Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, IR eredményem jövőhét hétfőn lesz.

Adatokat javítottam.

Kakti!
Nagyon szép a Lili Laura név, nekem is nagyon tetszik!

Kiss Angyalkám!
Hogy vagy kismami? Remélem azért pihengetsz!!!

Woody!
Én úgy emlékeztem, hogy vannak fagyibabátok, hát nem őket kéritek vissza? Vagy lehet nincsenek is, és én meg hülye vagyok!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

heni77

Hencsikém:pihengetek,de én sajna nem tudok egész nap feküdni...15 percet heverészek 30-40 percet jövök-megyek...csak a lakásban,de nem megy a fekvés...mondjuk ugyanzokkal az instrukciókkal engedtek utamra,mint inszem után...ne futkározzak,ne ugrándozzak,de nyugodtan a hétköznapi életemben megszokott ritmus szerint mocoroghatok...ezt mondta a biológus és dr.nő is...

Woodynak van fagyibabája,de inkább inszemre mennek,mert neki inszemből lett lombik,és most azt mondta neki a dr.,hogy ő döntse el,hogy melyik variációt akarja...Nem vagy hülye,jól emlékeztél :lol:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

kiss angyal, nem is kell feküldni talán csak az első napokban 1-2 nap utána lehet sétálni, csak takarítani nem lehet:))
Heni nem vagy "hülye", kiss angyal jól írta van fagyink, de most inkább inszemezünk.
woody

Lehet, h. nekem is a laptető hozta meg a szerencsét...? :)
Vicky, velem is az a baj, h. nem vagyok egy fekvős típus, úh. lehet, 3 nap után lazán csinálgatom a dolgomat itthon. Na persze takarítás az tilos :lol: Anyukám jön segíteni!
Figyu, neked is fájt másnap a hasad? Nekem tegnap nem volt olyan vészes, inkább csak este, de most is érzem. Nem is igazán fáj, hanem folyamatosan emlékeztet h. van :)

Szöszi, nagyon szorítok holnap(ra)! Aztán beszélj csak sok-sok hülyeséget te is :)

Sajt@, tetszik ez a "lay down" comedy :D hát a férjem el volt képedve, én nem annyira lepődtem meg, úi. elég mókamester tudok lenni "barátok közt" :lol: Inkább az volt a furcsa, h. más ne dumált...
navared
Szfvár

navared: Nekem inszemem volt, de nekem a beavatkozástól egész a tesztig éreztem a hasam alját. Ez más érzés volt, mint az előtte lévők, ezért volt gyanús, hogy baba van. Ezért is teszteltem hamarabb, bár 2 nappal a bmc-s teszt előtt még csak halvány volt a második csík, de már látszott.
vicky79
Budapest III. kerület

Szöszi: holnapra mennek a ddrrrruuuukkkkoookkkk!!!!Adj hírt majd magadról :D

Sajt: hogy van a párod???

Kép

kiss angyal

Sziasztok

Egy kicsit ma jobb volt, bár még egy párszor legörbült a szám, amikor kérdezgették, hogy mi volt az uh-n, meg hogy hol tartok, meg egyéb ilyen kérdések.Ja, és ritkán nézem a barátok köztöt, de pont ma kellett belenéznem, amikor a csajnak méhenkivülijét kellett műteni! :shock: Ilyen az én formám!

Kiss Angyal, az mindenképpen jó, ha az ember ilyen pozitív, sokat segít ez felállni a csalódás után!
És hajrá laptetű!!! :)

Szöszi, holnapra mennek a drukkok!! :)

Heni, neked is drukkolok, hogy jó legyen az eredményed! :)

Kakti, nagyon szép nevet választottatok a kislányotoknak!

Navared, gratu az 5-höz, szerintem is jól döntöttél a 3 kisdrágáról! :)
Vendég

Sajt, jól van a férjed?
Vendég

Lányok! Nagynéni lettem ismét. Nővérem kisfia most született meg. 52cm és több mint 4 kg. Jó nagy baba és eddig titok volt a neve, de Márk lett.
Annyira örülök nekik :!:
woody

Woody: Gratula :D Szép nagy baba :D :D :D

Sajt: Jól van a Zurad :?: :?: :?:

Sztyopáné: dolgozol???

