Sziasztok!
Clarissa! Gratulálok a kis fiadnak! Kár, hogy nem láttad, de sebaj, mert innentől már egyre többet láthatod.
Az órákhoz kitartást (a hideg ráz a gondolatra). Viszont a szakdolid jó és aktuális téma.
Boeske, köszi az érdeklődést. Híztam 2 kg-t.
Nem örülök neki, most már elértem a 60-at. Kicsit szelektálnom kell az ételek között.
Megint kitárgyaltuk a h1n1-et, semmiképp nem ajánlatos sem 3 év alatti kicsinek, sem állapotos kismamának.
Viszont javasolt egy immunerősítő német szert, Kolostrum a neve.
A tehén előtejéből vonják ki, és ezek a "buta németek" észrevették, hogy már a pár napos csecsemőtől az aggastyánig mindenkinek használ.
Az ára kicsit borsos, kb 6000 Ft körül van és elég nehéz beszerezni. Elvileg a gyógynövény boltok rendelik meg kérésre.
Majd utána nézek a neten. Annyit megér.
Judy! Semmiképpen nem akartalak megijeszteni. Minden gyerek más, nem szentírás, hogy Bazsival is nehéz lesz. Probléma mentes kamaszkor szerintem nincs, kérdés, hogy az ember mennyire veszi a szívére.
Volt egy kolléganőm, aki mindíg hangoztatta, hogy akkor őszült meg, amikor a lánya kamaszodott. Viszont tény, hogy a lány már 32 és még mindíg gondok vannak vele.
Én is félek egy kicsit bevallom, de nem mutatom.
Nehogymá a kölök észrevegye.
Ma buliba megy, lányok fiúk vegyesen, reggelig tart. Gyomorideg a köbön, de már annyit tiltottam, egyre muszály elengednem.
Kértem a lány címét akinél tartják, pofavágás a válasz, meg ne égessem már stb...
Mondtam, csak úgy mész, ha tudom hol vagy és kinél. Nem foglak ellenőrizni de tudni AKAROM!
Aztán előhozakodtam a gumi témával is.
Persze megint lehurrogott, hogy ő nem olyan meg még nem érdekli stb....
És ha lesz egy szituáció? Vagy kicsit isznak és akkor mindjárt "olyan" lesz? Nem kell egy életre szóló betegség. Sem unoka.
Szóval tiszta ideg vagyok, ma nem fogok aludni egy szemhunyást sem.