Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
minden jól ment, nem fájt maga a beülti (a szobában minden lánynak fájt az inszem is, lombik is:( úh. jól megijesztettek.)

Nekem azt mondta a doki, h. azért nem adnak Ovitrelle-t, mert csak bezavar a hcg hormon, ami az Utrogestanban is van és amikor megyünk vérvételre nem ad biztos eredményt a terhességet illetően... nem teljesen értettem, de itt nem alkalmazzák.

Szöszi, gratula!!!!!! Hogy-hogy megvárják az 5 napot? Nem értem mi alapján döntenek....? Nálam fel sem merült, pedig nekem is 5 volt.
navared
Szfvár

Szöszi: nekem ezalatt az időszak alatt a 4.laptetőm...1-et felajánlottam a cisztámnak,hogy tűnjön el(de nem tünt),most ez a 3.,ha ez nem sikerül most nekem,nem fogok hinni ebben a babonában..

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

heni: Pedig a mozgás tényleg jót tesz. Én hiszem, hogy nekem az is segített, hogy megvettük a wii-t. Ez olyan játékkonzol, aminél mozogni kell. Nagyon szeretem, bár mostanában keveset használom. Most csak a jóga része menne. Próbálj meg otthon valami jó kis dvd-re mocorogni. Egy megvadult kutya előtt én se mertem volna megállni. A közös mozgásra meg nincs más megoldás...kekszelni kell jó sokat. :D Az is fogyaszt és még babát is hozhat.

kiss angyal: Majd rakok fel új képet ha csinálok. Már alakul a pocim szerintem.

szöszi: Én is próbálom a helyén tartani még a babót.

navared: Mennek a babaragacsok!

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Navared!
Örülök neki, hogy minden jól ment és én is küldök neked jó sok babaragacsot!!!!! Remélem, hogy most már mi is eljutunk addig, hogy visszakapjam őket és majdnem együtt mehetünk tesztelni!!!
Azt, hogy mi alapján döntenek nem tudom, tegnap még azt mondta a dokker, hogy nagy valószínűséggel pénteken et., kicsit el is csüggedtem, hiszen az csak 2napos lett volna. Erre ma tel. és Kanyó dr-nőegyből úgy kezdte, hogy nagyon jó hírei vannak, mert mindegyik megtermékenyült és szépen fejlődnek úgyhogy hétfőn vagy kedden et, és ha hétfőn 1/4 9-ig nem telóznak akkor délre menjünk, viszont ha hívnak akkor csak kedden. Erre én aggódva megkérdeztem, hogy biztos, hogy kibírják addig (tudom, hogy hülye kérdés volt, hiszen ebben a baba témában semmi nem biztos) és ő is azt felelte, hogy semmi nem biztos, de ezt látják a legjobbnak. Én meg bízom a tudásukban, biztos tudják, hogy mit és miért úgy csinálnak ahogy.

Kiss Angyal! Nekem is volt már többször laptetőm, de eddig nem társult hozzá szerencse, de TE azért bízz a sikerben, én pozitív jelnek venném a görcsölgetést!!!!

Lányok! Az ovitrellről nem hallottam még, hogy beülti után is adják, viszont úgy hallottam, hogy van akinek progeszteron injekciót írnak ki, hogy biztosabb legyen a beágyazódás, de az is lehet, hogy csak az kapja akinek alapból is kevesebb van.
szöszi1977

Megvolt az átjárhatóságim. Meglepő eredménnyel,
a tavaly januárban szépen átjárható egyetlen petevezetékem el van záródva. Egyik szemem sír :cry: a másik nevet :) .
Mehetek egyből lombikra, egy hetem van, hogy eldöntsem, nem akarom-e hogy laparoszkópiával megpróbálják felszabadítani. Nem akarom. Jövő csütörtökön megbeszéljük.

