Új privát üzeneted érkezett!

Sztyopáné!

Köszönöm szépen az pü.-t.egyébként én is a hormonokra gondoltam,majd meglátjuk.Eddig 2 nődokinál is voltam ők mindent rendben találtak a vérvétel eredményeim stb..

H1N1
Én nem adatom be sem a gyereknek sem magamnak.A gyerek orvosunk egyáltalán nem ajánlotta,de azt mondta,ha ragaszkodom hozzá beoltja Vikit.Nem kértem :?

Kép
Kép
a.ibici

Sztyopáné: küldtem privit!!!

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

angyalka: ment a válasz :shock: :lol: :wink:

Kép
sztyopane

Sztyopáné: ment a válasz!

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

nem tudtam még visszaolvasni!

Ebben a hóban sem sikerült! :cry:
most kicsit kezdem úgy érezni belefáradtam....
tudjátok 5éve várok rá hogy anya legyek és mégsem sikerül és már
nem tudom mit kéne tennem az "odaföntieknek"hogy megadasson nekem is ez a boldogság!
megint padlón vagyok.....
sting1982

Sting, nem is tudom, hogy mit mondjak, ez borzasztó, nagyon sajnálom! :cry:
Vendég

Sziasztok!
Böbém!
Ne keseredj el nem szabad fel a fejel és tovább.Vagy tarcsál egy kis pihenöt és mikor kész vagy lekileg akkor folytasátok!Ezt végül is tik döntitek el.Csak tudom nekem is nagyon sok volt már!!Mi most otthon probálkozunk.Szerdán tudok eredményt.Most egyenlöre nem akarok menni Pestre.Puszika!Megyek dolgozni!!!

Kép
rózsa11

Szióka!

Lukácsné:
Kár, hogy nem indul a lombikotok, de talán jobban fel tudsz rá készülni (diéta, gyogyók, stb...) és ezáltal nagyobb lesz az esély a sikerre. :)

Heni:
Drukkolok az IR-eredmény javulásához!!!

A.Ibici:
Sajnálom, hogy nem teszteltél pozitívat... :(
Ti mióta próbálkoztok?

Sting:
Annyira együttérzek veled... :(
Ne csüggedj, majd a "C" terv!!! :D

Rózsa:
Jobban vagytok már? Kutyusok is jól vannak? Drukkolok szerdára! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Böbém: úgy sajnálom :( :( :( ...ne add fel...Vickynek a 4. ,Emeskének az 5. inszem sikerült...

Rózsa: de jó,hogy hallunk rólad:-)

Kép

kiss angyal

Ohh, Böbe!
Nagyon sajnálom! Higgy benne, hogy sikerülni fog, ne add fel!

Nem is tudom, betegyem-e ezek után a képünket, amit Liliről kaptunk (nagyon valószínű, hogy kislány, bár biztos csak a szülőszobában lesz). Azért hátha erőt ad:

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: nagyon szép Babád van neked is :D :D :D ...olyan mintha hasonlítana Vickynek a Babájára :D :D :D

Kép

kiss angyal

Halihó,
6 petét sikerült leszívni :):):)
Úgy örülök!

Egy barátosnőm azt tanácsolta, ha megkérdezik, h. 3 vagy5-6 naposat ültettessek vissza, akkor az 5-6 naposat válasszam, mert annak nagyobb az esélye a megtapadásra? Nektek mi erről a véleménytek? Van ennek vmi alapja? Az a baj, h. nekem erről holnap reggel nyilatkoznom kell :( (na persze ha egyáltalán felmerül, mimt kérdés)

Sting! Ne keseredj el, nekem 3 inszemem volt, de találtak vmilyen furcsa cisztát (na persze endo), amit nyáron meg is műtöttek és utána rögtön jött a lombik. Engem is mindig letaglózott, h. nem sikerült, de muszáj felállni és továbbmenni!!!
Mi már 6 éve próbálkozunk, de elég hosszú út vezetett az inszemig is.
navared
Szfvár

sziasztok!

sting: nagyon sajnálom :cry: :cry: Gyűjtsetek egy kis erőt pihizzetek ha az kell de nem feladni :!: :!: :!:

Kakti: gyönyörű a kiscsajod!!!!

