Meme
Bizony jó helyre került az a díj.
A legjobbra.
Rendezték a szereposztást a november 14-i előadásra. Csak nehogy MÁZS se érjen rá, mert sajnos van 3. Mozart is.(Magócs Ottó)
Oli most tanul a 2 kerekűn. Ő tök jól elvolt a pótkerekesen, de a 7végén mi elégeltük meg és leszedtük. Egész jól megy neki, de de lehet, hogy csak tavasszal fog megtanulni, időjárás függő. Őt nem zavarja, hogy Samu már tud, egész életében így nőtt fel, ez a példa volt előtte. Hidegen hagyja.
Detti
Olvasni már olvastam én is a VIII. Henrik könyveit. A legjobb A másik Boleyn lány volt, Philippa Gregorytól. Nekem is ez a kor a kedvencem, érdekes egy pasas volt.
De ez a film is nagyon jól meg van csinálva. Minden este megnézek most 1-2 részt.
Mellény: Sajnálom, hogy eltűnt. Ambrusét nem vitték? Borzasztóan dühítő.
Nálunk kb 3 hete eltűnt az egyik dadus táskája az oviból. Takarította délután a szobákat és akkor megfújták az egyik szobából. Még a fényképezője is benne volt, mert fotózta az ovis gyerekeket. Akkor kiírták, hogy senki ne hozzon értékes játékot, ruhát se az oviba, mert tűnt már el.
Samu odament hozzá beszélgetni (minden érdekli
), és mondta neki a dadus hogy még enniük sincs mit, mert a pénzét is ellopták, sőt az új iratait sem tudja kifizetni. Kért valami segélyt. Torokszorító volt, hogy ezeket a nyomorult embereket is meglopják.
Samu otthon összeszedte az apróit, hogy beviszi neki, aztán lebeszéltük.
(persze 1-2 forintosokat)
Mondjuk nálunk 2 emeletes ez az ovi, és mi a másodikon vagyunk. Az elsőről tűnt el a táska, csak addig merészkedett fel a besurranó tolvaj. Én ezért nem viszem be az overálljaikat az oviba, csak egy dzseki gatyát, mert tuti megfújnák, azokat előszeretettel lopják.
Persze az is nagy veszteség lenne, ha a kabátjaikat vagy a mellényeiket megfújnák, mert ezek is egy vagyonba kerülnek. Mondjuk vettem nekik a Vögelében 1-1 olcsóbb pufi dzsekit is, és oviba abban járnak. De nem lehet mindenüket lecserélni olcsóra.....
Sajnos hiába írod bele a jelüket, mert az oviba tuti nem fogják felvenni.