Henikém kérlek javítsd a táblázatot, hogy első lombik lesz, nincs átjárható petevezetékem. Köszi
vörösmacska

Navared kismami: örülök,hogy minden rendben volt veled :D mondtam én,hogy nem fog fájni :D :D :D

Szöszi: ne aggódj,tényleg tudják,hogy mit miért csinálnak :D :!: :D

Vörösmacska: Hajrá lombik :wink:

Sajt: otthon van pár a Zurad :?: :?: :?:

Sztyopáné,Eszter,Böbe,Kpn,Oroszlán :?: :?: :?: :?:

Kép

kiss angyal

Sajt:nem pár,hanem már????

Kép

kiss angyal

vörösmacska: Sajnálom a petevezetékedet, de a lombik meg fogja hozni a várva-várt babát. Nagyon drukkolok hozzá neked is.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: várom a képeket :D

Kép

kiss angyal

Sajna jövő hétnél előbb nem lesz új kép, mert a hétvégén megyünk rokonokhoz vidékre.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok, köszönöm a babaragacsokat :)

Szöszi, nekem már az is megfordult a fejemben, h. ezen a hosszú hétvégén nem nagyon akar a doki dolgozni...? Persze nem gondolom, h. lusta lenne, mert állítólag bemegy hétvégén is, csak... a lényeg, h. jól döntsön és szerintem tudja a dolgát, ne aggódj!!! Én nagyon bízom benne.
Én is jobban örültem volna, ha 5 naposan kapom őket vissza, de már mind1 :?
Hányat (is) kérsz vissza?
Ez az Utrogestan trutyi meg folyik ki belőlem, elég idegesítő. Gondolom ezt mindeni rühelli...?

Ja és kész vagyok ettől a sok fekvéstől, pedig még ezen a héten muszáj lenne!

Vörösmacska, szerintem is örülj a lombiknak, így remélhetőleg hamarabb lesz babád :) +++++++++

Vicky, te pedig pocakosodj ezerrel :D
navared
Szfvár

Navared:az utro már csak ilyen :D :D :D próbálj meg a lehető legtöbb időt ágyban tölteni ( ezt pont én mondom :D ) :!:

A hosszú hétvégével kapcsolatban: nekik nincs olyan...még húsvét hétfőjén is bent vannak...ezt onnan tudom,hogy nekem akkor kellett mennem vmiért be....

Kép

kiss angyal

sziasztok!

kedden voltam kontrollon, mar csak 12 volt a hcg, szepen megy le magatol, injekcio nelkul:) kedden ujra kell mennem, remelem mar 2 alatt lesz es "gyogyultnak" nyilvanitanak:)

Angyal, Navared: nagyon szurkolok Nektek:) Szoszi, neked is, hamarosan csatlakozol a Kismamikhoz! csak azt tudom javasolni nektek, hogy pihenjetek minel tobbet, probaljatok meg lekotni a figyelmeteket vmivel (elo a hobbikkal es a regen elolvasni akart konyvekkel, megnezni akart filmekkel ;) ) minden mas megvar titeket! en is nehezen birtam a fekvest, nem vagyok az az egyhelyben ulo tipus, de azt megfogadtam, hogy a kovetkezo lombiknal vegig otthon - es nyugiban - maradok a leszivastol az eredmenyhirdetesig, mert ez a legfontosabb. ahogy valaki irta regebben, ha mar a lombiknak koszonhetoen tudjuk, hogy a mehunkben vannak az embriocsakak, akkor nincs mas dolgunk csak vigyazni rajuk es dedelgetni odabent oket:)

Zsu, nagyon sajnalom, de fel a fejjel, hamarosan jon az uj esely:)

Sting, mi is lassan 6 eve varunk a babara, hinni kell, hogy eljon az ideje, es megerkezik hozzank is a mi kisbabank!!!! talan a sok varasnak koszonhetoen fogjuk tudni elengedni es nem gorcsosen akarni, en igy tudom felfogni!

Vorosmacska: hat ez tenyleg rossz es jo hir is egyben es nem konnyu dontes. ti miota probalkoztok? nem "eri meg" a laparral megprobalni atjarova tenni a petevezetodet? ismerek egy lanyt (mar 2gyermekes anyuka) akinek szinten mehen kivuli miatt 1 petevezetoje maradt, 3 sikertelen lombik utan spontan lett terhes mind a 2 gyerkocevel:)

Sztyopane: en is rosszul voltam (en a meforaltol) es azt ajanlottak, hogy csokkentsem felere a napi adagokat, nalam fel tabletta helyett negyed tabletta 1 hetig es utana hetente emeljem fogozatosan az 1 tablettaig, de kerdezd meg a dokidat, az a legbiztosabb!