Rózsa: jó, hogy bekukkantottál, és várunk a jó hírekkel. Hajrá spontánkodás!!!

angyalka???

sajtocska: apát mikor műtik? Lombikra mentek vagy inszemre apa gyógyulása után?

Kép
sztyopane

Navared: gratula a 6 petihez...Szerintem ezt nem fogják megkérdezni,hanem ők fogják megmondani,hogy melyik nap és hogy hány órára kell menni..holnap reggel,ha felhívod a biológusokat ők meg fogják neked mondani...majd ha mész embrio transzferre,akkor kapni fogsz egy 5 oldalas cuccost amit el kell olvasni és alá is kell írni...ebben benne van,hogy az jó,hogy ha 5-6 naposak,de ezalatt az 5-6 nap alatt elhalhat belőle...szóval ha azt mondják 3-om nap akkor ne erősködjél,mert ők tudják mit miért mondanak...

Kép

kiss angyal

Navared: gratulálok nagyon ügyi vagy!!! Holnap hívod őket? Jelezz egyből

IR-es csajok: ti nem voltatok rosszul a gyógyszertől? Fáj a fejem nincs étvágyam meg hányingerem van :shock: :?

Kép
sztyopane

Sztyopáné: jajjj....nem voltam bent :D nem fáj már a pocakom...nem tudom mi a csuda lehetett ez a tegnapi mizéria :roll: :roll: :roll:

Kép

kiss angyal

Sting, nagyon sajnálom! :cry:
Nem szabad feladni, ez a mi erőpróbánk és a végén tuti ott van a siker! Én ezt tudom. Csak az a kérdés, hogy kinek mikor jön el.
Ma még lehet sírni (hiszen én is azt csináltam), de holnap fel kell állni és harcolni kell!!!

Navaredn, gratulálok. :D Nekem 8-at sikerült leszívni (mind meg is termékenyült) és nekem Koncz doki javasolta az 5 napos beültetést. Mivel annak sokkal nagyobb az esélye szerinte. Viszont nálunk csak 4 élte meg az 5. napot. De ezt is mondta, hogy 50%-ban maradnak meg addig.
Szerintem neked is javasolnak majd valamit, persze az függ a megtermékenyüléstől.
woody

angyalka: küldtem privit
sztyopane

Sztyopáné: ment a válasz

Kép

kiss angyal

Böbe!
Nagyon sajnálom :cry: Ezen sajnos túl kell esni, sosem lehet tudni, melyik lesz a sikeres. Hátha igaza van a lányoknak és C terv lesz a nyerő :wink:

Navared!
Az 5 napos biztos hogy jobb, de addig a fázisig nem mindegyik jut el. Valószínű, hogy nem fogják megkérdezni, hanem ők fogják mondani mikor kell visszamenned. Biztos van erről tapasztalatuk, hogy mikor érdemes visszatenni. Az 5 naposat nem biztos hogy meg fogják várni, mert ha pl fele marad meg, az csak 3 lenne. Nekem 2 naposan tették vissza, azt hiszem az a legkorábbi.
Menyi petike volt neked az uhu-n amiből 6 lett?

Kakti!
Nagyon aranyos az UHU-s kép :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Köszönöm lányok a gratulációkat és a tanácsokat... nyilván attól is függ mennyit sikerül megtermékenyíteni. Azért csak tudják a dolgukat!!! :)
Holnap jelentkezem, ha már tudok vmit!
navared
Szfvár

angyalka: röppentettem választ :lol:

Kép
sztyopane

Sziaszok!
Navared!
Gratula a 6 tüszihez. Milyen volt a leszívás, hogy érezted magad utána?

Rony! Örülök, hogy neked jó lett az ir-ed és nem kell csatlakoznod a táborunkhoz.

