Új privát üzeneted érkezett!

ktc

sajnálom, hogy ilyen rossz a helyzet. De addig még van egy kis idő hátha történik valami változás. Örülök, hogy Bori élvezi a kis kirándulást. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Szia Viki! Köszi! Muszáj ebben reménykednünk.

Beszéltem ma a dokival, teljesen tiszta a kenet, s maradunk a napi 2 vastablettánál. 9-én randizom vele, hátha addig jobban leszek a dupla vastól. Annyira jó, hogy amikor csak hívom és nem is lát, egyből tudja, hogy ki vagyok, mit beszéltünk tegnap és ma miért keresem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktc

Ktc:Vigyázz magadra nagyon!Szedd a vasat ügyesen,biztos jó lesz!És pihenj,pihenj,pihenj,...amennyit csak tudsz!
Borit pusziljuk! :D
Vendég

Ingyenes 4D vizsgálat - próba kismamáknak. Holnap jelentkezem is, csak előbb egyeztetnem kell az óvónővel, hogy Borit átvihetem-e hozzájuk. Ki jön még?

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... s%E9gek%22
ktc

ktc: te jelentkeztél már erre? Hol van helyileg? Mert csak annyit ír, hogy Budapest. Én szívesen elmennék :) Csak hát tudnom kellene hová, mert ha Pest másik végében van, akkor nem biztos hogy bevállalom!

Kata
labkat

Na felhívtam a megadott telószámot és kértem időpontot a legkésőbbi időpontra. Délután 5-re pénteken. Nagy merészség ilyenkor a pesti forgalomban bohóckodni??? Csak mert elvileg nincs nagyon messze! Kb ott dolgoztam anno!

Kata
labkat

Kata! Én csütörtökön 14.15-re megyek, így tudtam megoldani, hogy Borit átvigyem az óvónénijéhez. Nekem nincs közel, de ennyit megér. Örültek az ikres kismamának? Lehet, hogy lesz forgalom, inkább indulj el hamarabb.
ktc

Nem tudom, hogy örült e, nem mutatta ki, ha igen. Másrészt átadtam másoknak is az infót, és egy ikres kismami, aki velem egyidős pl pont 3-ra megy csütörtökön utánad. :)
Arra gondoltam, hogy 3 körül elindulunk itthonról, de a pályán megyünk. Szerintem 2 óra csak elég, hogy oda érjünk. Végül is nem olyan vészesen hülye helyen van, bár nincs közel. De legalább megejtjük a Brendonban a vásárlást, mert most ott a legolcsóbb a kókuszmatrac...

Kata
labkat

Kép Kép Kép
toldikrisztina

Kép Kép
toldikrisztina

Sziasztok!

Ktc - vigyázzál nagyon magadra. :)

Vikci79 - megbeszélhetünk valamikor egy találkát, mi a víztoronytól nem messze lakunk.

Látszik, hogy hosszú hétvége van, mindenki a családjával tölti a szabadidejét. :D

Mi tegnap elmentünk fürődni Esztergomba, olyan jó volt. Eszter annyira élvezte, alig birtuk kihozni a medencékből. Ahogy megtöröltük, már ment is volna vissza.
Nagyon klassz a fürdő, tiszta gyerekbarát. Kaptunk fürdő pelenkát, 1 kupont amit a büfébe lehetett beváltani üveges bébi kajára. (mondjuk mi ezzel nem éltünk, mert Eszter már nem eszi meg ezeket). Sőt kérdezték hoztunk e babakocsit, mert azt is be lehet vinni, ezt mi nem mertünk vinni, de legközlebb betesszük, alvás miatt. Szóval akit érdekel, nagyon tudom ajánlani.
Csütörtökön Pepitannával és Pannival találkoztunk, nagyon klassz volt. :D Olyan édes volt a két csajszi, fogták egymás kezét és úgy sétáltak. Remélem sikerül még ilyen napokat összehozni, mert mi jól éreztük magunkat. :D
Na most megyek, mert mindjárt egy baráti családhoz megyünk pizzát sütni és végre egy kicsit csacsogni, mert már nagyon rég találkoztunk velük.
Mindenkinek szép hétvégét. Pusza
toldikrisztina