Zsu: hidd el sikerülni fog nekünk is Baba :!: :!: :!: Jó helyre járunk,segíteni fognak nekünk,hogy megvalósuljon az álmunk :D :D

Kép

kiss angyal

Csajok,egy másik topikban azt olvastam,hogy a beülti után 2+1/2 ovitrelle-t kell beadniuk :oops: Vicky,Heni doki: szerintetek ezt miért jó???

Kép

kiss angyal

sziasztok!

angyalka: dolgozok mint állat, meg készülök a holnapra :lol: . Nővérem 2 gyereke nálunk lesz a hétvégére :lol: . Már alig várom őket. Ti hogy vagytok? pocak? Csinálsz BMC- előtt tesztet?

Woody: gratulálok, akkor már duplán nagynéni vagy?

sajtocska: apa jól viselte a műtétet?

Most megyek, de este érkezem

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Angyalka!
Én is hallottam már ezt, hogy hetente? fél ovitrelle t szúrnak, de ezt én sem értettem. :oops:
Na majd talán Vicky dr nő :lol:

heni77

Angyal, hát ez nekem is újdonság... ez az Ovitrelle-es dolog...
holnap ha nem felejtem el megkérdezem a dokit! Na meg Vicky és Heni doki véleménye is érdekelne!
Figyu, a beülti előtt csak könnyű reggelit lehet enni, és inni meddig szabad?
Ja és neked nem volt/nincs olyan érzésed, mintha meg akarna jönni? Nyugtass meg... még csak holnap kapom őket vissza :)
navared
Szfvár

Navared: igen,csak könnyű reggelit lehet...nekem 12-re kellett mennem én 10: 30-kor reggeliztem..inni szabad szerintem...úgy emlékszem,hogy én mielőtt behívtak 30 percel ittam 4-5 korty vizet..itt már nem fognak altatni,semmit nem fogsz érezni,csak,hogy matatnak benned,de semmiféle fájdalmad nem lesz...nekem nem fájdogált a hasam egyáltalán...leszívás előtt mondta a nővérke,hogy lehet majd hasfájás és pici vérzés is..engem ez elkerült,de szerintem teljesen normális ha érzékenyebb egy kicsit a hasad...nyugi,semmi gáz nincs és nem is lesz!!!!!!!!!
Próbáld meg nem elfelejteni,nekem már mindegy,de hátha tényleg még egy +ad a siker eléréséhez...bár úgy gondolom,hogy ha ennek az eredményessége kimutatható lenne akkor tuti itt is ajánlanák...de,ha megkérdezed az nem kerül semmibe...

Kép

kiss angyal

Sziasztok! :D

Zuram megvan, már sétálgat. A műtét napján délután nagyon vacakul nézett ki, szája hófehér, arca dettó, kicsit berezeltem, mert alig bírtuk anyóspajtival lábra segíteni. Tegnap vittem neki házikosztot, annak nagyon örült. Viszont sikerült előtte az ágytámláját ledöntés helyett leejteni vele együtt, csak úgy nyekkent! :cry: Mondott egy két cifrát érte... :? Egyébként nincs semmi baj, de ma még nem engedték haza, csak holnap mehetek érte...
Kép
Közben nagyim (86-os szingli :)) hanyattesett és nem mozgott a csuklója, nagyon fájt neki - ezt telefonon tudtam meg - ma már megröggönyözték, nem tört el szerencsére. Csórikám, úgy sajnálom, ebben a korban már annyit esik-kel, mindíg frászban vagyok, hogy ne legyen baja...

Kiss Angyal:
Valóban az 5. inszemen vagyok túl, de abból 1 magánrendelőben esett meg, így még van a tb-finanszírozottból 2 inszemre lehetőségünk, ezeket nem hagynám veszi - hacsak a doki nem tesz be lombikra.
Hajrá laptetűűűűűűűűű!!! :lol:

Zsu:
Megértelek... Én sem mindig nézem, de ezt a részt pont láttam én is. Zuram kórházban, no akkor bőgjünk nyugodtan... Este, egyedül az ágyunkban, megadtam a módját rendesen! :?