Mindenkinek sok-sok pozitiv energiat kuldok ebben a szep szurke kodos idoben:) Oroszlan

Kép
oroszlán

Oroszlán, örülök, hogy végre visszamegy a HCG-d. Jó, hogy megúsztad gyógyszeres kezeléssel, és nem kellett műteni. Bár biztos megterhelő volt ez a sok injekció a szervezeted számára. Gondolom most pihentetned kell a babatémát. Vagy nem?
Én is hittem, hogy egy petevezetővel akár spontán terhes is lehetek, de sajnos már egy használható sincs, mert nem átjárható. Mindenre számítottam, csak erre nem, hiszen tavaly januárban még átjárható volt. 4 éve próbálkozunk, 2,5 éve volt a méhenkívülim.
Választhatom azt is, hogy laparoszkópiával megpróbálják, de nem sok értelme van majd 37 évesen ezzel húzni az időt. Nem is biztos, hogy segít a műtét, ráadásul volt már műtve a hasam és egy ilyen műtét után nő az esélye egy újabb méhenkívülinek, mivel megpiszkálják a petevezetéket.
Eltelne legalább fél év mire kezdhetnénk mondjuk sikeres műtét esetén inszemmel (ami ugye viszalépés) , újra megcsinálni a lejárt "szavatosságú" vizsgálatokat..... . szóval számomra ez a verzió felejtős. Ha meg mondjuk kettő nem sikerül, még mindig csinálhatnak egy hastükrözést, hogy megnézzék mi újság odabent.
A másik ami jó érzés, hogy legalább megvan az OK, hogy miért nem sikerült a baba 2,5 éve újra. Legalább tudom, hogy miért.
vörösmacska

Vörösmacska: megértem, hogy igy döntöttél, a sok műtét biztosan nem tesz jót a szervezetednek és nem növeli a babásodás esélyét. ti is próbálkoztok egy jó ideje és sajnos nem leszünk fiatalabbak már;) abban is igazad van, hogy legalább megvan az ok, nálunk egyikőnknek sincs szervi baja (aminek persze örülünk), de igy nehezebb volt elfogadni, hogy mesterséges úton próbálkozzunk, bár azt hiszem már ezen is túltettük magunkat... nálunk most 4 hónap pihi jön, utána folytatjuk! én is örülök, hogy nem kellett műtét, remélem az injekcióból nem marad vissza semmi káros, majd rásegitek egy kis méregtelenitő kúrával:) szurkolok a lombikhoz!!!!

Kép
oroszlán

Segítségetek szeretném kérni. A meddőségi részlegen van egy doktornő. Nem jut eszembe a neve kisegítenétek? Ő is meddőségi szakorvos.
Illetve megosztanátok velem a tapasztalataitokat vele kapcsolatban?

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!
Navared!
Szerintem nem is a doki dönti el ilyenkor, hogy mikor legyen et., hanem a biológusok. Én is nagyon remélem, hogy jól döntöttek és megmaradnak addig az én kis lurkóim és nem lesz semmi gáz. Az utró az elég gáz én is utálom. Hiába fekszek vele, szerintem fele akkor is kijön utólag.

Kiss Angyal! Türelem!!!! Babát terem!!! Bár én sem tudom,hogy fogok 4 napig feküdni.

Pkagi! A dr.nő neve: Dr. Skriba Eszter
Én nem hozzá járok, de már kétszer v. háromszor is voltam nála, amikor az én dokim nem volt. Velem nagyon kedves volt és mindent elmondott! Sok sikert!!!!!

Vörösmacska! Én örülnék a helyedben, mert nekem mindkét petevezetőm el volt záródva és elküldtek laparoszkópiás műtétre, persze átmenetileg átjárható lettem, ki tudja meddig, és emiatt végig csináltam 5 inszemet.