Kép Kép

Több képpel nem fárasztalak benneteket, ezek tegnap készültek.
toldikrisztina

Sziasztok!
Sajna ritkán jövök... többször szeretnék, de nem megy. :(
Kriszta - A csütörtök délelőtt tényeg jól sikerült, ismételni, vagy rendszeresíteni kéne. Hoztam képeket, és mindjárt indulok a dokinkhoz az eredményeimért. Izgulok a cukor miatt. :roll: :cry:
Kép Kép Panni és Eszter :D
Kép Isteni játék egy papírdoboz :wink:

Kép
Kép
pepitanna

csajok nagyon édikék!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Pepitanna - mi benne vagyunk Eszterrel. :D Jók lettek a képek a csajokról.
Milyenek lettek az eredményeid?
toldikrisztina

Én is nagyon ritkán jövök, bocsánat, nincs mentségem :oops:
Szemtelenül azért minden (más)nap benézek.

Csuda klasszak a képek! Milyen édes a két nagylány együtt!!! :)

Kriszta: köszi a fürdős tippet! Sógoromék is gyakran járnak oda, de nem gondoltam, hogy ilyen kicsikkel is ennyire "toleránsak". Kicsit később szerintem majd mi is elnézünk oda. Jók a képek, a poncsós, az ebédelős, a bohócos, a a a a... szóval mindegyik! :D

Ktc: holnap mész 4D-re? Majd mindenképpen írj, hogy milyen volt és tegyél fel képet a kis tündérről. Kíváncsi vagyok!

Labkat: te is tegyél fel majd a fiúkról pénteken.

Vikci: Te mikor mész legközelebb UHra? Akkor már kiderül (ha Ő is úgy akarja) a neme. Izgi :)

Pepitanna: hogy vagy? Émelygés van még? Megérzés van már, hogy fiú vagy lány? Tudtad, hogy aki a kerületben lakik már legalább 1éve és nyit babakötvényes bankszámlát, annak az önkormányzat is utal rá pénzt? Sajnos, csak a baba 1éves koráig lehet kérni és nem nagy összeg, de azért ez is valami. És ki tudja, talán még később is utalhatnak rá. Ezt érdemes megkérdezni mindenkinek a saját kerületi/településének önkormányzatánál.

Én ma megcsináltattam Petrának a személyit (útlevél helyett, ez ingyen van). Hát, mit ne mondjak, nem ez lesz a legelőnyösebb fotója a gyereknek. De az apukája örülni fog, mert ezen a képen is égnek áll a haja :lol:
Amúgy jól vagyunk, Petra, ha éppen van kedve, már tud forogni. Eszik gyümit, de a zöldségeket nem szereti. Kedvence a banán, ha meglátja valamelyikünket, akkor extázisba esik és nyújtja érte a kezét. Haláli.

A Corában péntekig még 12 Ft-ért (10x13) lehet képet előhívatni (honlapon leadható a rendelés). Minőséget nem tudok, de holnap már tudok nyilatkozni, mert ma megyünk érte.

Kép
Kép
cosmopolita

sziasztok!
és egy eltünt... :oops:
Bocsika, hogy nem nagyon írogatok, de annyi bajom van, hogy nem nagyon akarom itt rontani a levegőt! Szoktam olvasgatni, és tényleg nagyon szép babák vannak ezen a fórumon!
Nálam baba ügyben annyi, hogy végre rászántam magam az átjárhatósági vizsgálatra, erre nincs az országban kontrasztanyag amivel eltudnák végezni. Most még van 1 halvány remény, hogy németországból sikerül hozatni, de akkor is csak december elején lesz a vizsgálatból valami.
Hétfőn találkoztam a dokinknál Pepitannával, és mivel nagyon közel lakunk egymáshoz együtt jöttünk haza. Dumáltunk egy jót! A cukra kifogástalan!

Atyaég Cosmo! Már a gyüminél tartotok! Mégcsak most született Petra! Nagyon rohan az idő...Még mi is összefuthatnánk egyszer 1 sétára.

Fiúk amúgy jól vannak. Sokat veszekszenek, de azért imádják egymást. Annyira szeretnék már valami jó hírrel jönni hozzátok, de sajna ez még várat magára.

aviubi

Sziasztok!