Woody nagynéninek hatalmas gratula, nem utolsósorban az anyucinak és családjának is! :lol:
Kép

Sztyopáné:
Csak műtét után voltak fájdalmai, amúgy hamar ment - 15 perces műtét volt az egész.
Látom te is sztahanov-üzemmódra kapcsoltál. :) Én is ezt csináltam tegnapelőtt, takarítottam, főztem, stb... Erre tegnap reggel írja sms-ben, hogy még nem jöhet haza!!! Kicsit kiakadtam, nem jó egyedül, persze neki sem a kórházban... Holnap már mindenképpen elhozom, ha máshogy nem megszöktetem! :lol:

Hinnye! Már ennyi az idő?! Rohanok, mert öttől hatig lehet látogatni! Pusszantás mindenkinek! :)

Pá Drágáim!
sajt@

kiss angyal: Én még ezt a beülti utáni ovitrelle-t nem hallottam. Sajnos nem is igazán értem én sem. Én eddig erre csak ezt hallottam, hogy tüszőrepesztő, de hogy mire lehet még jó?!

sajt: Örülök hogy a zurad már jól van. Az én nagyimat egyszer már a villamos is elütötte! Ment volna egyiktől a másikig és nem nézett szét még jó, hogy csak meglökte, de nagyon megijedtem. Pláne, hogy nem is tudtam róla, csak később. Nem lett semmi baja szerencsére.
vicky79
Budapest III. kerület

Dr.Nők: köszönöm a válaszokat :D :D :D

Szöszi: mi volt ma?????

Kép

kiss angyal

Angyal, köszi az infot :) igazából elmondták, de nem arra koncentráltam, hanem h. hány picúrt kérjek vissza. Az evés, ivás nem tűnt fontosnak amikor telefonáltam...
Próbálom nem elfelejteni megkérdezni a dokit erről a tüszőrepesztőről.
Neked mikor kell menni vérvételre?

Sajti, kényeztesd ám a zuradat, hogy amikor majd téged kell, akkor ő se legyen rest :)

Woody, természetesen én is gratulálok az újabb titulusodhoz :) Jó gyakorlást! Mire babátok lesz, kened-vágod majd a témát!

Szöszi! ?????????
navared
Szfvár

Vicky:
Uhh, szegény nagyid! :? Hála, hogy nem lett baja! Az enyémet már autó is elütötte, azthittük nem éli túl, nagyon randa sérülései voltak - életveszélyesek, de ő egy igazi keljfeljancsi és szépen felépült! Jobban szaladgált, mint előtte. :)

Navared:
:) Az a helyzet, hogy én már túl sok és sokféle műtéten estem át és eddig ő kényeztetett, most törlesztek rendesen!

A Zuram már szépen sétál, mondtam is neki amikor megláttam, hogy áááá, itt a birodalmi lépegető! :lol: Csak az a gáz, hogy nem jó a sebének a nevetés... :lol:
Persze őt sem kell félteni, a műtőben megkérdezte a dokija, hogy kezdhetik-e, mire ő közölte, hogy vágjunk bele! :lol: :lol:
Amikor meg kész volt és felébredt, az volt az első szava ragyogó arccal, hogy "álmodtam". :lol: :lol: Kész vagyok tőle, olyan édes!
Már napok óta úgy alszom, hogy az ő helye is megvan az ágyban, mintha ott lenne... Hiányzik... :( Már csak egy éjszaka nélküle és itthon lesz, nagyon várom! :)

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Még jó, hogy az én nagyim is kelj fel Jancsi. :) Nagyon figyelmetlen és állandóan rohan (csak tudnám hogy hova). Párodnak jobbulást. Tetszettek a beszólásai. :D Ezt a "vágjunk bele"-t majd elsütöm, ha esetleg császározni kéne.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi, a gratulációkat. Igen már kétszeres nagynéni vagyok. Van egy 2 éves kislánya is.
Sajnos babázni nem tudok velük, mivel Amerikában élnek. Így csak neten tudom őket nézegetni és beszélgetni velük.
Most szüleim kint vannak és ők vigyáznak a kislányra. Ha minden igaz, akkor csak márciusban jönnek haza. :(
Remélem addig már nekem is lesz a pocakomba egy baba.

Sajt, annyira jó, hogy a párod már jobban van és már csak 1 éjszaka és ott lesz melletted!

Kiss angyal én is olvastam már ezt, ha jól tudom a Kaáliban és a Dévaiban is szoktak ilyet adni beültetés után. De nem tudom, hogy miért kell.

