na itt vagyok , már tegnap is voltam elolvastam mindent aztán nem tudtam reagálni, mert megnéztem a Benkő új műsorát
Ki nem állhatom azt az embert, de ezek a nők még rajta is túl tettek...
húú nem is tudom kit dicsérjek...
moncsika
Nagyon cép pocikád van, én mindig azt hiszem , hogy csak az enyém nő, aztán meglátom a te képedet, rájövök, hogy EJHA!!! Te is gömbölyödsz szépen. Nagyon cuki a pocid
Jól vagytok egyébként? Mi a helyzet Petikével, mocorog rendesen?
julcsika
A te pocikád is nagyon szép, ilyenkor nagyon gyorsan változik, 2 hét alatt is rengeteget nő. Biztos szép lett a hajad, én ilyen kis becari vagyok, nem merem festetni,meliroztatni, nehogy felszivódjon vagy beszagoljam. Te hogy birtad a szagokat? A fodrászom Kemon festéket használ, ami teljesen ammónia mentes, de én még igy sem mertem bevállani a melirt. Talán közvetlenül szülés előtt beugrok a fodrászhoz, hogy jól nézzek ki amikor meglátnak a kisbabáim
Mondjuk nekem igy is elég világos a hajam, talán nem olyan gáz igy sem. Habár úgy láttam a képen te is olyan szőkés tipus vagy, eredetileg is, nem?
bodzika
köszi drága a sok hasznos infót. privit még nem tudok irni, mert nincs még mit, de nem felejtettelek el
melcsike
irtam privit
nem azért mondom , de én még néha "örülök" is, hogy ilyen jól viseled az utolsó napokat, erőt ad nekem is, másnál mindig azt láttam, hogy hogy ki vannak akadva már ilyenkor, mindenük fáj, stb. Tök jó, hogy te ilyen kis erős vagy, én is ilyen leszek, mit szólsz?
Persze azért drukkolok, hogy Marcika minnél előbb ki akarjon jönni.
Főleg, hogy ne kelljen sokat lenned a kórházba szülés előtt...
rencsikém
hogy vagy kis szivem?
Tudsz már aludni kicsit?
De jó , már neked sincs túl sok hátra....várod már, mi?
Kell valami vizsgálatra menned mostanában?
Mi szerencsére jól vagyunk, család állapota javul...én meg olyan kis szivós vagyok, hogy úgy tűnik megúsztam és nem kaptam el tőlük...
Nem is hivtam apánkat, gondoltam kivárom a 2 napot, mert azt mondta a doki, hogyha valami van az 2 napon belül úgyis jelentkezik, szóval úgy tűnik rendben vagyok, igy nem is zaklatom apánkat feleslegesen.