Olyan jó a képeket nézni! Most én is hoztam kettőt:

Kép 23 hét 6 nap

Kép

Kíváncsi vagyok a holnapi uh-ra. Kép nem lesz, mert az ingyenességnek ára is van... Viszont pár napja nagyon húzódik a méhem alja, nem tudom, ez-e a keményedés. Nem fáj, de kellemetlen. Üléskor, fekvéskor jobb, olyankor nem hat rá úgy a gravitáció... Lehet, csak arról van szó, hogy Borival ekkora volt a pocak, amikor született, most tovább kell nyúlnia... Nem tudom, kicsit aggódom.
ktc

Aviubi: de jó, hogy jelentkeztél. Sajnálom, hogy még nincs jó hír, de annál jobban fogunk neki örülni, amikor lesz. Bár ez nem vigasz, tudom :( Drukkolok, hogy legyen kontraszt anyag mihamarabb! Hol csináltatod, a MÁVban? Taliban benne vagyok, ha nem esik az eső akkor szinte minden nap megyünk vagy délelőtt vagy délután. Iwiwen elküldöm a számomat és akkor tudunk egyeztetni. Szépen lassan mindenkivel sikerül találkozni :D

Ktc: nagyon csini pocak! :wink: Szépen növöget. Szerintem ne aggódj a húzódás miatt, én úgy gondolom, hogy ez ilyenkor normális. Ha nincs kép, akkor is gyere és legalább meséld el, hogy mit láttál :wink:

Pepitanna: szuper, hogy jó a cukrod!

Petra már ügyin forog oda-vissza. Eddig csak ritkán csinálta és nem is tudtam elcsípni, de ma egy csomószor megmutatta, hogy ezt már tudja :D (A képek jók lettek)

Kép
Kép
cosmopolita

ktc: én is kiváncsi vagyok, milyen lesz a mai uh-od. Remélem élvezetes lesz azért. Egyébként szerinted adnak majd papírt? Mármint méreteket nézenek? Súlyt becsülnek???

Teszek fel én is aktuális pocakfotót, meg a kiságyakról és a haza hozós ruhákból. Azt mondták így a 30. hét környékén ikrekkel már illik nagyjából összekészülni. Még sok minden hiányzik, de kb kész van... Úgy örülök, hogy már a 30. hétben járok. :) Szilveszterig meg már csak 65 nap van hátra. Nagyon izgi!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2011.10.01 22:53-kor.

Kata
labkat

Kata, ktc - Kicsit irígykedem a 4D miatt, majd kérünk beszámolót. Nagyon szép, kerek pocakok! Jesszus, már a 30. hétén tartasz! :shock: Cuki a babasarok. :)
Ktc - Hogy vagy? Bőrérzékelésed?
cosmo - Múltkor rosszul említettem a kedvenc börzém időpontját, nem 7-én, hanem 14-én lesz, 9-12h között. Beszéljünk róla, ha van kedved.
Semmi megérzésem kistesó nemével kapcsolatban... és a nevekkel is nagyon hadilábon állunk. :? Nem jutunk közös nevezőre, se fiú, se lánynévvel. :x Elsőre szerettem volna nagyon lányt és együtt akartuk a Pannit, de hogy most ki érkezik közénk és hogy fogjuk szólítani??? :roll:
Köszi ezt a babakötvényes tippet, Pannival lecsúsztunk, majd a kistesóval résen leszünk!

Velünk minden rendben, a vérem tökéletes... :) Huhh!! Panni roham léptekkel fejlődik. Képzeljétek eteti, itatja a babáit, állatkáit, sőt a kedvenc babáját, Konstantint még a bilire is ráülteti! Ja, Panni is használja már a bilit. Nem eröltetem, de mindig kéznél van és csak ha kedve van, akkor használjuk. Hozza és mutatja, hogy húzzam le a naciját és már jöhet is a produkció! Hol kicsi, hol nagy! :lol: Abszolút nem eröltetjük, újsággal sokáig elűcsörög rajta. Nagyon édi! Fogzás terén picit elvesztettem a fonalat (kb.15), mert most szerintem 3 jön(tt) egyszerre. 5 napja nem alszunk, nagyon fárasztó és furcsa. Edzi a szüleit, hogy hamarosan újra éjszakázhatunk... Remélem mihamarabb lesz egy teljes fogsorral rendelkező álomszuszék gyönyörűségem. :wink:
Dokival annyiban maradtunk hogy, nov. 10-én lesz a 12. heti genetikai uh, akkor beszéljünk telefonon és a következő tali elég a 16. héten. Az még olyan messze van, én úgy szeretem a megnyugtató modorát. :oops: :)