Navred, nekem azt mondták, hogy nem lehet enni beültetés előtt.
Igazán nem is értettem, hogy miért. A többi lánnyal beszéltem és nekik nem is mondtak ilyet. A beültetés meg kb. 1 perc. 1x ultrahang utána mennek a petikék és ismét ultrahang. Nekem az volt a fura, hogy erre mondták azt, hogy kicsit érezni fogom. Én alig éreztem valamit, valahogy nekem az inszem fájt és akkor véreztem is utána.

Szöszi, hogy vagy? Gyere mesélj!
woody

Vicky: a Nagyik mindig sietnek :D :D :D az enyém is :D :D :D és panaszkodik,hogy nem jó már semmire,mivel nyáron 40fokban kapálgat a kertben és úgy el tud fáradni :D :D :D hát ezen be@rok ...én el is ájulnék,Ő meg kapálgat :D :D :D Tündériek :D :D :D

Navared: okt.28.-án megyek tesztelni..holnapra szorítok :D :D :D belegondoltál már,hogy hazafele 3-om gyerekkel a pocakodban fogsz menni :D :D :D

Sting: hogy vagy???pihentek vagy mentek tovább????

Kép

kiss angyal

:) Ja, és még azt is mondták a Zuramnak, hogy nefürgyééé le! :lol: :lol: :lol: Csak vasárnap lehet neki óvatosan.

Vicky:
Remélem simán tudsz majd szülni :), én nem vagyok híve a vagdalthusinak :? ...
Jól vagytok mostanság? Erre a hülye időre nem vagy érzékeny?

Woody:
De kár, hogy annyira messze vannak... Szurkolok nektek, hogy márciusig ti is villanthassatok egy szép uhu-fotót! :)
Érdekes ez a szuri, még én sem hallottam róla. :roll: Kíváncsivá tettetek, hogy mire is jó.

SZÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ???? Mi van máááá?

Pá Drágáim!
sajt@

Angyal, igen belegondoltam, de szerintem akkor még fel sem fogom fogni (na ez szépen hangzik :wink: ) Már nagyon várom, kiváncsi vagyok, milyen érzés lesz... nagyon durva :)
Okt. 28.? az már csak 1 héééét. Mikor kellett volna megjönnie (tudom most semmiképp, csak mikor lenne/lett volna itt az ideje)?

Amúgy ezt az "enni vagy nem enni" dolgot én sem értem. Nem hiszem, hogy pl. egy banán, ami már a gyomromba érés előtt péppé zúzódik zavarna valakit avgy valamit is... na mind1. Persze kibírom kaja nélkül :lol:
navared
Szfvár

Navared: ehetsz nyugodtan,könnyű reggelit :D

Kép

kiss angyal

sajt: Remélem én is hogy természetesen fogok szülni, csak az előzményeket nem írtam, hogy miért jutott eszembe a császár. Tegnap 2100-as lett a méhszájam, ami azt jelenti, hogy kinyílt a külső méhszájam. A 2 ujjnyira rövidülés ugye már egy hónapja van. És most parázok egy kicsit a koraszülésen. De nem fogok az idén szülni, szugerálom a hercegnőmet. Az időjárás nem nagyon érint érzékenyen. A diétámon változtatott egy kicsit a dokim, mert fogytam megint 1 kilót. Szóval megemelte a 160-ast 180-gr-osra. Nem tudom miért fogyok, tényleg. Már lementem megint 70 alá. Csinos anyuka leszek. :) Szóval ennyi van velünk.

navared: Drukk holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Tényleg! Emlékszem, hogy írtál erről a méhszáj-dologról a babát várunkba. Gratula a fogyáshoz! Az tuttkeráj, hogy csini anyuci leszel! Mennyi lenne az ideális súlyod? Nekem most lassult a fogyás, érdekes ez, mert az elején szinte észrevétlenül lehullt rólam 6-7 kg. :roll:
Megértem, hogy félsz, de mindig van miért izgulni, ha az ember agya, szíve aggódósra veszi a figurát. Az jó, hogy szugizod a hercegnődet, ha nagyon szépen megbeszéled vele, szerintem menni fog! :) A koraszülés szót pedig cseréld át a fejedben megfelelő időben szülésre (nem megy könnyen, de próbáld meg), tudod fontosak a pozitív gondolatok!

