztnevét és nem is ismerem).

Vicky, nem emlékszel, neked késett a mensid mielőtt még vérvételre mentél és tudhattad volna, h. babát vársz? Csak mert ugye az Utrogestantól is késhet :( tiszta frászban vagyok, kár volt olvasgatnom róla... na a fárjem erre szokta mondani, h. teljesen felesleges minden baromsággal tömni a fejem :oops:

Szöszi, örülök, h. minden okés: ++++++++++++++++++++++++
igen, akartam is írni, h. hiába mész délre, lehet, h. csak 2-re kerülsz sorra, attól függően mennyien vannak aznap. Én 11-re mentem és 2 óra múlva kerültem be. Nagyon sokan vagyunk sajnos :(
navared
Szfvár

Heni!

Magunkról: A Kaáliban a 4. inszemen vagyunk túl. Az elsőnél rögtön terhes lettem ikrekkel, de 7 hetesen influenzás lettem, és elhaltak a babák. Műtét. Májusban az inszem nem sikerült. Júliusban kémiai terhesség. Majd augusztusban spontán terhes lettem 2 napig volt pozi tesztem- kémiai terhesség. Az októberi inszem megint nem sikerült.
Elméletileg nincs semmi baj. Apa katonái nagyon jók. Azonban szinte semmiféle vizsgálatot nem csináltak a Kaáliban. Több mint valószínű, hogy progeszteron hiányom van, de csak a 4. inszemnél kaptam utrót. És mikor megkérdeztem a dokimat, hogy nem kéne-e valami vizsgálat, hogy mégis megtudjuk mi a baj, akkor azt mondta, hogy teljesen felesleges.
Pedig jó pár vizsgálat kellene, és ezért is döntöttem a dokiváltás és intézményváltás mellett. Csak még nem igen tudom, hogy hova menjek. Most 3 intézménybe kértem időpontot, és majd a konzultációk után eldöntöm, melyiket választom.
Ezért is érdeklődtem tőletek!

rodina74

Sziasztok

Heni, tök jó, hogy helyrejött a cukrod, az inzulinod meg javul!! Mióta szedsz rá gyógyszert? Küldök mindjárt privit.

Kiss angyal, sajnálom a pirit :( :cry:

Szöszi, nagyon drukkolok, és pihenj sokat!

Rodina, üdv itt, én a Skriba Eszter doktornőhöz járok, és fiatal, kedves és határozott, a többieket nem ismerem.
Vendég

kiss angyal, nagyon sajánlom :cry: :cry: :cry:
nem is tudom mit mondjak

szöszi, nagyon drukkolok neked

valakinek meg kell törni végre ezeket a sikertelenségeket, Hajrá csak ++++++ :!: :!: :!:

Lugi én is ma voltam ott, azon a dietetikus oktatáson sok okost mondott a lány nekem is.
Remélem hamar renbe jön az IR-ed és akkor lehet folytatni.

Navred, nekem nem jött meg a mensi, csak éreztem, hogy meg fog a doktornő azt mondta, hogy a 3x3 miatt nem tud megjönni. Abba is hagytam az eredményhirdetés után másnap du. elkezdtem barnázni és köv. napra meg is jött rendesen.

Heni, nagyon jók lettek az eredményeid szerintem. Ha még csinálod ezt a diétát 1-2hónap és indulhat is a lombik. Tényleg GRATULÁLOK nagyon ügyes vagy!
woody

Zsu!

Pont őt néztem ki magamnak. Fiatal, még szakmájáért rajongó dokit keresek. Akiben újra tudnék bízni. Skriba doktornő ilyennek tűnik.

A BMC-ben egymás követő hónapokban is csinálnak inszemet, vagy ki kell várni mindig egy köztes hónapot?

rodina74

Rodina, az inszemekben nem tudok segíteni, én lombikozok..., de azt hiszem, hogy nem kell várni.
Vendég

rodina, nincs szünet az inszemnél
persze, ha ciszta van, akkor igen és ha párodnak bacivizsgálata van, de az is már csak 6 havonta kell, eddig 3 havonta volt

Én is Skriba doktornőnél vagyok, és nagyon meg vagyok elégedve.
Kedves és nagyon profi szerintem.
woody

Sziasztok!

Lugi!
Hajrá, legyünk együtt IR gyilkosok :lol:
Neked mennyi is volt az inzulinod??