Kép
Kép
pepitanna

Cosmo - Petrának és szüleinek boldog hónapfordulót! :lol:

Kép
Kép
pepitanna

Labkat: húúú, szép nagy poci :D de rajtad nincs egy deka felesleg se szerintem. Nagyon csini vagy és cuki a babasarok :wink:

Pepitanna: köszi a köszöntést, nektek is boldog fordulót :D Szuper, hogy minden rendben van. Milyen komoly nagylány már Panni, bili, 15 fog :shock: újsággal olvasás :lol:
Börzéhez van kedvem, nagyon is :D 9-10-e környékén felhívlak, hogy megbeszéljük a részleteket - ha így jó neked. Előre is köszi!
Sajnos, én is csak kedd óta tudom ezt a babakötvényes dolgot.

Kép
Kép
cosmopolita

Pepitanna: Hú, nagyon ügyes a kicsi Panni! Nekünk Johi még nem igazán akar szobatiszta lenni, pedig már 2 éves is elmúlt szeptemberben, de hát Verus is így rakta le a pelust...
Örülök, hogy rendben a vérképed :)
Doki megnyugtató hangjára már én is várok, már hogy mit mond a streptocuccusra. Már megint túl sokat agyalok a dolgon :? :? :x

Cosmo: Jajj de kedves vagy :) Hát azért akad rajtam némi zsír, én ezt jól látom is, de egyenlőre tényleg csak 9kg hízásnál tartok. Köszönhetően annak, hogy nem vizesedek! Mert egy sorstársam vizesedéssel már 15kg-nál tart. Hát jó lenne a bűvös 16kg-os határon belül maradni :)

Börzére én is úgy elmennék már, de hol pici gyerkőceink miatt nem lehet, most meg már képtelen vagyok nagyon sokat mozogni. :( De hát majd ha nagyobbak lesznek a srácok is, bepótolom :D

Beszéltem Katicával, és tök jó beszámolót tartott, de nem lövöm le a poént. Már nagyon várom a holnapi 4D-t :D :D :D

Kata
labkat

Sziasztok!

Örülök,hogy mindenki jól van. :D Pocakok szépek!

Labkat:Babasarok nagyon helyes. :D Hazahozós rucik jól fognak állni a kispasiknak. :wink:

Ktc:Nyugi,minden rendben van/lesz,szépen nő a pocakod,és biztos benne a picúrka is!4D?Bori mit szól a pocakodhoz most,hogy növöget?

Aviubi:Sajnállak! :( De reménykedj!Nem szabad feladni!Nekem a Lili 8 év után jött,orvosi segítséggel(Kaáli Int.),tudom min mész keresztül... :?

Cosmo:Jövő hétévégn megint megyek börzére a Syma csarnokba,vagy hova.6-7-8.Szerintem én a 8-át választom,addigra hátha nem lesz tömeg. :roll: Nekem csak bébiételek kellenek,pelus,popsitörlő,tejpép,ilyesmik.Már tudom,hogy húzós bőrönddel kell érkezni(és egy kis rávalóval :twisted: ) :D Petra nagyon ügyi,hogy forgolódik,Lotti mozgásban elmaradt,mert eszik-nézelődik-rengeteget dumál-alszik.Nincs ideje forgolódni :lol: .6400 gr,gyümölcsöket eszik,gyümilevet nem szereti inni,vizet nem fogadja el,tejpépet eszik,szopik. :lol: Állandóan éhes.2 felső metsző totál púpos,fehér. :shock:

Remélem nem hagytam ki senkit? :oops:

Mi jól vagyunk.Lili ovis nagylány,szereti,most őszi szüneten van itthon :wink: .Orra folyik.