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Igazából nem tudom, hogy mennyi lenne a normális súlyom, de a cukros doktornőm megtiltotta a fogyást. Most már nem szabad fogynom, hogy a baba nőni tudjon. De én csak a diétát tartom be, ami meg a cukormérésnél mutatja hogy mit ettem. Emelt a szénhidrátomon és így ehetek egy kicsit többet. Ennek örülhetnék, de igazából eddig is 180 gr-ot ettem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Megtiltotta? :shock: De érdekes! Én meg azt hittem naivan, hogy a baba nőhet úgyis, ha te diétázol, legfeljebb belőled éldegél... Persze, mire végiggondoltam fogtam, a lényeget. :)
Oké, oké, de mi van a vércukroddal, ha emelik a CH-ot? Korrigálod nagyobb adag inzulinnal?
Na, ez már holnapra marad, jójcakkát! :)

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Egyenlőre ha több ch-t eszek, akkor sem mérek annyira magas vércukrot reggelente. Így még tartományon belül vagyok bőven. Ha kifutok a 7-ből, akkor vagy csökkentjük a ch-t vissza, vagy emelni kell az inzulint. 150 gr alá semmi esetre sem mehetek a ch-val. Egyenlőre jól van a baba is és én is. A nőgyógyászom azt mondta, hogy most szül nála nemsokára egy nő, aki -5 kilóval megy szülni. Szóval amíg nincs aceton a véremben, addig nem éhezem és amíg nő a baba, addig ő sem éhezik. Két hetente ellenőrizve vagyok szerencsére.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Woody nagynéni, én is gratulálok tesódéknak, jólennemá' ha te is "kitolnál" vele és mihamarabb visszaadnád neki a nagynéni titulust!!!! :lol: :lol:

Szerintem lehet enni ET előtt, nekem mindig mondták, hogy lehet, mondjuk lehetőleg ne bablevest :wink: :lol: , hanem valami lazább kaját!!

Sajti!

Örülök, hogy a birodalmi lépegető :) urad jobban van, és hazamehet végre. Csak óvatosan, semmi hancúr!!!!Itt a nagy hiányolásban :lol:
Diétával kapcsolatban nagyon ügyi vagy, de el kell keserítselek, hogy sajna ez ilyen műfaj, hogy első két hétben szinte leugrott az első 6-8 kg, még mondtam is magamnak, hogy apppám, ez ilyen egyszerű lesz??? :shock: :lol:
Na azóta 1-1 kiló is olyan nehezen megy le, hogy hihetetlen!!! Én most 15 kg nál tartok, de egyre nehezebben megy. Már nem az evés, mert azt tök jól meglehet "szokni" hanem az, hogy veszítsek a súlyból!
Első hónapban lement 6 kb, utána 2 hónap alatt 9, csak, hogy az arányokat lásd!
De nagyon ügyi vagy, hatalmas kitartást továbbra is!!!!

Vicky!
Te is marha ügyi vagy, végülis addig minden okés, míg nincs aceton a szervezetedben!!

Az ET utáni ovitrelle nek utánajárok, ha van hírem szólok!!!

Tényleg mi lehet Szöszivel???

Puszi

heni77

Jó reggelt! :)

Vicky:
Még mindíg kíváncsiskodnék... :oops:
Az aceton mitől termelődik a vérben? Milyen szerencse, hogy figyelnek rád! :)

Heni:
15 kg? :shock: Azannya!!! Gratulálok, nagyon ügyes vagy! Te tornázol is? Nekem ennyi még nem ment le... :cry:
A Zurammal nemhinném, hogy huncutkodunk, egyenlőre az is vicces ahogy jár, vagy leül és feláll (mármint őmaga :wink: ). Majd várok rá és addig vágyakozunk egymásért! :) Egész eddig őt kereste a szívem, sok víz lefolyt a Dunán mire egymásra találtunk, ez a pár hét kiesés nem lényeg.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!
Köszi, hogy aggódtatok értem, aranyosak vagytok. Bocs, hogy tegnap nem jöttem, de nagyon fájt a hasam meg a fejem, úgyhogy lefeküdtem és az esti zuhanyig fel sem keltem. 5-öt tudtak leszívni, kicsit lelombozódtam, hogy abból a sokból, hogyhogy csak ennyi lett, de ez van. Mindjárt telózok, hogy mennyi termékenyült meg. De már tiszta para vagyok, kezem, lábam remeg.
szöszi1977