Oroszlán! Drukkolok neked, hogy végre rendeződjön a hcg-d!!!!
szöszi1977

Szöszi Köszönöm.

Ha valaki privátban írna a doktornőről nagyon megköszönném. Egy ismerősömet kísértem el és az ő elmondása alapján (ő sem hozzá jár, hanem egy másik doki helyett nézte meg a doktornő) nagyon szimpatikusnak tűnik és mivel aktuális lesz számunkra a tesó és régen a Scömpfiben voltam, ami ugye megszűnt, most keresek új meddőségi szakorvost és intézetet.

patkosagi@gmail.com

Köszönök minden segítséget!

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok

Kiss Angyal, Navared, nagyon drukkolok Nektek!!!

Szöszi, neked is megy a drukk jövőhétre!!

Vörösmacska, sajnálom a petevezetéket, de már legalább tudod, hogy mi volt az akadály! Hajrá lombik!!

Oroszlán, nagyon örülök, hogy lement a hcg!

Pkagi, szia, én a doktornőhöz járok, és nagyon kedvelem őt, az összes hülye kérdésemre türelmesen válaszol! :) És nekem tetszik, hogy határozott mindenben!

Én asszem túl vagyok a lelki sokkon :) Most már készülök a következőre!! :) Csak a fejem ne fájna ettől a hülye fogigátlótól!
Vendég

pkagi:küldtem neked privit...(nem az email címre)

Zsu: örülök,hogy előre nézel :D :D :D

Oroszlán: hajrá 2 HCG....nagyon jó,hogy nem kellett megoperálni :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Zsu:
Egy kis fejfájásűző (engem mindíg felvidít):
http://www.youtube.com/watch?v=8B8Y8seX7IU

Persze mindenkinek küldöm, fő a vidámság!!! :)

Van másik! :lol: Ez vár ránk előbb, vagy utóbb:
http://www.youtube.com/watch?v=Q_bzuNWn ... re=related

Ez pedig egy jópofa kisfilm, aki magyar nem árt, ha tudja. Nézzétek meg, végre nem lángosos - Balatonos imagefilm!:
http://www.youtube.com/watch?v=e0wkokay ... tube_gdata

Heni:
Akkor a futás kilőve! Sajnálom, hogy rossz emlékeid vannak a kutyákról. Esetleg egy kis :
Kép
:lol:

Kiss Angyal:
Mostmár igyexem nem dobálni a Zuram, bár a röhögtetése naponta többször is - önhibámon kívül - megtörténik. Csütörtökön hoztam haza, egyre ügyesebben mocorog.
Hajrá laptetűd! :)

Szöszi:
Köszi. :lol: :lol: :lol:
Ne izgulj, biztos értik a dolgukat itt a babagyárban!

Navared:
Hurrá! Sok sikert a bébikhez, remélem ügyesen kapaszkodnak! :)

Vörösmacska:
Hát ez az elzáródás nem jó hír... Nemtom, lehet hogy én is a lombikot választanám a helyedben... :roll:

Oroszlán:
Örülök, hogy szépen apad a hcg-d! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Heni és Vicky! Ez már jár nektek:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Köszi :D Lehet hogy inkább orvosnak kellett volna tanulnom?
vicky79
Budapest III. kerület

Napsütötte jó reggelt!

Vicky:
Sosem késő! :lol:
A jó szakorvosoké minden tiszteletem, én nem csinálnám, nagyon kemény meló.

