Vevikk, biztos gondolták így a terhesség vége fele ha kell nektek a ház, akkor mindegy az ár, mert kezd sürgősé válni... csak azért ez szemétség tőlük. Ha mondanak egy árat, akkor az vagy legyen fix, vagy akkor addig ne hirdessék, míg nincsenek tisztában az árral. Általában magasabb szokott lenni, ha nagyon akarnak alkudni és tuti a vevő lejjebb lehessen vinni az árat, de sajnos nálatok nem ez történt. Remélem találtok mihamarabb házat, ami megfelel, hiszen Rizsa hamarosan előbújik, s neki kell a biztos otthon, a nyugalom... Drukkolok...
Brigi, én AVENT kézit vettem, nem rossz, csak néha a kezem zsibbadása miatt macerás. Meg időigényes, főleg ha az embernek nincs túl sok teje, s nem jön mintha öntenék...csak csordogál.
A másik pesztonka elektromos, annak meg nagy a szívóhatása, s mivel már a melleim megdolgoztam, s néha ki vannak pirosodva, így azt ritkábban használom. A fiam is kap cicit a lefejt tej mellé nyugtatásnak, s így kicsit meg van dolgozva a mellbimbóm. Lehet, ha nem lenne kitéve ekkora hatásnak akkor az elektromost gyakrabban használnám, de a kézi is jó.
A kórházban az egyik lánynak elektromos mandela volt, nem volt sz sem rossz, de valahogy mindig sikerült kifognom, és csöp9gött oldalt is a tejcsim.
Ha a baba kiszopizza a tejcsit, elég a kézi is a maradékhoz, ha hosszú távon fejni kell, lehet érdemesebb elektromost venni.
Vicky, párom és én szerintem is mindegyik név jó a családnévhez, ő az Emesére szavaz
Én nem tudtam dönteni.