Rodina!
Ez érdekes pedig azt hittem, hogy mekkora nagy szám ez a Kaáli, de még ki sem vizsgálnak :?: :?: :?:
Nem akarom, hogy azt hidd elfogult vagyok, de szerintem a BMC nagyon jó hely. Profik, kedvesek...........
Igen, gyanús a progeszteron hiány, reméljük tényleg csak ez a baj, bár látom többször sikerült már teherbe esned, hálistennek az nem gond, na de majd az utró megteszi a hatását, ne félj!
Sok sok sikert nektek!!!!! Én is a doktornőhöz járok, szerintem is nagyon kedves, ügyes.

Köszi a gratulációkat csajok, rajta vagyok a témán továbbra is JANUÁRBAN KEZDENI FOGOK!!!!!!!! ÉS KÉSZ!!!!!!!Nem adom fel Legalább karácsonykor sem zabálok
:wink: :lol:

Zsu, küldtem választ, köszi

1256714299.8705.xls

heni77

heni: Én úgy tudom, hogy azok a cardiós edzések, amik megnövelik a pulzust. Tehát aerobik inkább és nem jóga. Nekem legalábbis a dokim ezt ajánlotta inkább.

navared: Nekem pénteken kellett mennem tesztelni a 16. napon az inszem után. De én már szerdán csináltam tesztet és az már halványan pozitív lett, tehát a 14. napon. Nekem volt, hogy az utró mellett is megjött, ha jól emlékszem kétszer is a 4-ből. Remélem segíteni tudtam. Drukkolok.

kiss angyal: Sajnálom. :(

rodina: Üdv itt is. A dokinénit nem ismerem, én egyszer sem voltam nála. Az inszemek mehetnek az egymás utáni hónapban, ha nem maradt cisztád. És itt alap az inszemek után a 3x1 utro, vagy ha kell nálad több, akkor annyi (szerintem).

lugi: Mennek a drukkok a diétához, elég kemény lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást :)

ne haragudjatok, hogy így el vagyok veszve, de annyira sok a meló :shock: és még mindig a szeptemberi nyaralás miatt szívok itt bent, mert annyi minden felhalmozódott... :?
...ééééés már előre is kell szorgoskodnom arra az időre, ha majd nem leszek kb 2 hétig, mert pocit növesztek és babát ágyazok be otthon :)

Sajnálom, de most nagyon elvesztettem a fonalat, és nem tudom ki hol tart az elmúlt hétben, de délután igyekszem visszaolvasni...

én hétfőn voltam Konc doktornál, és:
7. ciklusnapon 1mm nyh, és 24 db tüsző, mind 6 mm!!!!
(jó buli van bent-érzem is)
éééés hétfő óta szúrjuk a Pergoverist, úgyhogy már csak 0,05 Deca, és csütörtökig 1 egész Pergoveris, majd p-szo-v már csak 2/3!!!
hétfőn vérvétel, uh, vizelet :) :) :)

CÉLEGYENES!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
legalábbis remélem :)

(és van egy kósza gondolatom...szerintetek lehet 3at visszakérni??? :oops: :roll: :oops: :roll: )

jövök ma többször picit és igyekszem pótolni lemaradásomat, hogy kivel mi történt egy hét alatt!

Puszi :)

Eszter

eszter82
Budapest

Köszi lányok a kedves fogadtatást!

Egyelőre beszerzem a kért dolgokat az első konzultációra, aztán ha az megvolt, szerintem jövök majd a kérdéseimmel.

Addig meg olvasgatlak benneteket!

Kép
lujzici

Kiss Angyal!

Nagyon sajnálom :( :( :( :(

pedig bíztam a tervben... és abban hogy végre majd TE megtöröd ezt a negatív hullámot...

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Navared, Szöszi!

nagyon izgulok ám értetek is :)

mindennek rendben kell lennie!!!

Eszter

eszter82
Budapest

Tudjátok, én vagyok a csúcstartó itt, 289! Mondtam is a dokinőnek, és azt mondta, hogy tényleg magas, de vannak nem fórumozók, akiknek sokkal magasabb, (rendi volt tőle). Ja, és azt mondta, hogy kb. 40-re kell lemennie........

Nektek is úgy kell szedni az elején a gyógyszert, hogy napi 1x fél, és így emelgetni 3X1-re????

Köszönöm a drukkokat, hasonló jókat kívánok én is!!!

A családi ünnepeket, vendégségeket hogy oldjátok meg diétázva????
lugi

Helló Lugi!

Azért jó, ha úgy kezded szedni a gyogyót, mert akkor fokozatosan szoksz hozzá, és nem leszel rosszul tőle. Persze én erre már azután jöttem rá, hogy szédültem émelyegtem kg 1-1,5 hétig!!!