Pá Drágáim!
sajt@

Kép
ÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááá!!!!! Eltűnt a vonalzóm!!! Miért???
Segítsetek légyszi, nem csináltam semmi változtatást és most nem látszik! A profilba bementem, de minden ugyanúgy van, oda van másolva az url.... duma is, mint eddig. Nemtom mi a bibi?! :cry:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Navared és a többiek, akik már túl vannak a leszíváson lenne kérdésem. Normális az, hogy szerdán volt a leszívás és még mindig érzem a petefészkeim, hogy szúrkálnak? Mert nekem még mindig fáj, főleg ha pisilek. Remélem, hogy nem én tartozom abba az 1-2%-ba akiknek hiperstimuláció lép fel leszívás után.....
szöszi1977

Szöszi, ne aggódj, én is éreztem hasonlókat, lehet, h. voltak olyan kisebb peték, amiket nem szívtak le és ezek mozgolódnak...? ez csak 1 5let. Nekem olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, na ez sem kellemes ilyenkor.
navared
Szfvár

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül "betörök" hozzátok, én is BMC-s voltam annó, a babás topikban pedig a mai napig előfordulok. :wink:

Csak azt szeretném kérdezni, hogy nem maradt esetleg valamelyikőtöknek Utrogestan hüvelykapszulája? Szívesen megvenném. Csak egy-két levélre lenne szükségem, mert elfelejtettem íratni, a dokihoz meg elég macerás eljutnom újra... Ha van valakinek felesleges, írna nekem privit? Előre is köszönöm szépen!

Mielőbbi pocakosodást kívánok nektek!!!

Üdv,
Mamm
mamm

Sajti, bár nem nekem küldted a fejfájásűzőt és nem is fájt a fejem, de engem is nagyon felvidított. Idejét sem tudom mikor hallottam/láttam utoljára. Jól esett, köszi...
vörösmacska

Szöszi, igaz nekem még nem volt, de szerintem szúrkálás, fájás belefér, legalábbis ahogy eddig hallottam a többiektől. Szerintem a hiperstimulációnak komolyabbak a tünetei... de majd megmondják a többiek a tutit.
vörösmacska

Sziasztok Lányok!
Mi van kihalt a fórum??? Mindenki hosszú hétvégén pihizik? Vagy nem vagytok gépközelben?

Navared, Vörösmacska!
Köszi a biztatást, már minden szaron aggódom, pedig még a hétfőn messze van. Remélem túlélik....
szöszi1977

Szöszi! Hár persze, hogy túlélik.
vörösmacska

Mamm, személy szerint engem nem zavar, h. ahogy te nevezted betörtél hozzánk :), de sajnos én nem tudok segíteni. Reméljük a többiek tudnak vmi használhatót is írni :)
navared
Szfvár

Szöszi! Végre! Teljes csend van egész nap... tiszta zombi leszek lassan. Sajnos a férjem sincs/sem volt itthon :(
Ne félj... de ha ez vigasztal, én is félek :D
++++++++++++túlélik++++++++++++++túlélik+++++++++++
navared
Szfvár

Szerintetek van olyan, hogy a pár csak 1 babát kér beültetni? Létezik ilyen? Vagy ez annyira képtelenség, hogy senki sem kér ilyet, annyira lecsökkenti az esélyeket?
vörösmacska

Sziasztok!
Navared! Most tényleg nincs tumultus itt, és nem nehéz visszaolvasni. Ebben a baba ügyben a sok rossz közül talán az a legrosszabb, hogy mindig van miért aggódni és idegeskedni, a bizonytalanságról nem is beszélve. Neked mikor lesz eredmény??? Ilyenkor az nem számít, hogy én már a ciklusom 20. napján leszek amikor visszarakják őket??? Mondjuk van amikor teljesen elvesztem a fonalat. De bízzunk a sikerben!!!!!! Mást ugysem nagyon tudunk csinálni és minden előrelépés kicsit közelebb visz bennünket a célhoz.

Mamm! Nyugodtan jöhetsz hozzánk bármikor, utro ügyben én sem tudok segíteni mert én még dugom rendesen.

Vörösmacska!
Szerintem ilyet nem kérnek, maximum ha nincs más választásuk pl. csak 1 tüsző vagy 1 fagyibaba van. De ez persze csak az én véleményem.