Pár képet dobok,sziasztok!És írjatok,mert mindennap olvasok,csak nem írok(lusta vagyok :oops: ) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Labkat: majd gyere beszámolni mindenképpen, hogy mit csinálnak odabent a fiúk :wink:

Ktc: Labkat felcsigázott, kíváncsi vagyok, hogy mit mesélsz! A lényeg, hogy minden rendben van!!! :)

Gabi: nekünk is ilyen az overálunk :) Szerintem nincs elmaradva Lotti, még nem "kell tudni" forogni, ráér. Amúgy Petra korábban még csak 1x-2x csinálta és tegnap óta jött rá, hogy ez jó móka. Én csak azért örülök neki, mert amúgy nem igen van hason, utálja, de már szólt a dokinéni, hogy próbáljuk még gyakrabban hasra tenni. Nálunk meg még a foga nem jön, vagy legalábbis én nem látom. De ma délután olyan nyűgös :roll:
Petrus gyümit eszik + tápszert és szereti a vizet. 1,5hete már nem szopizik. Próbálgattam már pár zöldséget is, de azt egyelőre nem akar enni. :twisted:
Tök jók a képek. Hol voltatok fotózáson? Édesek a csajok!

Kép
Kép
cosmopolita

Itt vagyok az említett beszámolóval!

Az első adagban voltam ma, egy teremben volt 6 készülék és ágy, lelkes népes nézőközönség, sok magyarázat. Átlagban egy órát nézték a babókat, nekem sikerült 2 órát lennem ott!!!!!!!!!!!! Iszonyat, milyen alaposak voltak! Mivel bemutató előadás volt, így olyanokat is néztek, amiket máskor nem, vagy csak nagyon indokolt esetben. Kezdték az életjelenséggel, a szívvel. Minden üregét, aortát, több nézetből, szeletekből, mélyebbről, szóval sokat nézték. Minden oké. Volt gerinc, bordák, agy, flow- és szívhang-hallgatás, szemek és szájpadlás-vizsgálat is, mindent magyarázott a dokiknak a dokibá, de rám is figyelt, ha kellett és fontos volt, nekem is "fordított". Jobb oldalamon a dokik, balomon a kivetítő, így mindent kényelmesen láttam. Emő eleinte tiltakozott, s bár az egyik keze végig az egyik szeme előtt volt, a végére sikerült jó fotót csinálni róla. És képzeljétek, megkaptam azt a 8 fotót, amit csináltak CD-n, pedig arról volt szó, hogy nem lesz felvétel! Így nektek is meg tudom mutatni Emőkét! Voltak mérések is, tökéletesen egyezik a kora és a mérete (24 hét 1 napos, méretek 24 hetesek), becsült súlya 580gramm, várható születési súlya 3 kiló. És továbbra is kislány. Very Happy A doki olyan rendes volt, kicsit ki volt akadva, hogy miért nem hoztak nekünk kispárnát, úgy kényelmesebben feküdhettünk volna. Amikor a szívvel "dolgoztak" (egy merevített képpel), oldalra fordulhattam, mert biza a keresztcsontom azért elfáradt a hosszú fekvésben. Jól esett a pihenő, s közben Emő is hajlandó volt picit elfordulni, így lehetett szép képet is csinálni. Iszonyat nagyokat rúgott közben, csak úgy ugrált a hasam.
Lényeg a lényeg: minden a lehető legtökéletesebb rendben a kisasszonnyal!!!!!!!!!! (Bárcsak Borival lett volna hasonló lehetőségünk... :cry: )

Kép

Ugye, milyen szép? Nagyon hasonlít ő is az apukájára!!!!!!!!!!!! Ugyanaz a gyönyörű pisze orrhajlata van, mint a nővérének, imádom!!!!!!!!!!!

Pepitanna, köszi a kérdést, sajna nem sokkal jobb a bőrérzékelésem, de lehet, hogy nekem mindig is ilyen volt, de csak pánikhangulatban figyelem...?

Lilisgabi, Bori nem igazán foglalkozik a pocakkal, a meztelen testünkkel viszont annál inkább! Édesen vizslat, magát is nézi, amikor pucér. Ismerkedik a testével. Szoktam neki mesélni Emőről, de ezt még egy ép gyereknek (megkockáztatom: felnőttnek) is nehéz felfogni, nemhogy neki!
ktc

ktc

ktc: nagyon jó a kép :) Annyira édes a kis Emő :)

Kata
labkat

Cosmo:www.gyermek-foto.hu :arrow: ezt keresd
:!:

Ktc:Örülök,hogy minden ok,Emő gyönyörű!!!!!!!
Vendég

Babaváróknak Aquanatal próbaóra – 2009. november 9.
http://www.babafalva.hu/hp/aquanatal-pr ... ovember-9/

Mindenkinek: Játssz Babamama Expo családi jegyekért
http://www.babafalva.hu/hp/jatssz-babam ... jegyekert/

Köszi a dicséreteket!

