Sziasztok!
Először is köszi a ház miatti vígasztalást.
Már kezdem magam túltenni rajta, főleg az elmúlt napi események után...
De először is!
Heni!
Ez nem semmi! Csodállak a kitartásodért!!! Ilyen akaraterővel és kitartással bizti meglesz a végeredmény is bébi formájában!!
Szóval, a tegnapi események:
Délelőtt 9:40-re kellett menni uh-ra, aztán NST-re, és a tenésztést is le kellett venni. Az uh-on nem volt semmi különös, viszont az én drága kisfiam végigaludta az NST-t. Megkeresetem a dokit a kórházban. Épp ő volt az ügyeletes, így nem volt egyszerű, mert épp 3 szülést vezetett le párhuzamosan. Mielőtt megnézte az NST eredményt azt mondta, hogy csak jövő héten veszi le a tenyésztést, mert ne várjunk rá órákat a szülések miatt.
De aztán amint ránézett a szívgörbére, azonnal közölte, hogy úgyis ismételni kell 1 órakkor, mert alvós, lehet, hogy mégis leveszi utána a tenyésztést. Igyak meg 1/2 liter kólát + kávézzak, cappuccino... stb.
Elmentünk kajálni, megittam 1 liter kólát + 1 cappuccino-t.
A második NST előtt levette a doki a tenyésztést. Hát, akinek még nem volt ilyen, az készüljön fel, hogy nem egy kellemes dolog.
Én azt hittem, hogy csak a hüvelyből vesznek mintát, de nem...
A másik bejáratot is megnézik.
Ráadásul tegnap reggel vettem észre, hogy aranyerem lett, így még kellemetlenebb volt a dolog.
A második NST eredményét már elfogadta a doki, de amíg én a gépen voltam, addig ő még elment 2 műtétre, úgyhogy megint vártam rá 1 órát.
Reggel 8-kor indultunk otthonról, és este 8-kor értük haza, mert még volt pár dolog, amit el kellett intéznünk.
Mondanom sem kell, hogy hulla voltam. De ezzel még nem ért véget a kálváriám.
Éjfélkor arra ébredtem, hogy budira kell mennem, mert megy a hasam. Mire végeztem, már hányingerem volt, szédültem, és rázott a hideg.
A párom is felébredt, próbált rajtam segíteni, de sajnos nem tehetett semmit.
1 órán keresztül annyira rosszul voltam, hogy már azon gondolkodtunk, hogy mentőt hívunk. Folyamatosan ment a hasam (amitől az aranyerem teljesen kikészült), és rázott a hideg.
Aztán egyik pillanatról a másikra megszűntek a tünetek.
Sajnos elaludnom nem nagyon sikerült csak 10 percekre, mert hol Wc-re kellett mennem, hol a gyomrom nem volt okés.
Ma reggel mennem kellett vérvételre próba reggelivel, ami inkább kijött volna, de hál' istennek nem tette.
Mire most hazaértem úgy görcsöl a hasam, hogy csillagokat látok. Mivel csak oldalt, így nem hiszem ,hogy ezek fájások lennének, de ha így marad, akkor felhívom a dokit, hogy mit csináljak.
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem, de ennyire még szerintem életemben nem éreztem rosszul magam.
Mostanra már szinte biztos vagyok benne, hogy a hirtelen sok kólától volt az egész, mert nem nagyon iszok, mióta terhes vagyok kólát és kávét sem.
Ha netán sokáig nem jelentkeznék, akkor lehet, hogy szülök, de akkor is értesítelek benneteket. (Bár még 1 hetet szeretnék mindenképp kihúzni. )