sziasztok!
kedden voltam kontrollon, mar csak 12 volt a hcg, szepen megy le magatol, injekcio nelkul:) kedden ujra kell mennem, remelem mar 2 alatt lesz es "gyogyultnak" nyilvanitanak:)
Angyal, Navared: nagyon szurkolok Nektek:) Szoszi, neked is, hamarosan csatlakozol a Kismamikhoz! csak azt tudom javasolni nektek, hogy pihenjetek minel tobbet, probaljatok meg lekotni a figyelmeteket vmivel (elo a hobbikkal es a regen elolvasni akart konyvekkel, megnezni akart filmekkel
) minden mas megvar titeket! en is nehezen birtam a fekvest, nem vagyok az az egyhelyben ulo tipus, de azt megfogadtam, hogy a kovetkezo lombiknal vegig otthon - es nyugiban - maradok a leszivastol az eredmenyhirdetesig, mert ez a legfontosabb. ahogy valaki irta regebben, ha mar a lombiknak koszonhetoen tudjuk, hogy a mehunkben vannak az embriocsakak, akkor nincs mas dolgunk csak vigyazni rajuk es dedelgetni odabent oket:)
Zsu, nagyon sajnalom, de fel a fejjel, hamarosan jon az uj esely:)
Sting, mi is lassan 6 eve varunk a babara, hinni kell, hogy eljon az ideje, es megerkezik hozzank is a mi kisbabank!!!! talan a sok varasnak koszonhetoen fogjuk tudni elengedni es nem gorcsosen akarni, en igy tudom felfogni!
Vorosmacska: hat ez tenyleg rossz es jo hir is egyben es nem konnyu dontes. ti miota probalkoztok? nem "eri meg" a laparral megprobalni atjarova tenni a petevezetodet? ismerek egy lanyt (mar 2gyermekes anyuka) akinek szinten mehen kivuli miatt 1 petevezetoje maradt, 3 sikertelen lombik utan spontan lett terhes mind a 2 gyerkocevel:)
Sztyopane: en is rosszul voltam (en a meforaltol) es azt ajanlottak, hogy csokkentsem felere a napi adagokat, nalam fel tabletta helyett negyed tabletta 1 hetig es utana hetente emeljem fogozatosan az 1 tablettaig, de kerdezd meg a dokidat, az a legbiztosabb!
Mindenkinek sok-sok pozitiv energiat kuldok ebben a szep szurke kodos idoben:) Oroszlan