Labkatot is várjuk a beszámolóval, mondjuk én már beszéltem vele, de a híreket majd ő mondja, s remélhetőleg képeket is hoz.
ktc

Ktc: de szuper!!!! Akkor most megnyugodtál egy kicsit, ugye? Nagyon édes a kép! Nagyon köszi a linkeket, majd én is hozok, ha látok vmit.

Gabi: köszi! Lányok élvezték, illetve Lili? Nagyban nem teszel be egy két képet?

Labkat: ?

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Hát nem rég értünk haza. Nehezen keveredtünk le a várból, aztán forgalom is volt, meg beugrottunk még megvenni pár cuccot a babáknak és hát kaját... Voltak megint jóslófájásaim, úh ittam plusz 250ml-es Magnézium pezsitablettát.

Uh: Hát már a végén voltunk, ezért kissé gyorsabban folyt a vizsgálat, mint Katicánál, de azért nagyon szuper volt. Láthattuk a babók arcát ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéééééééééés sok újat megtudtunk:
- mindkét baba fejvégű már, tehát szülhetek természetes módon :D
- két lepény van, az eddig tudott egy helyett, ami nagyon jó - így mondjuk nem tudni, hogy egy vagy két petéjűek e
- de továbbra is mindketten fiúk :)
Méreteket sajna nem mértek, egy angol hölgy vizsgált, és a placentás dolog elmagyarázásához is kellett egy doki, aki roppant kedves volt :)
A babák most úgy fekszenek, hogy a nagyobb baba (Gergő) bal oldalon van, kissé lentebb, és kisebb baba (Bálint) búbja az ő mellkasán :) Inkább háttal a pocakomnak vannak, a gerincem felé fordulva, úh a nőci látta mennyire szenvedek háton, mondta hogy oldalra is fordulhatok. Jobb is volt, mert kezdtem begörcsölni.
Na és a képek mellett vannak kis videók is a cd-n :) bár van ami kétszer is megvan, de így is olyan jó :)

1. Gergő arc
2. Ketten együtt
3. Bálint arc (a szája elé sajnos belógott a köldökzsinór)

Kép

Kép

Kép

Kata
labkat

Labkat:Örülök a jó híreknek!Nagyon édesek,ahogy Bálint a Gergőhöz bújva pihen.Olyan cukik!Irigyellek ám!(na nem a nagy pocak cipelés miatt,és,ami vele jár,hanem majd a végerdmény miatt :lol: ).

Akkor a kismamijaink megnyugodtak picit.Lassan lehet készülődni,hangolódni a karácsonyra. :D (én már megvettem mindenkinek mindent :shock: )
Vendég

Labkat, nagyon jók a képek! Nagyon helyes fiaid vannak! Kíváncsi leszek, mit szól majd a dokink, amikor mesélünk neki erről a nagyszerű lehetőségről és az eredményekről... :wink: Jut eszembe: jövő héten megyünk mindketten sima uh-ra (nem hagyom ki, arról lesz papír is, kell a dossziéba), s akkor talán le is foglalhatnánk új időpontot. Gondolom, neked továbbra is a kedd lenne célszerű, így jó lenne 24-e? Írj időpontot! Sanyim szabit vesz ki arra a napra, ha Bori beteg, ő marad vele otthon, ha meg mehet oviba a kisasszony, akkor autóval megyünk, így 10 és fél 12 között jó nekem az időpont. Jó lenne találkozni!

Lilisgabi, te aztán előre gondolkodtál, ügyes vagy!
ktc

ktc: én már 23-ra foglaltam időpontot a rendelésére, és uh-ra is azon a napon szeretnék majd kérni időpontot dél körül... Neked az nem jó??? Csak mert dokihoz negyed 3-ra megyek a Papp Károly utcába.
Én amúgy arra vagyok kíváncsi, hogy hogy áll majd a természetes szülés gondolatához, most, hogy a babák befordultak...

lilisgabi: engem is kezd magával ragadni a karácsonyi hangulat. Már azt se bánnám - sőt örülnék neki, ha a 37. betöltött hét után, azaz karácsony után születnének meg az ikrek. Így legalább együtt ünnepelhetnénk, már ha nem kezd el nyílni a méhszáj...
A férjem köntöst akar, néztem is neki a neten, mert a helyi fehérnemű boltban csak 10 fölötti áron voltak :shock: A lányoknak vonatra gondoltam, de egyformát kell venni, hogy ne veszekedjenek!!! De hogy a rokonsággal mi lesz még, azt nem tudom :roll:

Kata
labkat

Labkat: hú, de klasszak a képek a srácokról :wink: Tök jó, hogy még több dolog kiderült. Ez más 4D mint a szokásos? Úgy értem modernebb gép?