Szöszi:
Az öt nagyon szép szám! Örülj neki! :) Juj, de kíváncsi vagyok, hány termékenyült meg! Szurkolok nekik!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Megint itt vagyok! Most telefonáltam, mind az 5 megtermékenyült és Kanyó dr.nő szerint hétfőn v. kedden lesz a visszaültetés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! azt mondja, hogy nagyon szépen fejlődnek és ha hétfőn 1/4 9-ig nem telefonálnak a hétfőn, de ha telefonálnak akkor csak kedden kell menni!!!! Most örömkönnyek között írok, mert már kezdtek a reményeim elszállni.
szöszi1977

sajt: Úgy tudom, hogy az aceton a vizeletben tápanyag hiányt jelent. Ilyenkor több ch-t kell enni, de szerintem engem ez a veszély nem fenyeget, nem vagyok éhes nap közben.

szöszi: Gratulálok az 5 babóhoz! :) Nagyon ügyesek vagytok. Remélem jövő héten szépen tapadnak majd azok a babók.
vicky79
Budapest III. kerület

Szöszi, szuper. Gratulálok az 5 kicsihez!
Akkor lehet, hogy megvárják az 5 napot. Így nagyobb az esély a megtapadásra. Hajrá gyerköcök!
woody

Köszi lányok! Én is ebben reménykedek!!! Csak addig bírják ki!!!! Most már egyből jobb kedvem van. Pedig Sz. doki tegnap még azt mondta, hogy nagy valószínűséggel pénteken lesz az ET. De ezt senki sem gondolta, legalábbis én biztos nem. Remélem, hogy továbbra is ilyen ügyesek lesznek és megvárnak engem a lurkóim!!!

Gyors kérdés: szedett közületek valaki aspirin protect-et vagy hallottatok róla vmit????
szöszi1977

Szöszi:
Ezek ám a jó hírek!!! :lol: Nagyon örülök, hogy mindegyik megtermékenyült és még ráadásul szépen is fejlődik! No para, csajszi! Drukkolok!:)

Vicky:
Ahhaaa... Köszi az infót Dr.Vicky! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Szöszi!
Na végre, hogy jelentkeztél!!! Szupi hírek, gratula. És 5 naposak lesznek, az meg már a tutit jelenti :wink:
Aspirin protect ről én csak jókat hallottam, Swanny szedte anno, ő már babás tán a nyáron szült, hátha írogat a babás topicba, keresd meg!!!

Sok sikert, drukk, drukk!!!!

Sajti!
Nem tornázom, sajna a mozgásra iszonyat nehezen szánom rá magam, de lehet, hogy belekéne kezdeni, mert mondom, ennél diétásabbat már nem tudok enni, max ha levegőn élek :) de stagnált a súlyom, 1 kilót nem akar csökkeni lassan már 2 hete.

Inkább esténként futni járnék, ha már muszály lenne, de én bevagyok sz@rva a sok kóbór kutyától, egyszer engem már harapott meg kutya 23 éve ( még mindig meglátszik a helye ) akár milyen gyorsan futottam előle utolért a szemét dög, és lehet valami fóbiám van tőlük. Tudom ilyenkor megkéne állni, mint a cövek, de egyszerűen nem merek, mert bek@kilok :? :roll: :lol: :lol:

Most, hogy olvasok jókat röhögök magamon, de iszonyú félelmetes volt akkor. Na meg azóta is!!!
Páromat is berángattam a diétába, kedvet kapott ő is, mert gondolom látta, hogy nem is olyan nehéz csinálni, mint gondolná az ember. Legalább nem kell néznem ahogy finomakat zabál!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja futni nem tud járni velem, ( mielőtt jönne az ötlet vkitől :) ) mert asztmás szegénykém, és olyankor fullad....

pussszzz

heni77

Sziasztok :D

Szöszi: Gratulálok :D :D :D persze,hogy mind meg fognak várni :D :D aspirinről: én megkérdeztem a dr.nőt még annó az inszemnél,azt mondta,ahogy gondolom,de nem ezen múlik..azt csinálja,hogy a pici vérrögöket szétfoszlatja...de,ha valami kompikáció adódik,akkor az nem jó ha az ember ezt eszi,mert vérbőséget okoz...én most elkezdtem szedni,a beülti után,de vasárnap annyira görcsölt a hasam,hogy azonnal befejeztem a szedését,mert olyan érzésem volt,mintha vakbélgyulladásom lenne,és ha "bele kell vágni" (idézet Sajt Férjecskéjétől),olyankor baromira vérzik ettől az ember..