Jó éjszakát Mindenkinek és pozitív álmokat!!!!!
Bár nekem az utóbbi nem nagyon jön össze.......
szöszi1977

Sziasztok Drágáim!
Sajtikám!
Jobbulást a kis párodnak!!!Remélem te jól vagy!!!!Elkezdtem amiröl irtam a multkór mellékállás!
Vörösmacska!
Én nem hallottam hogy 1 babót ültesenek be mert akkor nagyon kevés az esály.de hátha más többet tud neked segiteni.
Mamm!
Üdv itt nálunk.
Nekem van ultrom de meg hagyom mert lehet hogy kellenni fog itt van olyan hogy megmaradt gyogyszerek foruma és ott lehet hogy találsz.
Pkagi!
Nekem is a Drnö az orvosom és semmi panaszom nincs rá nagyon aranyos és ha kérdezel töle akor válaszol.Csak én biztos vagyok benne nekik is vannak rossz napjaik meg rengetegen vagyunk.

Vickykém,kisangyal,meg a többiek tik hogy vagytok?

Velem az a helyzett hogy 1el ment lentebb a tsh és még várunk a tük a fülembe.Most ajánlottak egy ujj fajta kapszulátt.Dong Quai a neve.állitolag már ettöl is sokan kis mamik lettek meg az én koromba már csak 7honap az amikor teherbe eshetek mert ösztrogén mindig kevesebb 40évnél már csak 5 honap.
Ma megyek dolgozni du.Kébzeljéttek el alig birok mozzogni mert pénteken rosszul mozdultam és hátul a lapockámnál meg a nyakam fáj félóra az éjjeli megfordulás aztán már amikor fel kellek kicsitt könnyebb.Szép napot mindenkinek!! Ezt küldöm mindenkinek!!!!Kép

Kép
rózsa11

Vörösmacska, igen van ilyen, én ismerek egy párt, akik mindenképpen csak egy picúrt szeretnének visszakérni és a többit lefagyasztatni. Ez nem egyedülálló, bár én nem lennék ilyen bátor, de gondolom ők mindenképpen egy babát szeretnének!

Szöszi, nekem a 21. napon volt a leszívás és a 24-en a visszaültetés. Neked a rövid protokollt csinálták? A hosszúnál kb. így van, úgyhogy no para :) Nálam fontos volt, h. ne csússzak ki a ciklusból!!!!
Amúgy majd még (csak) 1 hét múlva lesz eredményem. Én is nagyon izgulok, de a lényeg, h. sikerüljön :D
navared
Szfvár

rózsa: Köszönöm, jól vagyunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Mindenkinek szép vasárnapot kívánok!!!

Navared! Akkor jó, megint megnyugtattál, mert nekem 15.nap a leszívás és elvileg a 20-on lesz a visszaültetés (remélem). Fehérje evéssel, hogy állsz? Mennyi túrót faltál be???
Hogy bírtad a fekvést???
Szerintem az is nehéz lesz, mert én elég izgő-mozgó vagyok, és nem bírom elnézni, ha mindent szanaszét van.

Rózsa! Szorítunk neked! Egyébként én is ha hallok valami újat mindig utána nézek, mert hátha pont az válik be. Mindig kapaszkodunk valamibe!

Sajt! Hova tűntél? Apa, hogy van???
szöszi1977

Szöszi! Neked is és mindenkinek szép vasárnapot!
Örülök, h. ilyen megnyugtató vagyok :D
Hát az az igazság, h. én nem nagyon eszem sajton és húson kívül más fehérjét, meg ami még a zöldségkben előfordul, u.is sokáig (kb. 10 éve) nem bírja/ta az emésztőrendszerem... valszín besokalltam, mert amúgy imádom a tejtermékeket. Azért mostanában már ettem olyan ételeket, amikben előfordult tej, tejföl, joghurt és szerencsére jól bírtam. Szóval most 2 nap alatt 1 joghurt, 2 naponta 1 túrórudi, de nem akarok átesni a ló túloldalára, de azért mindennap próbálok többet fogyasztani, mint eddig :)
A fekvésről meg csak annyit, h. többet vagyok vízszintesen, mint általában, de ez nálam nem nehéz, mert én is egy sajt@ vagyok:) szóval én nagyon rossz kislány vagyok...még terhességi vitamint sem szedek. Természetesen szedek másfajta vitamint és ásványianyag tablettákat, ill. már régóta folsavat és most mindenből a dupláját, ill. sok-sok gyümölcsöt és zöldséget!!! Amint megtudom, h. babás vagyok mindenképp fogok venni, de még nem tudom melyiket??? Te szedsz vmit?
A többiektől is kérdezem: Ti melyik vitamint ajánljátok?
navared
Szfvár