Sting! Ha úgy érzed, hogy belefáradtál és lelkileg sem bírod akkor, hagyj ki egy kicsit. Nekem is volt olyan, hogy egy kicsit kiszálltam, mert úgy éreztem, hogy nem bírom tovább!

Kakti! Nagyon szép a pofikája, remélem, mi is hamarosan tehetjük fel az uh. képeket.

Rólam: Ma voltam uh-n, 10-ig számoltam a tüsziket, de utána elvesztettem a fonalat. Méhnyálkahártya 13-ról 12 lett, úgyhogy Rony adományából a propolisz kapszulával kúrálom magam.
És...... szerdán leszívás. Sz.doki szerint pénteken vagy hétfőn kapom vissza őket, attól függően, hogy mennyit sikerül leszívni és abból mennyi termékenyül meg. Szorítsatok ám!!!!Ennyi kudarc után nagyon jól jönne a siker. Anyagilag is full mínuszban vagyunk. Kb. 135 e. Ft volt
szöszi1977

kiss angyal: Hát végül is ugyanott csinálták a babáinkat. :)

navared: Gratula a petécskékhez. Tényleg jobb az 5 napos embrió, csak kint kevesebb jut el idáig. Csak akkor szokták felajánlani, ha elég sok jut el a 3 napos korig.

sztyopane: Dehogy nem. Ezért kell apránként hozzászoktatni a szervezetedet. Majd jobb lesz idővel. Ha nem akar jobb lenni, akkor sajnos nem bírod a gyógyszert. Akkor még mindig meg lehet próbálni mondjuk a metformin helyett a meforalt, mert más a vivőanyag és lehet hogy azt nem bírod. De szerintem hamar javulnia kell.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: igazad van, ezért van hasonlóság a Törpillák között :D :D :D

Kép

kiss angyal

Zsu:mi volt u.h-n???

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Kiss Angyal,
nincsenek jó híreim..padlón vagyok!
Le kellett állítani a lombikot, van két 8mm-es és egy 13 mm-es tüsző, a mnyh is csak 5mm-es volt, úgyhogy ezek semmire sem jók! Azt mondta a dokinéni, hogy kár erre a ciklusra több pénzt pazarolni, mert nincs értelme, ha le is tudnák szívni akkor sem biztos hogy meg tudják termékenyíteni.Most 3 hétig fogigátlót kell szednem , pedig megfogadtam anno, hogy soha többet!!! Utána kell visszamennem, a következő az már nem longos lesz, hanem short.
Vendég

Zsu: annyira sajnálom :cry:

Kép
sztyopane

Zsu:basszzzuuusss:-(..annyit eszembe voltál ma....és mi a különbség a long és a short között? azt tudom,hogy a long a 21.naptól a short a 3.naptól kezdődik???de ezen kívül miért lesz jobb neked a short?????

Kép

kiss angyal

Kiss Angyal, Sztyopane, ma még szomorkodom, és iszok egy jó kis 5 puttonyost :) , sajnos egyedül, mert a férjemnek dolgoznia kell, csak későn jön haza :( , de holnaptól megpróbálok a következőre gondolni, felkészülni!
A short-ról csak annyit tudok én is, hogy a ciklus elején kezdődik.Az, hogy nekem miért lesz az jobb, azt nem tudom, a dokinéni szerint a protokolokat így előre nem nagyon tudják "belőni", hogy kinek melyik jön be.Hát nálam nem jött be a long!Majd meglátjuk! Arra egyébként gondoltam, hogy az első lombik lehet, hogy nem sikerül, de arra végképp nem gondoltam, hogy még csak a leszívásig sem jutok el! Hát ez van. :(
Vendég

Rony, bocs, h. nem válaszoltam az uccsó kérdésedre. Igazából nem tudom pontosan mennyi volt: jobb petefészekben 2, balban 5-6-..., de ebből elég sok volt a kicsi, ami lehet, h. meg sem nőtt....?