Sajt: vigyázz nagyon a Zuracskádra :D :D :D ne kezd el most a túlélő kiképzését :D ...gondolok itt a háttámla gyors,határozott leengedésére...szegény...nekem egyszer az Anyukám sérvét opárálták és közvetlenül a műtét után ott voltam,megpróbáltam mindent megtenni,hogy enyhítsem a fájdalmát,ez annyira sikerült ahogy ott sertepertéltem,hogy ráestem csórikámra...haza is küldött nyomdafestéket nemtűrő stílusban :D másnap nem is emlékezett rá és mikor meséltem neki azt mondta,ha nem fejezem be a röhögtetését,akkor most tudatosan fog kipenderíteni :D

Kép

kiss angyal

Hencsikém: nagyon ügyi vagy,hogy ilyen sokat fogytál :D :D :D a kutyákkal meg tényleg az a megoldás,ha látod,hogy támad meg kell állni,de a kutyusoknak azt is kell érezniük,hogy nem félsz tőlük..ha megállsz és félsz akkor ugyanúgy megharap :( ...

Vicky: Biztos nagyon-nagyon szép kismami vagy :D :D :D

Kép

kiss angyal

Navared! Hazaértél már? Szorítok, hogy a 3 kis lakód befészkelje magát!!!!

Heni! Te vagy a sztár! Hogy a fenébe tudtál ennyit lefogyni??? Nekem eddig 4 kg ment le, de egy hete semmi.

Kiss Angyal! A görcsölgetésed az akár jót is jelenthet!!!! De igazából most már abszolút nem értem. Ha vérbőséget okoz az aspirin akkor miért jó, nem azért nem szabad forró vízbe fürödni, stb. mert vérbőséget okoz??? Most akkor vajon mi a jó?

Sajt! Jobbulást a párodnak!!!4

Vicky! Sokat pihengess, azért még nagyon korai lenne, ha kibújna a kis hercegnőd!!!
szöszi1977

Sziasztok!

Szöszi!
Majd megy a többi is utána, ne aggódj, bár nekem "könnyebb" dolgom van, mert igencsak van miből leadni.

Szerintem a vérbőség azért jó, mert így a vérkeringés jobban beindul a méhfal apró erecskéiben is, jobb a méh vérellátása!!!! Így nagyobb az esély!!!! Na mostmá' tényleg ide azt a diplomát!!! :) :) :)

Közben megtudtam, hogy pl. a Kaáliban miért adnak heti fél ovitrelle t a beülti után:

Ezzel késleltetik a méhfal leválását, nagyobb esélyt adva a babának a megtapadásra!!!

heni77

Hencsikém: tényleg megérdemelted a diplomádat :D :wink: :D Köszi az infót :!: :!: :!:

Szöszi: igen,akár lehet jó is...írtam is a dr.nőnek sms-t,hogy mit csináljak,mert nagyon fáj és azt írta,hogy nyugi,hátha a beágyazódást érzem...másnapra elmúlt a görcsölés,a beágyazódást pedig szerintem nem 1 napig lehet érezni,hamár érzi az ember lánya :oops:

Kép

kiss angyal

Kiss Angyal!

Te személyesen is ismered a doktornőt? Már csak az SMS sgetés miatt kérdem, és ha nem vagyok túl indiszkrét :roll:

heni77

Hencsikém: igen,személyesen ismerem :D :D :D hiszem a dr.nőm :D :D :D viccet félretéve,mint privát ember nem, itt találkoztunk először,csak egyszer megadta a mobilszámát ,valamivel kapcsolatban hívnom kellett...

Kép

kiss angyal

Kiss Angyal!
Ez akárhogy is nézzük laptető!!!!!!!!
szöszi1977

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?