Gabi: már megvettél mindent? :shock: Gratulálok hozzá! Nem semmi, hogy ilyen ügyes vagy! Mi megint csak a gyerekeknek veszünk ajándékot, de még fogalmam sincs hogy mit. Nálunk addig még van 3szülinap és 2névnap is (tegnap is szülinapoztunk), így még nehezebb még több ötletet meríteni. De a dekorációhoz már vettem egy-két apróságot, és úgy döntöttem, hogy idén újra nekifutok az sk. hógömbnek, hátha most összejön.

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo: hát úgy gondolom igen, mert sok külföldi vendég volt... Valahogy jobbnak is tűnt, mint amivel a Praxisban vizsgáltak, szerintem a képek is sokat mondanak a minőségről...

Kata
labkat

Labkat, akkor én is 23-ra kérek Uh időpontot 11- fél 12-re. Holnap meg is próbálom már hívni őket, ha nem sikerül telefonon, szerdán élőben jegyeztetek elő.
ktc

betegek vagyunk,nekem orrom folyik,torkom fáj,Lili 38,7 volt este
tegnap főv.nagycirkuszban voltunk,tuti ott szedtük össze :(
lottit isvittem,végig aludt,egyszer evett,ő nem beteg
egyedül voltam a 2 csajjal :D
Vendég

Gabi: jobbulást Nektek :( Nem vagy semmi! :D

Kép
Kép
cosmopolita

Katica: jó lenne, ha sikerülne 23-án randiznunk :) Biztos előbb érünk oda, apu nem szeret késni, én annál inkább utolsó pillanatos vagyok :roll: :lol: :lol: :lol:
Amúgy ha gondolod, én holnap megyek, és kérek neked időpontot 23-ra, mert magamnak is kérek úgyis!!!

Gabi: gyógyuljatok meg!

Vikcivel nem tudja valaki hogy mi van??????

Kata
labkat

Torokgyuszi,Lilinek is,nekem is.Lili megint 38,3 :twisted:
Vendég

Gabi jobbulást!

Tényleg, mit szóltok az Ukrajna felől támadó újabb influenza járványhoz? Talán ezzel akarják erősíteni, hogy az emberek megvegyék a H1N1-re kiadott védőoltásokat?

Nekünk sem volt semmi komoly bajunk eddig - hála Istennek - bár én nehezen megyek ki ebből a torokgyuszi után megmaradt köhögésből - ami azért annyira nem vészes. A lányok szerintem teljesen jól vannak, mondjuk annyit elértek a rémisztgetéssel, hogy Verust nem hordom oviba. :roll: Szerintem már nem is fogom vinni idén, csak majd valamikor tavasszal, vagy tél vége felé...

Na kíváncsi vagyok ma miket mond a doki, remélem nem felejt el lejönni az ambuláns szintre, mert nem látom értelmét annak, hogy csörgessem a telefonját, ha úgyis műtőben van :? Remélem legkésőbb fél1 körül elcsípem. Az biztos, hogy viszek valami kaját :lol: :lol: :lol: 10-re megyünk uh-ra. Kíváncsi vagyok mekkorák a fiúk. Azt olvastam, hogy ilyenkor már egyenként 2kg körül vannak :shock: :shock: :shock: Akkor most én tán 4kg-ot cipelek a hasamban??? Mondjuk ezt a 8. hónap elejére írták, addig meg van még egy hét :)

Szép napot mindenkinek!

