Sziasztok!
Aranyosak a babák csajok!!!
Én jól vagyok (mondjuk) köszönöm, szerencsére minden oké!
Bár pár napja olyan hülyén érzem magam, csomószor beszédülök, és akkor le kell feküdnöm, mert érzem, hogy el fogok ájulni, meg állandóan szomjas vagyok.
A hasam nekem is szokott görcsölni, olyan menstruációs kis görcsök, meg be is keményedik( ált. esténként veszem észre) , de ettől valamiért nem parázok, azzal nyugtatom magam, hogy most fejlődik igazán, meg én is alakulok át odabent.
Én nem szedek semmilyen vitamint, még az elején szedtem az Elevitet, de attól mindig olyan hányingerem lett, meg nem is tudom lenyelni egybe a gyógyszereket, mert mindig visszajön, szét kell rágnom...
Eszti! Jó ez az egeres sztori! Bocsi!
Én néha azt hallom este mikor a falba rágcsál vmit, legalábbis olyan, és pont mondtam a páromnak, h nehogy kirágja pl a plafont és éjszaka rámessen, mikor egyedül vagyok itthon (mert a Párom éjszakánként melozik
)
Nekem nincs is csak 1 uh-s képem a babáról, az is azért, mert a 12.heti genetikai uh-n kaptam, a dokim nem is adott, meg mondjuk nem is csinált uh-t csak az elején kétszer, a 4. és a 8. hét körül...
De amúgy épp dokiváltásra készülök, csak még megvárom a 20. heti gen.uh.-t, meg az AFP eredményét.
Decemberben mi is költözünk Anyósékhoz, megkaptunk a felső szintet, csak át kell alakítani. Az lesz a jó, hogy teljesen kis különálló lakás lesz belőle, lesz fent konyha is, (most van 1 fürdő és 3 háló), és külön bejárat lesz az alsó és a felső szinthez. Együtt de mégis külön!
Meg jó hogyha van valaki aki tud majd segíteni a baba körül, megtud mutatni mindent, hisz ő mégis csak tapasztaltabb, felneveletek már 2 gyereket.
Tényleg ti már vettetek valamit a babának? Találtam egy tök jó oldalt, ahol elég jó árban vannak a babacuccok: BIPPA KFT.
http://babaholmiolcson.hu/index.php
Na meg megint előjöttek a hülye álmaim, már másodszor álmodtam azt, hogy megcsal a Párom!!!
Megyek Csajok, mert álmi vagyok! Vigyázzatok magatokra és a babókra, ne emelgessetek, pihenjetek sokat!!!