Hát akkor sziaztok Mindenki4
Apja fürdetett és egy pillanatra nem figyelt....
hála istennek úgy tűnik vasgyúró a kiscsaj!
Hát akkor mégegyszer mindnekitől elnézést hogy ennyire eltűntem de aki már költözött az tudja hogy egy költözés/költöztetés nem egyszerű. RÁadásul elöször édesanyámékat kellett (10kerbe költöztek) átköltöztetni majd rá egy másfél hétre mi jöttünk vissza veresre (egynlőre anyósékhoz). Még egy költözés vár ránk ha minden igaz nov elején de akkor már nem kell messzire menni csak a "szomszédba", mert végre elkészülünk!!!!!
Nem nagyon van /volt időm követni az eseményeket, örülök hogy ha be tudok ugrani, mert Hanna nagyon eleven, izgő mozgó kisördög, aki örökölte apja szgép iránti "szerelmét" így ha leülök a gép elé akkor bepörög, pedig már kapott egy billentyűzetet amit nyűstölhet de neki akkor is az kell amit én használok!
Meg aztán már nagyon kell vele kommunikálni mert alakulgat a beszédfejlődése. Már mondja hogy ana, 1szer mondta hogy apa, és állandóan mondja hogy mama, amire én persze egyrészt boldogsággal büszke anyaként felcsnedülök hogy "nagyon üyges" de azért másrészről a kisörödög
bújik belém az értetlenséggel együtt hogy MIÉRT MAMA!!!!!! Hiszen én vagyok vele minden nap és én beszélek hozzá és szépen arti/gesztikulálva mondom neki hogy ANYA!!! Utána édesen mondja hogy ana.mamamamama! Szép kis menet! Ja meg megtanulta hogy nem, mert hogy azt hallja sokszor hogy HAnna ezt NEM szabad, Hanna azt NEM szabad!
Amúgy angyon jól van a drágám! Már iszonyú súlya van, szerintem veri a 11 kg pedig csak 8 hónapos! de hát eszik is midnen fincsit és még cicizik, mert azt nem hagyjuk abba amíg lehet!
Olvasom hogy lesz tali jhét szerdán! Sajnos hogy kiköltöztünk veresegyházára, nehéz megoldani hogy bemenjünk! bonyolult lenne a megszervezése, bár anyuék a Mádiba költöztek és ha esetleg a férjem bevinne reggel hajnalba mikor megy dolgozni...hát majd meglátjuk. Én is örülnék ha ,megismerhetnélek Titeket és a gyerkőcöket! Teszem is fel a kérdést HOGY VAGYTOK????