Kata
labkat

No máshol inkább azt olvastam, hogy kb 1,5kg-ok a babák, szóval van még helyük. Ahogy egyre jobban szokom a pocakomat, egyre kisebbnek látom :shock: már ha bele gondolok, hogy két gyerek lakik benne :lol: :lol: :lol:

Kata
labkat

Nahát senki sem járt itt reggel óta??? :roll:

Jelentem, mégis egy méhlepény van :lol: :lol: :lol: Szóval July tévedett a 4D-n :)
Viszont Bálint, a kisebb baba egyre jobban behozza a lemaradást.
Gergő majdnem olyan méretekkel rendelkezik, mint egy betöltött 31 hetes baba, Bálint meg mint egy 30 hetes. Végül is holnap, holnapután töltöm a 30. hetet, és kezdem a 31. hetemet :)

Dokival megegyeztünk, hogy igen jó lenne karácsony környékén szülni :D :D :D és most már tényleg lát rá ő is esélyt - már ha a 34. hét előtt nem indul be a szülés és nincs több mint 500g-os eltérés a babák között - hogy spontán szülés lehessen :D :D :D Mondta, hogy szép nagyok a babák :) És a méhszáj még mindig teljesen zárt. Ezen mintha kicsit csodálkozott is volna.

Ami kissé aggaszt, hogy mindenki nyugtatgat streptococcussal kapcsolatban, másutt meg azt olvasom, hogy erre oda kell figyelni. Pl. doki azt mondta, hogy szülés előtt egy órával kapok én egy antibiotikumot ifúzióban, de a babák nem kapnak semmit, sőt tenyészetet se néznek náluk. Nem értem miért??? Jobb lenne inkább, ha Isten csodás műveként pont szülésre megszabadulnék ettől a fertőzéstől. Én benne bízok, bár a doki nem kecsegtet. De hát Isten mindenek felett áll :)
Amúgy most semicillint írt fel a doki kezelés gyanánt!

A szülőszobán értekeztünk a dokival, nagyon hangulatos kis hely :) bírtam a laza légkört, a kollégák röhögcsélését, és néhány kismama is volt ott szülésre készen!

Na és a méreteket még mielőtt elfelejtem:
Gergő - Bálint
BPD: 82-80mm
THQ: 77-75mm
FL: 60-60mm
Átlagos mennyiségű magzatvíz a burok mindkét oldalán.

Kata
labkat

Kata, de örülök a jó híreknek! Én hétfőn randizom a dokival, félek, adok neki gondolkodni valót, nem érzem, hogy a vérszegénységem rendeződne. Ráadásul az utóbbi napokban iszonyatosan vérzik az orrom, már félek tüsszögni meg utána orrot fújni. Van, hogy patakban kezd ömleni a vér... :cry: Ma délután megyek az allergológusomhoz, hátha tud ajánlani rá valamit. Alapból ugyanis házipor-atka allergiás vagyok, csak a tervezett várandósság miatt leálltam a tablettával. Ki szokott száradni az orrnyálkahártyám, azért vérzik gyakran az orrom (gyerekkorom óta). Most viszont megy éjjelenként a hidegpárásítás, tehát ez nem lehet a gond. Egyébként rendszeresen akkor kezdek tüsszögni, ha a takaró alól kidugom a karom vagy a lábam... Nem bírom a hirtelen hőmérséklet-különbséget. Most próbálkoztam felöltözve aludni, de úgy meg melegem volt...

Lilisgabi, gyógyuljatok meg mihamarabb!!!!!!!!!!!!!!
ktc

ktc: remélem kiderül már mi az oka ennek az egésznek. Jó lenne ha rendeződne! Bár tudom, a terhesség oka is lehet az orrvérzés. Lehet hülyeséget mondok, de egyéb vérzésekre ilyenkor szokták ajánlani a C-vitamint. nem gondolod hogy esetleg az segítene???

Kata
labkat

már Lotti is 38,voltunk dokinál,még nem piros a torka
Vendég

Lilisgabi! Ó, ti szegények! Ki ápol most benneteket?

Kata
, köszi a tippet, pont ma délelőtt vettem 1000mg-os c-vitamint. Voltam az allergológusnál, ő is mondta, hogy ez most sajnos hormonális, nem sok mindent tudunk vele kezdeni. Ajánlott a c-vitaminon kívül még Rutaskorbin tablettát és Coldastop olajat, ezeket régebben is már használtam. Meg mondta, hogy most menjek el orr-fül-gégészhez, hátha van jobban kitágult ér, amit be lehetne égetni. Attól azért egy kicsit tartok...

Holnap cukros lötyi... :x
ktc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?