Amúgy azt olvastam, ha valakinek kielégítő a táplálkozása, azaz sok zöldség, gyümölcs, ill. változatos, akkor elég az elején csak plusz folsavat bevinni a szervezetbe. Persze azért én is szedek mást is, ahogy azt már írtam...
navared
Szfvár

Én alapból sok zöldséget és gyümölcsöt eszek nap mint nap. Reggelire mindig gyümölcs, így kezdem a napot és uzsonnára is azt fogyasztok idény szerint. Ebéd mellé pedig kötretnek mindig salátát. Igyekszem a vacsoránál is valami zöldséget beiktatni. Terhesvitaminban nem gondolkodom, Cetebét és 200 mg-os E vitamint illetve folsavat eszem (C és E férjem is).
Majd ha babás leszek és a doki kimondottan ajánlja pl. vérkép alapján, akkor fogok szedni, de hogy melyiket, azt nem tudom.

Az 1 babás dolgot azért kérdeztem, mert nem szeretnénk ikreket, főleg a férjem nem. Ő képes racionálisan gondolkodni, én képtelen vagyok.
vörösmacska

Sziasztok!
Én most próbálok sok fehérjét enni, hátha az segít és azt hiszem holnap rákérdezek a dokira, hogy mit mond az Aspirin-re.
Remélem, hogy tudok aludni, mert már nagyon ideges vagyok a holnapi nap miatt.

Navared!
A folsav az mindenképpen jó. Én majd centrum maternát fogok szedni, ha sikerül.

Vörösmacska!

Még jó, hogy a férjed tud racionálisan gondolkodni. Nálunk én sem és a férjem se. Az elején én sem akartam ikreket, de most már arra hajtok és úgy vagyok vele, hogy inkább 2 legyen mint egy sem. Úgyhogy drukkoljatok, hogy ketten megvárjanak minket holnapig, mert hosszú volt a hétvége.
Majd holnap megírom, hogy mi volt.

Jó éjszakát mindenkinek!!
szöszi1977

Holnap megy valaki a BMC-be???

Igaz, mi elvileg csak délre megyünk, de már csüt. óta nem nagyon tudok aludni, aggódom a kis lurkójaimért, hogy minden rendben legyen és visszakaphassam őket. Csak addig jussak el. Na, majdcsak kibírom ezt az éjszakát valahogy aztán holnap minden kiderül.....

Kiss Angyal! Ha jól emlékszem Te holnap mész tesztelni???? Mindjárt meg is nézem a táblicskut. Küldök neked egy kis energiát, majd szerzek valahonnan, mert nekem már nem igazán van. Legalábbis pozitív nem nagyon, negatív annál több, de abból nem adok, mert meg kell törnöd a varázst!!!!! Hogy végre babaeső legyen.
szöszi1977

Kiss Angyal!

Megnéztem a táblázatot, kijavítom magam. Most már látom, hogy szerdán mész. Nem baj azért szerzek energiát.

Jól elvagyok itt egyedül, megbeszélem magammal a dolgokat.
Így legalább nem veszek össze senkivel és nem szól vissza senki.
Na most már tényleg elhúzok. Mégegyszer jó éjt.
szöszi1977

:lol: :D
szöszi1977

Szöszi!

Itt van ni :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
elég lesz?
Holnapra drukkolok :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Szia Rony!
Végre van itt valaki! Köszi :D
Eddig csak magammal beszéltem meg a dolgokat.
Veled mi a helyzet?
Hogy vagy?
szöszi1977

Húha......ez laptető :wink:
Ja, egyébként dolgozok 1000-el, csak felugrottam neked pozitív hullámokat küldeni :lol: Nekem még vannak, bár nem tudom honnan :lol: Holnaptól már nem mész be dolgozni?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?