Szöszi, én nagyon féltem, de nem volt olyan vészes. Igazából a kanültől féltem a legjobban, mondtam is, h. nagyon ügyesen csinálja :) Én már akkor félrebeszéltem, amikor még bennem sem volt az anyag :lol: Kedvesek voltak és gyorsak, kb. 10 perc volt az egész. A szobában össze-vissza dumáltam jó hangosan, mindenbe belepofáztam és nem akartam aludni, persze a szememet nem bírtam kinyitni :D nagyon vicces volt(am). A hasam picit fájt utána, de nem vészesen, most is érzem azért egyébként.

Vicky, ezt hogy érted, h. ha elég jut el a 3 napos korig? Lehet, h. csüt-ön közlik, h. mégsem csinálják meg aznap, csak szombaton, mert sok jól halad és életképes?
Na majd holnap kiderül...

Zsu, nagyon sajnálom!!!! Meddig jutottatok?
Én is baromira féltem ettől :(
Egy hete nekem is kétséges volt, h. folytatjuk-e, szerdáig kaptam haladékot, de szerencsére a lóadag meghozta az eredményt.
navared
Szfvár

navared: Nem, ha holnap telefonálsz, akkor már mondani fogják, hogy milyen állapotban vannak és hogy van-e esélye arra hogy több éli túl a 3. és az 5. nap közötti különbséget. Bár én csak tippelgetek az alapján, amit a sógornőm mondott, mert nekünk inszem volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Navared, ha minden rendben lett volna akkor a héten már leszívás lett volna....
Gratulálok a hatoshoz!!! :)
Vendég

Zsu, tényleg nagyon sajnálom, h. így alakult, nagyon nehéz lehet most neked, de próbálj meg túllenni rajta!!!
Az 5 puttyonyos biztos bejön :D
Köszi, a gratuhoz :)
navared
Szfvár

Navared: minden rendben lesz,holnap meg fogod tudni a tutit :D Írjál,hogy mi van a lurkókkal :wink:

Zsu: az 5 puttonyos az jó gyógyír :D :D :D büszke vagyok rád,hogy így állsz a dologhoz...nekem a Párom amikor a sikertelen inszemeket csináltuk egymás után sorban,akkor mindig azt mondta,hogy azért történ így,mert ha sikerült volna,akkor valami más baj történik...és így sokkal jobb,mert "csak" ez a baj!!!...valamiért a sors ezt így akarta...Tehát tényleg fel a fejjel,és legalább a shortnál nem kell annyi ideig és úgy tom,hogy nem kell annyi szuri sem...Kitarás,és a meg lesz a gyümölcse :wink:

Kép

kiss angyal

Angyal!

Hogy neked milyen optimista párod van :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja, végülis így is fel lehet fogni :lol: :lol:

Zsu!
Sajnálom a dolgot. :cry: Nálam eddig még csak olyan fordult elő, hogy majdnem le kellett állítani a dolgot, de már attól majdnem padlón voltam. Tudod, a fene se tudja hogy működik ez a biológia, kinek így kinek úgy reagál a szervezete. És ezt nem lehet irányítani. Aztán mikor újrakezdés van, megint pozitívan látja az ember a dolgokat. Remélem nálad is mihamarabb eljön ez.
Protokolloknál úgy hallottam az a különbség, hogy a shortot akkor alkalmazzák ha valami gond van (peték hamar megérnek, 35 feletti kor, esetleg ciszták? stb) és akkor egy cikluson belül megoldják a gyógyszert+leszívást+et-t. Vagy nincs idő a long-ra pl mnyh nem úgy épül ki.
Ez csak hallomás nem 1000%

Navared!
ok, semmi gond. Csak kíváncsi voltam, hogy mennyiből lett a 6, mert nekem is annyit szívtak le anno.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Szia Rony, igen most hogy így írod tényleg valami ilyesmit mondott a short-ról, nekem gond volt, hogy a mnyh nem vastagodott (csak 5mm-es) És volt cisztám is. Végül is az endó miatt kezdtünk longgal, de hát nem jött be. Már nem is akarok ezen rágódni! Majd meglátjuk decemberben, hogy a shortra hogyan reagálok!

