Potykamanó
Ha már volt HCG-d akkor szerintem nem indokolt, hogy még egyszer megcsináltasd. Nekem nem volt előtte, és ezért javasolta a dokim.
Pesten az ICSI-t kvázi lehet kérni. Nem csak alacsony spermaszámnál alkalmazzák, mert ICSI-vel nagyobb a megtermékenyülés aránya, így talán a sikerarány is. Nem tudom, hogy Szegeden hogy van ez.
Szóval mivel mi is fiatalkák vagyunk, Manó
akkor leírom, hogy nekünk miért kellett. Összeházasodtunk a párommal és felelősségteljes szülők lévén felkerestük a családtervezési központot (az esküvő után babát szerettünk volna azonnal - én ekkor 22 voltam). Ott azonnal kiderült, hogy a páromnak nagyon alacsony a sejtszáma... 1,5 év telt el azzal, hogy jobbnál jobb andrológusok próbáltak ezen valamit felfele tornászni... semmi siker... tehát mi 2002 óta tudjuk, hogy spontán módon alig volt esélyünk a babóra. 1,5 év utána kerültünk a Kaáliba, akkora lett elegünk a kísérletezésből... és a következő ciklusban el is indult a lombik
Dóri
Nem kétségbeesni a koromon
1980 nekem is (szóval nem is biztos, hogy fiatalabb vagy - májusi gyerek vagyok)
Máté és Levente épp szétrúgja a ház oldalát
Folyamatosan ezt csinálják. Ha a párom hazaér és elkezd beszélgetni velük, akkor olyan ramazurit csapnak, hogy csak kapkodok a levegőért.
Tegnap Máté felnyomta az egyik bordámat a tüdőmbe, így egész nap szinte csak feküdni tudtam, mert ülő helyzetben komoly fájdalmaim voltak. Szerencsére az éjszaka folyamán pozíciót váltott, így ma már jobb a helyzet
Hízás: Ma vagyunk 24+1 eddig 6-7 kg jött fel rám, de szerintem ebből nem sok a zsír, mert a májusban megvett szűkebb fazonú len kismama nacijaim ugyanúgy rámjönnek, mint akkor. Mellre feljött vagy 2 kg
a többi meg a 2 rosszcsont a tartozékaival
Orsi