Sziasztok!Kanga:a Miklóssal az volt a legnagyobb baj,hogy túl sokan járnak hozzá,ezért senkire nincs egy perce sem.Viki alvászavaros volt,ami nála úgy zajlott,hogy minden éjjel 1/2-1 óránként kelt,és evés vagy ivás volt.Hosszú hónapok,és be nem vált tanácsok után mentünk el hozzá(ő volt a férjem orvosa régen)valamennyit javult ugyan a helyzet,de közel nem volt kielégitő.Ahányszor mentem hozzá,semmit nem tudtam megbeszélni vele,ha mégis sikerült elhadarnom a kérdésem,akkor mindenre csak annyit mondott,hogy jön a foga azért van.Én ugyan mondtam,hogy a kintlévő fogak közül egyik sem okozott gondot,de ő csak mondta a magáét.Na,és persze szivesen vette volna,ha minden alkalommal a zsebébe vándorol egy kis pénz
.Az utolsó csepp a pohárban a 15 hónapos oltáskor cseppent,amikor is ismét nem hallgatott meg,30 percet vártam,hogy bejussak hozzá,és mikor végre benn voltunk,2!perc alatt lerázott.Ő és a védőnő iszonyú szorosan lefogták a gyereket,és brutális módon belevágték a 2 oltást egyszerre.Ezek után meg se várta,hogy valamit ráteritsek a gyerekre,úgy pucér gyerekkel a februári hidegbe,kitolt a váróba.Szegény lányom annyira megijedt ettől a bánásmódtól.hogy az üvöltéstől összehányta a várót.Utána 1 egész hónapig tartott az oltási szövődményekből kimásznia,és attól a naptól az addigra megszünt alvászavar sokkal rosszabb változatban visszajött.Ja,az alvást végül mégis nekem sikerült rendezni,elkezdtem pohárra szoktatni,és onnantól nem kelt fel éjjel.Szerintem azért,mert a cumisüvegből addig ivott,mig volt benne,viszont pohárból meg csak annyit,amennyi tényleg szükséges volt.Az alvás 2 héttel az oltás előtt rendeződött.Amikor bementünk,gyorsan elhadartam ezt a Miklósnak,mire szokás szerint csak annyit mondott,hogy a foga miatt volt.Szóval az oltás után volt,hogy ügyeletet hivtunk,mert nem tudtuk megnyugtatni a gyereket,volt,hogy bevittük az ügyeletre...Szinte azonnal lekezdtem új orvost keresni,nem volt könnyű,de végül sikerült,és most minden oké.
Most a Péterfybe járunk(megint)a Somogyi Anikóhoz,aki szerintem egy szuper doki.Nagyon sokat segitett,az alvás,és az evés körüli gondokban is,és soha nem felejti el,hogy ki vagyok,nem úgy mint az előző orvosok,akik egy-egy ottlét alatt többször is kérdezték,hogy mi is a neve,vagy mennyi idős is.Na jó,abbahagyom,azért mert velünk ez történt,még lehet,hogy másnak remekül beválik a Miklós,de én remélem,hogy soha többet nem látom.Bocs,ha durvának érzitek a leirtakat,de sajnos ez mind megtörtént,és remélem,hogy mással nem fog még csak hasonló sem előfordulni!Megpróbálok egy képet feltenni Vikimről.aki holnap lesz 20 hónapos,és gyönyörű
Na sziasztok,legyetek jók.majd jövök.Puszi,Tünde.