Köszi az együttérzést Mindenkitől!

Kiss Angyal, tetszik, ahogy a párod reagált a dolgokra, és igaza van!

Na megyek hazajött apa... :)
Vendég

Zsu1981!
Remélem, hogy ma már kicsit jobban érzed magad, ez a legszarabb érzés, nekem egyszer inszemet állítottak le, de az is nagyon szar érzés volt.
Kívánom, hogy a december sikeres legyen és egy szép pozitív teszt lesz a fa alatt!!!!

Kiss Angyal! Azért remélem, hogy a párod beléd is lelket tud önteni, ilyenkor tényleg jó ha az egyik fél pozitívan szemléli a dolgokat. Engem is a férjem szokott ilyenkor "kirángatni, a depiből, és ha jól kibőgtem magam, akkor mehet minden tovább"

Navared!
Mi a helyzet?? Tudsz már valamit????? Kiváncsian várom a fejleményeket!!!
szöszi1977

Hello,
a 6-ból 5-öt sikerült megtermékenyíteni :D !!!
csütörtökön lesz az ET.
Kérlek benneteket adjatok tanácsot!!!! Megkérdezte a biológusnő, h. hányat kérek vissza: nem túl magabiztosan azt mondtam, h. 2-öt, de mivel csak 3 naposak, azok túlélési esélye kisebb:( viszont ha 3-at, akkor valószínűbb az ikerterhesség és persze a túlélés! Ami nem baj (mármint az ikrek), csak jobb lett volna szép sorjában:)
Tudom, nekem kell eldönteni, de ha van vmi jó gondolatotok, azt szívesen veszem! Köszike

Nekem amúgy szerintem azért volt long, mert endom van, viszont mikor rákérdeztem, h. rosszak az eredményeim, azért kell a hosszú protokoll, akkor azt mondta a doki, h. minden leletem, hormonértékem tök jó!!! Szóval nem igazán tudom, mi alapján döntik el???
navared
Szfvár

navared: Lehet hogy sok lenne a két baba egyszerre, de szerintem ha felajánlják a 3 embriót, akkor azt érdemes elfogadni. Még így sem biztos a siker, de azért jóval nagyobb az esély. Mennyi idős is vagy? (Bocsi a kérdésért.)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tanult kolléganőim :lol: :lol: :lol:

Köszi Vicky!
Végülis nem vettem be a gyógyszert, és pont úgy tettem mindent ahogy mondtál. Húúú nagyon car volt most ez a cukros lötty, lehet azért is, mert nagyon elszoktam az édes ízektől, és egyszerre brutál volt. Na meg persze azért is, mert ugye a SOTE n van az endokrin dokim, ott csináltuk a terhelést is, és az asszisztens nem az én citromos vízemmel öntötte fel a glükózt, hanem sima vízzel. Na a végén kiderült, hogy ő azt hitte limonádéról beszélek, az istenért nem akarta megérteni, hogy ez csak víz citrommal.

Jövőhét hétfőn minden kiderül!!!!!!

Ó Stingecském!
Annyira sajnálom, de most van az a pont, hogy NEM SZABAD FELADNOD!!!!! Kicsit megnyugszol, és majd te is belátod!! Puszillak!!!!

Navared!!
Tök igaza van Kiss Angyalnak, Igen nagyobb az esély, az 5-6 napos embriókkal, de azt a biológusok látják majd, hogy mennyire erősek a picik, és kibírnák e addig mindannyian. Bár még nem olvastam végig a hsz okat, lehet már el is van döntve minden!!!

Sztyopáné!
Én is nagyon szarul voltam előszőr a gyogyótól!!! Aztán később megtudtam, hogy fokozatosan kellett volna elkezdeni, előszőr feleket, majd csak utána a napi 2*1 et. De ne aggódj, hamarosan elmúlik!!

