Syl!
Az uh-ra nem kell beutaló. Tőlem csak a magán rendeléses papírt vették el, amire a doki odaírta, h. javasolja a 13.napi uht.
Ma délelőtt túlestem a PCT-n és az Uh-n, és végre kezembe kaptam a laboreredményeket is.
A hormonszintek rendben, minden a norm határon belül.
Csak azt nem tudom, hogy az fsh/lh (vagy lh/fsh?) aránynak mennyinek kell lennie? Nekem az Lh:3,41 FSH: 3,18
Uh-n láttak egy 16mm-es tüszőt, ez ugyan még kevés, de mivel nekem átlag 31nap a ciklusom, ez még beérhet
Viszont a másik petefészekben talált egy cisztát, ami a múlt hónapban még nem volt ott! Ugye múlt hónapban valószínűleg nem volt peteérésem, és ez a cysta kialakulhatott az akkori domináns tüszőből is. Általában fel is szokott szívódni 1-2 hónap alatt. Én ebben bízom, hogy ez is "csak" egy olyan cysta!! De majd a doki megmondja.
A PCT-n is minden ok, úgy tűnik nem nyírom ki a spermiumokat!
Viszont ami ott folyik az inszem laborban az borzasztó! Az egy dolog, hogy mi (3an vártunk PCT-re) ott ülünk 8-12ig, hiszen házasélet után 5-6óra nyugodtan eltelhet. De rohadt idegesítő a várakozás! Az egy másik dolog, hogy volt olyan férj aki mintát hozott és már nem volt alkalmas a vizsgálatra a minta, mert túl sok idő eltelt.... Majd jön még egyszer! De az hogy egy nő injekció kúrával(kb.50ezer) felkészítve, spermával a táskájában vár hogy bekerüljön inszemre még 11kor is, az már kritikán aluli!! Szegényke már majdnem sírt, hogy a minta valszeg már nem jó, fölöslegesen szúrta magát, csak azért mert Csilla ELFELEJTKEZETT arról, hogy még ő is inszemre vár. Állítólag az orra előtt becsapta az ajtót mikor be akart ő is menni az első két inszemes után. Majd 11kor előkerüt, úgy hogy már Gál is odatelefonált neki, sőt személyesen lejött a laborba. Aztán végül megnézték a mintáját és még alkalmas volt inszemre. De ilyen idegeskedés után szerintetek mennyi esélye van szegénynek???