Sziasztok!
Tanult kolléganőim
Köszi Vicky!
Végülis nem vettem be a gyógyszert, és pont úgy tettem mindent ahogy mondtál. Húúú nagyon car volt most ez a cukros lötty, lehet azért is, mert nagyon elszoktam az édes ízektől, és egyszerre brutál volt. Na meg persze azért is, mert ugye a SOTE n van az endokrin dokim, ott csináltuk a terhelést is, és az asszisztens nem az én citromos vízemmel öntötte fel a glükózt, hanem sima vízzel. Na a végén kiderült, hogy ő azt hitte limonádéról beszélek, az istenért nem akarta megérteni, hogy ez csak víz citrommal.
Jövőhét hétfőn minden kiderül!!!!!!
Ó Stingecském!
Annyira sajnálom, de most van az a pont, hogy NEM SZABAD FELADNOD!!!!! Kicsit megnyugszol, és majd te is belátod!! Puszillak!!!!
Navared!!
Tök igaza van Kiss Angyalnak, Igen nagyobb az esély, az 5-6 napos embriókkal, de azt a biológusok látják majd, hogy mennyire erősek a picik, és kibírnák e addig mindannyian. Bár még nem olvastam végig a hsz okat, lehet már el is van döntve minden!!!
Sztyopáné!
Én is nagyon szarul voltam előszőr a gyogyótól!!! Aztán később megtudtam, hogy fokozatosan kellett volna elkezdeni, előszőr feleket, majd csak utána a napi 2*1 et. De ne aggódj, hamarosan elmúlik!!
Zsu!
Nagyon sajnálom, de még mindig jobb, hogy most állították le, minthogy mégtöbb pénzt beleöltetek volna!
Ne keseredj, drukk a következő protokollhoz!!!! Hajrá 5 puttony!!
Rony!
Szerintem nem így van, ahogy írod a short ot. Hogy kinek melyiket írják elő, foggalmam sincs mitől függ ( gondolom hormoneredményektől ) de az tuti, hogy nem azért, mert gond van!!! (peték hamar megérnek, 35 feletti kor, esetleg ciszták? stb)
Hálistennek nálam ezek nincsenek , tényleg csak az az egyetlen bajom, hogy nincs petevezetőm, de ha valami tökéletes rajtam, bennem, akkor azok a hormonjaim és nekem is short om volt.
Mondom, nem tudom mitől függ, de szerintem nem ettől, bár én is csak tippelek ezügyben.
Húúú most aztán lejárattam magam, hogy ilyenket nem tudok, a végén még ugrik az orvosi diplomám
Navared!
Én ha a helyedben lennék ( bár nem vagyok ) én 3 babát kérnék vissza, persze csak ha tényleg nem bánod, hogy ikrek lehetnek. És még mindig marad 2 fagyi, pl kistesóra, mert ugye olyanra gondolni sem szabad, hogy azért legyen fagyi, mert ha esetleg nem sikerül!!!
De ez a te ill ti döntésetek!!!!
Majd jelentkezz, hogy mikor lesz eredményhirdetés, illetve, hogy hogyan döntöttetek, nagyon kivi vagyok rá!!!
Húúú bocs, hogy ilyen hosszú lettem!!!!
Csatolom a friss adatokat is!!!
Puszi
1256027510.9827.xls