Zsu!
Nagyon sajnálom, de még mindig jobb, hogy most állították le, minthogy mégtöbb pénzt beleöltetek volna!
Ne keseredj, drukk a következő protokollhoz!!!! Hajrá 5 puttony!! :lol: :lol: :lol:

Rony!
Szerintem nem így van, ahogy írod a short ot. Hogy kinek melyiket írják elő, foggalmam sincs mitől függ ( gondolom hormoneredményektől ) de az tuti, hogy nem azért, mert gond van!!! (peték hamar megérnek, 35 feletti kor, esetleg ciszták? stb)
Hálistennek nálam ezek nincsenek , tényleg csak az az egyetlen bajom, hogy nincs petevezetőm, de ha valami tökéletes rajtam, bennem, akkor azok a hormonjaim és nekem is short om volt.

Mondom, nem tudom mitől függ, de szerintem nem ettől, bár én is csak tippelek ezügyben.
Húúú most aztán lejárattam magam, hogy ilyenket nem tudok, a végén még ugrik az orvosi diplomám :wink: :D :D :D

Navared!
Én ha a helyedben lennék ( bár nem vagyok ) én 3 babát kérnék vissza, persze csak ha tényleg nem bánod, hogy ikrek lehetnek. És még mindig marad 2 fagyi, pl kistesóra, mert ugye olyanra gondolni sem szabad, hogy azért legyen fagyi, mert ha esetleg nem sikerül!!!
De ez a te ill ti döntésetek!!!!
Majd jelentkezz, hogy mikor lesz eredményhirdetés, illetve, hogy hogyan döntöttetek, nagyon kivi vagyok rá!!!

Húúú bocs, hogy ilyen hosszú lettem!!!!

Csatolom a friss adatokat is!!!

Puszi

1256027510.9827.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vicky!

Úgylátom együtt jár az agyunk :lol:
Navared 32 éves.....

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Navared!
Gratula, ügyesek voltak, hogy így egymásra találtak.
Szerintem (de ez csak az én véleményem) örülj neki ha felajánlják a 3-at hiszen 36 éves kor alatt úgy tudom, hogy csak 2-t ültetnek vissza. De ugye itt tényleg benne van a pakliban az ikerterhesség. Ezt tényleg Nektek kell eldönteni! Nagyon drukkolok Nektek bárhogy is döntesz!!!!
szöszi1977

Nagyon aranyosak vagytok, hogy segítetek nekem :)
Úgy döntöttem, h. 3-at kérek vissza.
Most beszéltem a biológusnővel, végre felvette, azaz, h. visszahívott, mert már vagy 6x telefonáltam :oops: hát nem örült, h. zaklatom, mert csak 9-kor lehet ezt számot hívni, bár a papírra 9-11 óra van írva (igaz a doki bekarikázta a 9 órát... :lol:)
Amúgy meginterjúvoltam az egész családot és baráti társaság nő tagjait és egyöntetűen a 3-at javasolták :) és a férjem is erre jutott (szegény, munka közben ezen agyalhat...)
Amúgy igen, 32 éves vagyok, de nem érzem magam annyinak :)
navared
Szfvár

Szasztok!

Kakti:
Úristen, nemrég teszteltél pozitívat és már ilyen szép babád van! :D Meg kell állapítanom, hogy észrevétlenül rohan az idő... Nagyon édes a kicsikétek! :)

Navared:
Szép szám az ötös, gratulálok! Én a korom miatt is hármat kérnék vissza, mert szerintem úgysem maradna meg mindegyik... :( Ha viszont már kettő velem maradna, annak nagyon örülnék, persze egynek is! :)
Akkor te nem a stand up comedyben léptél fel, hanem a lay down-ban!!! :lol: Azért meghallgattalak volna szívesen, miket beszéltél! :wink:

Sztyopáné:
Helló bébi! :) Épp most műtik szerintem... Nagyon be volt szegénykém rezelve... Olyan helyen van, hogy nem lehet ám akármikor látogatni, pedig szerettem volna ott lenni, ha felébred. :( Majd csaj ötkor mehetek hozzá, addig gyártok valami diétás kajcsit, mert nagyon vacak a koszt.
Ha felépül, még van két inszemre lehetőségünk, én kihasználnám. Viszont, ha Szűcs doki a lombikot már elindítaná (nemtom mire hivatkozva :roll: ) és rá tud beszélni, hát legyen! Bízom benne, mégiscsak ő a szakember.
A gyógyszer adagodat fokozatosan növeled? Nekem nem volt tőle semmi bajom, de mindenki másként bírja... Kitartás, majd elmúlik idővel!

Szöszi:
Ezek csuda jó számok, a mnyh-ád meg rendben lesz! :) Nagyon sokat gondolok rád, hajrá leszívás! :D

Vicky, Kakti, Kiss Angyal:
Ugyanaz a cég a stylist! :lol: :lol: :lol: Egy kis hasonlóság belefér! :lol:

Zsu:
Óóó de sajnálom, hogy megállt a project!!! :cry:
A fogigátlóval egy ici-pici ellenérzésem nekem is volt, de hát ez a menete... Mert utána rendeződnek a dolgaid és uccu következő - immár "short version"! Nagyon drukkolok nektek! :)

Heni:
Köszi a frissített táblicskut! :)
Kár, hogy ilyen értelmes volt a néni és nem tudtál citromos finomságot inni...
Szorítok a jó IR-hez! Mikorra lesz eredmény?

Pá Drágáim!
sajt@

Hencsikém: nagyon ügyi vagy,hogy kibírtad azt a cukros lötyit :D :D :D ...nekem is nehezen ment le,de azért ezt ki lehet bírni :wink: Nagyon szorítok a jó eredményért :D :D :D

Kép

kiss angyal

Heni!

Kérlek, írd át a táblában: a gyerkőcünk neve Lili Laura lesz. :)

Amúgy Sajti, tényleg röpül az idő. Nem is oly rég tudtuk meg, hogy sikerült, és hipp-hopp a hatodik hónapban vagyok és Lili itt rugdos a hasamban! :)
Tiszta szívemből kívánom Nektek is ugyanezt! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

zsu, nagyon sajánlom :cry: , de remélem a decemberben minden ok lesz

navared, gratulálok a ötökhöz, én is tuti 3-at kértem volna vissza
ha lehetett volna ilyet kérnem. Szerencséd van, mivel nem sok emberkének engedik meg. (csak bizonyos kor után)

heni, nálam a táblában rosszul van az inszem száma én csak most megyek a másodikra. Ja és jövő héten 29-én indulás szerintem :D

kakti, gratulálok a kislányhoz. Gondolom a párod nagyon örül neki.
Mi is a Lili nevet szeretnénk adni, ha kislányunk lenne.

Szöszi, látom holnap lesz a leszívás. Megy a drukk!

Kiss angyal, hogy vagy? Remélem a kis drágák már befészkelték magukat 9 hónapig.
woody

Navared: ügyesek voltak a lurkók :D akkor már el is sikerült dönteni,hogy 3-as szám lesz a befutó :D :D :D

Zsu: Remélem jobban vagy már...a Párom valóban egy pozitív emberke,de nekem kell is,hogy ilyen legyen,mert én meg paragép vagyok...

Sajt: jobbulást a párodnak!!!!neked nem az 5.inszem volt? a táblácsku szerint mintha 5 lett volna :roll: ...és 6 inszem után lombik...

Hencsi:azért a diplomádat nem kérjük vissza :D :D :D

Kép

kiss angyal

Woody: remélem,hogy fészkelődnek :D ...

Szöszi: a méhnyálkahártyád így is tökéletes :D :D :D holnapra mennek a drukkokkkkkkkkkkk :D :D

És leaptetőm is van..ez most a 2....remélem ez most valóban szerencsét fog hozni :wink:

Kép

kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?