Családi ünnepségek:

Hát ja dafke az összes családi rendezvény a diéta idejére esik.:(
Hús mindig volt, azt szinte "ész nélkül " lehet enni a nagyon alacsony CH tartalma miatt. ( szinte nulla )
Ha pöriféle volt, akkor mindig vittem magammal a kis teljes kiörlésű kenyérkémet, és azzal ettem nokedli illetve tészta helyett. Azt kitudtam számolni, hogy 1 szelet mennyit tartalmaz.

Rengeteg saliféle, zöldségféle, abból jó sokat szedsz, és tök jól laksz.

Na igen, a süti a gáz, hát azt vagy felejtsd el, vagy ha eszel belőle akkor valami máson meg kell spórolni a CH mennyiséget.

Nekem olyan rendi volt tesóm, mert a párja ( = sógorom :) ) szülinapi bulija volt, és vett nekem teljes kiörlésű lisztet, és abból készített sajtos pogit. Elég fincsi volt, na jó..........mondjuk úgy, hogy ehető :lol:
Azzal indult a buli, hogy mindenki osztott szorzott, miből áll a süti, és mennyi CH t tartalmaz :)

Nem tudom mennyire vagy járatos a témában, a teljes kiörlésű cuccokból egyél inkább, azokban kevesebb a CH, de abból sem zabálni!!!!!
Állítólag meggyorsítja az anyagcserét, hát nem tudom, nálam pont az ellenkezője volt,párszor hashajtót kellett szednem, de csak egy darabig, míg hozzá nem szoksz.

Na nagyjából ennyi
Húúú most nézem csak már megint milyen baromi okosokat írtam, diabetológiai diplomám is lesz a végén :wink: :oops: :lol:

Na jó' van eldugulok!!!! :shock:

Puszi

heni77

Ja mégegy kérdés!

Melyik gyogyit kell szedned? 3*1, de hány g osból?

heni77

Sziasztok!
Végre kezdhetek vagyis holnaptól most Puregon-t kaptam. A doktornő szerint nem kaphatom a menopur és merionalt, mivel érzékeny rá a petefészkem. A két hatóanyag kb. azonos és nem szerietne ismét lombikot csinálni nekem. Amit meg is értek.
Valaki kapott már ilyet? Elég furi ez egy toll és azon kell beállítani az értéket nekem napi 50 lesz.
Jövő héten szerdán megyek ismét.
Lugi, nálam 2x1 van, de napi 1x féllel indultam az is este és 3-5 napig kell azt szedni.
Nekem az család tudja, anyósomnál voltunk pl ebéden és direkt olyat csinált nekem amit ehetek és benne van a 60ch-ban.
woody

heni, lugi: Az édesség dolgot én most úgy oldom meg, hogy vannak cukrászdák, ahol kimondottan ch-szegény sütik vannak. És isteni finomak. Az egyiknek csak a címét tudom: III. ker. Lajos u. 51. A másikat akkor szoktam útba ejteni, ha a máriába megyek, mert ha a Jászai Mari tér felé gyalog mentek tovább, akkor ott van egy másik ilyen. Nem drágák és pl. a rigó jancsi 3,7! gr ch. Próbáljátok ki, ha van lehetőségetek rá.

woody: A puregon nekem sokkal egyszerűbb volt, mint a merional. Könnyebb beadni, csak beállítod és benyomod. De! nekem a merionaltól volt hogy le kellett állítani az inszemet a sok tüsző miatt, a puregontól meg nem lett 1 db. se! Mondjuk utána visszatértünk a merionalra és ebből a zaklatott ciklusból lett a baba. Remélem neked jobban beválik.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky!

De én marha ritkán járok Pesten. Rigó Jancsi, hmmmmmm nyami nyami.

Woody!
Nálam a stimus lombiknál, volt merional is, meg Puregon is, hálistennek mindkettő bejött, mert 11 :shock: ÉRETT petikénk lett akkor, és mind meg is termékenyült.

Szerintem ez totál szervezetfüggő, kinek a pap, kinek a papné. Ha mégsem a legjobb lesz, akkor azt menetközben észreveszik, ezért is vannak a közbeni vérvételek, és változtatnak. NO PARA!!!
Nekem egyszerűbb volt a puregon, nem kellett kevergetni, csak lőni :lol: :lol:

heni77

Na ezt a laptetőt elteszem egy pár hónap múlvára, vagyisinkább most Szöszinek, illetve Navared nek ADOM, egy fél-fél laptető is több, mint a semmi!!!! Hajrá csajok :wink: :lol:

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?