bodizka
na jóóó, azért nem esett túlzásba, annyit mondott, hogy : na jól van, jól csinálta
de tényleg igaza van, ha normálisan eszem, nincs savam, nem hizom és aminek,külön örülök, hogy jók a vérkép eredményeim, egyébként is megfogadtam, hogy addig amig jó minden eredményem nem parázok ezen a diéta, hizás dolgon, csak odafigyelek...inkább az elején hiztam sokat, amig itthon feküdtem, amióta konkrétan terhes vagyok, azóta teljesen normális ütemben hizom.Viszont én fogyni nem szeretnék most, félnék , hogy nem kapnak meg mindent a babák , arra majd ráérek amikor szoptatok, majd akkor formában hozom magam
igy is többen mondták, hogy jól áll a terhesség, de jól is érzem magam, csak úgy sugárzom ...
kislibuska
csak úgy a részletek érdekelnének, hogy hány hétre születtek, milyenek voltak az első hetek, stb, stb.
na az étvágyadból úgy látom, hogy jól vagy
, örülök neki, kell is a sok fincsi kaja a piciknek. majd meglátod amikor már érzed őket mozogni, hogy amikor eszel-iszol nagyon kis virgoncok lesznek, legalábbis az enyémek mindig azok
moncsikám
akkor az Izabellát tedd el a köv. babának
én azért biztos vagyok benne, hogy van ott még rajtad más szexi is, nemcsak a köldököd
, szerintem nagy Peti biztos megkeresné..., ha hagynád
Nekem volt piercinem, de már az elején kivettem, mielőtt még "átlöttem" volna vele a polóimat
, nekem még csak most kezdett kijönni a köldököm eddig csak a hasam gömbölyödött.
Jó ötlet rakhatunk fel képet, holnap megyünk vendégségbe, azelőtt csinálunk frisset, azt majd felrakom, addig te is felrakhatnád a tiédet
Nincs friss képem, csak a 17. heti, most nem csinált apánk, mondom még az uh-ra is úgy kellett rávenni, te is készülj fel, mert azt mondta innentől szülésig még 2 uh a protokoll szerint
,
én is csak december-január környékén fogok vásárolni, de azért addig jó kinézni, hogy mire van szükség
Tej: Én soha életemben nem ittam tejet(az anyatejen kivűl) és egész életemben hallgattam is miatta, hogy milyen egészséges és tele van kálciummal, stb. Az utobbi 3-4 évben kezdtem csak el inni, de mi mindig házitejet veszünk, amit most felforralok(egyébként nem szoktam), azóta meg azt hallani, hogy milyen szar a tej, stb. Ááá ebbe kár belemenni, az ember úgysem tud igazságot tenni, hogy mi a jó. Külföldön például a dobozra kötelező feltüntetni, hogy az állat hol nevelkedett, mivel etették és kapott-e antibiotikumot, stb.-azért ez jó, ha az ember tudja az előzményeket is, ...habár ma már mindenhol csalnak.
Szex: Mi az elején le voltunk tiltva, akkor én nagyon igényeltem volna(biztos a tiltott gyümölcs...
) utánna zöld utat kaptunk, azóta voltunk együtt párszor, de azért ilyenkor teljesen más, mint máskor. Én például mindig felkészitem bennt a csajokat, hogy : vigyázat, most jön apa...
, na szóval annyira azért nem tud az ember ellazulni
, de a párommal azért kiszúrás lenne, ha teljesen letiltanám. Hamarosan úgyis le kell állni majd, úgy tudom a harmadik trimeszterbe már abszolút nem javasolt, aztán meg a szülés után ki tudja mikor lesz újra kedve hozzá az embernek. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy elég megértőek ilyenkor az apukák, végülis az ő babájukról is van szó, tehát nem hiszem, hogy brárkit ezért csalna meg a párja.
Mondjuk pont ismerünk egy ilyen párt és a pasi még el is mondta a csajnak, mondanom se kell teljesen ráment a házasságuk, de ez érthető is szerintem(egyik nő se tudná megbocsájtani ezt, ilyen helyzetben)
julcsika
Na milyen volt a Normafánál?
irok privit