Sziasztok!
Na, itt vagyok még ám én is, de sajna senki nem hiányol....
Szóval, elöször is köszönöm mindenkinek az utólagos jókívánságokat!
PM! Köszi a tippet, ki fogom próbálni. Bár most úgy tünik, elmúlt magától, ezért is nem hívtam az anyósodat, mert a semmire nem akartam rabolni az idejét. Remélem, nem fog többet elöjönni... Mindent köszönök.
Evey! Sajna nekem egyik hétvége se jó, 29-én a papám szülinapja van, meg az osztálytársam-barátom esküvöje, azutáni héten meg már elöre lebeszélt programom. Sorry. Pedig jó lett volna ott lenni végre egy találkozón.
Miért gondoltad, hogy Klaudia vagyok?
Évi! Örülök, hogy kezd beválni a módszer, majd számolj be, mi lett a végkimenetel!
Zsóka! Kérdezted, hogy mivel foglalkozom. Hát, négy órában már visszamentem dolgozni a régi helyemre (CIBA Specialty Chemicals Inc. magyarországi leányvállalata) és mellette vállalok még, amit tudok. Pl. fordítást. Jelenleg föleg a Masterfilmen keresztül dolgozom két természetfilmes csatornának, a Discovery-nek és az Animal Planet-nek.
Lányok! Biztos, hogy ez a vírus neten terjed? Én még nem lettem beteg...
Bár ami késik, az nem biztos, hogy múlik...
Snoopy! Utólagosan is gratula az uncsitesóhoz!!!
Iboly! Nektek meg Gergö 2. (tettö) szülinapjához gratulálok!
Ja, a fényképeket majd én is szívesen megnézném.
Jut eszembe, Kadri, nekem is x-ek voltak a képek helyén. Másoktól is várok képeket:
soosbobi@hotmail.com Amúgy a honlapon, aminek a címét már megírtam, van rólam is kép, az egyiken Borival vagyok, a másik még terhesség elötti nyáron készült (ez a harmadik oldal alján van). A cím: [url=http://communities.msn.com/BoriBartok" TARGET="_top]http://communities.msn.com/BoriBartok[/url]
Na, és akkor, hogy velünk mi van. Kicsit sok a restancia, úgyhogy pótlólagosan is:
Csütörtök: Semmi különös, kis séta, és pihenés.
Péntek: Ma este fent voltak a barátnöim kicsit ünnepelni, meg a papámék, Bori meg olyan nyügös volt, hogy na. Igaz, hogy egész nap nem aludt semmit, aztán úgy este hét felé elaludt, de se pelus nem volt rajta cserélve, se semmi. Reménykedtem benne, hogy felébred magától, fel is ébredt, de olyan sírós volt, hogy ilyennek még nem láttam. Vsz. most éljük rendesen második szeparációs félelmes korszakunkat, mert anyuékat nem látta ugyan másfél hete, de elötte viszont meg minden nap, és mégis, úgy megijedt tölük, alig gyözött hozzám bújni. És kiderült, hogy kötöttünk egy nagy átverés biztosítást, ami jelenleg padlóra vágott minket anyagilag az elkövetkezendö 6 hónapra...
Szombat: Egész nap itthon kellett punnyadni, mert a kedveskémet nem lehetett kiverni az ágyból. Hát, igen, igazi férfi...
vagy inkább
Pedig olyan szép idö volt, és mégis... Nem értem, mitöl családi program az, ha egész nap azt nézem, hogy alszik? Na, mindegy.
Vasárnap: Napközben itthon voltunk, föztem (bordsófözelék!!)
, ebédeltünk, ehetö volt. Aztán délután elmentünk az egyik haverommal és Borival az óriásplakát kiállításra. Szakadó esöben. Azt hittük, egyedül leszünk, de nem! Sokan voltak!!! Biztos mindenki azt hitte, hogy le fognak ázni az esötöl. Nagyon jó, menjetek el, nézzétek meg!!! Aztán felmentem az egyik barátnömhöz, akinek szintén van egy hasonkorú lánya, kicsit vendégeskedtünk. Ja,persze apa megint nem volt velünk...
Mert ö fáradt... Nem értem.
Ma: Na, a mai napunk viszont olyan volt, ahogy nálunk egy napnak telnie kell...
Reggel oltásra mentünk volna, be is állítottam az órát, de sajna, nem csörgött, vagy csak annyira mélyen aludtunk mindannyian, hogy nem hallottuk. A lényeg, hogy lekéstük az oltást. Nem is baj, mert Borinak egy csöppet folyik az orra, bár semmi más baja nincs, de azért jobb, ha késöbb kapja. Pénteken megyünk.
AZért a többi program maradt. Végre eljutottunk Piroskához (tudod, Verus!!!), megnéztem az újabb kisfiút, aki kiköpött mása a nagyobbnak!!!Aztán átutaztuk a fél várost, meglátogatni Coryékat és megnézni Balázst! Nemcsak videón csodaszép, hanem élöben is. És áldott jó gyerek!!! Eszik, nézelödik, alszik, és egy hangja nincs!!! És már most bandzsít, amit Bori csak pár hetesen csinált.
Aztán elrohantam a föbérlöhöz, kifizetni a lakást, útközben beiktatva egy kis játszóterezést a Móricznál, aztán a postára, de lekéstem. Utána bevásároltunk, majd hazajöttünk. Gyerek gyorsan kidölt, ki érti miért???
Új szavak: kísz vagy kírsz=kérsz, kérek, isz=iszik, inni, esz=eszik vagy enni.
No ennyi mára, minden fontosat kiírtam...
Puszi:
Dia