Twist,
ki volt a dokid a kaáliban??? Jól vagytok?? Picurka?? Hidd el, nem baj, ha most így érzel!!!! Ez természetes, de abban a pillanatban, ahogy megszülőd a babót, magadhoz öleled, rácuppan a cicidre és elkezdi keresni Anya illatát, minden rossz és bizonytalan érzést el fogsz felejteni!!!!!!!!! Ennél szebb érzés nincs az ember életében, mikor ott fekszik melletted és csak nézed, nézed, és közben potyognak a könyneid. De ezek a könnyek már nem a fájdalom és a kín könnyei, hanem a határtalan boldogságé!!!!!!!!!!! Fantasztikus érzés lesz, meglátod!!!!!!!!!!
Vius,
aztateremburáját!!! Mekkora pocid van!!! Nagyon szép!!! Viszont tényleg nem lehet egyszerű cipelni! Ismerem mit érzel.... én is egy hetet feküdtem bent a 33. héten, 5 ágyas szobában, abortuszosokkal együtt, akik naponta cserélődtek, meg kismamikkal, akkiknek pici súllyal született a babájuk (de csak a 35. héten mentek először orvoshoz). No comment... én is befordultam, de utána szerencsére hazajöttem (egy jó kis gombával
). Én sok zenét hallgattam, babanaplót írtam, olvsatam, sétáltam (nyár volt - k..va meleg...) Ja egy jótanács, ha meleged van. Alattunk volt nejlon, s a takaró és a nejlon között voltam én még az orrom is be volt takarózva mert a mellettem lévő kismama csak hetente váltott hálóignet, stb... úgy érzetem magam mint a gőzben, úgyhogy két nap után ki is húztam mindent magam alol, ami nem pamut volt. A nővérek hőbörögtek, de nem ők fekszenek ott... Szóval kitartás, hamarosan meglesz Darinka éa akkor Te is minden rosszat el fogsz felejteni!!!!!!
Bikfy,
én mindig csak bámulok az optimizmusodon!!!!! Hihetetlen egy csaj vagy!!!!!!!!!!!!!
Rodi,
rég jöttél... hiányzol!!!!!!!!! Köszi a receptet, ma este csinálom, majd beszámolok, hogy sikerült. Mit csináltok a hosszú hétvégén?
Beze,
privit még anno irtam neked, de lehet hogy válaszoltál is
. Kicsit sok mostanában a tennivaló... tegnap takarítottam, ma tortákat és sütit készítettem, este leveseket, holnap a többi kajcit, mert 11-re jönnak Anyumék, Anyósék mert Apának és Anyukámnak lesz a szülinapja.. majd igyekszem írni, de sajnos semmi jóval nem szolgálhatok
megyek is, kicsit leszusszanok míg Bence alszik, mert 3 óta fent vagyok - nem tudtam visszaaludni, így ma korán indult a nap
Jó pihenést és feltőtltődést nektek!!!!!!!!!!!!!!